سرندی پیتی
Registered User
Ps4 و xbox 1 سخت افزارشون مث همه ولی هر کدوم بازی های انحصاری خودشون رو دارنممنون بابت راهنمایی.در مورد پیشنهادت به Wii بیشتر تحقیق میکنم.حقیقتش خودمم دوس دارم xbox1 یا PS4 بگیرم چون به دلم نمیره جنس دست دوم بخرم یا بعد یه مدت کنسول قدیمی بشه بازی های جدید رو ساپورت نکنه.ولی تو کتم نمیره پول زیاد برای بازی بدم.انقدر همه چیز رو کپی استفاده کردیم برام قابل هضم نیست پول زیاد بابت یه سی دی بدمکینکت راستش برام مهمه.چون برای یکی از عزیزانم میخوام که دکتر توصیه کرده باید جنب و جوش و حرکت داشته باشه. بخاطر همین کینکت از اوجب واجباته.بین PS4 و XBOX1 کیفیت کدوم بهتره؟PS3 بازی هاش کپی خوره؟
کینکت سخت افزاره ایکس باکسه
Ps4 کینکت نداره یه چیزی داره فکر کنم اسمش camera controller. باشه
Ps3 سه نسخه ازش ساخته شده یکی اسمش fat هست که خیلی قدیمیه و کپی خوره ولی اگه زیاد روشن بمونه میسوزه
یه نسخه slim هست که کپی خوره و مشکلی با روشن موندن زیاد نداره
یه نسخه هم سوپر اسلیم super slim که این کپی خور نیست
من پلی3 و ایکس باکس 360 داشتم قبلا توصیه میکنم نخری چون خیلی قدیمین و بازی خوبی براشون نیست
بنظر من میتونی سیستم کامپیوتر رو ارتقاء بدی اینطوری 1تیر دو نشونه قبلا مشکلی که پی سی بازها داشتن این بود که بازی ها قفل خیلی قوی روشون بود ولی جدیدا با اومدن چند گروه کرکر بالای 90 درصد بازی ها کرک شدن الان خیلی بازی ها کرکشون موجوده خودم 3 هفته پیش fifa 2017 رو نصب کردم با اینکه سیستمم قوی نیست ولی راحت اجرا میشه بدون دوشواری
اینجا لیست بازی هایی که تا حالا اومدن و کرک شده تو پست اول نوشته
راستی برا بازی های wii یه شبیه ساز هست که میتونی بازی هاش رو روی کامپیوتر اجرا کنی اگه خواستی بخری چنتا از بازی هاش رو تست کن
اینجا خودم تاپیکشو زدم
https://forum.persiantools.com/threads/نحوه-بازی-کردن-نینتندو-گیم-کیوب-در-کامپیوتر.881184/