• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
دوستان این مشکل تبلیغات بالای صفحه واسه کسی حل شده ؟
فک کنم واسه من حل شده چون دیگه گیر نمیکنه .
با مرورگر FF

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
مدیر ها تاپیک بنده پاک کردن ، چون یوزری سفارش رو تحویل گرفته بود پول رو نمی ده !
حداقل می تونند بزارند تو لیست افراد غیر قابل اعتماد

samotras

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام

تاپیک بنده فروش کردیت کارت تحویل در کمتر از ۵ دقیقه هفته پیش بسته شده بدون هیچگونه اخطاری ,اگر سابقه فعالیت من در فروم پرشین تولز رو مقایسه کنین و همچنین سوابق من در بازارچه رو متوجه میشین که این عمل فقط و فقط یک بر خورد کاملا شخصی و سلیقه ای بوده از طرف اون شخصی که تاپیک رو قفل کرده و مسلما برای اینکارش دلیلهای قانع کننده ای هم دارن که در پیغام خصوصی جواب بنده رو ندادن باز حداقل من در پیغام خصوصی در مقام یک فروشنده وظیفه خودم میدونم جواب بدم شما که مدیر قسمتی از این انجمن هستی .
ادرس تاپیک من
http://forum.persiantools.com/t146614.html

از بقیه مدیرها میخوام لطفا تاپیک رو ببینین ایا بعنوان شخصی که چیزی فروخته و هنوز هیچ چیزی د رموردش ثابت نشده مخصوصا بعد از این همه فعالیت و تهمت هایی که بنده زده شده در مقابل یک انسان مریض احوال ساکت بشینم .

البته میدونم در نهایت پشت مدیری که به ناحق این کار رو کرده هستین چون بلاخره همه مدیرا باید هوای همدیگر رو داشته باشن ولو به ناحق و این معضلی هست که خوشبختانه همه ما ایرانی ها بهش مبتلا هستیم . و احتمالا بعد از این پست هم یوزر من بعد از ۵ سال بن خواهد شد . از شانس بد من با تمام سرویس دهی خوبی که تا الان داشتم دوست محترم اون مدیری که تاپیک بنده رو قفل کرده با من معامله کرده و به پشت گرمی ایشون بدون اینکه اتفاقی بیوفته و حقی ازش ضایع بشه به خودش اجازه میده به راحتی دیگری رو دزد خطاب کنه .
کسی چه میدونه شاید اگر من هم یک دوست مدیر داشتم در مقام یک فروشنده پول ملت رو بالا میکشیدم بعد یوزر بنده خدا رو اگر حرف میزد سه سوت گزارش و سه صفحه دلیل (که باز هم ما ایرانی ها تو این قضیه استادیم) ردیف میکردم و یوزر بن ,حالا بیا احقاق حق کن .

و جالترین نکته اینکه با اون تهمتهایی که بنده زده شد اون مدیری که با قفل کردن تاپیک بنده صحه بر حرفهای اون شخص گذاشت همچنان دوستان به بنده لطف دارن و همچنان من در خدمتشون هستم.

ازاون دوستی هم که راهنمایی کرد تا اینجا مشکل رو مطرح کنم تشکر میکنم

Last edited:

Farbodmcp

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام

تاپیک بنده فروش کردیت کارت تحویل در کمتر از ۵ دقیقه هفته پیش بسته شده بدون هیچگونه اخطاری ,اگر سابقه فعالیت من در فروم پرشین تولز رو مقایسه کنین و همچنین سوابق من در بازارچه رو متوجه میشین که این عمل فقط و فقط یک بر خورد کاملا شخصی و سلیقه ای بوده از طرف اون شخصی که تاپیک رو قفل کرده و مسلما برای اینکارش دلیلهای قانع کننده ای هم دارن که در پیغام خصوصی جواب بنده رو ندادن باز حداقل من در پیغام خصوصی در مقام یک فروشنده وظیفه خودم میدونم جواب بدم شما که مدیر قسمتی از این انجمن هستی .
ادرس تاپیک من
http://forum.persiantools.com/t146614.html

از بقیه مدیرها میخوام لطفا تاپیک رو ببینین ایا بعنوان شخصی که چیزی فروخته و هنوز هیچ چیزی د رموردش ثابت نشده مخصوصا بعد از این همه فعالیت و تهمت هایی که بنده زده شده در مقابل یک انسان مریض احوال ساکت بشینم .

البته میدونم در نهایت پشت مدیری که به ناحق این کار رو کرده هستین چون بلاخره همه مدیرا باید هوای همدیگر رو داشته باشن ولو به ناحق و این معضلی هست که خوشبختانه همه ما ایرانی ها بهش مبتلا هستیم . و احتمالا بعد از این پست هم یوزر من بعد از ۵ سال بن خواهد شد . از شانس بد من با تمام سرویس دهی خوبی که تا الان داشتم دوست محترم اون مدیری که تاپیک بنده رو قفل کرده با من معامله کرده و به پشت گرمی ایشون بدون اینکه اتفاقی بیوفته و حقی ازش ضایع بشه به خودش اجازه میده به راحتی دیگری رو دزد خطاب کنه .
کسی چه میدونه شاید اگر من هم یک دوست مدیر داشتم در مقام یک فروشنده پول ملت رو بالا میکشیدم بعد یوزر بنده خدا رو اگر حرف میزد سه سوت گزارش و سه صفحه دلیل (که باز هم ما ایرانی ها تو این قضیه استادیم) ردیف میکردم و یوزر بن ,حالا بیا احقاق حق کن .

و جالترین نکته اینکه با اون تهمتهایی که بنده زده شد اون مدیری که با قفل کردن تاپیک بنده صحه بر حرفهای اون شخص گذاشت همچنان دوستان به بنده لطف دارن و همچنان من در خدمتشون هستم.

ازاون دوستی هم که راهنمایی کرد تا اینجا مشکل رو مطرح کنم تشکر میکنم

عزیزم مدیریت محترم بازارچه پاسخ pm من رو هم ندادن! ولی من مثل شما بهشون تهمت نزدم که پسرخاله شما هستند! ;)

جهت اطلاع باید بگم چندین نفر اینجا مدتها صادقانه کار کردن و یکباره رفتن توی خط کلاهبرداری، اگر شما هم میخواید ثابت کنید که مثل اونها نیستید تنها راه ارائه استیتمنت است که البته الآن میدونم امکانش رو ندارید!

قول دادید که استیتمنت ارائه میدید... چند بار هم قول دادید... حالا زدید زیر قولتون... دو حالت بیشتر نداره: 1. مرد نیستید که زدید زیر قولتون! 2. کلاهبردارید و کارت هک شده به من دادید!

که در مورد دومی شکی نیست چون فروشنده لایسنس را باطل کرد نه بدلیل عدم ارائه مدارک بلکه به خاطر توقیف کارت به عنوان کارت دزدی! در مورد اول هم نمیدونم... خودتون چی فکر میکنید؟!! ;)

من آدم مریض احوال..... شما که سالمی چرا ادای مریضها رو در میاری؟ ;)

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
مدیر ها تاپیک بنده پاک کردن ، چون یوزری سفارش رو تحویل گرفته بود پول رو نمی ده !
حداقل می تونند بزارند تو لیست افراد غیر قابل اعتماد
در مورد چی بود تاپیک شما ؟

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
در مورد چی بود تاپیک شما ؟

یکی از کاربرها به اسم حامد صبا پول کار انجام شده رو نمی دهند Edited**

حداقل کاری نمی تونید بکنید ایشون رو ممنوع از فعالیت در بازارچه بکنید

ایمیل : [email protected]

46 هزار تومان پول رو خورده و می گه نمی ده !

Last edited:

choughour

Registered User
لایک‌ها
338
لطفاً به این بنر بالای سایت رسیدگی کنید ...

اون قسمتی که بنفش هست .. دهنمون رو سرویس کرده ... فوراً CPU میچسبونه .. لطفاً رسیدگی کنید .. چقدر بیائیم درخواست رسیدگی به این مشکل رو بکنیم ..

اگر جای درخواستمون درست نیست .. آدرس مکان درستش رو بدهید ..

:( :wacko: :(

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975

اون قسمتی که بنفش هست .. دهنمون رو سرویس کرده ... فوراً CPU میچسبونه .. لطفاً رسیدگی کنید .. چقدر بیائیم درخواست رسیدگی به این مشکل رو بکنیم ..

خودت رو زجر می دی ! برو adblock plus تو فایرفاکس رو نصب کن ! حذف کن از سایت پرشین تولز

ahmaad313

Registered User
لایک‌ها
4

:( :wacko: :(

تایید میشه!:blink:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
یکی از کاربرها به اسم حامد صبا پول کار انجام شده رو نمی دهند Edited**

حداقل کاری نمی تونید بکنید ایشون رو ممنوع از فعالیت در بازارچه بکنید

ایمیل : [email protected]

46 هزار تومان پول رو خورده و می گه نمی ده !
با ایشون صحبت کردم از طریق PM در جریان می گذارم شما را.

samotras

Registered User
لایک‌ها
4
عزیزم مدیریت محترم بازارچه پاسخ pm من رو هم ندادن! ولی من مثل شما بهشون تهمت نزدم که پسرخاله شما هستند! ;)

جهت اطلاع باید بگم چندین نفر اینجا مدتها صادقانه کار کردن و یکباره رفتن توی خط کلاهبرداری، اگر شما هم میخواید ثابت کنید که مثل اونها نیستید تنها راه ارائه استیتمنت است که البته الآن میدونم امکانش رو ندارید!

قول دادید که استیتمنت ارائه میدید... چند بار هم قول دادید... حالا زدید زیر قولتون... دو حالت بیشتر نداره: 1. مرد نیستید که زدید زیر قولتون! 2. کلاهبردارید و کارت هک شده به من دادید!

که در مورد دومی شکی نیست چون فروشنده لایسنس را باطل کرد نه بدلیل عدم ارائه مدارک بلکه به خاطر توقیف کارت به عنوان کارت دزدی! در مورد اول هم نمیدونم... خودتون چی فکر میکنید؟!! ;)

من آدم مریض احوال..... شما که سالمی چرا ادای مریضها رو در میاری؟ ;)

فکر کنم شما اون مطالب رو اونجوری که دوست داری میخونی و میبینی بهتره این تاپیک پست شماره ۲۴۷ رو دوباره بخونین و امکان صورتحساب دادن و قول دادن رو بفهمین !! فکر کنم اون پیشنهادی که به من دادین در مورد وقت مطب برای شما بیشتر لازم باشه

در مورد دوم اگر فروشنده اینکار رو کرده باشه کاملا حق داره چون هیچگونه مدرکی براش ارسال نشده همونطور که چندین بار بهتون

گفتم مشخصات رو ارسال کنین تا من مدارک لازم رو بفرستم که نکردین و واقعا چه نتیجه ای میشه از این کار شما گرفت !!

آیا مشکل شما باطل شدن لاسینس هست ؟ فکر نکنم

کمپانی که در اون سطح بالا فعالیت میکنه اونقدر ساده لوح نیست که طبق ادعای شما به استیمنت خالی بسنده کنه شما که طبق فرموده خودتون سالها تو این زمینه بودین باید بهتر بدونین ;) اینم نکته ای هست که واقعا قابل تعمل هستش

اگر مشکلی دارین میتونین در پیغام خصوصی برام ارسال کنین ;)

در هر صورت روی صحبت من با شما نیست روی صحبت من با دوست و یا مدیری هست که تاپیک بنده رو قفل کرده

mehdidesigner

Registered User
لایک‌ها
978
با ایشون صحبت کردم از طریق PM در جریان می گذارم شما را.
آقا حمید شما پختون (pm ) باز هست یا بستس؟
pm دادم جواب ندادین ( در جواب پخ شما) گفتم اگر بسته هست همینجا مطرح کنم؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
جواب برای شما ارسال شد نزدیک 20 دقیقه قبل و گفتم که بجای SPAM بازی در بخش روابط عمومی مطرح کنید.

شما کی ریپورت دادید در مورد این تاپیک ها

فقط یک مورد تاپیک بود که در PM جواب شما را دادم
متاسفانه از روی غرض و تنه آمیزی دارید خودتونو جلو می بیرید که اصلا درست نیست.

موفق باشید

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
پسر خوب اگه باز نبود شما چه جوری PM زدید...

ای خداااااااا

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
میشه بیشتر توضیح بدید ... ؟؟

تو فایرفاکس ، منوی تولز ، بعد add-ons ! بعد get add-ons ، اونجا می زنی add block اولیش می یاد ، نصب می کنی
ریستارت می شه فایر فاکس ، بعد روی هر عکس کلیک راست کنی آخرین گزینه می یاد ، فلش ها هم گوشش می یاد موس بره روش

mehdidesigner

Registered User
لایک‌ها
978
پسر خوب اگه باز نبود شما چه جوری PM زدید...

ای خداااااااا

می دونم عزیزم!
اینو گفتم که شاید شما بالاخره شاید راضی بشی یه بار جواب پخ ما رو هم بدی! نه اینکه فقط پخ بزنی!
جونم!!!!!!!!!!؟

جواب برای شما ارسال شد نزدیک 20 دقیقه قبل و گفتم که بجای SPAM بازی در بخش روابط عمومی مطرح کنید.

شما کی ریپورت دادید در مورد این تاپیک ها

فقط یک مورد تاپیک بود که در PM جواب شما را دادم
متاسفانه از روی غرض و تنه آمیزی دارید خودتونو جلو می بیرید که اصلا درست نیست.

موفق باشید

غرض و طعنه آمیزی!؟
من اگه از روی غرض بود مسئله رو همینجا پابلیک اعلام می کردم.
بله من اعتراض دارم نسبت به عملکرد شما!! انتقاد و اعتراض به نظر شما غرض و طعنه به حساب می یاد!!! خیلی جالبه به خدا!!!
حالا که خودتون به صورت عمومی به من اتهام زدید مجبورم که قضیه رو پابلیک کنم!!

ابتدا ایشون تاپیک منو بدون هیچ گونه اخطاری پاک کردند که علتش رو می تونید ببینید!!!!!:
Thread Deleted

--------------------------------------------------------------------------------

Hi mehdidesigner,

The following thread that you created has been deleted

================================================== ========================
Thread: پکیج محصولات می شاپ و با قیمت فوق العاده
Forum: بازارچه
Reason: خرید و فروش در بازارچه از دادن لینک به دیگر سایت خود داری کنید
================================================== ========================

If you have any questions, you can ask an administrator for assistance

Sincerely,
The PersianTools Forums staff

بعد من پخ دادم که هیچ جوابی داده نشد!!!!

بعد من تو 3 تا از تاپیکا که خلاف قوانین و هیچ اقدامی نسبت بهشون نمی شد بود و یکی از تاپیک ها چندین مورد خلاف قوانین توش بود پست زدم و از ایشون خواستار جواب و پیگیری شدم و بعد ایشون پخ دادند که:

در صورته

--------------------------------------------------------------------------------

سلام در صورته هر گونه مشکل در بخش روابط عمومی بازارچه مطرح کنید.

http://forum.persiantools.com/t137690.html

نه اینکه تاپیک دیگران را خراب کنید.
در ضمن می تونستید ریپورت بدهید..

با تشکر
حمید

و بعد من در پاسخ پخ دادم که:
سلام

1. من از طریق پی ام با شما مکاتبه کردم که هیچ پاسخی داده نشد! ( وقتی که تاپیکم رو پاک کردید و چند مورد دیگه)

2.بارها شده که دوستان دیگه در تاپیک هایی که خلاف مقررات هست یا جایی نادرست زده شده است در همان تاپیک پست داده اند و این مشکل را گوش زد کرده اند! من هم همین کار را کردم ( وهیچ ایرادی به صاحب تاپیک و محصولات و ... اش هم نگرفتم که بخواید بگید تاپیک دیگران را خراب کردید!)

"در ضمن می تونستید ریپورت بدهید.."
3.این حرف شما که دیگه خیلی جالبه! من علنی اعلام کرده ام ولی این تاپیک باز هم به کار خودش ادامه می دهد!!! و پاک نشده است!

پست 1 رو ادیت کردند و به جای اسم بردن ادوات غیرمجاز نوشته:
لوازم دفاع شخصی :
http://rezidentevilonehiden.blogfa.com
آیا این کار خلاف نیست؟ که شما یک پست بدهی و کاربران را به سایت خود ارجاع دهید!!؟ ( تاپیک من را "فروش محصولات می شاپ" را به همین علت! وبدون هیچ گونه اخطاری پاک کردید! یادتان هست!؟)
یا در همون تاپیک نوشتند:
قابل توجه وبمسترها و گروه داران یاهو :
برای هماری در فروش به آدرس زیر مراجعه کنید :
http://www.rezidentevilone.blogfa.com

یعنی کاربران را بطور کامل به سایت ارجاع دهند که من در تاپیک خودم همین کار رو کرده بودم (که نوشته بودم برای اطلاع از محتویات پکیج ها و شرایط به سایت مراجعه شود!!؟ غیر از اینه دوست عزیز؟)
پس چرا تاپیک من رو که یک مورد تخلف (به قول شما ) بدون هیچ گونه اخطاری پاک کردید و تاپیک دوستمون با تخلفات فراوان ، باز هم باقیست و به فعالیت ادامه می دهد!!؟

4.یا این یکی تاپیک به آدرس:
فروش WD 1TB Harddrive Portable هارد 1ترا
http://forum.persiantools.com/t158518.html
در بخش بازارچه زده شده ولی علیرغم اعلام به بخش خودش " سخت افزار کامپیوتر منتقل نشده!)

5.یا این تاپیک به آدرس :
فروش هارد با دیتای انتخابی بالغ بر 30 ترا بایت !!!
http://forum.persiantools.com/t158508.html
به پست 15الی 19 توجه کنید علیرغم فروش فیلم ، موزیک و .... و تذکر دوستان هنوز هم پاک نشده در حالی که تاپیک فروش دی وی دی من که به یک جای دیگر لینک کرده بودم بی دریغ و بدون تذکر حتی یک نفر از بچه یکدفعه و در همون ساعت اول پاک شد!

6. دوست عزیز لطفا اگه جواب خواستید بدهید مرتبط با موضوعات مطرح شده بفرمایید.

-------------------
وجالب دو تا پخ اخیر ایشون و جبهه گیریشون هست! در حالیکه به جز یک مورد اونم نصفه به دیگر مطالب مطرح شده من هیچ پاسخی ندادن و در جواب فقط تهدید کردن!!!

ببینید:
پخ اول:
در این مورد حق با شماست

من بررسی کردم و به اخطار لازم تا فردا بهش دادم

مرسی

Quote:
پست 1 رو ادیت کردند و به جای اسم بردن ادوات غیرمجاز نوشته:
لوازم دفاع شخصی :
http://rezidentevilonehiden.blogfa.com
آیا این کار خلاف نیست؟ که شما یک پست بدهی و کاربران را به سایت خود ارجاع دهید!!؟ ( تاپیک من را "فروش محصولات می شاپ" را به همین علت! وبدون هیچ گونه اخطاری پاک کردید! یادتان هست!؟)
یا در همون تاپیک نوشتند:
قابل توجه وبمسترها و گروه داران یاهو :
برای هماری در فروش به آدرس زیر مراجعه کنید :
http://www.rezidentevilone.blogfa.com

در حالیکه تاپیک منو بدون هیچ گونه اخطاری کلا پاک کردن و به قول ایشون فقط یکی از چندین موارد خلافی که تو این تاپیک هست تو تاپیک من بوده!!!!!!!!!!!!!!!!

پخ دومشون هم جالب تره!!:
Re: در صورته

در ضمن شما می تونید در بخش روابط عمومی مطرح کنید نه اینکه تمامی لینک به تنه اسم من را بیاورید.

مشخص هست که با غرض این کار را می کنید و من مجبورم ریپورت بدم به مدیر ارشد جهت برخورد..

حمید

آیا اعمال قانون در مورد همه یکسان هست!

Farbodmcp

Registered User
لایک‌ها
2
فکر کنم شما اون مطالب رو اونجوری که دوست داری میخونی و میبینی بهتره این تاپیک پست شماره ۲۴۷ رو دوباره بخونین و امکان صورتحساب دادن و قول دادن رو بفهمین !! فکر کنم اون پیشنهادی که به من دادین در مورد وقت مطب برای شما بیشتر لازم باشه

در مورد دوم اگر فروشنده اینکار رو کرده باشه کاملا حق داره چون هیچگونه مدرکی براش ارسال نشده همونطور که چندین بار بهتون

گفتم مشخصات رو ارسال کنین تا من مدارک لازم رو بفرستم که نکردین و واقعا چه نتیجه ای میشه از این کار شما گرفت !!

آیا مشکل شما باطل شدن لاسینس هست ؟ فکر نکنم

کمپانی که در اون سطح بالا فعالیت میکنه اونقدر ساده لوح نیست که طبق ادعای شما به استیمنت خالی بسنده کنه شما که طبق فرموده خودتون سالها تو این زمینه بودین باید بهتر بدونین ;) اینم نکته ای هست که واقعا قابل تعمل هستش

اگر مشکلی دارین میتونین در پیغام خصوصی برام ارسال کنین ;)

در هر صورت روی صحبت من با شما نیست روی صحبت من با دوست و یا مدیری هست که تاپیک بنده رو قفل کرده

عزیزم شما باید یاد بگیرید که توی کار مردم دخالت نکنید! این از اولین تجربه های زندگی هست! وقتی فروشنده به من گفت صرفا صورتحساب را برای ما اسکن کن و من گفتم آنلاین هست گفت اشکال نداره کپی و پیست کن دیگه شما این وسط کاره ای نیستی که بخوای کپی پاسپورت جعلی براشون بفرستی! ازت درخواست شده که صورتحساب ارائه بدی، نه بیشتر و نه کمتر! روشن بود؟ :hmm:

لایسنس باطل شد به دلیل اینکه کارت از طرف بانک دزدی اعلام شد نه به دلیل عدم ارائه صورتحساب. انگلیسی که فول هستید انشاالله؟!

Hello ****,

Your purchased license is suspended due to rejection of your order. The credit card company has electronically requested us to deny order made by the card you have used, because the card is reported as out of credit/stolen. As your explanation, I understand this is not completely relative to you ***, but we can't do anything in our side. You have to contact your friend's bank for more information and clarifying the issue.

Thanks,
Susan Fields
Kaspersky Lab Technical Support

حالا برسیم سر اون پستی که لینک دادید و گفتید "من صلاحیت دریافت صورتحساب را ندارم"
تصاویر زیر به خوبی گویای وعده های دروغین شماست! و البته سر کار گذاشتن من!

fef2b418c4a34219930e.PNG

ad774ecb534e43e49913.PNG

4135b07929c44d7fbb3b.PNG

در تصویر زیر شما مثلا صورتحساب را برای فرستادید:

4e0e6d17df79488c8f52.PNG

وقتی گفتم اینکه جمعش از بالانس کارت یعنی 27 دلار بیشتر شده، جواب دادید که یادتون رفته بود کارت رو لاک کنید! (دقیقترش رو بخواید دوستتون که کارت رو صادر کرده هم یادش رفته بود کارت رو لاک کنه!!!)

بهتون گفتم درست جمله توی استیتمنت را بنویسید که بارها از زیرش شونه خالی کردید. حالا برای اینکه براتون مشخص بشه به چه صورت باید می نوشتید، ایمیل فروشنده را براتون کپی میکنم:

If you paid by credit card, please look for DRV*Kaspersky.com on your credit card billing statement.

در حالی که شما به جای اون نوشتید: kasperskyi

که این خود دلیل قاطع و محکمی برای این ادعا است که شما به صورتحساب دسترسی ندارید.

تراکنش دوم را هم که فسفر سوزوندید و بر پایه توهمات فانتزیتون یه چیزی پروندید!

خب تراکنش 1.95 دلاری paypal که بعد از اضافه کردن کارت انجام میشه حاوی یک کد 4 رقمی است که باید در اکانت پی پال وارد کنیم و شما آنقدر درگیر توهمات فانتزی بودید که یادتون رفت الکی هم شده یه کد بنویسید! :D

کار شما و معامله ای که با من کردید برای دوستان کاملا واضح و مشخصه و هیچ جای ابهامی نیست! باز اگه میخواید ادامه بدید من در خدمتتون هستم! :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا