• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
ببخشید جسارتا میشه دلیلشو بدونم ؟

آره , شما می تونید از مدیر ارشد یا مدیر فنی یا ادمین سایت سوال کنید . اونا هم به ما گفتند . ماهم به شما میگیم .
سایت شخصی هست , ادمین هم قوانین رو طرح می کنه . حالا اگر اعتراضی هست به خود ادمین بگید . من که کاره ای نیستم آخه ...

شما که دیگه به همه چی دسترسی دارین .

هیچ کس جز ادمین ارشد به پیغام خصوصی ها دسترسی نداره .

پس یعنی هر حرف و حدیثی تو پ.خ آزاده ؟

بله . اما خوب شخصیت هر انسان کاملا دست خودش هست .
شما می تونید توی پیغام خصوصی با چوب همدیگه رو تیکه تیکه کنید کسی هم نمی تونه بگه چرا ؟ اما اگر جدا فکر می کنید اون پی ام خیلی در بر خورنده است , بد نیست من چند نمونه از پی ام هایی که برام میاد رو بدم خدمتون تا ببینید مشکلات بزرگتری هم توی دنیا هست :D

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
آره , شما می تونید از مدیر ارشد یا مدیر فنی یا ادمین سایت سوال کنید . اونا هم به ما گفتند . ماهم به شما میگیم .
سایت شخصی هست , ادمین هم قوانین رو طرح می کنه . حالا اگر اعتراضی هست به خود ادمین بگید . من که کاره ای نیستم آخه ...

منم همچین حرفی نزدم .
ولی خب گفتم اگه چیزی به شما گفته باشن ، بالاخره دلیل رو هم میگن .
باشه چشم من سر فرصت ازشون میپرسم .

حدس میزدم !

بله . اما خوب شخصیت هر انسان کاملا دست خودش هست .
شما می تونید توی پیغام خصوصی با چوب همدیگه رو تیکه تیکه کنید کسی هم نمی تونه بگه چرا ؟ اما اگر جدا فکر می کنید اون پی ام خیلی در بر خورنده است , بد نیست من چند نمونه از پی ام هایی که برام میاد رو بدم خدمتون تا ببینید مشکلات بزرگتری هم توی دنیا هست

بهروز جان ، شاید به نظر شما اون پست زیاد در بر خورنده نباشه ،
ولی من واسه شخصیت خودم ارزش قائلم که هرکسی نیاد اینطور حرفی بزنه .
هم این ، هم کوچیک ترین توهینی . چون واقعا واسم قابل قبول نیست .
اونم به خاطر هیچ و پوچ ! تازه آخرشم اینطور حرفایی بزنه ( تو تاپیکش هست )

در کل اینجا قوانین جالبی داره . یکیش همین اینکه تو پ.خ هرچه میخواهد دل تنگت بگو !

راستی کاش شما اولین پستی که تو تاپیک ایشون دادم رو پاک نمیکردی .
یا حداقل خودت که پاک کردی قضاوت کن .
جواب اون پستی که من دادم ، اونطور پیغامی بود ؟
اینجاست که میشه شخصیت خیلی ها رو فهمید .

Last edited:

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832

خالی می بنده!!! هر کی به ادمین سی پی دست رسی داره به رید پی ام هم دست رسی داره ! :p

می گم موزمار کو ؟

Mehran NZ

Registered User
لایک‌ها
1
البته تا جایی که می دونم قانون وی بولتین این هست که ادمین هم به پیغام خصوصیها دسترسی نداره!
مگر اینکه ادمین فوروم و دستکاری کنه و کلا پا بذاره رو وجدانش!

خالی می بنده!!! هر کی به ادمین سی پی دست رسی داره به رید پی ام هم دست رسی داره ! :p
نه عزیز اینجوری نیست شما خوتون آزمایش کردین آیا؟
من قبلا از میثم ادمین پی سی که پرسیده بودم ایشون فرموده بودن دسترسی ندارن!
البته کاری نداره ها چارش دو خط کد نویسی بیشتر نیست.....

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
البته تا جایی که می دونم قانون وی بولتین این هست که ادمین هم به پیغام خصوصیها دسترسی نداره!

بالاخره به دیتابیس که دسترسی داره ...
حالا درست بیکار نیست راه بیوفته توی دیتا بیس اما خوب به هرحال اکسسش هست.

راستی کاش شما اولین پستی که تو تاپیک ایشون دادم رو پاک نمیکردی .
یا حداقل خودت که پاک کردی قضاوت کن .
جواب اون پستی که من دادم ، اونطور پیغامی بود ؟
اینجاست که میشه شخصیت خیلی ها رو فهمید .

اولا که کار اشتباه رو شما انجام دادید و رفتید توی تاپیک یکی دیگه پست گذاشتید و تذکر دادید . شما یک کاربر محترم بخش بازارچه هستید و تاپیک هایی که زده میشه به صورت منطقی ارتباطی با شما ندارد . نهایتا یک ریپورت ساده می دادید و تذکر را در ریپورت میگفتید .

دوما اینکه تاپیک قبل از اینکه مدیر ببینه اصلاح شده به نظر من هوشمندی صاحب تاپیک هست . چه اشکالی داره کسی اشتباهش رو بدونه و اصلاحش کنه .

سوما اینکه ایشون با شما اینجوری برخورد کردند اصلا درست نیست و پسندیده نیست اما خوب من بازم فکر میکنم اگر شما در ابتدا مستقیم دخالت نمی کردید این مسائل پیش نمیومد .

چهارما لطفا دیگه در آن تاپیک دخالت مستقیم نکنید . شما کاربر با سابقه ای هستید و تعداد پست بالایی دارید پس بهتر هست بی خودی خودتان را درگیر این مسائل نکنید و من اصلا دوست ندارم خدای نکرده با شما برخورد کنم .

ممنون از لطف , وقت و توجهتون

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832

Mehran NZ

Registered User
لایک‌ها
1
لول
دستت درد نکنه حقیقتش خودم می خواستم یه بار بنصبم و آزمایش کنم بعد دیگه یادم رفت!
ولی واقعا ضایست من اگه یه زمانی بخوام فوروم بنویسم این قسمت و از ادمین می گیرم یعنی چی آخه پس پرایوسی چی می شه!
مثلا حالا ما کاربر با تجربه ایم این و نمی دونستیم طرف واقعا می توه بفاکه تو زندگی خصوصیت هیچ اخطاری چیزی هم داده نمی شه که اقا این و اینطور راحت می شه خوند!
شرمنده آف تاپیک

Last edited:

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
اولا که کار اشتباه رو شما انجام دادید و رفتید توی تاپیک یکی دیگه پست گذاشتید و تذکر دادید . شما یک کاربر محترم بخش بازارچه هستید و تاپیک هایی که زده میشه به صورت منطقی ارتباطی با شما ندارد . نهایتا یک ریپورت ساده می دادید و تذکر را در ریپورت میگفتید .

دوما اینکه تاپیک قبل از اینکه مدیر ببینه اصلاح شده به نظر من هوشمندی صاحب تاپیک هست . چه اشکالی داره کسی اشتباهش رو بدونه و اصلاحش کنه .

سوما اینکه ایشون با شما اینجوری برخورد کردند اصلا درست نیست و پسندیده نیست اما خوب من بازم فکر میکنم اگر شما در ابتدا مستقیم دخالت نمی کردید این مسائل پیش نمیومد .

چهارما لطفا دیگه در آن تاپیک دخالت مستقیم نکنید . شما کاربر با سابقه ای هستید و تعداد پست بالایی دارید پس بهتر هست بی خودی خودتان را درگیر این مسائل نکنید و من اصلا دوست ندارم خدای نکرده با شما برخورد کنم .

ممنون از لطف , وقت و توجهتون

بهروز جان من که گفتم ، قصد من تذکر نبود .
چون به قول شما به من مربوط نیست .
قصد من راهنمایی ایشون بود که تاپیکش پاک نشه همین .
ولی اون قضایا دیشب پیش اومد .

ولی خب حق با شماست . از این به بعد تو ریپورت گزارش بدم خیلی بهتره !

ممنون از نظر لطفتون ، مطمئن باش منم دوست ندارم کار به جاهای دیگه کشیده بشه .

خلاصه اینکه چون ایشون عذر خواهی کردن ، منم از ایشون معذرت خواهی میکنم .
موفق باشید .

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351

بله دسترسی ندارند و نخواهند داشت! مخصوصا تو فرومی به این حجم! بالای 200 هزار پست نصب کردن هک پیغام خصوصی فروم رو جیک ثانیه میخوابونه! از تو دیتابیس هم به این راحتیا نمیشه یه پیغام خاص رو پیدا کرد !در کل خیالتون تخت نه اینجا و نه هیچ فروم بزرگ دیگه ای همچین چیزی امکان نداره!

ALI 50

Registered User
لایک‌ها
8

ايشون كه سهله ، اونجا آقاي پاپ و آقاي شاهين كينگ هم پارسال اين موقع ها ( يه ماه بعد از اين ) دسترسي داشتند

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
لول
دستت درد نکنه حقیقتش خودم می خواستم یه بار بنصبم و آزمایش کنم بعد دیگه یادم رفت!
ولی واقعا ضایست من اگه یه زمانی بخوام فوروم بنویسم این قسمت و از ادمین می گیرم یعنی چی آخه پس پرایوسی چی می شه!
مثلا حالا ما کاربر با تجربه ایم این و نمی دونستیم طرف واقعا می توه بفاکه تو زندگی خصوصیت هیچ اخطاری چیزی هم داده نمی شه که اقا این و اینطور راحت می شه خوند!
شرمنده آف تاپیک

به نظر شخصی من باید چک بشه فروم هایی که مثل اینجا تجاری هست.. !

اما فک نمی کنم اینجا کسی بیاد پی . ام ها رو بخونه چون آمارش خیلی زیاده !.. خود من شخصا هر 24 تقریبا 10 تا پی ام می گیرم جواب می دم می شه 20 تا !

بله دسترسی ندارند و نخواهند داشت! مخصوصا تو فرومی به این حجم! بالای 200 هزار پست نصب کردن هک پیغام خصوصی فروم رو جیک ثانیه میخوابونه! از تو دیتابیس هم به این راحتیا نمیشه یه پیغام خاص رو پیدا کرد !در کل خیالتون تخت نه اینجا و نه هیچ فروم بزرگ دیگه ای همچین چیزی امکان نداره!

مگه استامینوفن کدیینه جیک ثانیه بخوابونه ؟!:D جواب پی ام رو بده ! لیست تاپیک ها رو بده !:wacko:

damira_e_n_d

Registered User
لایک‌ها
66
اعلام آمادگی هم که کردیم .... چرا اقدامی نیست ؟
دیگه مد شده هر کالایی باشه توی چندین زیر مجموعه میزنند و کسی هم به خودش زحمت نمیده سر و سامون بده بهش تا وقت کاربران از بین نره !
مدیر بودن که به پست پاک کردن نیست !

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
سلام . قوانین بازارچه خوب است.
سوال؟ اگر یک فردی الکی از یک فروشنده که کارش درسته و محصولات خوبی هم ارسال کنه اما یک نفر از روی حسادت بد نامش بکنه از کجا شما میفهمید؟

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
سلام . قوانین بازارچه خوب است.
سوال؟ اگر یک فردی الکی از یک فروشنده که کارش درسته و محصولات خوبی هم ارسال کنه اما یک نفر از روی حسادت بد نامش بکنه از کجا شما میفهمید؟

اگه اسم شما در لیست نباشه هر گونه چرت و پرت پرانی در تاپیک شما اسپم محصوب می شه... ریپورت بدید پاک می کنند اگه تکرار بشه دسرسی طرف قطع می شه..

اگه طرف هم می خواد هشدار بده جاش این تاپیک هست.

choughour

Registered User
لایک‌ها
338
من یه مشکل با این بنر بالای سایت دارم .. نمیدونم چرا تا زمانی که توی صفحه نمایشم هست .. CPU سیستمم رو پیچسبونه ..

ولی به محض اینکه با اسکرول صفحه رو از روی بنر رد میکنم مشکل برطرف میشه ..

لطفاً بگید برای حل این مشکل باید چکار کنم .. :wacko:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
من یه مشکل با این بنر بالای سایت دارم .. نمیدونم چرا تا زمانی که توی صفحه نمایشم هست .. CPU سیستمم رو پیچسبونه ..

ولی به محض اینکه با اسکرول صفحه رو از روی بنر رد میکنم مشکل برطرف میشه ..

لطفاً بگید برای حل این مشکل باید چکار کنم .. :wacko:
بله بله
الان خیلی ها با این مشکل روبرو هستند

choughour

Registered User
لایک‌ها
338
بله بله
الان خیلی ها با این مشکل روبرو هستند

ممنون حمید جان ... انگار مشکل برطرف شده ... ما که نفهمیدیم از چی و از کجا بود .. ولی بهر حال برطرف شد ..

دست تمامی دست اندرکارانی که ما رو کمک کردند در بهبود این مشکل واقعاً درد نکنه ..

با سپاس

موفق باشید

choughour

Registered User
لایک‌ها
338
ممنون حمید جان ... انگار مشکل برطرف شده ... ما که نفهمیدیم از چی و از کجا بود .. ولی بهر حال برطرف شد ..

دست تمامی دست اندرکارانی که ما رو کمک کردند در بهبود این مشکل واقعاً درد نکنه ..

با سپاس

موفق باشید

دیشب خوب بود ولی امروز دوباره ... :eek::eek:

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
چرا مدیران با القابی همانند حروم خور و دزد و کلاه بردار برخورد نمی کنند ! چند بار ریپورت دادم !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا