اقا من خودم زخم خوردم به همه هم توصیه میکنم
کنسول (یا هر وسیله الکترونیکی) دس دوم نخرین که پشیمون میشین. چون وسایل الکترونیکی خصوصا کنسول بازی هر چقدم تمیز باشه( اگه تمیز نباشه و خط و خش داشته باشه باس تعجب کنی چون تو تمام مدت استفاه زیر میز تلویزیون جا خوش میکنه طرف که باش کشتی نمیگیره یا مثه موبایل نیس که هی از دست بیفته) اگه مشکلی داشته باشه ۱-۲ ماه بعد خودشو نشون میده چون که کسی که بخواد کنسول مشکل دارو اب کنه یه ۲-۳ ماه باش کار نمیکنه بعد وقتی کنسولو روشن کنی میبینی ایول چقد خوب کار میکنه عینه اکبند. ( چون یه مدت از کنسول استفاده نشده تقریبا درس کار میکنه اما بعد یکی دو هفته استفاده دیگه واویلا... نشون میده چه مشکلی داره و بخوای به طرف بگی یا موبایلشو جواب نمیده یا میگه که تو که به شرط تست خریدی تستشم کردی حالا دیگه چی میگی. یا میگه زدی کنسولو ترکوندی میخوای بندازی گردن ما. اخرشم علی میمونه و کنسول خرابش و پول بر باد رفتش
خلاصه که کلا جنس دس دوم نگیرید که بدبخت میشید. دیگه از اشنا بگیری که بدتر روت نمیشه به طرف بگی اقا اینو به ما انداختی و هزاران مشکل دیگر.....
فروش PSP STREET با ۲ رم+لوازم جانبی کامل.
http://forum.persiantools.com/index.php?threads/فروش-PSP-STREET-با-2-رم-و-100-گیگ-بازی+لوازم-جانبی-با-قیمت-خوب.602523/