سلام دوست عزیز اگر میخواهی ps3 بخری بهتره نرم افزاری دست دوم بخری یا یه ایکس باکس 360 اکبند بگیراین اسليم یا سوپر اسليم ها رو میشه بدیم کپی خور نرم افزاری کنن
هر کس نظری دارهاقا من بين ps3 /xbox موندم كدوم بهتره ؟
دوستان اينكاره يه نظر بدن مارو راهنمايي كنن
درود. در ابتدا بستگی به خودتون داره. هر دو کنسول بازیهای خوبی دارن. XBOX بازیهایی مثل Gears of War و Halo و Alan Wake و Forza داره و PS3 بازیهایی مثل God of War و Killzone و The Last of Us و Uncharted و Grand Turismo داره که البته تجربه هر یک از این بازیها بر هر گیمری واجب استاقا من بين ps3 /xbox موندم كدوم بهتره ؟
پس همون رو بخر و به جمع سونی فن ها بپیوندخودمم نظرم روى سوني هست
اینو بخون خوبهاقا من بين ps3 /xbox موندم كدوم بهتره ؟
دوست عزیز اول اینکه ایشون درباره PS3 سوال داشتن نه PS4
اگه در مورد قیمت به شک افتادید اون ها رو با قیمت های دیجی کالا مقایسه کنید.حتما قیمت بازاره دیگه .
البته dgkala بین ۳۰ تا ۶۰ تومن گرونتره ولی اگر دیدین یه جا داره ۱۵۰ تومن ارزون تر میده بهش شک کنید :دیاگه در مورد قیمت به شک افتادید اون ها رو با قیمت های دیجی کالا مقایسه کنید.
دیجی کالا گارانتیش واقعا معتبر این رو هم باید لحاط کردالبته dgkala بین ۳۰ تا ۶۰ تومن گرونتره ولی اگر دیدین یه جا داره ۱۵۰ تومن ارزون تر میده بهش شک کنید :دی
البته اره دیگه اونو هزینه هم پول گارانتیشه و منطقی هست.دیجی کالا گارانتیش واقعا معتبر این رو هم باید لحاط کرد
سلام...دوستان میشه راهنمایی کنید
1- این که میگن کنسولی که با برد کبری کپی خور میشه هارد داخلش دیگه بلا استفاده میشه واقعیت داره یا نه؟
2- این برد کبری که میگن تقلبی هم داره؟ این ورژنشو از کجا مبشه فهمید؟
3- تهران میشه یه آدرس جایی که مطمئن باشه و کارش تمیز باشه بهم تو پیام خصوصی بگین که ازش یه ps3 نو بخرم و خودش برام با برد کبری کپی خورش کنه؟
ممنون ار پاسختون.سلام...
۱.بله
۲.فکر نکنم تقلبی داشته باشه. ورژن خود برد رو نمیدونم
۳. به نظرم کبری نکنید بهتره اصلا چیزی جالبی نیست.
خواهش میکنم...ممنون ار پاسختون.
میشه راهنمایی کنید این برد کبری چه مشکلی داره که میگید جالب نیست؟
ممکنه برای دستگاه مشکلی پیش بیاد؟
محدودیت خاصی برای اجرای بازیها داره؟
بازی هایی که میشه باهاش انجام داد باید نوع خاصی باشن یا همین بازی های کپی شده روش اجرا میشه؟
راستش دیگه الان کنسول کپی خور نرم افزاری و تمیز که آدم بتونه با اطمینان بخره خیلی کم گیر میاد . من خودم اصلا نمیتونم به جنس دست دوم اونم الکترونیکی اعتماد کنم ، چون قبلا تجربه بدی در موردش داشتم همیشه سعی میکنم چیزی که میخوام بخرم نو باشه حداقل یکم خیالم راحته که از اول دست خودم بوده.
شما گویا خودتون هم فروش کنسول دارید.
میتونید این کارو برام انجام بدید؟ این چند وقت پرسوجو کردم خیلی تعریف کارتون رو شنیدم.
باید بلد باشی کنسول بخری وگرنه کلاه سرت میذارن. همشون مثل هم هستن. باید بری حضوری ببینی و خوش قیمت ترین رو بخری. فرقی با هم ندارن. گارانتی هم کلا چرت هست. فقط مهلت تست بگیر بدون اینکه پول اضافی بدیبا سلام .. دوستان بهترین و مطمئن ترین فروشگاه کنسول بازی در تهران برای خرید ps4 یا xboxone کدوم فروشگاه هست ؟ که هم دستگاهاش واقعا پلمپ باشن و گارانتی هم بدن .