• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
هر جا سخن از جنگ و دعوا می باشد ...... ! نام رزیدنت اویل وان می درخشد.... ! :rolleyes::blink::lol:

خوب منم بازی ! :D

1- شما دنبال کار خودت بگیر !.. صغرا خانم زن همسایه شامپو جینسینگ می زنه چرا من نزنم !... کبرا خانم کفشای پاشنه بلند داره واسه منم بخر !... مهری خانم می خواد بره کانادا :blink: منم حتما باید برم کانادا !!!!!!:lol: از چیز خودت مایه بزار از ماله این و اون بالا نرو ! :eek:
2- اون وبلاگ ها ویزیتورش از همین پی تی هست ! توی اون لوازم دفاع شخصی اگه یک ایمیل از من پیدا کردی 1.000.000 تومن جایزه نقدی دارید ! هر 5000 هم تومن در هر روز 3 امتیاز ! ( خوش قیمت حساب می کنم مشتری بشی ! )

ببین من خودم شاپ دارم :
www.123kharid.com

اما هیچ کجای پی تی لینکی ازش نمی بینی...

برای من کار سختی نیست یه تاپیک باز کنم کل مطالب مثلا وبلاگ همکاری رو توش کپی کنم بعد لینک اونو بزارم توی تاپیکم ! اما با انجام دادن این کار تعداد تاپیک های من از 1 می شه 2 یعنی 2 برابر !

سال اصلاح الگو مصرف که می گفتن این بودش شما خواب بودی فک کنم ! :D

لینک های من فرق می کنه با کسی که لینک خرید پستی جنسش رو توی تاپیکش می زاره !!!!:rolleyes:

در ضمن اینجانب مفتخرم که 6 ساله تو پیتی ام ! 453 تا یوزر بن شده دارم ! کلی هم چل بازی کردم !!! :D دست از سر کچل من بردارین بابا چی می خواین از جونه من !

Last edited:

samotras

Registered User
لایک‌ها
4
عزیزم شما باید یاد بگیرید که توی کار مردم دخالت نکنید! این از اولین تجربه های زندگی هست! وقتی فروشنده به من گفت صرفا صورتحساب را برای ما اسکن کن و من گفتم آنلاین هست گفت اشکال نداره کپی و پیست کن دیگه شما این وسط کاره ای نیستی که بخوای کپی پاسپورت جعلی براشون بفرستی! ازت درخواست شده که صورتحساب ارائه بدی، نه بیشتر و نه کمتر! روشن بود؟ :hmm:

لایسنس باطل شد به دلیل اینکه کارت از طرف بانک دزدی اعلام شد نه به دلیل عدم ارائه صورتحساب. انگلیسی که فول هستید انشاالله؟!

Hello ****,

Your purchased license is suspended due to rejection of your order. The credit card company has electronically requested us to deny order made by the card you have used, because the card is reported as out of credit/stolen. As your explanation, I understand this is not completely relative to you ***, but we can't do anything in our side. You have to contact your friend's bank for more information and clarifying the issue.

Thanks,
Susan Fields
Kaspersky Lab Technical Support

حالا برسیم سر اون پستی که لینک دادید و گفتید "من صلاحیت دریافت صورتحساب را ندارم"
تصاویر زیر به خوبی گویای وعده های دروغین شماست! و البته سر کار گذاشتن من!

fef2b418c4a34219930e.PNG

ad774ecb534e43e49913.PNG

4135b07929c44d7fbb3b.PNG

در تصویر زیر شما مثلا صورتحساب را برای فرستادید:

4e0e6d17df79488c8f52.PNG

وقتی گفتم اینکه جمعش از بالانس کارت یعنی 27 دلار بیشتر شده، جواب دادید که یادتون رفته بود کارت رو لاک کنید! (دقیقترش رو بخواید دوستتون که کارت رو صادر کرده هم یادش رفته بود کارت رو لاک کنه!!!)

بهتون گفتم درست جمله توی استیتمنت را بنویسید که بارها از زیرش شونه خالی کردید. حالا برای اینکه براتون مشخص بشه به چه صورت باید می نوشتید، ایمیل فروشنده را براتون کپی میکنم:

If you paid by credit card, please look for DRV*Kaspersky.com on your credit card billing statement.

در حالی که شما به جای اون نوشتید: kasperskyi

که این خود دلیل قاطع و محکمی برای این ادعا است که شما به صورتحساب دسترسی ندارید.

تراکنش دوم را هم که فسفر سوزوندید و بر پایه توهمات فانتزیتون یه چیزی پروندید!

خب تراکنش 1.95 دلاری paypal که بعد از اضافه کردن کارت انجام میشه حاوی یک کد 4 رقمی است که باید در اکانت پی پال وارد کنیم و شما آنقدر درگیر توهمات فانتزی بودید که یادتون رفت الکی هم شده یه کد بنویسید! :D

کار شما و معامله ای که با من کردید برای دوستان کاملا واضح و مشخصه و هیچ جای ابهامی نیست! باز اگه میخواید ادامه بدید من در خدمتتون هستم! :)

فکر کنم ساپورت کسپر هم مثل ادعاهای شما یه چیز ساختگی باشه ممکنه من تو تایپ اشتباه تایپ کنم ولی کسپر فکر نکنم ساپورتش اشتباه کنه عزیز دل اونیکه بهش استناد میکنی DRV*Kaspersky.com اولا DRV نیست DRI هست درستش اینه DRI Kaspersky.com ,خیلی باحالی :lol: بهشون میل بزن بگو اشتباه
تایپی کردن یه مقوله جدید دیگه برای سرگرمی داری ;) level up شدی حالا برو سراغ کسپر و ادعا کن اونا کلاهبرداری میکنن :lol:

در مورد ریجکت هم من که هنوز چیزی ندیدم و در مورد ایمیلی هم که ادعا میکنین از طرف کسپر دال بر لغو لایسنست دریافت کردی

اگر بتونم خودم راضی کنم بیشتر از این برای شما وقت بزارم اون ایمیلی رو که در بالا ذکر کردین از طرف کسپر گرفتین دوشنبه یا سه شنبه اصلشو دریافت میکنی و میتونی اینجا هم برای عموم قرار بدی البته اگر جراتشو داشته باشی, اون مبلغ هم همونطور که گفتین به اون حسابی که دادین واریز میکنم از پرداختش عکس میگیرم براتون ارسال میکنم فکر کنم اینجوری قائله ختم به خیر بشه ;)

موفق باشید

mehdidesigner

Registered User
لایک‌ها
978
هر جا سخن از جنگ و دعوا می باشد ...... ! نام رزیدنت اویل وان می درخشد.... ! :rolleyes::blink::lol:

خوب منم بازی ! :D

1- شما دنبال کار خودت بگیر !.. صغرا خانم زن همسایه شامپو جینسینگ می زنه چرا من نزنم !... کبرا خانم کفشای پاشنه بلند داره واسه منم بخر !... مهری خانم می خواد بره کانادا :blink: منم حتما باید برم کانادا !!!!!!:lol: از چیز خودت مایه بزار از ماله این و اون بالا نرو ! :eek:
2- اون وبلاگ ها ویزیتورش از همین پی تی هست ! توی اون لوازم دفاع شخصی اگه یک ایمیل از من پیدا کردی 1.000.000 تومن جایزه نقدی دارید ! هر 5000 هم تومن در هر روز 3 امتیاز ! ( خوش قیمت حساب می کنم مشتری بشی ! )

ببین من خودم شاپ دارم :
www.123kharid.com

اما هیچ کجای پی تی لینکی ازش نمی بینی...

برای من کار سختی نیست یه تاپیک باز کنم کل مطالب مثلا وبلاگ همکاری رو توش کپی کنم بعد لینک اونو بزارم توی تاپیکم ! اما با انجام دادن این کار تعداد تاپیک های من از 1 می شه 2 یعنی 2 برابر !

سال اصلاح الگو مصرف که می گفتن این بودش شما خواب بودی فک کنم ! :D

لینک های من فرق می کنه با کسی که لینک خرید پستی جنسش رو توی تاپیکش می زاره !!!!:rolleyes:

در ضمن اینجانب مفتخرم که 6 ساله تو پیتی ام ! 453 تا یوزر بن شده دارم ! کلی هم چل بازی کردم !!! :D دست از سر کچل من بردارین بابا چی می خواین از جونه من !

آره دیگه هرجا گفتن نخود با خودت می گی منم بیام بدمو برم!!! :D
1- چیه اینجا هم تاپیکه تو که خودته قاطی هر آشی می کنی بافالی!؟ خودتو زیادی دسته بالا حساب کردی ولی نمی دونی که بالای دسته ای!!! :happy: کسی رو که همه به ........ می شناسنش (ماشالله که تو شاپ خودت هم زیاد نظر دوستان هست!) من برای چی بیام وقتمو بابتش تلف کنم!؟ من دارم با یکی از مدیرا صحبت می کنم اونوقت تو واسه چی این وسط داری می دی!!؟
2-من هیچ لینک خرید پستی ای ندارم! اون چشای کورتو باز می کردی مطالب منو می خوندی بعدا اظهار فیض می کردی! :D

در کل تو تاپیکتم دیدم به من بی احترامی کردی خیلی خودمو کنترل کردم و فقط ریپورت دادم. ولی مواظب باش خودتو و خانوادت مورد عنایت الطاف من قرار نگیره!!! :cool:
برو بچه سعی کن تو زندگی دو زار ادب و فرهنگ و احترام واسه خودت داشته باشی

Farbodmcp

Registered User
لایک‌ها
2
من که متوجه نشدم. اگر منظورتون اینه که چرا ادامه میدم، باید بگم در تاپیک عرض کردم که "بای"! :D منتها دوباره اینجا شما برام دعوت نامه فرستادید. ;)

اگر مظورتون اینه که ایمیل پشتیبانی رو در اختیارتون بزارم، شرمنده. شما صلاحیت دریافت رو ندارید!

DRV رو هم دقیقا نگرفتم منظورتونو. شما به صورتحساب دسترسی دارید؟ :lol: بعد به صورت DRI می بینید؟ من دقیقا عین جمله توی ایمیل را کپی کردم. به هر حال شما میگید نوشته DRI kaspersky.com . درسته؟ یعنی با اینی که من نوشتم در یک حرف اختلاف داره. شما چرا به من گفتید نوشته kasperskyi؟ اینی که شما قبلا گفتید چه شباهتی با اینی که الآن گفتید داره؟ :eek: ادعا هم باید کمی حساب و کتاب داشته باشه!

درباره ایمیل و جرات و شماره حساب و اینا هم باز شرمنده! چیزی دستگیریم نشد! من شماره حسابهای سازمان حمایت از کودکان سرطانی (محک) رو دادم گفتم اگر روزی خواستی توبه کنی (اعوذبالله!) پول رو به این حساب بریز چون من شخصا ازت طلبی ندارم. فکر میکنم ثوابش خیلی بیشتر باشه اگر واریز کنید و کسی نفهمه تا توی بوق و کرنا بکنید. حالا خود دانید. :)

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
کسپر اسکای از طریق سرویس پرداخت Digital River میفروشه، و DRI که قبل از اسم محصول نوشته مخفف اسم اون شرکت هست.

Farbodmcp

Registered User
لایک‌ها
2
کسپر اسکای از طریق سرویس پرداخت Digital River میفروشه، و DRI که قبل از اسم محصول نوشته مخفف اسم اون شرکت هست.

از اطلاع رسانی شما دوست عزیز ممنونم.الآن توی اینترنت دیدم صورتحسابها با DRI شروع میشن. البته ذکر این نکته ضروریه که من از کسپرسکی نگرفتم، از نماینده فروشش گرفتم. به هر حال هیچ فرقی بین DRV و DRI نداره. چیز مخفی هم نیست. فروشنده هم معجزه نکرده اینو گفته، با یه سرچ ساده همونطور که من الآن دیدم، میتوانست متوجه بشه. بهتر بود این سرچ رو قبلا انجام میداد و به جای این عبارت، kasperskyi نمی نوشت!

البته ممکنه DRV بیانگر digital river verification باشه که مبلغ pre-autorized را نشون میده. دقیقا نمیدونم!

ahmaad313

Registered User
لایک‌ها
4
یکی اسم تاپیک رو عوض کنه بزار
تاپیک دعوا!

samotras

Registered User
لایک‌ها
4
از مدیران و همکاران انجمن کسی نمیخواد جواب منو بده ؟

در پیغام بسته شدن تاپیک حتی دلیل هم ذکر نشده !

spyware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من روزي 70-80 تا پيغام خصوصي دريافت ميكنم، و براي پاسخ دادن هركدوم بايد 2 دقيقه منتظر بمونم... :( با احتساب تايپ 85 كلمه در دقيقه براي پاسخ دادن به سوالات دوستان شايد 20 ثانيه هم كافي باشه براي تايپ كردن ولي بايد 2 دقيقه منتظر بمونم... راهي نيست كه بشه اين محدوديت رو كمتر كرد؟‌:happy:

pmmcdvd

Registered User
لایک‌ها
5
من روزي 70-80 تا پيغام خصوصي دريافت ميكنم، و براي پاسخ دادن هركدوم بايد 2 دقيقه منتظر بمونم... :( با احتساب تايپ 85 كلمه در دقيقه براي پاسخ دادن به سوالات دوستان شايد 20 ثانيه هم كافي باشه براي تايپ كردن ولي بايد 2 دقيقه منتظر بمونم... راهي نيست كه بشه اين محدوديت رو كمتر كرد؟‌:happy:

سلام
یه راهی هست
می تونی پیغام خصوصی تون رو ببندین و یه ایمل بگین تا به ایمیلتون بفرستن اونجوری خیلی زودتر کارتون راه میفته
توی فروم قکر نکنم بشه چون اینجور چیزا برای گروهی از کاربران هست اگر واسه شما درست بشه واسه بقیه کاربران عادی هم این امکان ممکن میشه و کار اونایی که تبلیغ می کنن توی فروم ها هم راحت تر (جسارت نشه)

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
کی پست های رزروی که توی صفحه اول تاپیک من بود پاک کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
اینجا :

http://www.forum.persiantools.com/t154001.html

=======

فک نمی کنم برای من که حد اقل 2.000 تا پستم تو یوزر های بن شدم هست دیگه نیازی به افزایش پست داشته باشم که پست های رزرو منو پاک کردین :hmm:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
اینجا :

http://www.forum.persiantools.com/t154001.html

=======

فک نمی کنم برای من که حد اقل 2.000 تا پستم تو یوزر های بن شدم هست دیگه نیازی به افزایش پست داشته باشم که پست های رزرو منو پاک کردین :hmm:
نیما جان خودت می دونی من در این مورد باهات حرف زدم گفتم تاپیک مورد داره..

مورد بعد استفاده از UP -- بیا بالا -- غیرقانونی هست و خلاف..من پاک کردم

ولی لینک همه باید حذف بشن..

پسر خوب خوده شما چندین مرتبه
report.gif
دادید پست هایی که کاربران UP زده بودند.بارها و باره در همین تاپیک اعلان شده که خلاف قوانین هست.

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
نیما جان خودت می دونی من در این مورد باهات حرف زدم گفتم تاپیک مورد داره..

مورد بعد استفاده از UP -- بیا بالا -- غیرقانونی هست و خلاف..من پاک کردم

ولی لینک همه باید حذف بشن..

پسر خوب خوده شما چندین مرتبه
report.gif
دادید پست هایی که کاربران UP زده بودند.بارها و باره در همین تاپیک اعلان شده که خلاف قوانین هست.

گفتم پاک می کنم وقت نشده بود الان پاک کردم..

من کی آپ دادم ؟! اونایی هم که ریپورت دادم توی 24 ساعت طرف 5 بار آپ داده بود که ریپ دادم..

البته اینا ربطی به حرف من نداشت که چرا پست های رزرو من از صفحه اول تاپیک پاک شدن ! ( چه ربطی به آپ کردن داشت من نمی دونم !!!!!! :blink::blink::blink::blink::blink::blink: )

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
گفتم پاک می کنم وقت نشده بود الان پاک کردم..

من کی آپ دادم ؟! اونایی هم که ریپورت دادم توی 24 ساعت طرف 5 بار آپ داده بود که ریپ دادم..

البته اینا ربطی به حرف من نداشت که چرا پست های رزرو من از صفحه اول تاپیک پاک شدن ! ( چه ربطی به آپ کردن داشت من نمی دونم !!!!!! :blink::blink::blink::blink::blink::blink: )
ab78f0f149344b35ab71.JPG

جزئی از بالا آوردن تاپیک هست. دوسته عزیز

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
ab78f0f149344b35ab71.JPG

جزئی از بالا آوردن تاپیک هست. دوسته عزیز

حاجی می شه توضیح بدی وجود پست رزرو در صفحه اول یک تاپیک 20 صفحه چگونه می تونه موجپ آپ شدنش بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:

حتی اگه 100 بار هم ویرایشش کنی بالا نمیاد تاپیک !!!!!!!!!!!:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:

گرفتی ما رو ؟:eek:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
حاجی می شه توضیح بدی وجود پست رزرو در صفحه اول یک تاپیک 20 صفحه چگونه می تونه موجپ آپ شدنش بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:

حتی اگه 100 بار هم ویرایشش کنی بالا نمیاد تاپیک !!!!!!!!!!!:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:

گرفتی ما رو ؟:eek:
اینجا تشخیص من بود.
در اون لحظه
چون مثه بالا بردن پست ها بود و هست.

حالا مشکلت چیه؟

شما لطف کن اول لینک های تمامی محصولات را که گذاشتی بردار..چندین بار هست که اخطار دادم بهت.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا