• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

barbyboy

Registered User
لایک‌ها
2
خوب این به همه چی میگه فضولیو به شما ربطی نداره پس به کی ربط داره پستای مارم لطف کن پاک نکن

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
ببینید دوستان خود من به عنوان یه یوزر قبل از اینکه چیزی رو بخرم و استفاده کنم نمیتونم در موردش نظر بدم
و الان به عنوان یه فروشنده وقتی میبینم یکی میاد تو تاپیکم و فقط به خاطر اینکه حدث میزنه جنس من به دردش نمی خوره مجبورم پستش رو ریپورت کنم که مدیریت بیاد پاکش کنه
الان دوستانی هستند که محصولات من رو خریدند و من حداقل هر دو روز سراغی ازشون میگیرم که نتیجه کارشونو بدونم
چرا که برای من هم مهمه که مشتریهامو از دست ندم

HD-BD

Registered User
لایک‌ها
6
شما چی , از ایشون جنس خریدید ؟

چه عجب از من نپرسیدین شما ازش خریدی ؟ مردی ؟ اگه مردی چرا میتونی پست بدی؟

باید تو بیمارستانی زیر خاکی چیزی باشی فقط بسنده کردی پستمو پاک کنی خوب اینجا که برای بررسی هستش اینجا هم پست پاک میکنین ؟

واقعا حرف جالبی بود شما منو یاد خیلی از مسوولین میندازین اینجا که محیط مجازیه بماند ...

واقعا از بیاناتت استفاده کردم جالب بود اظهار نظرتون در مورد اهمیت جون کسی که استفاده میکنه

یه مطلب دیگه که اشاره کردی : اطلاع رسانی شد طرفی هم که میاد نظر مخالف موافق تایپیک رو میخونه میخره شما چرا نذاشتی اطلاع رسانی توی تایپیک بمونه و پاک کردی ؟

چهار نفر تعریف کرده بودن دونفرم انتقاد مشکل پستها چی بود اگر بقول خودت اطلاع رسانی بود ؟

احیانا اون موقع بچت بره چاقو رو برداره میگی به درک چشم داره میبینه چاقو هستش دست نزنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!

( بهم نگو مگه اونی که ازش کراتین خریده بچت بوده که میخندم واقعا)

خیلی جالب بود از مدیر یه فروم واقعا متحیر کننده بود جدی میگم شوکه شدم تبریک میگم بهتون

Last edited:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
یه مطلب دیگه که اشاره کردی : اطلاع رسانی شد طرفی هم که میاد نظر مخالف موافق تایپیک رو میخونه میخره شما چرا نذاشتی اطلاع رسانی توی تایپیک بمونه و پاک کردی ؟

دوست من , پست شما انتقاد نبود , تخریب و توهین بود.
شما حتی یک ادبیات ساده هم برای برقراری ارتباط ندارید , چطور ممکنه من پس های شما رو به عنوان یک اطلاع رسانی انتقاد آمیز برداشت کنم ؟

احیانا اون موقع بچت بره چاقو رو برداره میگی به درک چشم داره میبینه چاقو هستش دست نزنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!
دقیقا ...

خیلی جالب بود از مدیر یه فروم واقعا متحیر کننده بود جدی میگم شوکه شدم تبریک میگم بهتون

به هرحال برای من خیلی سخت باور کنم شما فقط به خاطر بشریت این همه جلز و ولز میزنید و بالا پایین میپرید . . .
به هرحال اگر از شرایط مدیریتی فروم ناراضی هستید میتوانید به مدیر ارشد اطلاع بدید , یا از فروم های پر تعداد فارسی زبان دیگر در اینترنت استفاده کنید .

ضمننا این بحث خاتمه یافته است . (بدین معنی که پست های آینده ممکن است پاک شوند )

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
من این آقای شکوهی رو نمیشناسم ... اما میدونم علمش خیلی کمه

نمیدونم جنسش تقلبیه یا نه ولی میدونم مطالبی رو که علی تبریزی بزرگترین بدن ساز ایران و جهان میگه + بهترین

دکتر بدن سازی کشور رو رد میکنه و میگه من چنین پیشنهادی رو به دشمن خودم هم نمیکنم :)

اصلا بحث کل کل یا چیزی نیست ... اما با اون حرفی که تو تاپیکت زدی فهمیدم متاسفانه علم این کار رو نداری

و فقط ورزش رو تو آمپول و قرص و اینا میبینی

چند نفر به من گفتن میخوایم از محصولات ایشون خرید کنیم و به نظرت خوبه ؟ من گفتم ایشون رو نمیشناسم

و نمیتونم نظری بدم ... اما وقتی جوابتو تو تاپیکت خوندم که گفتی من این توصیه هارو به دشمنم هم نمیکنم

فهمیدم متاسفانه علم این کار رو به هیچ وجه نداری و الانم دیگه نمیتونم به اونا بگم بیان ازت خرید کنن

چون هر چیزی که به نفعته رو میبینی و با درستی و غلطیش کار نداری

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
شما لازم نکرده دلسوزی مردمو بکنی
شما هم بیخود میکنی از رو هوا واسه مردم نسخه می پیچی وقتی 1% دانش این کارو نداری

هرکسی سلامتیش واسه خودش مهم هست وهیچکسی مثل شما علاف و بیکار نیست که بیخودی واسه بالابردن تعداد پست هاش بخواد گیر بده به مردم
آره دقیقا من سرم درد میکنه واسه کل کل با آدم هایی مثل تو که فکر میکنن با زبون بازی میتونن کارشون رو پیش ببرن
اینجا مثل باشگاه نیست که هر چی عشقته به خورد ملت بدی!

جواب شما را دادم
اگر دوست داشتی هر کدوم از مکمل هایی که نوشتم اصلیه ببر بده ازمایش اگر دوبود من ده میلیون تومن توونت میدم
ده تومنتو بزار جلوی آینه بشه 20 تا! این چرندیاتتم اینجا خریدار نداره

نمیدونم جنسش تقلبیه یا نه ولی میدونم مطالبی رو که علی تبریزی بزرگترین بدن ساز ایران و جهان میگه + بهترین

دکتر بدن سازی کشور رو رد میکنه و میگه من چنین پیشنهادی رو به دشمن خودم هم نمیکنم :)

اصلا بحث کل کل یا چیزی نیست ... اما با اون حرفی که تو تاپیکت زدی فهمیدم متاسفانه علم این کار رو نداری

چند نفر به من گفتن میخوایم از محصولات ایشون خرید کنیم و به نظرت خوبه ؟ من گفتم ایشون رو نمیشناسم

و نمیتونم نظری بدم ... اما وقتی جوابتو تو تاپیکت خوندم که گفتی من این توصیه هارو به دشمنم هم نمیکنم

فهمیدم متاسفانه علم این کار رو به هیچ وجه نداری و الانم دیگه نمیتونم به اونا بگم بیان ازت خرید کنن

بالاخره یکی پیدا شد فهمید این بابا علم این کارو نداره!

بله دقیقا منظورم رو خوب متوجه شدید .
برای من اهمیتی نداره کی چی میفروشه , چرا میفروشه , چه جوری میفروشه , از کجا می فروشه و ...
اگر شما چیزی نخریدید پس خقی ندارید که فروش یک نفر دیگر را بر اساس حدس و گمان خراب کنید .

حال اگر شما می خواستید اطلاع کنید , کارتان را انجام دادید . دیگر این همه پیگیری برای چیست من نمی دانم .

هیچ دلیلی وجود ندارد ( طبق حرف های شما ) که تاپیک فروش ایشون تعطیل بشوند. حتی اگر نصف کل کره زمین هم مریض شوند این مشکل من نیست و مسئولیتی هم متوجه من نیست . خریدار چشم دارد و خرید می کند .

هر چهار تایی شما یه ماه پدر من رو در آوردید با این تاپیک , حال که تهش رو نگاه می کنی همه حرف ها روی هواست . حالا صاحبت تاپیک هم از خودش دفاع کرده . پس از این جلوتر بره من به نوع دیگری برخورد می کنم .

تموش کنید و مشکلات خود را در پی ام حل کنید .
پس فردا اگه من یه تاپیک زدم توش مرگ موش به عنوان اکسیر جوانی فروختم حق نداری دست به تاپیکم بزنی!
آخه این چه منطقیه شما داری!
حتی اگر نصف کل کره زمین هم مریض شوند این مشکل من نیست و مسئولیتی هم متوجه من نیست . خریدار چشم دارد و خرید می کند .
خوب پس واسه چی اینجا مدیر گذاشتن! بزارن هر کی هر چی میخواد بفروشه دیگه چون خریدار چشم دارد و خرید می کند.
اگه به شما ربطی نداره پس نباید پست های منو دیگران رو پاک کنی! بزار خریدار ببینه خودش تصمیم بگیره

من توی یه پست هم ثابت کردم جنسش تقلبیه شما باز گفتی از رو هوا حرف میزنی! از نظر شما ما کی از رو زمین حرف میزنیم؟

Last edited:

pishrohost

Registered User
لایک‌ها
0
خداوند سایه مدیرانی مانند شما با این دقت و حس مسئولیت و بدون هیچ چشمداشتی بسیار بسیار زحمت میکشند را از سر کاربران کم نکنه.
با چنین حس مسئولیتی شایسته والاترین قدردانی هستید

بله دقیقا منظورم رو خوب متوجه شدید .
برای من اهمیتی نداره کی چی میفروشه , چرا میفروشه , چه جوری میفروشه , از کجا می فروشه و ...
اگر شما چیزی نخریدید پس خقی ندارید که فروش یک نفر دیگر را بر اساس حدس و گمان خراب کنید .

حال اگر شما می خواستید اطلاع کنید , کارتان را انجام دادید . دیگر این همه پیگیری برای چیست من نمی دانم .

هیچ دلیلی وجود ندارد ( طبق حرف های شما ) که تاپیک فروش ایشون تعطیل بشوند. حتی اگر نصف کل کره زمین هم مریض شوند این مشکل من نیست و مسئولیتی هم متوجه من نیست . خریدار چشم دارد و خرید می کند .

هر چهار تایی شما یه ماه پدر من رو در آوردید با این تاپیک , حال که تهش رو نگاه می کنی همه حرف ها روی هواست . حالا صاحبت تاپیک هم از خودش دفاع کرده . پس از این جلوتر بره من به نوع دیگری برخورد می کنم .

تموش کنید و مشکلات خود را در پی ام حل کنید .

Last edited:

barbyboy

Registered User
لایک‌ها
2
پس فردا اگه من یه تاپیک زدم توش مرگ موش به عنوان اکسیر جوانی فروختم حق نداری دست به تاپیکم بزنی!
آخه این چه منطقیه شما داری!

خوب پس واسه چی اینجا مدیر گذاشتن! بزارن هر کی هر چی میخواد بفروشه دیگه چون خریدار چشم دارد و خرید می کند.

:rsc::rsc::thumbsup::rambo:

بله حق با ايشونه تو تاپيكه اون اقا پستاي مارو پاك كردي ديگه اينجا چرا پاك ميكني
مااز شما پيگيري نخواستيم حالا كه خودمون داريم پيگيري ميكنيم اينطوري ميكني

amin-shekoohi

Registered User
لایک‌ها
1

داداش شما به طرف میگی بشین هرچی دوست داری بخور اون موقع برو پیاده روی چربی ها میریزه این کجای علم تغذیه نوشته شده؟
عزیز من اگر بخوام مدلها و افتخارات خودمو بچینم برات یه اتاق میشه
داداش ما خواستیم ناشناس بمونیم
شماره چندتا دکتر تغذیه رو بهتون بدم که این گفته شما رو رد میکنه ؟
داداش من حرفه از امپول زدم؟
نه داداش هر یک کلمه ای که از دهن من میاد بیرون حاصل 12 سال زحمت وتلاش
--------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------
---------------------------------------------
داشتم جواب پست های دوستان رو میدادم که به یه مطلب جالب تو امضای دوستم برخوردم که نوشته بود:

یادگرفتم:
1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.
2. با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند .
3. از حسود دوری کنم چون حتی اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود .
4.با کودک بحث نکنم چون مرا با دانش خویش می سنجد و هم سطح خویش میپندارد

بنده دیگر حرفی ندارم

Last edited:

HD-BD

Registered User
لایک‌ها
6
دوست من , پست شما انتقاد نبود , تخریب و توهین بود.
شما حتی یک ادبیات ساده هم برای برقراری ارتباط ندارید , چطور ممکنه من پس های شما رو به عنوان یک اطلاع رسانی انتقاد آمیز برداشت کنم ؟

دقیقا ...

به هرحال برای من خیلی سخت باور کنم شما فقط به خاطر بشریت این همه جلز و ولز میزنید و بالا پایین میپرید . . .
به هرحال اگر از شرایط مدیریتی فروم ناراضی هستید میتوانید به مدیر ارشد اطلاع بدید , یا از فروم های پر تعداد فارسی زبان دیگر در اینترنت استفاده کنید .

ضمننا این بحث خاتمه یافته است . (بدین معنی که پست های آینده ممکن است پاک شوند )

شما که ادبیات روان دارین با منطق با من حرف بزن و قانعم کن نه اینکه نصف دنیا بمیرن به من چه این یعنی چی ؟

چهار نفر امیدوارم لا اقل بخونن پست شمارو این دقیقا از اون حرفهایی هست که هیچی نمیشه گفت واقعا تبریک میگم به وجود نعماتی مثل شما برای فروم و جامعه

عزیز سخته یاسهله حتی اگر من با غرض هم همچین حرفی رو بیان بکنم شما باید به درستی مطلب دقت کنی نه غرض من نه سختی اینکه من برای چی بیان میکنم این مطلب رو

حرف اخرتونم رجوع شود به صفحه ی 154 بود که از داخل کتاب پاره شده واقعا متاسفم منم میدونم فروم زیادی هست داخل نت

کاش دادن مسئولیت بخاطر لیاقت آدما بود

منم دیگه ادامه نمیدم شما هم میتونی بعد خوندن این پاک کنی مثل بقیه

عزیز من اگر بخوام مدلها و افتخارات خودمو بچینم برات یه اتاق میشه

من یکی از مدالهاتون رو میبینم (قلیون کنار آتیش) بقیشو نذار که همه میدونن شما دکتری ...

Last edited:

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
سلام

این تاپیکهای جناب شکوهی هم داستانی داره برای خودش

اولا بگم که این موادی که ایشون میفروشن، هم میتونه از جنس خیلی خوب باشه! و هم جنس خیلی بد!!
ولی مرگ موش که دیگه خوب و بد نداره!!
ما هم در جایگاهی نیستیم که قضاوت کنیم، الان ایشون جنس بد دارن میفروشن یا جنس خوب!
دوستان عزیز هم فکر نکنم در جایگاه قضاوت باشن

بنده به عنوان مدیریت کل سایت(ایول عنوان!!)
این 2 تا نکته رو میگم،
اگر کسی در این 2 مورد نظری داره، فقط و فقط و فقط به صورت پی ام، به بنده بگه!!
در غیر اینصورت پستش پاک میشه
(یا ما منطق داریم یا نداریم! اگه داریم که تو پی ام بگین، جواب بهتری میگیرین!! اگر هم منطق نداریم که دیگه هر جا بگین، تاثیری ننداره....پس بازم میگم که فقط پی ام!!

اما اون 2 نکته:

1. دیگه کسی تو این تاپیکها، حق نداره که بگه جنست به درد نخوره و این حرفها!
2. من بالای همه تاپیکهای جناب شکوهی این جمله رو اضافه میکنم:
"دوستان عزیزی که قصد خرید این محصولات رو دارین، از اونجاییکه این محصولات، تاثیر مستقیم روی سلامتی شما دارند(تاثیر مثبت یا منفی)، خواهشمند است که حتما حتما، همه جوانب محصول را در نظر گرفته و بعد از آن اقدام به خرید یا استفاده کنید"

باز هم تاکید میکنم که فقط و فقط، تو پی ام، نظرتون رو در مورد این پست بگین!

barbyboy

Registered User
لایک‌ها
2
1. باز هم تاکید میکنم که فقط و فقط، تو پی ام، نظرتون رو در مورد این پست بگین!

من بايد اين پستو ميزدم خيلي باهالي خداييش تو مديرا تكي (( فقط يه نكته::

ميشه خودتون مديريت بازارچرو دست بگيرين مديره الان يه جا ديگه مشغول كنين؟؟؟؟؟خودتون خداييش خيلي حرفه ايين

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
من بايد اين پستو ميزدم خيلي باهالي خداييش تو مديرا تكي (( فقط يه نكته::

ميشه خودتون مديريت بازارچرو دست بگيرين مديره الان يه جا ديگه مشغول كنين؟؟؟؟؟خودتون خداييش خيلي حرفه ايين
ممنون از پیشنهاد ولی من میخوام درسم رو ادامه بدم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
دوستان

در بخش قوانین

مدیریت پرشین تولز یک بند دیگه اضافه کرد.

لطفا مشاهده نمائید و در صورت برخورد با اینجور تاپیک ها سریعا با
report.gif
ما را در جریان بگذارید.

کاربر مسئول = مدیریت پاسخگو

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
کار جالبی بود مخصوصا برای اونایی که جنس تقلبی میکردن تو حلق ملت دستتون درد نکنه ولی خدایی یه عده ای هم هستن جنس اصل میارن مطمئن هم هستن عده ی زیاد ی از اونایی که اینکاره هستن هم تاییدشون میکنن این وسط حق اونا رو پامال نکنین

خودتو همونجور که اونجا هم نوشتین بررسی کنین مدارک رو کاملا واضحه کی جنس اصل میاره کی دنبال سود جوییه و جون ملت دوزار براش ارزش نداره
وآلا من یکی که نمی تونم برم اداره بهداشت استعلام کنم ببینم که چی اصل هست و چی اصل نیست.

در کل ممنوع شده و دیگه اصلا لازم به بررسی و جمع آوری مدرک نیس

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
خوب مثلا بچه ها که عطر میفروشن چی؟ نمیشه همشون رو یجور دسته بندی کرد

f7love

Registered User
لایک‌ها
2
وآلا من یکی که نمی تونم برم اداره بهداشت استعلام کنم ببینم که چی اصل هست و چی اصل نیست.
در کل ممنوع شده و دیگه اصلا لازم به بررسی و جمع آوری مدرک نیس

من به این قانون معترض هستم.
-من نه SPAM میکردم که تاپیک بیاد بالا.
-هرکی خریده راضی بوده.
-دوستا و برادرای شما هم روزی به مکملی که واقعا تو امریکا تولید شده باشه احتیاج میکنن.
- من به اون تاپیک فقط و فقط از نظر جنبه اعتبارش نیاز دارم و 2 سال و نیمه که اینجا فروشنده هستم و جمع کردن این اعتبار از اول یعنی دو سال و نیم زمان.

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
من 3 الی 4 5 بار گزارش رد کردم برای چند آیدی بودن بعضی از افراد ! ولی اصلا رسیدگی نشده !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا