• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

silvershop7

Registered User
لایک‌ها
3
حمید جان بیشتر از 3بار اینکارو انجام دادم ولی وقتی جوابی نیست...
بابا مدیر شدید رسیدگی کنید لطفا

مرسی من فقط میتونم تشکر کنم مرسی از همه :) یا علی
----------------------------------------------------------------------
راستی یه مطلبی رو فراموش کرم بگم البته در نهایت ادب و احترام برای همه کاربران مخصوصا مدیریت و جناب آمار گیر سایت حمید خان ... بهر حال همه میدونم که ایجا یه بازارچه پر بازدید هستش خیلی های روزانه تعداد زیادی اجناس خودشون رو برای فروش میزارن خیل نظر دارند و به این مطلب یقین دارم که مدیریت شایسته و محترم سایت خوشحال میشه که کاربران در تمامی بحث ها حالا هر بحثی باشه شرکت کنند چون هم باعث افزایش بازدید و آمار سایت و هم فعال تر نشون داد سایت و در نتیج افزایش رنک سایت در موتور های جستجو گر خواهد شد و همینطور افایش آمار این سایت فوق العاده موفق در ایران بهر حال من معتقدم که ایجا هر کس میتونه هر تعدادی که صلاح دید پست بزاره کامنت بده حلا شما در نظر بگیرید یکی فعال تر یکی غیر فعال تر یکی پست میزاره فرضا گوشی حالا تعدادی (n نفر ) میان قیمت میدن بالا پایین یکی میگه اینقدر میخوام بعد منصرف میشه ما اینجوری نباید در نظر بگیریم که اگ اون نفر از صاحب تایپیک خرید نکر اسپمر هستو باید هر روز دیگه جواب بده که آقا چرا خرید نکردی چرا اینقدر پست ها دارن زیاد میشن چرا دوست داری آمار سایتو ببری بالا چرا اینقدر علاقه داری خودتو بزرگ نشون بدی ... نه اصلا اینطوری نیست البته این روحیه تو خیلی از مدیران تایپیک ما هست و هر کسی اول یه قیمتی داد باید خرید کنن ازش وگر نه هر روز باید جواب پس بدن !!!!!!
بهر حال من همین جا با عرض احترام مجدد به عزیزان بازارچه اعلام میکنم هر جا که علاقه داشتم باشم پست میدم اصلا شاید پست های من از 5000 تا هم بالا رفت بهر حال هم باعث فعال تر شدن بازارچه میشه در ضمن من روزانه حد اقل 10 تا سفارش فروش و 10 تا خرید دارم و کمال تشکر از مدیرانی رو دارم که بازارچه را بنا کردید در ضمن من هر کمکی که بتونم به اهالی انجمن خواهم کرد از صمیم قلب یا علی همگی

Last edited:

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
کاری با مسائل شما ندارم !

آما ! :
باعث افزایش بازدید و آمار سایت و هم فعال تر نشون داد سایت و در نتیج افزایش رنک سایت در موتور های جستجو گر خواهد شد

مطمعن باش اسپم دادن شما در تاپیک های دیگران تاثیری در بالا رفتن یک سایت با رتبه 2 رقمی در ایران نداره... این کار فقط به خراب کردن بازارچه کمک می کنه..

و این یکی جمله :
روزانه حد اقل 10 تا سفارش فروش و 10 تا خرید دارم

یعنی شما روزی 20 تا تراکنش خرید و فروش داری ؟!
183.gif
این تعداد که نه شما 10 خریدت رو در طی 24 ساعت هم نه در طی 1 هفته ثابت کن بنده بنده ضمانت می کنم دیگه کسی از شما ایراد نگیره و شما رو چزو یکی از اکتیو ترین بچه های بازارچه به حساب بیاریم !

silvershop7

Registered User
لایک‌ها
3
کاری با مسائل شما ندارم !

آما ! :

مطمعن باش اسپم دادن شما در تاپیک های دیگران تاثیری در بالا رفتن یک سایت با رتبه 2 رقمی در ایران نداره... این کار فقط به خراب کردن بازارچه کمک می کنه..

و این یکی جمله :

یعنی شما روزی 20 تا تراکنش خرید و فروش داری ؟!
183.gif
این تعداد که نه شما 10 خریدت رو در طی 24 ساعت هم نه در طی 1 هفته ثابت کن بنده بنده ضمانت می کنم دیگه کسی از شما ایراد نگیره و شما رو چزو یکی از اکتیو ترین بچه های بازارچه به حساب بیاریم !

مرسی از نظرت دوست خوبم ولی من هیچ نیازی نمیبینم به شما هیچ چیز رو ثابت کنم بازم مرسی
راستی شما مشکلت سره اون هارد به به توهین .... اینا کشیده شد حل شد ؟؟؟؟
راستی شما مرکز اکتیو شناسی داری عزیز ؟؟؟؟مرسی

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
ببنید
دوسته عزیز فرمایشه شما درست.اوکی
ولی دلیل نمیشه که شما از نوشته طرف خوشت نیاد ریپورت بدی و الزام کنی که باید پاک بشه.باید تشخیص داده بشه که این بی احترامی هست یا اسپم اون وقت رسیدگی میشه.
حال اینکه مواردی من برخورد کردم صاحب تاپیک خودش درگیر میشه بعد که همه چی به ضررش پیش میره ریپورت میده و جالبتر اینکه تهدید می کنه دیگه من نمیام اینجا:blink:
حمید جان بیشتر از 3بار اینکارو انجام دادم ولی وقتی جوابی نیست...
بابا مدیر شدید رسیدگی کنید لطفا

ولی به هر حال اینجا به SPAM برخورد میشه.

بازم مدیران بازارچه باور کنید به نرمی با کاربران بخششون برخورد می کنند.
اینو تو بخش هایی دیگه PT بهتر میشد فهمید.
مرسی من فقط میتونم تشکر کنم مرسی از همه :) یا علی
----------------------------------------------------------------------
راستی یه مطلبی رو فراموش کرم بگم البته در نهایت ادب و احترام برای همه کاربران مخصوصا مدیریت و جناب آمار گیر سایت حمید خان ... بهر حال همه میدونم که ایجا یه بازارچه پر بازدید هستش خیلی های روزانه تعداد زیادی اجناس خودشون رو برای فروش میزارن خیل نظر دارند و به این مطلب یقین دارم که مدیریت شایسته و محترم سایت خوشحال میشه که کاربران در تمامی بحث ها حالا هر بحثی باشه شرکت کنند چون هم باعث افزایش بازدید و آمار سایت و هم فعال تر نشون داد سایت و در نتیج افزایش رنک سایت در موتور های جستجو گر خواهد شد و همینطور افایش آمار این سایت فوق العاده موفق در ایران بهر حال من معتقدم که ایجا هر کس میتونه هر تعدادی که صلاح دید پست بزاره کامنت بده حلا شما در نظر بگیرید یکی فعال تر یکی غیر فعال تر یکی پست میزاره فرضا گوشی حالا تعدادی (n نفر ) میان قیمت میدن بالا پایین یکی میگه اینقدر میخوام بعد منصرف میشه ما اینجوری نباید در نظر بگیریم که اگ اون نفر از صاحب تایپیک خرید نکر اسپمر هستو باید هر روز دیگه جواب بده که آقا چرا خرید نکردی چرا اینقدر پست ها دارن زیاد میشن چرا دوست داری آمار سایتو ببری بالا چرا اینقدر علاقه داری خودتو بزرگ نشون بدی ... نه اصلا اینطوری نیست البته این روحیه تو خیلی از مدیران تایپیک ما هست و هر کسی اول یه قیمتی داد باید خرید کنن ازش وگر نه هر روز باید جواب پس بدن !!!!!!
بهر حال من همین جا با عرض احترام مجدد به عزیزان بازارچه اعلام میکنم هر جا که علاقه داشتم باشم پست میدم اصلا شاید پست های من از 5000 تا هم بالا رفت بهر حال هم باعث فعال تر شدن بازارچه میشه در ضمن من روزانه حد اقل 10 تا سفارش فروش و 10 تا خرید دارم و کمال تشکر از مدیرانی رو دارم که بازارچه را بنا کردید در ضمن من هر کمکی که بتونم به اهالی انجمن خواهم کرد از صمیم قلب یا علی همگی

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
مدیر عزیز ای کاش با موزمار عزیز یه گفتگویی در این مورد میکردی....نمیگفتی این حرفارو
برادر این یه اسپمر بزرگ فروم شده برخورد نشه بازارچه رو به ... میکشونه
بره بیرون از بازارچه پست بده
بره روزی 100 تا تو گفتگو آزاد پست بده
داداش نیما خوب اشاره کرد ایشون هم از قدیمی ها هستن بهر حال کاملا روشن هست اسپم های تو بازارچه
چرا باید دوتا تاپیک مثل هم با پستهای کاملا مشابه هم تو بازارچه باشه
ما هم دلمون واسه بازارچه میسوزه
امیدوارم یخورده بررسی کنین تا متوجه موضوع بشید
در ضمن کاربر silvershop7 من با شما به هیچ عنوان مستقیم بحث نمیکنم

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
مدیر عزیز ای کاش با موزمار عزیز یه گفتگویی در این مورد میکردی....نمیگفتی این حرفارو
برادر این یه اسپمر بزرگ فروم شده برخورد نشه بازارچه رو به ... میکشونه
بره بیرون از بازارچه پست بده
بره روزی 100 تا تو گفتگو آزاد پست بده
داداش نیما خوب اشاره کرد ایشون هم از قدیمی ها هستن بهر حال کاملا روشن هست اسپم های تو بازارچه
چرا باید دوتا تاپیک مثل هم با پستهای کاملا مشابه هم تو بازارچه باشه
ما هم دلمون واسه بازارچه میسوزه
امیدوارم یخورده بررسی کنین تا متوجه موضوع بشید
در ضمن کاربر silvershop7 من با شما به هیچ عنوان مستقیم بحث نمیکنم
اولویت اول بررسی بر اساس پست است نه کاربر ...

مگر در شرایطی که کاربر به چیزی ( نزد مدیران ) شهرت یافته باشد . آنگاه سابقه ملاک قرار می گیرد .

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
اولویت اول بررسی بر اساس پست است نه کاربر ...

مگر در شرایطی که کاربر به چیزی ( نزد مدیران ) شهرت یافته باشد . آنگاه سابقه ملاک قرار می گیرد .

به به آقا بهروز !

این پست رو رسیدگی نکردی من با ااون حال خرابم داشتم میمردم اون همه تایپ کردم و توضیحات دادم
127fs3556139.gif

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=3238537&postcount=1947

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
خدایا خداوندا این یک دقیقه زمان بین ارسال دو پخ رو حداقل از روی بازارچه بردارید

قلب درد گرفتم خدایی :(

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
یعنی اون همه تایپ کردم مو ؟! :eek:

یا کم آوردی نمی تونی جواب بدی ؟!
ugly_cafe.gif
اگر قرار باشه من حرف بزنم تو جواب بدی , بعد من جواب بدم بعد تو جواب بدی ... این تا قیامت ادامه داره . به هیچ نتیجه ای هم نمیرسه .

من حرف هام رو زدم . دیگم تکرارش نمی کنم . دیگه تصمیم با خودته ...

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
اگر قرار باشه من حرف بزنم تو جواب بدی , بعد من جواب بدم بعد تو جواب بدی ... این تا قیامت ادامه داره . به هیچ نتیجه ای هم نمیرسه .

من حرف هام رو زدم . دیگم تکرارش نمی کنم . دیگه تصمیم با خودته ...

راحت باش بگو کم آوردی دیگه !
ugly_cafe.gif

تا قیامت طول نمی کشه... یه سری صحبتا کردی که من خط به خط جوابش رو دادم و به قولی دیسش کردم... حالا شما هم اگه جوابی برای حرفای من داری بده اگه نه اسم منو بردار از اون لیست سابقه - ها..

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
و من همچنان منتظر رسیدگی به بیرون اومدن از اون لیست و حل شدن قضیه کار گرافیک و بن شدن یکی از طرفین برای همیشه............................................................................................................................................................................

silvershop7

Registered User
لایک‌ها
3
آقایان مدیر سروران من منم باید اینجا داد و بیداد کنم منم باید به کاربران توهین کنم تا جواب منو بدید آقا من چه گناهی کردم گیر این آقا افتادمH@/\/\ID آقا من یه تایپیک زدم http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=180681 که یه کیس بود که فروش رفت به آقای hanifan63 حالا یه کیس دیگه دارم خب یه تایپیک دیگه زدم چون اصلا عنوانش . قطعات و ... فرق داشت http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=3270499&posted=1#post3270499
حالا من نمیدونم به این آقا چه ربطی داره میاد میگه (باز که تاپیک زدی تو
اینجا ادامه میدادی
پستاتم افزایش پیدا میکرد
مدیر که نیست رسیدگی کنه فهم خودت کجا رفته)

اولا به ایشون اصلا چه ربطی داره من نمیدنم ایشون مدیرن کارشناسا" ... چرا الکی دخالت میکنند ... چرا توهین میکنند ؟؟؟؟
آقا شما میای رو یه تایپیک موبایل 100 تا گوشی بفروشی اصلا شاید دوست داشته باشی بفروشی به کسی چه پس تایپیک منم فقط به مدیران مربوطه اون تایپیک رو به حمید آقا زحمت کشیدن بستن یه تایپیک بیهوده هم بود بستن الان من دارم تو این تایپیک کیس میفروشم ..... خدایا

hanifan63

Registered User
لایک‌ها
0
آقا چرا دعوا میکنید؟
بنده کیس رو خریدم و بسیار هم راضی هستم.هم از خود قطعات و هم بسته بندی بسیار با سلیقه فروشنده عزیز.
ان شاء الله که راضی شده باشین و این موضوع ختم به خیر بشه

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
کاربر محترم ( H@/\/\ID ) شما یکی از کاربران با سابقه و قعال فروم هستید . واقعا حیف است دسترسی شما به بازارچه محدود و با شما به طریق دیگری صحبت شود.

خواهش می کنیم از دخالت در تاپیک دیگران خودداری کنید .

ممنون

silvershop7

Registered User
لایک‌ها
3
آقا بهزاد ایشون دست بردار نیست میدونم چی میخواد رفتن من از انجمن باشه من تا چند روز دیگه از همه خداحافظی میکنم و میرم ایشون توهین که میکنه و تایپیک رو خراب میکنه pm توهینی به من میده!
edebb6e872f5.jpg

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
کاربر محترم ( H@/\/\ID ) شما یکی از کاربران با سابقه و قعال فروم هستید . واقعا حیف است دسترسی شما به بازارچه محدود و با شما به طریق دیگری صحبت شود.

خواهش می کنیم از دخالت در تاپیک دیگران خودداری کنید .

ممنون

یکی هم به کار ما رسیدگی کنه !
129fs238648.gif

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
پاسخ شما پیشتر داده شد و راه حل ها هم ارائه شد .
این موضوع جای پیگیری و بحث ندارد .

:blink:

شما یه صحبتی کردی یه دلایلی آوردی که من خط به خطش رو نقذ کردم !.. شما هم اگه جوابی داری بده !

مثلا یک نمونه :
شما گفتی : که این قرار گرفتن در لیست مربوط به یوزر قبلیت می شه !
من جواب دادم : مگه آخر تاپیک *** که نوشته بودم این همون کلابردارست که با یوزر جدید اومده و کاملا هم ثبت شد که این همون اونه شما نیومدی گفتی هر یوزر جدیدی نشانگر یک فرد جدیده و ایشون چون خطایی ازش سر نزده می تونه به کارش ادامه بده
خوب الان چه جوابی داری به این خط بالا بدی ؟! مسلما هیچی !

من اون روز با اون حال خرابم مرض نداشتم که اون همه تایپ کردم.. خداشاهده اون روز به سختی می تونستم به مونیتور نگاه کنم.. اما جواب ابهامات و اتهاماتی که زدی رو تمام و کامل دادم

در ضمن لازم به ذکر است که 2 مسئله هست یکی قرار گرفتن اسم من در لیست سابقه منفی ها که باید برداشته شه
و از همه مهم تر چیزی که سر منشا تمام این بد بختی های من توی پی تی بوده.. فردی که از من کلابرداری کرده و جنسم رو کشیده بالا به وضوح و با رزولوشن 1080p .. این آقا نه پوله منو داده نه جنسو نه قرامتی نه هیچ کوفت دیگه ای... این قضیه هم در همین پی تی اتفاق افتاده... اینجا هم روابط عمومیه... شما هم مدیری.. خوب الان اینا رو قاطی کن ببین به نظرت چی کار باید بکنی ؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا