• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام

واقعا این انجمن قانون داره؟ مسئول بد قولی هایی که اینجا می شه کیه؟
من الان 5 روزه به حساب آقای سیاوش حقیقت بابت دلار لیبرتی پول واریز کرده ام ولی هیچ خبری ازشون نیست.
البته قبل از این کار باهاش صحبت کردم و گفت که موجود داره.

به خاطر چند هزار تومن پول الان من 5 روزه الافم. درسته که مبلغ خاصی نیست ولی خوب همه چی یه حسابی داره. الان من باید چکار کنم برم از یکی دیگه بگیرم و ...

در هر صورت ما به اعتبار پرشین تولز هست که اینجا خرید می کنیم ولی وقتی کاربر فعال انجمن اینطور رفتار می کنه وای به حال بقیه.

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
سلام

من الان 5 روزه به حساب آقای سیاوش حقیقت بابت دلار لیبرتی پول واریز کرده ام ولی هیچ خبری ازشون نیست.

به خاطر چند هزار تومن پول الان من 5 روزه الافم. درسته که مبلغ خاصی نیست ولی خوب همه چی یه حسابی داره. الان من باید چکار کنم برم از یکی دیگه بگیرم و ...

در هر صورت ما به اعتبار پرشین تولز هست که اینجا خرید می کنیم ولی وقتی کاربر فعال انجمن اینطور رفتار می کنه وای به حال بقیه.

سلام انگور !

ربطی به اعتبار اینجا نداره.... 500 بار گفتن که مواضب باشین با کی مامله می کنید به ما هیچ ربط نداره... منم موافق این امر نیستم ولی فعلا همینیه که هست !

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
سلام
من یک سری فیلم آموزشی و مستند و انیمیشن دارم که می خوام تو بازارچه بفروشم
قوانین رو خوندم ولی یه سوالی برام پیش اومده

باید برای هر سی دی یک تاپیک جدا بسازم یا همه رو در یک تاپیک بنویسم و تو اولین پست لیست همه رو بزارم ؟
چون یک جا نوشته بودید باید برای هر محصول یک تاپیک جدا بسازیم و در جای دیگه نوشتید :

"از این پس فروشندگان باید لیست محصولات خودشان را در پست اول تاپیک قرار بدهند تا در دسترس عموم باشد."

================================================================
ببخشید .شاید جاش اینجا نباشه .ولی شما که تو کار بازارید می دودید بهترین و معمول ترین راه ارسال چند تا سی دی به وسیله پست چیه و چقدر هزینه داره ؟
می خوام با این پاکت های خاص بفرستند که ضربه گیر داره. راستش تو این همه روش ارسال گیج شدم :D

متشکرم :D

خیلی ببخشید
تو بخش گفتگوی فروم سوالمو پرسیدم که گفتند اینجا بپرسم.و از دیروز منتظر جوابم :)
اگه دوستان کمک کنند یک دنیا متشکر میشم :D

S L R

Registered User
لایک‌ها
222
ربطی به اعتبار اینجا نداره.... 500 بار گفتن که مواضب باشین با کی مامله می کنید به ما هیچ ربط نداره... منم موافق این امر نیستم ولی فعلا همینیه که هست !
ایشون گفتن کاربر فعال این کار رو کرده!!
که خب ربط پیدا میکنه به pt

Cold398

Registered User
لایک‌ها
6
سلام

نگران نباش دوست عزیز این اولین و اخرین باری نیست که اینجا از این اتفاقا میوفته .

ربطی هم به اعتبار پرشین تولز نداره ، خود خریدار و فروشنده باید رعایت کنن .

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832

نه بازم هیچ ربطی پیدا نمی کنه !

چون گفتن به افراد فعال در بازارچه عنوان فعال نمی دن ! البته قدیما به یه تعداد دادن...

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام انگور !

نگران نباش دوست عزیز این اولین و اخرین باری نیست که اینجا از این اتفاقا میوفته .

ربطی هم به اعتبار پرشین تولز نداره ، خود خریدار و فروشنده باید رعایت کنن .

پس که اینطور. با این حساب فردا وقتی واقعیت رو در مورد این سایت به عموم اعلام کردیم، مدیران سایت ناراحت نشن. چون واقعیتیه که ...

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
پس که اینطور. با این حساب فردا وقتی واقعیت رو در مورد این سایت به عموم اعلام کردیم، مدیران سایت ناراحت نشن. چون واقعیتیه که ...

این که چیزی نیست ! یکی پوله منو خورد با 7.000 تا پست ! هر کاری هم کردم نداد ! الان هم راست راست توی فروم با شمعش واسه خودش می چرخه !:D
در راستای اعترازم یوزم هم بن شد !
چه انتظاری داری آخه ؟:wacko:

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
این که چیزی نیست ! یکی پوله منو خورد با 7.000 تا پست ! هر کاری هم کردم نداد ! الان هم راست راست توی فروم با شمعش واسه خودش می چرخه !:D
در راستای اعترازم یوزم هم بن شد !
چه انتظاری داری آخه ؟:wacko:

ولی من نگفتم پولم رو خورده. مبلغی نیست که بخواد این کارو بکنه.
من از این ناراحتم که چرا سر کارم گذاشته؟

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
یعنی چی !
کاربر فعال مگه اینجا حساب مالی تضمینی داره ؟
کاربر فعال به کسی میگن که تو یه بخشی فعالیت متمرکز داشته باشه و به توسعه اون بخش کمک بکنه !‌
کاربر فعال بودن برای رجوع و دریافت اطلاعات میتونه مرجع باشه اما تو بازارچه و یا مسایل مالی این عنوان اعتباری نداره مگر این که طرف کاربرفعال باشه تو بازارچه هم زیاد کار کرده باشه و اعتبار داشته باشه مثلا کیوان نصرتی ( فک کنم کاربر فعال باشه !‌:D )

در ضمن چند میلیون بار تو تاپیک ها و قوانین گفته شده که لطفا از معامله و طرف معامله اطمینان حاصل کنید . پرشین تولز عواقبی در این زمینه رو قبول نمیکنه . بر همین اساس شخصا ترجیح دادم دیگه تو بازاچه اینجا خرید نکنم .

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
در ضمن چند میلیون بار تو تاپیک ها و قوانین گفته شده که لطفا از معامله و طرف معامله اطمینان حاصل کنید . پرشین تولز عواقبی در این زمینه رو قبول نمیکنه . بر همین اساس شخصا ترجیح دادم دیگه تو بازاچه اینجا خرید نکنم .

چطور اطمینان حاصل کنیم؟؟؟

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
ولی من نگفتم پولم رو خورده. مبلغی نیست که بخواد این کارو بکنه.
من از این ناراحتم که چرا سر کارم گذاشته؟

خوب بعضیا دله دزدن ! منم که می گم مبلغم زیر 20 بود ! اما خوب پول پوله و حق اناس هم حق اناس

چطور اطمینان حاصل کنیم؟؟؟

فورمول معینی نداره ! :D

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
خوب بعضیا دله دزدن ! منم که می گم مبلغم زیر 20 بود ! اما خوب پول پوله و حق اناس هم حق اناس

:D

حق با شماست. ولی در این مورد احساس می کنم جریان یه چیز دیگه است. حالا ببینیم چی می شه.

amirali.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

تا جایی که من میدونم ایشون سرباز هستند و احتمالا تا جمعه همینطوری باید منتظر بمونین ولی در کل مورد اطمینان هستند :rolleyes:

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
تا جایی که من میدونم ایشون سرباز هستند و احتمالا تا جمعه همینطوری باید منتظر بمونین ولی در کل مورد اطمینان هستند :rolleyes:

بله. خودم هم اینطور فکر می کنم. چون قبلا هم ازش خرید کردم. فقط بهتر بود می گفت که سربازه.

masoud376

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
متاسفانه آقاي وحيد سرحدي با نام كاربري
Vahid200
طلب بنده رو ادا نميكنه
قضيه اين هستش كه ايشون به ما پنل دادن براي فروش درصدي كه پورسانت پرداخت كنند اواخر سال 88 من پورسانتم به مبلغي رسيد و سايتم چيلتر شد چون مبلغ كم بود گفتم بيشتر شد درخواست واريز ميدم. توي سال 89 پنل اين آقا غيرفعال شد و وعده داد درست ميشه و ميتونيم به همكاري ادامه بديم. من منتظر بودم تا ديدم دارند كل سايتهاشون رو ميفروشند و ميگند ميخوان برن سربازي براي همين ايميل دادم كه موجودي من رو واريز كنيد. تا يك مدت اصلا جواب ايميل ندادند بعد از چند هفته گفتم شما ميخوايد بريد سربازي و ديگه نيستيد گفتند نه اينو فقط براي اينكه براي فروش سايت دليل ميخوان توي فروم گفتم، سربازي نميخوام برم شايد كلا معاف بشم ! روزهاي بعد هي بهانه اوردند اخرين بار سه هفته پيش گفتند حتما دو روز آينده واريز ميكنم. از اون روز 20 روز ميگذره نه پول را واريز كردند . الان ديگه نه حتي جواب ايميل ميدند با كمال واقاحت ايميلها رو ميببند توي فروم فعاليت ميكنند به روي مبارك هم نميارند ! گويا فقط به بنده هم بدهكار نيستند طبق گفته خودشون و به چند نفر ديگه هم بدهكارند. ميگم حرف حساب شما چيه. تكليف چيه اما انگار نه انگر محل نميده ! لطفا رسيدگي كنيد

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
این کاربر هم کلاه بردار از کار دراومد

crackestan

شماره حساب هاش:
بانک پارسیان
شماره حساب: 7001545293
شماره کارت: 6263-2890-0610-6221
به نام: محسن امیدی

و یا :

بانک سامان
شماره حساب : 92017008347601
شماره کارت : 7609-0834-8611-6219

لطفا آی پیش رو چک بفرمایید

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
با سلام خدمت مدیران عزیز چرا فکری به حال مشکل فروش فیلم نمی کنند والا فیلم هامون تو دستمون موند
بعضی از قانون های این فروم واقعآ سخته ومشکل زاست
اگه این بحث فروش فیلم به کلی ازاد میشد به خدا کارمون راه می افتاد.2بار تاپیک برای فروش فیلم هام گذاشتم ظرف 5دقیقه DELETE کردند
لطفا پیگیری کنید
یاعلی

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
سلام
متاسفانه آقاي وحيد سرحدي با نام كاربري
Vahid200
طلب بنده رو ادا نميكنه
قضيه اين هستش كه ايشون به ما پنل دادن براي فروش درصدي كه پورسانت پرداخت كنند اواخر سال 88 من پورسانتم به مبلغي رسيد و سايتم چيلتر شد چون مبلغ كم بود گفتم بيشتر شد درخواست واريز ميدم. توي سال 89 پنل اين آقا غيرفعال شد و وعده داد درست ميشه و ميتونيم به همكاري ادامه بديم. من منتظر بودم تا ديدم دارند كل سايتهاشون رو ميفروشند و ميگند ميخوان برن سربازي براي همين ايميل دادم كه موجودي من رو واريز كنيد. تا يك مدت اصلا جواب ايميل ندادند بعد از چند هفته گفتم شما ميخوايد بريد سربازي و ديگه نيستيد گفتند نه اينو فقط براي اينكه براي فروش سايت دليل ميخوان توي فروم گفتم، سربازي نميخوام برم شايد كلا معاف بشم ! روزهاي بعد هي بهانه اوردند اخرين بار سه هفته پيش گفتند حتما دو روز آينده واريز ميكنم. از اون روز 20 روز ميگذره نه پول را واريز كردند . الان ديگه نه حتي جواب ايميل ميدند با كمال واقاحت ايميلها رو ميببند توي فروم فعاليت ميكنند به روي مبارك هم نميارند ! گويا فقط به بنده هم بدهكار نيستند طبق گفته خودشون و به چند نفر ديگه هم بدهكارند. ميگم حرف حساب شما چيه. تكليف چيه اما انگار نه انگر محل نميده ! لطفا رسيدگي كنيد

این کاربر هم کلاه بردار از کار دراومد

crackestan

شماره حساب هاش:
بانک پارسیان
شماره حساب: 7001545293
شماره کارت: 6263-2890-0610-6221

و یا :

بانک سامان
شماره حساب : 92017008347601
شماره کارت : 7609-0834-8611-6219

لطفا آی پیش رو چک بفرمایید

لطفا دلایل و مستندات خود را نیز اعلام کنید ...

با سلام خدمت مدیران عزیز چرا فکری به حال مشکل فروش فیلم نمی کنند والا فیلم هامون تو دستمون موند
بعضی از قانون های این فروم واقعآ سخته ومشکل زاست
اگه این بحث فروش فیلم به کلی ازاد میشد به خدا کارمون راه می افتاد.2بار تاپیک برای فروش فیلم هام گذاشتم ظرف 5دقیقه DELETE کردند
لطفا پیگیری کنید
یاعلی

چون اگر اون 5 دقیقه بشه 6 دقیقه , سایت رو فیلتر می کنند ...

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
سلام
من یک سری فیلم آموزشی و مستند و انیمیشن دارم که می خوام تو بازارچه بفروشم
قوانین رو خوندم ولی یه سوالی برام پیش اومده

باید برای هر سی دی یک تاپیک جدا بسازم یا همه رو در یک تاپیک بنویسم و تو اولین پست لیست همه رو بزارم ؟
چون یک جا نوشته بودید باید برای هر محصول یک تاپیک جدا بسازیم و در جای دیگه نوشتید :

"از این پس فروشندگان باید لیست محصولات خودشان را در پست اول تاپیک قرار بدهند تا در دسترس عموم باشد."

================================================================
ببخشید .شاید جاش اینجا نباشه .ولی شما که تو کار بازارید می دودید بهترین و معمول ترین راه ارسال چند تا سی دی به وسیله پست چیه و چقدر هزینه داره ؟
می خوام با این پاکت های خاص بفرستند که ضربه گیر داره. راستش تو این همه روش ارسال گیج شدم :D

متشکرم :D

چون اگر اون 5 دقیقه بشه 6 دقیقه , سایت رو فیلتر می کنند ...

فقط فروش فیلم باعث فیلتر شدن میشه ؟ چون توی بخش معرفی و دانلود فیلم همه جور فیلمی گزاشته میشه:D
چه نوع فیلم هایی خلاف قوانین هستند ؟
من می تونم فیلم های خودمو بفروشم ؟ به چه شکلی ؟ اگه ممکنه من رو هم راهنمایی کنید

متشکرم :)

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا