این کنسولهایی که 160 و 250 و ... هستن توی توپخون اولا فقط با برد کبری کپی خور میشن و دانگرید و نرم افزای هم کپی نمیشن. در ضمن موقص خرید 160 یا 250 و حتی 320 گیگ مراقب باش کنسول ریفر و کارکرده بهت نندازن. مخصوصا 160 گیگ و 250 ریفر زیاد دارهممنون از جوابتون،یه سوال دیگه،هیچ راهی برا کی خور کردن نرم افزاریش نیست،البته بدون دانگرید؟؟؟؟
سلام دوستان یه سوال؟
این ps3 های سوپر اسلیم که هاردشون 12 گیگ هست به درد میخورن؟
اصلا این هارد به چه دردی میخوره؟؟
بالا توضیح دادمدوست عزیز منظور من هارد هست نه بازی،مثلا دستگاه های 320 اورجینال هاردشون به چه دردی میخوره؟؟
کپی خور بخواهید میشه فت گیر آورد ولی اورجینال خور اسلیم و سوپر اسلیم هم میشه خریدبا 600 تؤمن ميشه به ps3 دست دو خوب خرید ??
شدیدا خرید این کنسول توصیه میشه. بسیار عالی و سرگرم کننده برای تمام خانواده است. سعی کنید توی همین سایت یه دست دوم تمیزش رو گیر بیارید. تو قسمت بازارچه آگهی کنید پیدا میشهسلام دوستان
وقت بخیر
من هیچی از کنسولا و انواعش حالیم نیست .. اما دلم میخواد یه نینتندو wii بگیرم فقط به خاطر تحرکش .. ایا خریدش ارزش داره ؟ .. من بیشتر از حدود 400 نمیخوام هزینه کنم نمیدونم اصلا نو گیر میاد و اگه هست قیمت چنده اما اگه نبود دنبال دست دوم تمیز هستم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
فرق بین فت و اسليم چيه ؟کپی خور بخواهید میشه فت گیر آورد ولی اورجینال خور اسلیم و سوپر اسلیم هم میشه خرید
فرق بین فت و اسليم چيه ؟
بازی اورجینال از 15 تومن داره تا بالای 170 یا 180. هر وقت که خواستید خیر نمیشه. اسلیم ها و سوپر اسلیم ها باید با برد کبری کپی خور بشن که اونم 300 تومن در میاد که با این پول میشه کلی بازی اوریج گرفت بازی کرد.حدود قيمت بازي هاي اورجينال چنده ؟میشه هروقت خواستیم دستگاه رو کپی خور کنيم؟
واقعا مرسى از راهنماييتونبازی اورجینال از 15 تومن داره تا بالای 170 یا 180. هر وقت که خواستید خیر نمیشه. اسلیم ها و سوپر اسلیم ها باید با برد کبری کپی خور بشن که اونم 300 تومن در میاد که با این پول میشه کلی بازی اوریج گرفت بازی کرد.
بله بهتر از فت هست. ولی کپی خور نرم افزاری بگیرید و ترجیحا دانگرید نشده. ولی بیشتر از 600 باید هزینه کنید.واقعا مرسى از راهنماييتون
حالا أگه یه اسليم کپی خور بخرم بهتره ديگه ؟
بخاطر اینکه کنسول باز نمیشه. روش لحیم کاری نمیشه و دستکاری نمیشه. از هارد داخلی کنسول میشه استفاده کرد ولی با کبری فقط از هارد اکسترنالچرا نرم افزاري بهتره از برد کبري؟
واقعا دمت گرم خیلی کمک کردیبخاطر اینکه کنسول باز نمیشه. روش لحیم کاری نمیشه و دستکاری نمیشه. از هارد داخلی کنسول میشه استفاده کرد ولی با کبری فقط از هارد اکسترنال
یعنی فریمور کنسول رو از یه ورژن بالاتر به یه ورژن پایین تری (با پروگرام سخت افزاری ) میارن. اگر درست انجام نشه احتمال بریک شدن کنسول در دراز مدت هستواقعا دمت گرم خیلی کمک کردی
فقط اينم بگو دانگريد یعنی چی
به به آقا نریمان عزیز،خوب هستید استاد؟؟؟این کنسولهایی که 160 و 250 و ... هستن توی توپخون اولا فقط با برد کبری کپی خور میشن و دانگرید و نرم افزای هم کپی نمیشن. در ضمن موقص خرید 160 یا 250 و حتی 320 گیگ مراقب باش کنسول ریفر و کارکرده بهت نندازن. مخصوصا 160 گیگ و 250 ریفر زیاد داره
اگر نخوای از شبکه PSN دانلود کنی آره خوب هست ولی اگر بخوای از شبکه دانلود کنی اونوقت 12 گیگ کم میاره
بالا توضیح دادم
سلام عزیز. بله درست است. خود کارخونه اونا رو تعمیر میکنه و به هر حال تعمیری هست. ولی قیمتش از کنسول عادی کمتر است و البته اینجا فروشنده های با انصاف به همون قیمت میندازن به مشتری.به به آقا نریمان عزیز،خوب هستید استاد؟؟؟
آقا نریمان کنسول ریفر رو چطور از اصل تشخیص بدیم؟؟؟
من قبلا شنیده بودم یه سری کنسول خراب رو به کارخونه بر میگردونن و کارخونه بعد از تعمیر اونا رو به عنوان نو میفروشه!!این حقیقت داره؟؟؟
سلامبه به آقا نریمان عزیز،خوب هستید استاد؟؟؟
آقا نریمان کنسول ریفر رو چطور از اصل تشخیص بدیم؟؟؟
من قبلا شنیده بودم یه سری کنسول خراب رو به کارخونه بر میگردونن و کارخونه بعد از تعمیر اونا رو به عنوان نو میفروشه!!این حقیقت داره؟؟؟
اینایی که تو بازار به عنوان اورجینال میفروشن رو خیر. نمیشه.این اسليم یا سوپر اسليم ها رو میشه بدیم کپی خور نرم افزاری کنن