• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sinaeslami

Registered User
لایک‌ها
5
مال من هم این شکلیه

34891407773b449dbe2d.JPG

amirali.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از وقتی این گزینه چت پایین رو به سایت اضافه کردید با اکسپلورر که فقط هنگ میکنه با فایرفاکس هم هی 0 و 1 میشه.
به نظرم حداقل یه اپشن بذارید که این چت پایین رو بشه غیر فعال کرد.....
چون همینجوری با این تبلیغات سایت کلی از سرعت سایت اومده پایین.
ممنون

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
از وقتی این گزینه چت پایین رو به سایت اضافه کردید با اکسپلورر که فقط هنگ میکنه با فایرفاکس هم هی 0 و 1 میشه.
به نظرم حداقل یه اپشن بذارید که این چت پایین رو بشه غیر فعال کرد.....
چون همینجوری با این تبلیغات سایت کلی از سرعت سایت اومده پایین.
ممنون

به نقل از Ehsan مدیر انجمن

بنا به درخواست بخشی از کاربران، می توانید در صفحه تنظیمات کنترل پنل این سیستم chat را فعال یا غیر فعال کنید.
در قسمت Settings and Options و زیر بخش Edit Options در انتهای صفحه گزینه ای برای فعال/غیر فعال کردن چت خواهید دید.
دقیقا در انتهای این صفحه
http://forum.persiantools.com/profile.php?do=editoptions

PRO USER

Registered User
لایک‌ها
114
کسی مشخصاتی از این البرزهاستینگ که بن شد داره ؟

vahid_lok

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
می خواستم پیشنهاد بدم که یک قسمت در بالای تاپیک ایجاد بشه به نام اعتبا سنجی
کسانی که می خواهند با طرفی معامله کنند اسم خریدار یا فروشنده رو بیان کنند و بپرسند از بقیه در مورد شخص مقابل که تا چه حد قابل اعتماد هست و چقدر شناخته شده هست تو این تالار ها.
به نظرم خیلی کمک کنه در تبادل بچه ها:)

amk

Registered User
لایک‌ها
9
کسی مشخصاتی از این البرزهاستینگ که بن شد داره ؟

من قبلا یه آیدی یاهو ازش داشتم میگردم اگه بود برات میفرستم..

سلام
می خواستم پیشنهاد بدم که یک قسمت در بالای تاپیک ایجاد بشه به نام اعتبا سنجی
کسانی که می خواهند با طرفی معامله کنند اسم خریدار یا فروشنده رو بیان کنند و بپرسند از بقیه در مورد شخص مقابل که تا چه حد قابل اعتماد هست و چقدر شناخته شده هست تو این تالار ها.
به نظرم خیلی کمک کنه در تبادل بچه ها:)

دربارش بحث شده. ولی مدیران زیر بار نمیرن گویا.

alireza_3d

Registered User
لایک‌ها
29
دلیلشون چیه؟
دلیل خاصی نداره
اینجوری شاید من مثلا شما رو نشناسم یا با یکی دیگه اشتباه بگیرم ، هر چی &%^#$ هست پشت سرتون بگم، یا اشتباها تعریف بیجا کنم و ... ، اونوقت اونجا میشه محل دعوا !

شما میتونید از پروفایل کاربر تاپیک ها و پست هاش رو مشاهده کنید و با استفاده از اطلاعات بدست آمده از گوگل هم سابقه ی شخص رو بررسی کنید.

sinaeslami

Registered User
لایک‌ها
5
اگه هرکی هر معامله ای انجام میده آخر تاپیک نتیجه رو بگه میتونه تا حد زیادی به بقیه معامله ها کمک کنه

choughour

Registered User
لایک‌ها
338
مدیران عزیز ... مدیر فنی .... کسی به داد این بنر بالای سایت نمیرسه ... داره دهنمون رو سرویس میکنه .... لطفاً به فکری به حالش بکنید ..

amk

Registered User
لایک‌ها
9
مدیران عزیز ... مدیر فنی .... کسی به داد این بنر بالای سایت نمیرسه ... داره دهنمون رو سرویس میکنه .... لطفاً به فکری به حالش بکنید ..

تو قسمت مشکلات فروم مطرح کنید بهتره. اونجا خود احسان نظارت داره.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
اگه هرکی هر معامله ای انجام میده آخر تاپیک نتیجه رو بگه میتونه تا حد زیادی به بقیه معامله ها کمک کنه

می تونیم یک قانون بگذارم که فروشنده در پایان نتیجه عملکردش رو اعلام کنه. اگر جنس فروخته شده خریدار کاملا با ای دی و لینک پروفایل مشخص بشه و تاپیک کلوز بشه ( اینجوری آرشیو هم میشه ) .

اما این وسط پدر ماها ( مدیرا ) در میاد :D

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
می تونیم یک قانون بگذارم که فروشنده در پایان نتیجه عملکردش رو اعلام کنه. اگر جنس فروخته شده خریدار کاملا با ای دی و لینک پروفایل مشخص بشه و تاپیک کلوز بشه ( اینجوری آرشیو هم میشه ) .

اما این وسط پدر ماها ( مدیرا ) در میاد :D

اگه همین 2 نفر باشین بله همینطوره !
ولی خب شما کسی رو به همکارها اضافه نمیکنین خب معلومه دیگه ... !

damira_e_n_d

Registered User
لایک‌ها
66
همین همکارا که خودشونو مدیر ! هم حساب میکنند به کارهای همین چند صفحه پیش همین تاپیک هم نمیرسند ... دیگه چه انتظاری هست !

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968

والا من که نباید اضافه کنند . کسانی که کاندید شده بودن رو من اعلام کردند . اونا تصمیم میگرند.

همین همکارا که خودشونو مدیر ! هم حساب میکنند به کارهای همین چند صفحه پیش همین تاپیک هم نمیرسند ... دیگه چه انتظاری هست !

دقیقا همین طور هست .
کلا پی تی اینجوری اداره میشه :D
نباید از هیچیش انتظار داشت :cool:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
همه دوستان فقط انتظار دارن
دریغ از اینکه بیا و کمک و راهنمایی کنند.
مثلا
طرف معامله می کنه و مشکلی پیش نیاد به هیشکی کار نداره و حتی صداش هم در نمیاد که بگه خوبه بده هیچ
ولی
ولی وقتی پولی چیزی این وسط گم میشه اینجا دیگه همکارها میشن همه کار..ووووشما باید نظارت کنید طرفو تایید کنید
اینجا بحث نظارتی را ما داریم و نه بیشتر
بیای تایید کنی یکی میگه خوبه اون یکی میگه ببین رفیقش هست دارن باند بازی می کنند چه بسا این بحث ها گربیان گیر مدیرای قبلی اینجا شد...

damira_e_n_d

Registered User
لایک‌ها
66
همه دوستان فقط انتظار دارن
دریغ از اینکه بیا و کمک و راهنمایی کنند.
مثلا
طرف معامله می کنه و مشکلی پیش نیاد به هیشکی کار نداره و حتی صداش هم در نمیاد که بگه خوبه بده هیچ
ولی
ولی وقتی پولی چیزی این وسط گم میشه اینجا دیگه همکارها میشن همه کار..ووووشما باید نظارت کنید طرفو تایید کنید
اینجا بحث نظارتی را ما داریم و نه بیشتر
بیای تایید کنی یکی میگه خوبه اون یکی میگه ببین رفیقش هست دارن باند بازی می کنند چه بسا این بحث ها گربیان گیر مدیرای قبلی اینجا شد...
فکر نمیکنم اگر پست های این تاپیک و گزارش هایی که دادم رو می دیدید چنین صحبت میکردید ...
من چندین بار توی همین تاپیک نمونه هایی از چند تاپیکی و رعایت نکردن نظم در زدن مکان تاپیک و ... رو گزارش دادم و حتی لینکش رو هم آماده کردم ... اما کسی رسیدگی نکرده ! و یا برخورد جدی نشده ... اگر اولش تذکر بدید و بعد هم تاپیک رو حذف و قفل بکنید و باز هم اگر تکرار شد دسترسی رو محدود ... دیگه حساب کار دست کاربران میاد و این طوری حرج و مرج نمیشه !

بعد میای یک تذکری در پیشبرد و رسیدگی به کار ها رو بدی نمونش میشه تمسخر چند پست قبل !

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
فکر نمیکنم اگر پست های این تاپیک و گزارش هایی که دادم رو می دیدید چنین صحبت میکردید ...
من چندین بار توی همین تاپیک نمونه هایی از چند تاپیکی و رعایت نکردن نظم در زدن مکان تاپیک و ... رو گزارش دادم و حتی لینکش رو هم آماده کردم ... اما کسی رسیدگی نکرده ! و یا برخورد جدی نشده ... اگر اولش تذکر بدید و بعد هم تاپیک رو حذف و قفل بکنید و باز هم اگر تکرار شد دسترسی رو محدود ... دیگه حساب کار دست کاربران میاد و این طوری حرج و مرج نمیشه !

بعد میای یک تذکری در پیشبرد و رسیدگی به کار ها رو بدی نمونش میشه تمسخر چند پست قبل !
اول باید بگم از لطف شما که وقت میگذارید و اشکالات فروم را پیدا می کنید ممنونم.
تک تک تذکرات شما بررسی شده و اگر اتفاقی نیفتاده برای این هست که تذکر مورد نظر شما تایید نشده.

بعضی ها میان و فقط اشکال می گیرند و کاری به هیچکس و هیشکی ندارند و فکر می کنند چون چیزی از دیدگاه آنها اشکال دارد پس کلا دارای اشکال هست .
اما اینگونه نیست. در مورد کلاهبرداری تا اتفاقی نیفتد هیچ چیزی تایید نمی شود. امکان ندارد من به صرف اینکه کاربری تذکر می دهد تاپیکی را ببندم , پاک کنم ... خود کاربر باید حواسش را جمع کند. و این اجازه را هیچکسی ندارد که تا تایید کامل یک کلاهبرداری , فروشنده را متهم به چیزی کند.

خوب من بهت میگم بعدش چه اتفاقی میفتده. این کاربر یک پی ام تپل پر از فحش به همکاران و مدیر ارشد ارسال می کنه و میره یک یوزر دیگه میسازه بر میگرده کارش رو ادامه میده. به همین سادگی.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173

نه ببنید تمام تلاش ما این هست که کاربر و کلا همه به راحتی در بازارچه به کار خودشون برسن.

خوب باید قبول که که نمیشه سلیقه ای عمل کرد. چون از پست و حرف طرف خوشم نمیاد ریپورت بدم و انتظار پاک شدن تاپیک را داشته باشیم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا