این لینک با جزییات پاسخ داده...میشه راهنمایی کنین psp و vita چ فرقی با هم دارن؟
و قیمتشون؟
ممنون
به صورت ساده ویتا نسل جدید Psp هست!میشه راهنمایی کنین psp و vita چ فرقی با هم دارن؟
و قیمتشون؟
ممنون
بنده شنیدم که جنس بدنه و فیزیک بیرونی اسلیم زیاد خوب نیست....[emoji52] و اینکه pro هم 4k هستش...اگر تلوزیون 4k دارید اونو بگیرید...با سلام
دوستان به نظرتون برای کسی که led full hd 42 inch داره کدوم مدل ps4 بهتره؟
ps4
ps4 slim
ps4 pro
?
توی دیجی کالا همیشه 899 بوده و هستالان قیمت ps3 اورجینال خور چنده؟
مثلا ps3 super slim چنده؟
توی دیجی کالا همیشه 899 بوده و هست
Sent from my LG-D724 using Tapatalk
سوپر اسلیم ها فکر کنم دربشون حالت کشویی داره و زیاد برای لنز دستگاه خوب نیست. مدل های موجود در بازار باید منتظر کپی خور بودنشون بود... یا بگردید و ورژن کپی خور رو پیدا کنید ...یا با هزینه بالا تر بصورت فیزیکی کپی خورش کنید و قطعاتش دستکاری بشه...اینا طلاعاتی یود که من داشتم[emoji12]سوپر اسلیم ها چندن؟ بعد کپی خورشون چجوریه؟ اونایی که کپی خور نمیشن راهی هست بازی ریخت تو هاردش بازی کرد؟
والا متغیره من از ۶۸۰ تا ۱۱۰۰ دیدمالان قیمت ps3 اورجینال خور چنده؟
مثلا ps3 super slim چنده؟
با سلام
دوستان به نظرتون برای کسی که led full hd 42 inch داره کدوم مدل ps4 بهتره؟
ps4
ps4 slim
ps4 pro
?
بنده شنیدم که جنس بدنه و فیزیک بیرونی اسلیم زیاد خوب نیست....[emoji52] و اینکه pro هم 4k هستش...اگر تلوزیون 4k دارید اونو بگیرید...
من بشخصه ps4 معمول رو ترجیح میدم[emoji4]
سوپر اسلیم ها چندن؟ بعد کپی خورشون چجوریه؟ اونایی که کپی خور نمیشن راهی هست بازی ریخت تو هاردش بازی کرد؟
توی یکی از سایت های ایرانی بود که اظهار میکرد مدل اسلیم زیاد جالب نیست...الله اعلم... شاید هم میخواسته جنسایی رو که رو دستش مونده بفروشه[emoji23]والا متغیره من از ۶۸۰ تا ۱۱۰۰ دیدم
یا ۴ اسلیم یا ۴ معمولی
البته اگه از لحاظ مالی مشکل ندار پرو بخر(درسته تلویزیون 4K نداری اما همون ۱۰۸۰ رو با کیفیت بیشتر ارائه میکنه)
این خبر رو کجا شنیدید؟
والا تو ویدئو های تیر داون(باز کردن)ی که من دیدم اینجوری نبوده و کیفیت اگه بیشتر نباشه کمتر نیست
از تغییرات جالب مدل اسلیم هیت سینک بسیار کوچیکش هست
سوپر اسلیم ها تو مدل های خاصی اصلا کپی خور نمیشن و معمول کپی خور شدنشون با برد کبری هست(تازه اگه ممکن باشه)
اسلیم ها هم اگه نسخه سیستم بلای ۳٫۵۵ باشن باز میشن دانگرید میشن و کپی خور و بعد میشه به آخرین نسخه کپی خور اپدیت کرد.
توی یکی از سایت های ایرانی بود که اظهار میکرد مدل اسلیم زیاد جالب نیست...الله اعلم... شاید هم میخواسته جنسایی رو که رو دستش مونده بفروشه[emoji23]
ممنون که پاسخ های مناسبتری ارائه کردید..[emoji4]
فقط اینکه اطلاع دارید گارانتی ps4 چطوره؟خوبه؟[emoji52]
سلام.داداش من خودم پرو دارم روی تی وی فول اچ دی..قبلا هم پلی ۴ معمولی ۱۱۱۶ داشتم.به نظرم پرو روی تی وی معمولی هم ارزش داره و منطقیه.مخصوصن تو فریم ریت و جزئیات بیشتر.تو بازیهایی که تو پلی ۴ معمولی افت فریم هست تو پرو نداره اصلا و جزئیات بیشتری نمایش داده میشه.صد در صد خریدش منطقی هست.مطمین باش در سال آینده اختلاف گرافیک بازیهاش با پلی ۴ معمولی خیلی بیشتر میشه.در صورتی که مانیتورمون 4K نباشه بنظرتون خرید پرو منطقیه ؟
ببینید چند تا متغییر اینجا در در گیرن!در صورتی که مانیتورمون 4K نباشه بنظرتون خرید پرو منطقیه ؟
اگه در حال حاضر کنسول ندارید خریدش منطقیه ولی اگه کنسول ps4 معمولی دارید زیاد به صرفه نیست خریدشدر صورتی که مانیتورمون 4K نباشه بنظرتون خرید پرو منطقیه ؟
اگه در حال حاضر کنسول ندارید خریدش منطقیه ولی اگه کنسول ps4 معمولی دارید زیاد به صرفه نیست خریدش