یعنی می خوای بگی ps1 هم بازی نکردی؟آره این گران توریسمو خیلی تعریفشو شنیدم.اووف
گران توریسمو 1 آخخخخخخخخ چه فازی می داد
یعنی می خوای بگی ps1 هم بازی نکردی؟آره این گران توریسمو خیلی تعریفشو شنیدم.اووف
خوب اگه یه pc خیلی قوی داشته باشی هزار تا فول اچ دی بهت کیفیت میده.نسخه ی pc بازی watch dogs رو دیده باشی فوق العدس.تنها نهخه ایه که با ps4 برابری میکنه و حتی در بعضی جاها جلو میزنه
البته بازیای انحصاری یادت نره
می شه قیمت این پی سی گیمینگ رو بگید؟دوست عزیز حرفتون اشتباهه
هیچ کنسولی به گرد پای یه pc گیمینگ هم نمیرسه شما چطور میگی ps4 توی همه بازی ها بهتره؟
الان یه سیستم گیمینگ میتونه watch dog رو رو حالت 4k بیاره اما کنسول ها هنوز کاملا از پس بازی های full hd برنمی یان و گفته میشه شاید تا پایان نسل هم نتونن بازی های گرافیکی رو در حالت 4k اجرا کنن
می شه با 1500 برای من یه پی سی گیمینگ جمع کنید که مثل پی اس 4 کانفیگ داشته باشه و مثل اون بازیا رو اجرا کنه؟منم قبول دارم کنسول ها برای بازی بصرفه تر هستن و یه کنسول نسل هشت در اجرای بازی ها حتی ازیه پی سی 4 میلیونی بهتره ـ ولی بحث در مورد اجرای بهتر بازی هست که هیچ وقت هیچ کنسولی نمیتونه یه بازیرو بهتر از پی سی اجرا کنه . ولی حیف که بازی های خوب انحصاری میشن.یادمه اولین بار که ps3 گرفتم beyond رو بازی کردم وقتی تمومش کردم تازه فهمیدم تموم بازی های pc یه طرف beyond هم یه طرف
پس ما این جا مد نظرمون قدرت +پول هستمن که گفتم یه کنسول نسل هشت در اجرای بازی ها حتی ازیه پی سی 4 میلیونی بهتره
بله خیلی ساده کپی خور می شه و کنسول خیلی عالی هست و اگه اینترنت سرعت بالا داشته باشی می تونی بازی هاشو دانلود کنی و اگر هم نداشته باشی هر بازیشو 5000 تومن می گیرن و می ریزن تو هارد خود دستگاه یا اگه هارد دیگه ای داشته باشی تو اون هارد می ریزنسلام دوستان من اگه ps3 بگیرم راحت میشه کپی خورش کرد ؟
کلا چجور کنسولیه ؟ ارزش خرید داره؟
ک.س گفته یاروداداش 30000 تومن چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
300 تومن به بالاست هزینه کپیخور کردن
داداش چی میگی؟؟ک.س گفته یارو
یه سرچ بزن مفتی خودت کپی خورش کن
من خودم پی اس 3 مو کپی خور کردم تازه توپ خونه که کپی خور می کرد می گفت آنلاین بازی کنی بن می شی اونجوری که من کپی خور کردم آنلاینم بازی می کردم بن نشدم
تنها کافی سرچ کنی :فریمور ورژن (آخرین ورژن رو می زنی) برای ps3
بشین دانلود کن مشکلی هم داشتی خودم راهنماییت می کنم
داداش چی میگی؟؟
تو کنسولتو کی خریدی؟
اگه ورژنش ۳.۵۵ یا پایینتر باشه خودت میتونی نرم افزاری کپی خورش کنی. اما اگه بالاتر از ۳.۵۵ باشه فقط( تاکید میکنم) فقط با برد کبری کپی خور میشه که 300.000 تومن میشه هزینه کیت کبری با نصبش.
فروش PSP STREET با ۲ رم+لوازم جانبی کامل. http://forum.persiantools.com/index.php?threads/فروش-PSP-STREET-با-2-رم-و-100-گیگ-بازی+لوازم-جانبی-با-قیمت-خوب.602523/
من آخه چی بگم؟داداش چون ps3 تو مثل مال من ورژن کارخونه ایش 3.55 به پایین بوده الان دیگه همه ی ps3 های اورج خور ورژن کارخونه ایشون بالای 3.55 هست و فقط با کبری کپیخور میشن که هزینش بالای ۳۰۰ تومنه
داداش میشه بلد نیستی چرت پرت نگی؟؟من آخه چی بگم؟
الآن که ps3 نو گیر نمیاد به غیر از ps3 super slim که اونو کلا نمی شه کپی خور کرد
پس باید حواست باشه وقتی که داری ps3 می خری برد کبری هم داشته باشه
اونایی که مثل پشکل ریخته رفرشهداداش میشه بلد نیستی چرت پرت نگی؟؟
برو سایت اصلی کبری رو ببین نوشته که تمام مدل های ps3 مث (fat.slim.super slim). با کبری بدون هیچ مشکلی کپی خور میشه فقط روش نصبشون فرق میکنه. اینکه کسایی که کیت کبری رو نصب میکنن میگن superslim کپی خور نمیشه از گشادیشونه چون نصب کبری رو سوپر اسلیم یه ذره دنگ و فنگش از بقیه مدلا سخت تره.
در ضمن چی میگی ps3 نو جز super slim گیر نمیاد؟؟
برو توپخونه عینه پشکل ps3 اکبند ریخته. فقط slim 160 گیگ کم پیدا میشه
نابغه چطور باید تو جعبه کنسول وسیله هک کردنشم باشه؟ مگه سونی مغز خر خورده؟؟؟
فروش PSP STREET با ۲ رم+لوازم جانبی کامل. http://forum.persiantools.com/index.php?threads/فروش-PSP-STREET-با-2-رم-و-100-گیگ-بازی+لوازم-جانبی-با-قیمت-خوب.602523/
اخه من به تو چی بگم؟؟ هاااان؟اونایی که مثل پشکل ریخته رفرشه