khabaloo
کاربر قدیمی پرشین تولز
لطفا پیشوند این تاپیک رو از خرید به فروش تغییر بدید ..همیشه اینو اشتباه میزنم
http://forum.persiantools.com/t158068.html
http://forum.persiantools.com/t158068.html
با سلام
تاپیک بنده فروش کردیت کارت تحویل در کمتر از ۵ دقیقه هفته پیش بسته شده بدون هیچگونه اخطاری ,اگر سابقه فعالیت من در فروم پرشین تولز رو مقایسه کنین و همچنین سوابق من در بازارچه رو متوجه میشین که این عمل فقط و فقط یک بر خورد کاملا شخصی و سلیقه ای بوده از طرف اون شخصی که تاپیک رو قفل کرده و مسلما برای اینکارش دلیلهای قانع کننده ای هم دارن که در پیغام خصوصی جواب بنده رو ندادن باز حداقل من در پیغام خصوصی در مقام یک فروشنده وظیفه خودم میدونم جواب بدم شما که مدیر قسمتی از این انجمن هستی .
ادرس تاپیک من
http://forum.persiantools.com/t146614.html
از بقیه مدیرها میخوام لطفا تاپیک رو ببینین ایا بعنوان شخصی که چیزی فروخته و هنوز هیچ چیزی د رموردش ثابت نشده مخصوصا بعد از این همه فعالیت و تهمت هایی که بنده زده شده در مقابل یک انسان مریض احوال ساکت بشینم .
البته میدونم در نهایت پشت مدیری که به ناحق این کار رو کرده هستین چون بلاخره همه مدیرا باید هوای همدیگر رو داشته باشن ولو به ناحق و این معضلی هست که خوشبختانه همه ما ایرانی ها بهش مبتلا هستیم . و احتمالا بعد از این پست هم یوزر من بعد از ۵ سال بن خواهد شد . از شانس بد من با تمام سرویس دهی خوبی که تا الان داشتم دوست محترم اون مدیری که تاپیک بنده رو قفل کرده با من معامله کرده و به پشت گرمی ایشون بدون اینکه اتفاقی بیوفته و حقی ازش ضایع بشه به خودش اجازه میده به راحتی دیگری رو دزد خطاب کنه .
کسی چه میدونه شاید اگر من هم یک دوست مدیر داشتم در مقام یک فروشنده پول ملت رو بالا میکشیدم بعد یوزر بنده خدا رو اگر حرف میزد سه سوت گزارش و سه صفحه دلیل (که باز هم ما ایرانی ها تو این قضیه استادیم) ردیف میکردم و یوزر بن ,حالا بیا احقاق حق کن .
و جالترین نکته اینکه با اون تهمتهایی که بنده زده شد اون مدیری که با قفل کردن تاپیک بنده صحه بر حرفهای اون شخص گذاشت همچنان دوستان به بنده لطف دارن و همچنان من در خدمتشون هستم.
ازاون دوستی هم که راهنمایی کرد تا اینجا مشکل رو مطرح کنم تشکر میکنم
در مورد چی بود تاپیک شما ؟مدیر ها تاپیک بنده پاک کردن ، چون یوزری سفارش رو تحویل گرفته بود پول رو نمی ده !
حداقل می تونند بزارند تو لیست افراد غیر قابل اعتماد
در مورد چی بود تاپیک شما ؟
خودت رو زجر می دی ! برو adblock plus تو فایرفاکس رو نصب کن ! حذف کن از سایت پرشین تولزلطفاً به این بنر بالای سایت رسیدگی کنید ...
اون قسمتی که بنفش هست .. دهنمون رو سرویس کرده ... فوراً CPU میچسبونه .. لطفاً رسیدگی کنید .. چقدر بیائیم درخواست رسیدگی به این مشکل رو بکنیم ..
اگر جای درخواستمون درست نیست .. آدرس مکان درستش رو بدهید ..
لطفاً به این بنر بالای سایت رسیدگی کنید ...
اون قسمتی که بنفش هست .. دهنمون رو سرویس کرده ... فوراً CPU میچسبونه .. لطفاً رسیدگی کنید .. چقدر بیائیم درخواست رسیدگی به این مشکل رو بکنیم ..
اگر جای درخواستمون درست نیست .. آدرس مکان درستش رو بدهید ..
:wacko:
بکس چندبار تو بخش مشکلات فروم همه گفتن ولی انگار فعلا کسی نیست این مشکل بر طرف کنهتایید میشه!:blink:
با ایشون صحبت کردم از طریق PM در جریان می گذارم شما را.یکی از کاربرها به اسم حامد صبا پول کار انجام شده رو نمی دهند Edited**
حداقل کاری نمی تونید بکنید ایشون رو ممنوع از فعالیت در بازارچه بکنید
ایمیل : [email protected]
46 هزار تومان پول رو خورده و می گه نمی ده !
خودت رو زجر می دی ! برو adblock plus تو فایرفاکس رو نصب کن ! حذف کن از سایت پرشین تولز
عزیزم مدیریت محترم بازارچه پاسخ pm من رو هم ندادن! ولی من مثل شما بهشون تهمت نزدم که پسرخاله شما هستند!
جهت اطلاع باید بگم چندین نفر اینجا مدتها صادقانه کار کردن و یکباره رفتن توی خط کلاهبرداری، اگر شما هم میخواید ثابت کنید که مثل اونها نیستید تنها راه ارائه استیتمنت است که البته الآن میدونم امکانش رو ندارید!
قول دادید که استیتمنت ارائه میدید... چند بار هم قول دادید... حالا زدید زیر قولتون... دو حالت بیشتر نداره: 1. مرد نیستید که زدید زیر قولتون! 2. کلاهبردارید و کارت هک شده به من دادید!
که در مورد دومی شکی نیست چون فروشنده لایسنس را باطل کرد نه بدلیل عدم ارائه مدارک بلکه به خاطر توقیف کارت به عنوان کارت دزدی! در مورد اول هم نمیدونم... خودتون چی فکر میکنید؟!!
من آدم مریض احوال..... شما که سالمی چرا ادای مریضها رو در میاری؟
آقا حمید شما پختون (pm ) باز هست یا بستس؟با ایشون صحبت کردم از طریق PM در جریان می گذارم شما را.
جواب برای شما ارسال شد نزدیک 20 دقیقه قبل و گفتم که بجای SPAM بازی در بخش روابط عمومی مطرح کنید.آقا حمید شما پختون (pm ) باز هست یا بستس؟
pm دادم جواب ندادین ( در جواب پخ شما) گفتم اگر بسته هست همینجا مطرح کنم؟
پسر خوب اگه باز نبود شما چه جوری PM زدید...آقا حمید شما پختون (pm ) باز هست یا بستس؟
pm دادم جواب ندادین ( در جواب پخ شما) گفتم اگر بسته هست همینجا مطرح کنم؟
میشه بیشتر توضیح بدید ... ؟؟
پسر خوب اگه باز نبود شما چه جوری PM زدید...
ای خداااااااا
جواب برای شما ارسال شد نزدیک 20 دقیقه قبل و گفتم که بجای SPAM بازی در بخش روابط عمومی مطرح کنید.
شما کی ریپورت دادید در مورد این تاپیک ها
فقط یک مورد تاپیک بود که در PM جواب شما را دادم
متاسفانه از روی غرض و تنه آمیزی دارید خودتونو جلو می بیرید که اصلا درست نیست.
موفق باشید
فکر کنم شما اون مطالب رو اونجوری که دوست داری میخونی و میبینی بهتره این تاپیک پست شماره ۲۴۷ رو دوباره بخونین و امکان صورتحساب دادن و قول دادن رو بفهمین !! فکر کنم اون پیشنهادی که به من دادین در مورد وقت مطب برای شما بیشتر لازم باشه
در مورد دوم اگر فروشنده اینکار رو کرده باشه کاملا حق داره چون هیچگونه مدرکی براش ارسال نشده همونطور که چندین بار بهتون
گفتم مشخصات رو ارسال کنین تا من مدارک لازم رو بفرستم که نکردین و واقعا چه نتیجه ای میشه از این کار شما گرفت !!
آیا مشکل شما باطل شدن لاسینس هست ؟ فکر نکنم
کمپانی که در اون سطح بالا فعالیت میکنه اونقدر ساده لوح نیست که طبق ادعای شما به استیمنت خالی بسنده کنه شما که طبق فرموده خودتون سالها تو این زمینه بودین باید بهتر بدونین اینم نکته ای هست که واقعا قابل تعمل هستش
اگر مشکلی دارین میتونین در پیغام خصوصی برام ارسال کنین
در هر صورت روی صحبت من با شما نیست روی صحبت من با دوست و یا مدیری هست که تاپیک بنده رو قفل کرده