SILENT_66A
Registered User
بله داداش ساپورت ميشهکپی نرم افزاریش هم هارد اکسترنال ساپورت می کنه؟
بله داداش ساپورت ميشهکپی نرم افزاریش هم هارد اکسترنال ساپورت می کنه؟
آره عزيز. ميدون توپخونه ريخته.آقا یه سوال،ps3 اسلیم 160 اورجینال خور آک تو بازار هست؟؟
آره عزيز. ميدون توپخونه ريخته.
اگر منظورتون كپي خور كردنشه كه بستگي به ورژنش داره. تا جائيكه مي دونم اكثرا كپي خور ميشن. بهتره آخرين ورژن MultiMan رو روش بريزيد. مهم اينه كه بتونه اخرين بازها رو اجرا كنه ، حالا داونگريد هم بشه هيچ مشكلي ايجاد نمي كنه.ممنون از جوبت،یه سوال دیگه،هیچ راهی برا کی خور کردن نرم افزاریش نیست،البته بدون دانگرید؟؟؟؟
صد در صد توصیه میشه خرید این کنسول واقعا فوق العاده است بیش از 500 بازی تاپ داره فقطسلام دوستان
وقت بخیر
من هیچی از کنسولا و انواعش حالیم نیست .. اما دلم میخواد یه نینتندو wii بگیرم فقط به خاطر تحرکش .. ایا خریدش ارزش داره ؟ .. من بیشتر از حدود 400 نمیخوام هزینه کنم نمیدونم اصلا نو گیر میاد و اگه هست قیمت چنده اما اگه نبود دنبال دست دوم تمیز هستم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلامصد در صد توصیه میشه خرید این کنسول واقعا فوق العاده است بیش از 500 بازی تاپ داره فقط
والا نو نیست ولی یکسر به توپخونه بزنید دست دو هم کم گیر میاد توجه کنید حتما کپی خور بگیرید
ریجن های مختلف با هم هیچ فرقی ندارن فقط در ریجن3 و ریجن2 ژاپن دکمه تایید بجای ضربدر فقط در منوها دایره استسلام
بهترین ریجن برای کنسول پلی استیشن چهار کدومه؟
اگه کپی خور باشه و فریمور حبیب داره به درد میخوره چون با حبیب میتونی مسقیما از هارد اکسترنال اجرا کنیسلام دوستان یه سوال؟
این ps3 های سوپر اسلیم که هاردشون 12 گیگ هست به درد میخورن؟
اصلا این هارد به چه دردی میخوره؟؟
ممنون از جوابتون،یه سوال دیگه،هیچ راهی برا کی خور کردن نرم افزاریش نیست،البته بدون دانگرید؟؟؟؟
PS3 Slim 160 اکثرا کپی خور نرم افزاری نمیشن! بستگی به فریمور کارخونه داره تا 3.55 و پایین تر کپی خور نرم افزاری میشند اما دیگه دستگاه نو با این مشخصات تو بازار پیدا نمیشهاگر منظورتون كپي خور كردنشه كه بستگي به ورژنش داره. تا جائيكه مي دونم اكثرا كپي خور ميشن. بهتره آخرين ورژن MultiMan رو روش بريزيد. مهم اينه كه بتونه اخرين بازها رو اجرا كنه ، حالا داونگريد هم بشه هيچ مشكلي ايجاد نمي كنه.
اگه کپی خور باشه و فریمور حبیب داره به درد میخوره چون با حبیب میتونی مسقیما از هارد اکسترنال اجرا کنی
خرید دیسک بازی اورجینال مقرون بصرفه نیستحالا اگه کپی خور نباشه به چه دردی میخوره؟؟؟
دوست عزیز منظور من هارد هست نه بازی،مثلا دستگاه های 320 اورجینال هاردشون به چه دردی میخوره؟؟خرید دیسک بازی اورجینال مقرون بصرفه نیست
بازی های PS3 کپی ترابایتی 50 تومن تو همین فروم میفروشن
میتونی بازی نصب کنیدوست عزیز منظور من هارد هست نه بازی،مثلا دستگاه های 320 اورجینال هاردشون به چه دردی میخوره؟؟
سلامتوی ایکس باکس ها کدوم بصرفه تر و خوش قیمت تره فرق بین ارکید و اسلیم چیه