• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
الوووووووووووووووو......

ما با دیوار حرف می زنیم انگار :eek:

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156

parvizb

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
دوستان کسی یوزرهای m.ad و idn را میشناسه ؟؟؟ اگر میشناسینش معرفیش کنید و آدرسش را بدین ... تو تاپیک زیر میتونید بفهمید که این آدم چه کلاهبرداریه که واقعا جای تاسف داره برای این شخص .چونکه الان کارهای دادگاهش را انجام داره میده عموم و شاهد هم میخوات که دو تا سه نفر هم عموم شاهد داره که اومده این گوشی چینی را بجای اصلی بهش داده .... تو تاپیک زیر میتونید ببینید این آیدین شاه رضایی کلاهبردار

http://www.forum.persiantools.com/t179895.html

Last edited:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
با سلام .
لطفا عنوان این تاپیک رو

فروش یک ویلا بین آمل و محمود آباد با بهترین قیمت و شرایط مناسب

به این تغییر بدین

فروش یک ویلا بین آمل و محمود آباد با بهترین قیمت | نقد و اقساط

انجام شد

دوستان کسی یوزرهای m.ad و idn را میشناسه ؟؟؟ اگر میشناسینش معرفیش کنید و آدرسش را بدین ... تو تاپیک زیر میتونید بفهمید که این آدم چه کلاهبرداریه که واقعا جای تاسف داره برای این شخص .چونکه الان کارهای دادگاهش را انجام داره میده عموم و شاهد هم میخوات که دو تا سه نفر هم عموم شاهد داره که اومده این گوشی چینی را بجای اصلی بهش داده .... تو تاپیک زیر میتونید ببینید این آیدین رضایی کلاهبردار

http://www.forum.persiantools.com/t179895.html

لطفا برای اینگونه مسائل از تاپیک روابط عمومی استفاده کنید . زدن تاپیک در جاهای مختلف فروم اشتباه است .

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
من گلابی هستم! ... از آشنایی با شما هم خوش بختم بهروز خان !
pear%20icon.jpg

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
ممنون میشم یک سری به تاپیک بنده بزنید
http://forum.persiantools.com/t182427.html

نمیدونم چرا عادت بعضیها شده فقط بیان تو تاپیک دیگران هر چیزی که دلشون میخواد بگن از محصول گرفته تا قیمت و اخلاق فروشنده اش رو هم دیدیم!
چرا نمیفهمن یک طرف قضیه خریدار هست یک طرف فروشنده؟! واسطه و نظر ده نمیخوایم!! خیلی موضوع پیچیده هست؟

آخه شما برید تو یه فروشگاه شروع کنید به فضولی توی معامله دیگران نمیندازنتون بیرون؟

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
من از کاربرrax بابت همه تهمتهای زشتی که به من زدن شاکی هستم

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
من گلابی هستم! ... از آشنایی با شما هم خوش بختم بهروز خان !
pear%20icon.jpg

خواهش می کنم . منم از دیدار شما خوشحالم . امیدوارم دوران خوبی در این فروم داشته باشید.

من از کاربرrax بابت همه تهمتهای زشتی که به من زدن شاکی هستم

ایشون مطلبی رو مطرح کردند و شخصی هم پاسخی به ایشان داد . باقی ماجرا به عهده خریداران و خوانندگان هست . پست های نا مربوط حذف شدند .

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
خواهش می کنم . منم از دیدار شما خوشحالم . امیدوارم دوران خوبی در این فروم داشته باشید.

:hmm:
الان اینایی که من می نویسم رو اصلا می خونی ؟

اینجا مدیر شدی چی بشه ؟ الان تاپیک روابط عمومی بازارچه بازه که چی بشه ؟.... اینکه دیگران رو گلابی فرض کنی ؟:hmm:

اگه فقط مدیریت پاک کردن پسته که 98% بچه های اینجا همینو بلدند تازه من یه بچه برادر دارم 16 سالشه ! اونم بلده !

الان پول من چند وقته خورده شده... هیچکی به کار من رسیدگی نکرده... تازه یه 50 باری هم بن شدم..

یوزر منو گذاشتین تو سابقه منفی که اون یارو با 6 تا پست میاد می گه حواست جمع باشه نیما جزو سابقه منفی هاست کلات رو برنداره... :eek: برات 658 تا دلیل آوردم که برش داری به اونم اصلا رسیدگی نکردی...

الان نقش شما به عنوان مدیر اینجا چیه ؟

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
آقا بهروز اینکه شما خودتونو جای قاضی بزارید و حکم صادر کنید فکر نمیکنم در شان و کلاس یک عضو از خانواده مایکروسافت باشه. :(

اگر ایشون شاکی دارن و پول کسی رو خوردن، خب شما موضوع رو بفرمایید و ایشون هم جواب میدن.

ولی وقتی کسی از ایشون شکایت نداره این بدین معنی است که شما "یک طرفه قاضی رفتید" و در مورد ایشون دارید قضاوت میکنید. البته شاید این قضاوت شما نوعی آینده نگری و پیشگیری از اتفاقی که در آینده میفته باشه و میترسید ایشون باز پول چند نفرو نگه دارن و .... ولی سوالی که میتوانید از خودتون بپرسید اینه که "آیا این احتمال برای تک تک فروشندگان اینجا نیست؟"

من برای خرید از آقا نیما عضو اینجا شدم و تا حالا بیشتر از 250 تومن هم خرید داشتم. فکر نمیکنید ایشون اگر میخواستند سر کسی رو کلاه بزارن از من که تازه وارد هستم مورد بهتری وجود نداره؟ :rolleyes:

به عنوان یه هم رشته با شما فقط درد و دل کردم.... شرمنده اگر فضولی بود...

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
ای خدا

برای بر 1000 ام

آقا لطفا این روابط عمومی رو یک بخش کنید که بشه توش تاپیک زد!

آخه تو یک تاپیک که نمیشه هم گزارش کلاه برداری داد هم پیگیری کرد هم درخواست تعویض نام تاپیک داد و ....

کو گوش شنوا!

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
درسته ، نظر خیلی جالبیه به نظر من که troy2000 عزیز گفتن ...

یه بخش بشه دیگه خیلی راحت میشه توش فعالیت کرد و همه موضوعات هم تقصیم میشه ...

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
درسته ، نظر خیلی جالبیه به نظر من که troy2000 عزیز گفتن ...

یه بخش بشه دیگه خیلی راحت میشه توش فعالیت کرد و همه موضوعات هم تقصیم میشه ...
بابا بنده خدا میاد میگه فلانی کلاه برداره 2 دقیقه بعد تاپیک میره صفحه ی بعد دیگه معلوم نمیشه چی بود کی بود!

طرف هم بیچاره میاد تاپیک میزنه دکتر وایس من میاد میگه لطفا در روابط عمومی پیگیری کنید!

آخه یکی نیست بگه مدیر محترم اینجوری که واسه خودتم سخت تره و وقت گیر تره بخوای دل و روده ی یه تاپیکو در بیاری ببینی کی چی گفته

یه بخش بزنید توش جداسازی کنید مثلا درخواست تعویض نام تاپیک یا ...

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
دوستان کسی دیگه یوزرهای m.ad و idn را نمیشناسه ؟؟؟ یه سری اطلاعات ازش دارم و فقط فقط میخواستم ادرسش را پیدا کنم برای اینکه زودتر کارهای شکایتم جلو بره .اگر کسی میشناستشون بهم اطلاع بده از طریق پ.خ .... کلاهبردار بی همه چیز نامرد تا حقم و حقش را نذارم کف دستش ول کنش نیستم
جزئیات کامل را ارسال نمائید ، بتوانم دریغ نمی کنم/.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا