سلامسلام دوستان ب نظرتون الان خرید پی اس 3 اسلیم کپی خور منطقیه ؟ گرافیکش اذیت نکنه در حد یکی دو تا بازی اکشن با فوتبال میخام
سلام دوستان ب نظرتون الان خرید پی اس 3 اسلیم کپی خور منطقیه ؟ گرافیکش اذیت نکنه در حد یکی دو تا بازی اکشن با فوتبال میخام
من میخوام nintendo switch بگیرم. ps4 دارم الان. سیستمم هم اوکیه. دوستان قیمت خوب سراغ ندارن؟
سلام.آققققققققققققققااااااا
میخوام ps3 بخرم
1. فرق فت با اسلیم چیه و کدوم بهتره؟؟؟
2.فرق هک نرم افزاری با سخت افزاری چیه دقیقا؟ کدوم بهتره نرم افزاری یا سخت افزاری؟
کسی راهنمایی کنه ممنون میشم
یه مقدارم عجله دارم
مچچچکرم
سلامسلام دوستان
میخای یگ PS4 بخرم کدوم مدلشو پیشنهاد میدید؟
بازی های اصلیش دونه ایی چند هست؟
کپی ها روی دی وی دی قابل اجراس هنگ نمیکنه؟
کلا خوده پی اس 4 مشکل هنگ کردن داغی اینا داره یا ن؟
دوستان بدون کد انلاین بازی میشه انلاین بازی کرد تو ps4 ؟
یعنی دیسک بازی بدون کد انلاین باشه
ببین کلا ماکروسافت (xbox) و سونی (پلی استیشن) هر 7 یا 8 سال یه کنسول میزنن الان ps4 و xbox1 تقریبا 3 یا 4 سالی اومده و تا چند سال دیگه صددرصد براشون بازی میاد ولی برای xbox360 ,ps3 دیگه بازی تولید نمیشهسلام دوستان.
من در زمینه بازی و کنسول دقیقا صفر صفر هستم هیچ آشنایی ندارم.شرمنده اگر سوالام کمی مبتدیانه س.
من فقط به GTA V و فیفا و بازی های open world مشابه GTA علاقه دارم .همچنین به بازی هایی که با کینکت انجام میشه هم علاقه دارم.باید XBOX بخرم یا PS3 که کینکت داشته باشه؟کدوم کنسول بازی هاش کپی خوره؟نمیخوام خیلی برای بازی خرج کنم.XBOX و PS3 نو و صفر تو بازار فروخته میشه با توجه به اینکه ps4 اومده؟
چند تا سوال دیگه هم دارم:
1-PS4 و XBOX ONE کپی خور هست بازی هاشون؟کدومشون کینکت دارن؟
2-بازی های قدیمی رو میشه روی PS4 و xbox1 اجرا کرد؟مثلا اگر من بخوام Fifa 2012 رو بازی کنم حتما باید PS3 بخرم نه PS4؟در واقع ps4 و xbox 1 بازی های قدیمی رو ساپورت میکنن؟
3-فرق xbox 1 با xbox 360 و ps3 با ps4 چیه؟ارزش داره مدل بالاترش رو بگیرم؟
قیمت کنسول برام خیلی مهم نیست بیشتر کپی خور بودن بازی,داشتن کینکت برام مهمه.
اگر نکته دیگه هم هست که باید در نظرم بگیرم بفرمایید ممنون میشم.
ممنون بابت راهنمایی.در مورد پیشنهادت به Wii بیشتر تحقیق میکنم.حقیقتش خودمم دوس دارم xbox1 یا PS4 بگیرم چون به دلم نمیره جنس دست دوم بخرم یا بعد یه مدت کنسول قدیمی بشه بازی های جدید رو ساپورت نکنه.ولی تو کتم نمیره پول زیاد برای بازی بدم.انقدر همه چیز رو کپی استفاده کردیم برام قابل هضم نیست پول زیاد بابت یه سی دی بدمببین کلا ماکروسافت (xbox) و سونی (پلی استیشن) هر 7 یا 8 سال یه کنسول میزنن الان ps4 و xbox1 تقریبا 3 یا 4 سالی اومده و تا چند سال دیگه صددرصد براشون بازی میاد ولی برای xbox360 ,ps3 دیگه بازی تولید نمیشه
سخت افزار ps3 و xbox360 خیلی ضعیفه یعنی رم 256 مگابایت دارن ولی رم ps4 ,xbox1 فک کنم 8گیگ هستش مدلای جدید ps4 , xbox1 از کیفیت 4کی 4k پشتیبانی میکنن
xbox1 و ps4 هنوز کپی خور نشدن ولی با یه روش دور زدن میشه روشون بازی ریخت الان تو بازار کنسول هایی هستن که با حجم 1ترابایت و حدود 50 یا 60 تا از بازی های تاپ رو روشون هست ps4 رو میگم مثل این لینک رو ببین
http://esam.ir/itemView.aspx/5532906/PS4-باندل-سفید-1-ترا-با-50-بازی.htm
کینکت فکر کنم یه وسیله بیخودی باشه تعداد خیلی محدودی بازی براش هست کینکت مال xbox هستش ولی PlayStation VR برای ps4 جوری که من شنیدم واقعیت مجازی پلیستیشن خیلی خوب کار کرده ولی قیمت بالایی داره
اگر از قابلیت کینکت و بازی هایی که باید سرپایی انجام بدی این چیزا خوشت میاد یه نگاهی به کنسول نینتندو wii هم بنداز هم قیمت ارزونی داره هم اکثر بازی هاش اینطوریه با راکت تنیس و فرمون و این چیزا این نمونه رو ببین پکیج کامل وسایلش رو داره
http://esam.ir/itemView.aspx/4856863/دستگاه-wii.htm
*اگه خواستی چیزی تهیه کنی از همین بازارچه پرشین تولز قیمت یه سری از دوستان مناسب تره تا جاهای دیگه
*اگه سوال دیگه ای داشتی بگو شاید بدونم
*من خودم تا حالا یه ps3 داشتم یه ایکس باکس360 و یه کنسول دستی 3ds