silvershop7
Registered User
حمید جان بیشتر از 3بار اینکارو انجام دادم ولی وقتی جوابی نیست...
بابا مدیر شدید رسیدگی کنید لطفا
مرسی من فقط میتونم تشکر کنم مرسی از همه یا علی
----------------------------------------------------------------------
راستی یه مطلبی رو فراموش کرم بگم البته در نهایت ادب و احترام برای همه کاربران مخصوصا مدیریت و جناب آمار گیر سایت حمید خان ... بهر حال همه میدونم که ایجا یه بازارچه پر بازدید هستش خیلی های روزانه تعداد زیادی اجناس خودشون رو برای فروش میزارن خیل نظر دارند و به این مطلب یقین دارم که مدیریت شایسته و محترم سایت خوشحال میشه که کاربران در تمامی بحث ها حالا هر بحثی باشه شرکت کنند چون هم باعث افزایش بازدید و آمار سایت و هم فعال تر نشون داد سایت و در نتیج افزایش رنک سایت در موتور های جستجو گر خواهد شد و همینطور افایش آمار این سایت فوق العاده موفق در ایران بهر حال من معتقدم که ایجا هر کس میتونه هر تعدادی که صلاح دید پست بزاره کامنت بده حلا شما در نظر بگیرید یکی فعال تر یکی غیر فعال تر یکی پست میزاره فرضا گوشی حالا تعدادی (n نفر ) میان قیمت میدن بالا پایین یکی میگه اینقدر میخوام بعد منصرف میشه ما اینجوری نباید در نظر بگیریم که اگ اون نفر از صاحب تایپیک خرید نکر اسپمر هستو باید هر روز دیگه جواب بده که آقا چرا خرید نکردی چرا اینقدر پست ها دارن زیاد میشن چرا دوست داری آمار سایتو ببری بالا چرا اینقدر علاقه داری خودتو بزرگ نشون بدی ... نه اصلا اینطوری نیست البته این روحیه تو خیلی از مدیران تایپیک ما هست و هر کسی اول یه قیمتی داد باید خرید کنن ازش وگر نه هر روز باید جواب پس بدن !!!!!!
بهر حال من همین جا با عرض احترام مجدد به عزیزان بازارچه اعلام میکنم هر جا که علاقه داشتم باشم پست میدم اصلا شاید پست های من از 5000 تا هم بالا رفت بهر حال هم باعث فعال تر شدن بازارچه میشه در ضمن من روزانه حد اقل 10 تا سفارش فروش و 10 تا خرید دارم و کمال تشکر از مدیرانی رو دارم که بازارچه را بنا کردید در ضمن من هر کمکی که بتونم به اهالی انجمن خواهم کرد از صمیم قلب یا علی همگی
Last edited: