• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
فقط فروش فیلم باعث فیلتر شدن میشه ؟ چون توی بخش معرفی و دانلود فیلم همه جور فیلمی گزاشته میشه:D
چه نوع فیلم هایی خلاف قوانین هستند ؟
من می تونم فیلم های خودمو بفروشم ؟ به چه شکلی ؟ اگه ممکنه من رو هم راهنمایی کنید

متشکرم :)
بخشی در بازارچه وجود دارد به اسم قوانین ... لطفا آنرا کامل دوبار مطالعه نمایید ...

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533

watershop

Registered User
لایک‌ها
32
سلام.
لطفا 4 پست دیگه بعد از پست اولم به عنوان رزرو به تاپیک من اضافه کنید. چون دستگاه ها انواع مختلفی داره و توضیحاتشون کمی زیاده و اگه بخوام همه رو تو یه پست اضافه کنم پست اول خیلی بلند خواهد شد.
http://forum.persiantools.com/t161480.html

s@m3r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
سلام
من یک سری فیلم آموزشی و مستند و انیمیشن دارم که می خوام تو بازارچه بفروشم
قوانین رو خوندم ولی یه سوالی برام پیش اومده

باید برای هر سی دی یک تاپیک جدا بسازم یا همه رو در یک تاپیک بنویسم و تو اولین پست لیست همه رو بزارم ؟
چون یک جا نوشته بودید باید برای هر محصول یک تاپیک جدا بسازیم و در جای دیگه نوشتید :

"از این پس فروشندگان باید لیست محصولات خودشان را در پست اول تاپیک قرار بدهند تا در دسترس عموم باشد."

================================================================
ببخشید .شاید جاش اینجا نباشه .ولی شما که تو کار بازارید می دودید بهترین و معمول ترین راه ارسال چند تا سی دی به وسیله پست چیه و چقدر هزینه داره ؟
می خوام با این پاکت های خاص بفرستند که ضربه گیر داره. راستش تو این همه روش ارسال گیج شدم :D

متشکرم :D

یک تاپیک اینجا درست کردم و می خوام همه فیلم ها رو کم کم اونجا بزارم :
http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=2906099

ولی اگه بخوام توضیح همه فیلم ها رو توی پست اول بنویسم خیلی طولانی میشه !
امکانش هست که توضیح فیلم ها رو توی پست های مختلف بسازم و فقط لینک اونا رو توی پست اول بزارم ؟
آیا فروش فیلم های سینمایی مثل آواتار مجاز هست ؟

متشکرم :lol:

s@m3r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
سلام
یوزر mahbube1368 امروز چندتا از تاپیک های یوزر amin-shekoohi رو با اسمایل و ... اورده بالا
جزو تخلفات محسوب نمیشه؟

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام
آقا امروز بعد 48 ساعت زیر تاپیک خودم مطلب نوشتم که صرفا برای بالا آمدن مطلب نبود و در تصمیم گیری ملت میتونه تاثیر بگذاره یا دسته کم میشه راهنمایی کنند اما دیدن تاپیک بالا نیومد و مطلبم رفته زیر نوشته قبلیم اضافه شده....
آقا از این موضوع من یکی واقعا رنج میبرم!
میشه یه کاری کرد بعد 24 ساعت بشه مطلب را up کرد؟ واقعا حیلی لازمه پستی که میره صفحه 2 یا 3 بعضی وقتها توسط کاربرها اصلا دیده نمیشه

حالا این باعث میشه ملت از همدیگه بخواهند زیر پستش یه پیزی بزنن که پست بیاد بالا و این یه مشکل دیگه میشه!!

"Mohammad"

Registered User
لایک‌ها
116
سلام
آقا امروز بعد 48 ساعت زیر تاپیک خودم مطلب نوشتم که صرفا برای بالا آمدن مطلب نبود و در تصمیم گیری ملت میتونه تاثیر بگذاره یا دسته کم میشه راهنمایی کنند اما دیدن تاپیک بالا نیومد و مطلبم رفته زیر نوشته قبلیم اضافه شده....
میشه یه کاری کرد بعد 24 ساعت بشه مطلب را up کرد؟ واقعا حیلی لازمه پستی که میره صفحه 2 یا 3 بعضی وقتها توسط کاربرها اصلا دیده نمیشه

حالا این باعث میشه ملت از همدیگه بخواهند زیر پستش یه پیزی بزنن که پست بیاد بالا و این یه مشکل دیگه میشه!!

این یکی رو راست میگه :(

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
لطفا پیگیری کنین

چیشو باید پیگیری کنیم ؟

سلام

در بخش مشکلات فروم اعلام کنید تا احسان خودش برررسی کنه .

masoud376

Registered User
لایک‌ها
15
لطفا دلایل و مستندات خود را نیز اعلام کنید ...

..

دلايل و مستند بالاتر از اعتراف و گردن گرفتن خود شخص. پنل در شركت واسطه پستي هست كه دست ايشونه و عنوان ميكنند غيرفعاله. ايشون گردن گرفتن و گفتن كه مبلغ رو ميدم اما هي بهانه و وعده ميدن. الان چند ماهه هي ميگه چند روز بعد ميدم اما .....

mollaxi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود...

یه سوال داشتم :

تو یه تاپیک فروش که زدم :

فروش ****** فینال جام جهانی با کیفیت HD به همراه مراسم جوایز و قهرمانی*****

جواب هر دوست عزیزی رو میدم همه در غالب یک پست نمایش داده میشن و هم پست جدید و هم up و غیره میزنم کلش در یک پست ! چطوری باید این مشکل رو حل کرد تا هر پستی جداگانه نمایش داده بشه و در یک پست نمایش داده نشه ؟

یکی از دوستان میگفتن که این سیستم جدید هستش !!! یعنی هر چند تا جواب دوستان رو بخوایم بدین همش در یک پست ؟؟!!

چطوری باید up کرد تاپیک رو پس؟؟!!

قبلا خیلی بهتر بود....

مر30

Last edited:

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
درود...

یه سوال داشتم :

تو یه تاپیک فروش که زدم :

فروش ****** فینال جام جهانی با کیفیت HD به همراه مراسم جوایز و قهرمانی*****

جواب هر دوست عزیزی رو میدم همه در غالب یک پست نمایش داده میشن و هم پست جدید و هم up و غیره میزنم کلش در یک پست ! چطوری باید این مشکل رو حل کرد تا هر پستی جداگانه نمایش داده بشه و در یک پست نمایش داده نشه ؟

یکی از دوستان میگفتن که این سیستم جدید هستش !!! یعنی هر چند تا جواب دوستان رو بخوایم بدین همش در یک پست ؟؟!!

چطوری باید up کرد تاپیک رو پس؟؟!!

قبلا خیلی بهتر بود....

مر30
ظاهرا این کار برای اینه که کسی up نکنه و تاپیک های پر طرفدار بالاتر باشند نه تاپیک هایی که بیشتر up میشن !

mollaxi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ظاهرا این کار برای اینه که کسی up نکنه و تاپیک های پر طرفدار بالاتر باشند نه تاپیک هایی که بیشتر up میشن !

متاسفانه این کار اصلا معنی نمیده !! چون جواب دوستان رو بخوای بدی مه در یک پست نمایش داده میشن که در هیچ سایتی همچین چیزی نیست:blink::blink::blink: و یه بار هم بخوای یه چیزی به تاپیکت اضافه کنی و غیره باید پست 1 رو ویرایش کنی !!!

نمیدونم والا چرا همچین تصمیمی گرفته شده !:blink:

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
متاسفانه این کار اصلا معنی نمیده !! چون جواب دوستان رو بخوای بدی مه در یک پست نمایش داده میشن که در هیچ سایتی همچین چیزی نیست:blink::blink::blink: و یه بار هم بخوای یه چیزی به تاپیکت اضافه کنی و غیره باید پست 1 رو ویرایش کنی !!!

نمیدونم والا چرا همچین تصمیمی گرفته شده !:blink:
راستش خیلی جا ها اینجوریه !
ولی وقتی یک مدتی میگذره یا یک نفر چیزی می نویسه دیگه پست شما به قبلی نمی چسبه
ظاهرا اینجا هم برای من اینظوریه مگه اینکه بقیه مشکلی داشته باشند :)

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

طبق قوانین فقط فروش فیلم های انیمیشن و مستند مجازه ولی فکر کنم فروش فیلم های آموزشی مثل آموزش برنامه نویسی و عکاسی هم مجاز باشه.درسته ؟
فکر کردم قبل از فروش بپرسم :)

Last edited:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
دلايل و مستند بالاتر از اعتراف و گردن گرفتن خود شخص. پنل در شركت واسطه پستي هست كه دست ايشونه و عنوان ميكنند غيرفعاله. ايشون گردن گرفتن و گفتن كه مبلغ رو ميدم اما هي بهانه و وعده ميدن. الان چند ماهه هي ميگه چند روز بعد ميدم اما .....

راستش من که اعترافی ندیدم ... ایشون پستی زده بود بعدا هم دلایلی آوردن .
اگر شما رسیدی , برگه ای چیزی که نشان بده ایشون خلاف قولشون عمل کردند دارید ارائه بدید .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا