چندتا نکته رو تکرار میکنم :
1 : روابط عمومی برای مطرح کردن مشکلات فعالیت است په علاوه اینکه ما از این بخش برای بررسی وضعیت فروشندگان استفاده می کنیم .
2 : اگر از شما کلاهبرداری شده مقصر خود شما هستید . همکاران و مدیران بازرچه ( و نه پرشین تولز ) مسئولیتی در قبال کشف کلاهبردار , پیدا کردن آدرس خونش یا شماره تلفنش رو ندارند و نخواهند داشت .
3 : وظیفه همکاران بازارچه نظم دهی به تاپیک ها بر اساس قوانین و جلوگیری از درگیری کاربران است اما بدین معنی نیست که همکار بازرچه صبح تا شب باید 4 چنگولی توی سایت بشیند.
4 : اگر رویه دخالت در تاپیک دیگران و ایجاد تهمت در صحن عمومی ادامه پیدا کند قوانینی وضع خواهد شد که احتمالا از اجرای آن خیلی ها خرسند نمی شوند.
5 : تک تک پست های روابط عمومی توسط هر 3 همکار بازارچه + فروم منجیر محترم + مدیر ارشد و مدیرفنی خوانده میشود اما اینکه جوابی داده نمی شود به صلاحدید ایشان است .
6 : اگر شکایتی از نحوه عملکرد همکاران بازارچه دارید مانند یک فرد متمدن می توانید به مدیر ارشد و یا مدیر فنی پیغام خصوصی بنویسید و ضمن ارائه دلایل خود شکایتان را مطرح کنید . مطمئن باشد سریعتر به نتیجه می رسد .
ممنون از توجه شما .
بخشی برای فروشندگان گرامی آغاز به کار کرده به صورت آزمایشیای خدا
برای بر 1000 ام
آقا لطفا این روابط عمومی رو یک بخش کنید که بشه توش تاپیک زد!
آخه تو یک تاپیک که نمیشه هم گزارش کلاه برداری داد هم پیگیری کرد هم درخواست تعویض نام تاپیک داد و ....
کو گوش شنوا!
در مورد کلاهبرداری تاکیده که بحث عمومی نباشهاگر از شما کلاهبرداری شده مقصر خود شما هستید . همکاران و مدیران بازرچه ( و نه پرشین تولز ) مسئولیتی در قبال کشف کلاهبردار , پیدا کردن آدرس خونش یا شماره تلفنش رو ندارند و نخواهند داشت .
الان من پیامی از یکی از کاربران داشتم مبنی بر دادن اطلاعاتی برای پیگیری کلاهبرداری
از دوستان تقاضا داریم قبل از خریدی به لیست محرومین مراجعه کنند بعد اقدام به خرید کالا
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=3187804&postcount=3
الان در این لیست نام کاربری و اسمه فردی که کلاهبرداری کرده و محروم از فروش هست آمده ولی دوستان بدون دقت باز کاره خودشنو کردن که باعث مشکل شده
بن شد.برادر اینا درست ولی این آقای محمد زاده باغبانی که از این آقای dual-core کلاه برداری کرده گویا همونی هست که از من
سر آیفون تری جی کلاهبرداری کرد ...ایشون چند دقیقه پیش به من پی ام زد که خبری از این آقا دارید؟
و تازه فهمیدم که باز شروع کرده !اسمش الان تو لیست محروم از فروش هست ولی بن نشد !
اینو قبول کنید که این آیدیش باید بن میشد حداقل
ببخشید من چرا نمیتونم کسی که از من کلاهبرداری کرده رو معرفی کنم ؟
من به Wiseman و بهروز عزیز پ.خ زدم .
پس لطفا تاپیک منو پاک نکنین .
کلاهبرداری مدیر سایت البرز دانلود – سینا میرزائیان
با سلام خدمت دوستان .
اصلا دوست نداشتم این تاپیک رو ایجاد کنم اما سوء استفاده از اعتماد و صبر آدم ، باعث میشه که دیگه صبر آدم تموم شه .
من چند وقتیه که با سایت البرز دانلود همکاری میکردم ، اما به دلایلی قطع همکاری کردیم .
الانم جناب سینا میرزائیان پول من رو خورده و 2 هفته اس که پرداخت نمیکنه .
قرار بود جعمه 2 هفته قبل واریز کنه و ایمیل بزنه که خبری نشد . تو یاهو پیغام دادم که جوابی نگرفتم . SMS هم دادم و بازم بی جواب .
چند روز صبر کردم ، 1 شنبه یا 2 شنبه بهش زنگ زدم و گفت که دارن میرن مسافرت و جمعه شب بر میگرده و شنبه 100% واریز میکنه . الانم که شنبه شده و خبری از ایمیل واریزی برای من نیومده .
فقط از مدیران عزیز یه خواهش دارم ،
اونم اینه که تا زمانی که ایشون پول منو واریز نکرده و تکلیف معلوم نشده ، هم اسمشون به " لیست کاربران دارای سابقه منفی " یا محرومین فروش اضافه بشه که حداقل کسایی که با ایشون کار میکنن ، این جناب رو بهتر بشناسن .
یک مقدار ابهام در این مورد وجود دارد
1- این موضوع داخل پرشین تولز اتفاق افتاده است ؟ در کدام تاپیک؟
2- نام کاربری طرف مشکل شما چیست؟
کنجکاوی بنده را می بخشید.
بله ابهام وجود داره چون قضیه خیلی طولانیه .
1. نه دوست عزیز ، اما ایشون از این انجمن واسه سایتش نویسنده میگیره .
2. Scorpiunix
خواهش میکنم .
اینکه گفتید ایشون از این انجمن برای سایتشون نویسنده می گیرد در مورد شما پس صدق نمی کند؟
اگر در پرشین تولز اتفاق نیافتاده پس بعید می دانم مدیران دخالت کنند ولی باز هم تصمیم با مدیران و همکاران بازارچه است.
دوستان آیا نمیشه یه سیستمی شبیه به ebay رو راه اندازی کنید؟
ما واقعا همچین چیزی رو تو ایران کم داریم