ahmad_ebra
Registered User
سلام حمید جان
خدا قوت
منم با این بنر بالای سایت مشکل دارم
ولی بعضی وقتا خوبه
موفق باشید
خدا قوت
منم با این بنر بالای سایت مشکل دارم
ولی بعضی وقتا خوبه
موفق باشید
از وقتی این گزینه چت پایین رو به سایت اضافه کردید با اکسپلورر که فقط هنگ میکنه با فایرفاکس هم هی 0 و 1 میشه.
به نظرم حداقل یه اپشن بذارید که این چت پایین رو بشه غیر فعال کرد.....
چون همینجوری با این تبلیغات سایت کلی از سرعت سایت اومده پایین.
ممنون
بنا به درخواست بخشی از کاربران، می توانید در صفحه تنظیمات کنترل پنل این سیستم chat را فعال یا غیر فعال کنید.
در قسمت Settings and Options و زیر بخش Edit Options در انتهای صفحه گزینه ای برای فعال/غیر فعال کردن چت خواهید دید.
دقیقا در انتهای این صفحه
http://forum.persiantools.com/profile.php?do=editoptions
کسی مشخصاتی از این البرزهاستینگ که بن شد داره ؟
سلام
می خواستم پیشنهاد بدم که یک قسمت در بالای تاپیک ایجاد بشه به نام اعتبا سنجی
کسانی که می خواهند با طرفی معامله کنند اسم خریدار یا فروشنده رو بیان کنند و بپرسند از بقیه در مورد شخص مقابل که تا چه حد قابل اعتماد هست و چقدر شناخته شده هست تو این تالار ها.
به نظرم خیلی کمک کنه در تبادل بچه ها
من قبلا یه آیدی یاهو ازش داشتم میگردم اگه بود برات میفرستم..
دربارش بحث شده. ولی مدیران زیر بار نمیرن گویا.
دلیل خاصی ندارهدلیلشون چیه؟
مدیران عزیز ... مدیر فنی .... کسی به داد این بنر بالای سایت نمیرسه ... داره دهنمون رو سرویس میکنه .... لطفاً به فکری به حالش بکنید ..
اگه هرکی هر معامله ای انجام میده آخر تاپیک نتیجه رو بگه میتونه تا حد زیادی به بقیه معامله ها کمک کنه
می تونیم یک قانون بگذارم که فروشنده در پایان نتیجه عملکردش رو اعلام کنه. اگر جنس فروخته شده خریدار کاملا با ای دی و لینک پروفایل مشخص بشه و تاپیک کلوز بشه ( اینجوری آرشیو هم میشه ) .
اما این وسط پدر ماها ( مدیرا ) در میاد
همین همکارا که خودشونو مدیر ! هم حساب میکنند به کارهای همین چند صفحه پیش همین تاپیک هم نمیرسند ... دیگه چه انتظاری هست !اگه همین 2 نفر باشین بله همینطوره !
ولی خب شما کسی رو به همکارها اضافه نمیکنین خب معلومه دیگه ... !
اگه همین 2 نفر باشین بله همینطوره !
ولی خب شما کسی رو به همکارها اضافه نمیکنین خب معلومه دیگه ... !
همین همکارا که خودشونو مدیر ! هم حساب میکنند به کارهای همین چند صفحه پیش همین تاپیک هم نمیرسند ... دیگه چه انتظاری هست !
همه دوستان فقط انتظار دارنهمین همکارا که خودشونو مدیر ! هم حساب میکنند به کارهای همین چند صفحه پیش همین تاپیک هم نمیرسند ... دیگه چه انتظاری هست !
فکر نمیکنم اگر پست های این تاپیک و گزارش هایی که دادم رو می دیدید چنین صحبت میکردید ...همه دوستان فقط انتظار دارن
دریغ از اینکه بیا و کمک و راهنمایی کنند.
مثلا
طرف معامله می کنه و مشکلی پیش نیاد به هیشکی کار نداره و حتی صداش هم در نمیاد که بگه خوبه بده هیچ
ولی
ولی وقتی پولی چیزی این وسط گم میشه اینجا دیگه همکارها میشن همه کار..ووووشما باید نظارت کنید طرفو تایید کنید
اینجا بحث نظارتی را ما داریم و نه بیشتر
بیای تایید کنی یکی میگه خوبه اون یکی میگه ببین رفیقش هست دارن باند بازی می کنند چه بسا این بحث ها گربیان گیر مدیرای قبلی اینجا شد...
اول باید بگم از لطف شما که وقت میگذارید و اشکالات فروم را پیدا می کنید ممنونم.فکر نمیکنم اگر پست های این تاپیک و گزارش هایی که دادم رو می دیدید چنین صحبت میکردید ...
من چندین بار توی همین تاپیک نمونه هایی از چند تاپیکی و رعایت نکردن نظم در زدن مکان تاپیک و ... رو گزارش دادم و حتی لینکش رو هم آماده کردم ... اما کسی رسیدگی نکرده ! و یا برخورد جدی نشده ... اگر اولش تذکر بدید و بعد هم تاپیک رو حذف و قفل بکنید و باز هم اگر تکرار شد دسترسی رو محدود ... دیگه حساب کار دست کاربران میاد و این طوری حرج و مرج نمیشه !
بعد میای یک تذکری در پیشبرد و رسیدگی به کار ها رو بدی نمونش میشه تمسخر چند پست قبل !
من چندین بار توی همین تاپیک نمونه هایی از چند تاپیکی و رعایت نکردن نظم در زدن مکان تاپیک و ... رو گزارش دادم و حتی لینکش رو هم آماده کردم ... اما کسی رسیدگی نکرده ! و یا برخورد جدی نشده ... اگر اولش تذکر بدید و بعد هم تاپیک رو حذف و قفل بکنید و باز هم اگر تکرار شد دسترسی رو محدود ... دیگه حساب کار دست کاربران میاد و این طوری حرج و مرج نمیشه !
نه ببنید تمام تلاش ما این هست که کاربر و کلا همه به راحتی در بازارچه به کار خودشون برسن.فکر نمیکنم اگر پست های این تاپیک و گزارش هایی که دادم رو می دیدید چنین صحبت میکردید ...
بعد میای یک تذکری در پیشبرد و رسیدگی به کار ها رو بدی نمونش میشه تمسخر چند پست قبل !