شما چی , از ایشون جنس خریدید ؟
یه مطلب دیگه که اشاره کردی : اطلاع رسانی شد طرفی هم که میاد نظر مخالف موافق تایپیک رو میخونه میخره شما چرا نذاشتی اطلاع رسانی توی تایپیک بمونه و پاک کردی ؟
دقیقا ...احیانا اون موقع بچت بره چاقو رو برداره میگی به درک چشم داره میبینه چاقو هستش دست نزنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!
خیلی جالب بود از مدیر یه فروم واقعا متحیر کننده بود جدی میگم شوکه شدم تبریک میگم بهتون
شما هم بیخود میکنی از رو هوا واسه مردم نسخه می پیچی وقتی 1% دانش این کارو نداریشما لازم نکرده دلسوزی مردمو بکنی
آره دقیقا من سرم درد میکنه واسه کل کل با آدم هایی مثل تو که فکر میکنن با زبون بازی میتونن کارشون رو پیش ببرنهرکسی سلامتیش واسه خودش مهم هست وهیچکسی مثل شما علاف و بیکار نیست که بیخودی واسه بالابردن تعداد پست هاش بخواد گیر بده به مردم
ده تومنتو بزار جلوی آینه بشه 20 تا! این چرندیاتتم اینجا خریدار ندارهجواب شما را دادم
اگر دوست داشتی هر کدوم از مکمل هایی که نوشتم اصلیه ببر بده ازمایش اگر دوبود من ده میلیون تومن توونت میدم
بالاخره یکی پیدا شد فهمید این بابا علم این کارو نداره!من این آقای شکوهی رو نمیشناسم ... اما میدونم علمش خیلی کمه
نمیدونم جنسش تقلبیه یا نه ولی میدونم مطالبی رو که علی تبریزی بزرگترین بدن ساز ایران و جهان میگه + بهترین
دکتر بدن سازی کشور رو رد میکنه و میگه من چنین پیشنهادی رو به دشمن خودم هم نمیکنم
اصلا بحث کل کل یا چیزی نیست ... اما با اون حرفی که تو تاپیکت زدی فهمیدم متاسفانه علم این کار رو نداری
و فقط ورزش رو تو آمپول و قرص و اینا میبینی
چند نفر به من گفتن میخوایم از محصولات ایشون خرید کنیم و به نظرت خوبه ؟ من گفتم ایشون رو نمیشناسم
و نمیتونم نظری بدم ... اما وقتی جوابتو تو تاپیکت خوندم که گفتی من این توصیه هارو به دشمنم هم نمیکنم
فهمیدم متاسفانه علم این کار رو به هیچ وجه نداری و الانم دیگه نمیتونم به اونا بگم بیان ازت خرید کنن
چون هر چیزی که به نفعته رو میبینی و با درستی و غلطیش کار نداری
پس فردا اگه من یه تاپیک زدم توش مرگ موش به عنوان اکسیر جوانی فروختم حق نداری دست به تاپیکم بزنی!بله دقیقا منظورم رو خوب متوجه شدید .
برای من اهمیتی نداره کی چی میفروشه , چرا میفروشه , چه جوری میفروشه , از کجا می فروشه و ...
اگر شما چیزی نخریدید پس خقی ندارید که فروش یک نفر دیگر را بر اساس حدس و گمان خراب کنید .
حال اگر شما می خواستید اطلاع کنید , کارتان را انجام دادید . دیگر این همه پیگیری برای چیست من نمی دانم .
هیچ دلیلی وجود ندارد ( طبق حرف های شما ) که تاپیک فروش ایشون تعطیل بشوند. حتی اگر نصف کل کره زمین هم مریض شوند این مشکل من نیست و مسئولیتی هم متوجه من نیست . خریدار چشم دارد و خرید می کند .
هر چهار تایی شما یه ماه پدر من رو در آوردید با این تاپیک , حال که تهش رو نگاه می کنی همه حرف ها روی هواست . حالا صاحبت تاپیک هم از خودش دفاع کرده . پس از این جلوتر بره من به نوع دیگری برخورد می کنم .
تموش کنید و مشکلات خود را در پی ام حل کنید .
خوب پس واسه چی اینجا مدیر گذاشتن! بزارن هر کی هر چی میخواد بفروشه دیگه چون خریدار چشم دارد و خرید می کند.حتی اگر نصف کل کره زمین هم مریض شوند این مشکل من نیست و مسئولیتی هم متوجه من نیست . خریدار چشم دارد و خرید می کند .
بله دقیقا منظورم رو خوب متوجه شدید .
برای من اهمیتی نداره کی چی میفروشه , چرا میفروشه , چه جوری میفروشه , از کجا می فروشه و ...
اگر شما چیزی نخریدید پس خقی ندارید که فروش یک نفر دیگر را بر اساس حدس و گمان خراب کنید .
حال اگر شما می خواستید اطلاع کنید , کارتان را انجام دادید . دیگر این همه پیگیری برای چیست من نمی دانم .
هیچ دلیلی وجود ندارد ( طبق حرف های شما ) که تاپیک فروش ایشون تعطیل بشوند. حتی اگر نصف کل کره زمین هم مریض شوند این مشکل من نیست و مسئولیتی هم متوجه من نیست . خریدار چشم دارد و خرید می کند .
هر چهار تایی شما یه ماه پدر من رو در آوردید با این تاپیک , حال که تهش رو نگاه می کنی همه حرف ها روی هواست . حالا صاحبت تاپیک هم از خودش دفاع کرده . پس از این جلوتر بره من به نوع دیگری برخورد می کنم .
تموش کنید و مشکلات خود را در پی ام حل کنید .
پس فردا اگه من یه تاپیک زدم توش مرگ موش به عنوان اکسیر جوانی فروختم حق نداری دست به تاپیکم بزنی!
آخه این چه منطقیه شما داری!
خوب پس واسه چی اینجا مدیر گذاشتن! بزارن هر کی هر چی میخواد بفروشه دیگه چون خریدار چشم دارد و خرید می کند.
من این آقای شکوهی رو نمیشناسم ... اما میدونم علمش خیلی کمه
نمیدونم جنسش تقلبیه یا نه ولی میدونم مطالبی رو که علی تبریزی بزرگترین بدن ساز ایران و جهان میگه + بهترین
دکتر بدن سازی کشور رو رد میکنه و میگه من چنین پیشنهادی رو به دشمن خودم هم نمیکنم
اصلا بحث کل کل یا چیزی نیست ... اما با اون حرفی که تو تاپیکت زدی فهمیدم متاسفانه علم این کار رو نداری
و فقط ورزش رو تو آمپول و قرص و اینا میبینی
چند نفر به من گفتن میخوایم از محصولات ایشون خرید کنیم و به نظرت خوبه ؟ من گفتم ایشون رو نمیشناسم
و نمیتونم نظری بدم ... اما وقتی جوابتو تو تاپیکت خوندم که گفتی من این توصیه هارو به دشمنم هم نمیکنم
فهمیدم متاسفانه علم این کار رو به هیچ وجه نداری و الانم دیگه نمیتونم به اونا بگم بیان ازت خرید کنن
چون هر چیزی که به نفعته رو میبینی و با درستی و غلطیش کار نداری
دوست من , پست شما انتقاد نبود , تخریب و توهین بود.
شما حتی یک ادبیات ساده هم برای برقراری ارتباط ندارید , چطور ممکنه من پس های شما رو به عنوان یک اطلاع رسانی انتقاد آمیز برداشت کنم ؟
دقیقا ...
به هرحال برای من خیلی سخت باور کنم شما فقط به خاطر بشریت این همه جلز و ولز میزنید و بالا پایین میپرید . . .
به هرحال اگر از شرایط مدیریتی فروم ناراضی هستید میتوانید به مدیر ارشد اطلاع بدید , یا از فروم های پر تعداد فارسی زبان دیگر در اینترنت استفاده کنید .
ضمننا این بحث خاتمه یافته است . (بدین معنی که پست های آینده ممکن است پاک شوند )
عزیز من اگر بخوام مدلها و افتخارات خودمو بچینم برات یه اتاق میشه
1. باز هم تاکید میکنم که فقط و فقط، تو پی ام، نظرتون رو در مورد این پست بگین!
ممنون از پیشنهاد ولی من میخوام درسم رو ادامه بدممن بايد اين پستو ميزدم خيلي باهالي خداييش تو مديرا تكي (( فقط يه نكته::
ميشه خودتون مديريت بازارچرو دست بگيرين مديره الان يه جا ديگه مشغول كنين؟؟؟؟؟خودتون خداييش خيلي حرفه ايين
وآلا من یکی که نمی تونم برم اداره بهداشت استعلام کنم ببینم که چی اصل هست و چی اصل نیست.کار جالبی بود مخصوصا برای اونایی که جنس تقلبی میکردن تو حلق ملت دستتون درد نکنه ولی خدایی یه عده ای هم هستن جنس اصل میارن مطمئن هم هستن عده ی زیاد ی از اونایی که اینکاره هستن هم تاییدشون میکنن این وسط حق اونا رو پامال نکنین
خودتو همونجور که اونجا هم نوشتین بررسی کنین مدارک رو کاملا واضحه کی جنس اصل میاره کی دنبال سود جوییه و جون ملت دوزار براش ارزش نداره
وآلا من یکی که نمی تونم برم اداره بهداشت استعلام کنم ببینم که چی اصل هست و چی اصل نیست.
در کل ممنوع شده و دیگه اصلا لازم به بررسی و جمع آوری مدرک نیس
از طریق PM برای من ارسال کنید.من 3 الی 4 5 بار گزارش رد کردم برای چند آیدی بودن بعضی از افراد ! ولی اصلا رسیدگی نشده !