ببین داداش تو ۲-۳ تا پست بالایی گفتم الان در حال حاضر تنها بازی که ورژن بالا می خواد Call of duty : ghosts هستش که اونم ورژن ۴.۵۵ می خواد پس از نظر اجرای بازیها تا ۵-۶ ماه آینده مشکلی نداره. برای بازی کردن رو ورژن ۴.۶۰ باید قطعه DMC نصب بشه.
من خودم ps4 داشتم اما فروختم چون بازیاش گرون بود و کپی خور نمیشد الان هم می خوام یه ps3 slim 320 گیگ بخرم بدم کبری بکننش.
فروش PSP STREET با ۲ رم+لوازم جانبی کامل.
http://forum.persiantools.com/index.php?threads/فروش-PSP-STREET-با-2-رم-و-100-گیگ-بازی+لوازم-جانبی-با-قیمت-خوب.602523/
چه کسی گفته برای 4.60 به بالا باید سخت افزاری کپی بشه، البته باید کنسول کپی خور باشه و قابلیت دانگرید داشته باشه، در غیراینصورت سخت افزار کبرا نیاز داره.
چه 4.60 و چه هر فرموری که در اینده بیاد، به چند طریق قابل حل هستند.
1 - شما میتونید حتی از فرمور قدیمی استفاده کنید، فقط کافیه بازی که میخواهید استفاده کنید، patch یا فیکس روش اضافه کنید، یا در اصطلاح Eboot بازی رو فیکس کنید، در حال حاضر برای تمام بازیهای جدید فیکس روی 4.21+ و 3.55 می یاد،
و شما فقط کافیه فایل رو دانلود کنید و روی فایل اصلی بازی جایگزین کنید، همین و شما میتونید بازی رو اجرا کنید بدون هیچ مشکلی.
2 - الان یک سری developer ها هستند که فرمور میدن بیرون یا در اصطلاح CFW میسازند، هر زمان که سونی فرمور جدید میده بیرون اینها هم عینه همون یک CFW میدن بیرون. که با نصب این جدیدترین بازیها رو بدون فیکس اجرا میشن.
3 - برای یک سری کنسولها که قابلیت دانگرید ندارند، می تونند از سخت افزار کبرا استفاده کنند، که سونی در 4.60 این سخت افزار رو بلوکه کرده بود، که کبرا با نرم افزار جدیدش این مشکل رو حل کرده.
حالا این قطعه DMC چی هست و شما از کجا شنیدید و دیدید لطفا لینکش رو بدید ..؟