yasharhi
Registered User
- نوشتهها
- 1,113
- لایکها
- 80
سلام
دوست عزیز بنده شدیدا با نظر شما در مورد افلیت مخالفم
و اگه اجازه بدید دلیلشم میگم خدمتتون
خواهش می کنم بفرمایید
سلام
دوست عزیز بنده شدیدا با نظر شما در مورد افلیت مخالفم
و اگه اجازه بدید دلیلشم میگم خدمتتون
توضیحاتی در مورد سیستم همکاری در فروش به خصوص ایران مارکت سنتر :
بنده به هیچ وجه این روش فروش رو توصیه نمی کنم چونکه
1- خریدار باهوشه و متوجه میشه که محصول ماله شما نیست و رغبت کمتری برای خرید یک محصول که میدونه داره براش پورسانت فروش پرداخت می کنه نشون میده .
2- قیمت این نوع فروش خیلی بالاست و خریدار می تونه از فروشگاههایی که به صورت مستقیم عرضه می کنه خرید کنه و خیلی ارزونتر در بیاد
3- معمولا اکثر محصولات موجود در این پلنها ماله عهد دقیانوس هستش و محصولات جدید و پرفروش داخلش نیست .
4- تمام سود متعلق به شما نیست
آقا حالا فروشگاه هیچی.منظورم اینه که سایت فروشگاهی نمیخوایم.یه وبلاگ میزنیم توش محصول میریزیم.ولی این که گفتی 50 تومن هزینه ی قرارداد پسته.این چجوریه.چرا این سرویس دهنده ها 100 تا 250 این هزینه رو دریافت میکنند.این 50 تومن و بدیم محصولو باید از کجا وارد کنیم.لینک خریدو باید چجوری بگیریم.
راستش من از سایت سر در نمیارم.واسه همین این سرویس دهنده ها(ایران مارکت و...) برام راحت ترند.
هموار برای مبتدی ها عالیهشرکت هموار در حال حاضر همین کار رو میکنه و هیچ پولی برای خودش نمی گیره
چه نوع محصولاتی رو برای یه سایت دانلود نرم افزار پیشنهاد میکنی که از طریق فروش بازده بالایی داشته باشه؟
البته فروشگاه ندارم
افلیت کار میکنم
راهی نیست با هر کلیک تبلیغات کلیکی بازشه؟ :دی
بچه ها نظرشون راجب سایت مستقیم کننده لینک دانلود نگفتن رپید باز و .. البته بیشتر رپید پیچ مد نظرم
فروش کارت شارژ چی ؟![]()
کارت شارژ زیاد نمیصرفه و باید زیاد مورد اطمینان نمیصرفهبچه ها نظرشون راجب سایت مستقیم کننده لینک دانلود نگفتن رپید باز و .. البته بیشتر رپید پیچ مد نظرم
فروش کارت شارژ چی ؟![]()
کارت شارژ زیاد نمیصرفه و باید زیاد مورد اطمینان نمیصرفه
واسه رپید لیچ هم اگه ایدتون نو باشه و کار باش راحت باشه و سرور قوی باشه صد درصد میگیره
البته با اجازه استارتر
ما هم می تونیم مشاوره بدیم ؟![]()
شاید دوست نداشته باشن که ما تو تاپیکشون ازشون انتقاد کنیم و تاپیک مشاوره تبدیل بشه به تاپیک بحث
که البته به برکت اسپم شما شد
پ . ن : سیستم افلیتو فروختی ؟
من از سال 87 تا 89 فروشگاه اینترنتی داشتم و تونستم سال آخر نزدیک 10 تومن فروش داشته باشم .
![]()
هر کسی نیاز به مشاوره یا سوالی در مورد فروشگاه اینترنتی داره بگه بنده در خدمتم
الان يك مشكل بزرگي كه وجود داره ، مي تونه هزينه پست باشه.مثلا شما فرض كنيد يك نرم افزار Adobe photoshop كه كاور داره و توسط شركت هاي داخلي تكثير ميشه ،قيمتش رو توي سايت مي زنيد 2000 تومان (در صورتي كه مثلا تخفيف ويژه هم بديد و اگر روي جلد نوشته شده 3500 شما بديد 2000) ، وقتي مشتري مياد مي بينه بايد 2000 الي 3000 هزار تومن هم پول پست بده ، ديگه پشيمون ميشه و با خودش مي گه ميرم خدمات كامپيوتري و با قيمت 2000 تومن تهيه مي كنم و نيازي نمي بينه كه از سايت تهيه كنه ولي اين طرز فكر براي همه نيست و بعضي ها دوست دارند محصول رو درب منزل دريافت كنند و هزينه پست رو هم مي دند و لي اين افراد كم هستند.
پس تنها مشتري زماني راضي ميشه كه از فروشگاه شما خريد كنه كه محصول شما تاپ و كمياب باشد و با قيمت مناسبي عرضه شود.
ببخشید دوست عزیز سود شما تو سال ده میلیون بود یا فروشتون ؟
نه دوست عزیز کل فروشم 10 تومن بود . یه چیزی تو مایه های 4 تومن هزینه دی وی دی و بسته بندی و ... شده بود .البته 1 سال تقریبا 3 ماهش رو بخاطر امتحانات فروشگاه تعطیل بود .