• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
طبق قوانین فقط فروش فیلم های انیمیشن و مستند مجازه ولی فکر کنم فروش فیلم های آموزشی مثل آموزش برنامه نویسی و عکاسی هم مجاز باشه.درسته ؟

اگر مربوط به موسسه های ایرانی نباشند مشکلی نداره ...

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
یک نکته در مورد ریپورت ها :

« از این به بعد تنها ریپورت هایی چک میشند که دلیل کامل در انها نوشته شده باشند. »

به زودی هم یه لیستی رو آماده می کنم از کسانی که ریپورت آنها هرگز چک نمی شوند . یه عبارتی رپورت آنها فاقد ارزش هستند.

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
خواستم اطلاع بدم که بنا به گزارشهای مردمی، یوزر زیر برای همیشه بن شد!

king 2000

//
این نکته رو هم اضافه کنم

درسته که ما تیم مدیریت اینجا، هیچ مسولیتی در مورد صحت معاملات در بازارچه نمیپذیره!
ولی اینطور هم نیست که یوزرهای با سابقه مشخص بتونن راحت فعالیت کنن
البته نمیگم که الان همه این مدل یوزرها، بن شدن
ولی خوب سعی بر اینه که اجازه فعالیت ندیم
برای اینکه تو این کار هم موفق باشیم، احتیاج به همیاری بیشتر شما دوستان داریم

با تشکر

jamil.A

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
در مورد بالا آوردن تاپیک سوال داشتم .
قبلآ که تاپیک فروش پایین میرفت با یک پست UP میتونستم بیارمش بالا دوباره .
اما الان هر چی پست میدم به صورت ویرایش (ویرایش آخرین پست تاپیک) اعمال میشه و تاپیک بالا نمیاد .
ایراد از منه ؟
چی کارش باید کنم ؟

سپاس

S L R

Registered User
لایک‌ها
222
سلام
در مورد بالا آوردن تاپیک سوال داشتم .
قبلآ که تاپیک فروش پایین میرفت با یک پست UP میتونستم بیارمش بالا دوباره .
اما الان هر چی پست میدم به صورت ویرایش (ویرایش آخرین پست تاپیک) اعمال میشه و تاپیک بالا نمیاد .
ایراد از منه ؟
چی کارش باید کنم ؟

سپاس
قانون جدید بازارچه هست!!
یه کاربر نمیتونه زیره پست خودش تا 48 ساعت پستی بزنه!!و به شکل ویرایش حساب میشه و تاپیک بالا نمیاد!!

ALI 50

Registered User
لایک‌ها
8
اطلاعيه مهم براي كسايي كه ماشن حساب و ميكروسكوپ سفارش داده بودن :
( مديريت لطف كنه و اجازه بده كه كاربران بخوننش )

از اواسط خرداد ماه من تعدادي ايميل از دوستان اينجا و ساير سايت هاي تبليغاتي براي سفارش ماشين حساب دريافت كردم و چون من فقط جنس عمده ميفروشم برخي دوستان توافق كردند كه تحت شرايطي مبلغ ماشين حساب ها رو واريز كنن و به محض تكميل سفارشات من جنس رو براشون ( اينبار از دبي ) بيارم .

دوستان لطفا اين قسمت رو به دقت بخونن :

كساني كه ماشين حساب مدل Ti-89 با قيمت 110 تومن سفارش داده بودند من جنسشون رو در تاريخ 5 مرداد ارسال خواهم كرد فقط توجه داشته باشيد كه بخاطر مبلغ جديدي كه برا خريد ماشين حساب ها پرداخت خواهم كرد شما بايد پول پست رو هم واريز كنين ( البته من گفته بودم كه پول پست با من هست و هنوز هم به تعهدم عمل خواهم كرد ولي واريز يه هزينه 3 هزار تومني براي شمايي كه ماشن حساب رو تا 40 هزارتومن ارزون ميخرين و بعضي ها يك ماه هست كه پولشون دست منه نبايد زياد باشه ولي ارسال همه ماشين حساب ها با پول من برام حدود 80 هزار تومن ضرر داره ) ولي همونطور كه گفتم هركس دلش نياد 3 تومن پول پست رو واريز كنه اشكالي نداره و من به تعهدم عمل ميكنم

دوستاني كه هزينه ماشين حساب Algebra رو واريز كردند در همون تاريخ كه گفتم ماشين حساب رو با پست پيشتاز ارسال ميكنم .

دوستاني هم كه ماشين حسابي بجز Ti-89 و Algebra خواستن و هزينش رو واريز كردن با ارسال ايميل ضميمه شده به فيش واريزيشون براي پس گرفتن پولشون اقدام كنن ( فكر ميكنم فقط يك نفر از تهران ماشين حساب كلاس پد سفارش داده باشه )

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

دوستاني كه ميكروسكوپ سفارش داده بودند و هزينش رو واريز كره بودند بايد عرض كنم كه من ديگه اين ميكروسكوپ رو ندارم و دوتا مدل جديد دارم كه به زودي همنجا معرفي ميكنم
پس بديهي هست كه كليه سفارشات ميكروسكوپ لغو ميشه و كسايي هم كه هزينه واريز كرده باشن با ارسال ايميل نسبت به دريافت پولشون اقدام كنن ( همونطور هم كه گفته بودم اگر براي استرداد پولتون حسابي جز كارت سپر و سيبا و پاسارگاد بدين مبلغ 5000ريال مجبورم كم كنم )

تا الان هم بجز تهران تقريبا از همه استان ها سفارش ميكروسكوپ داشتم ولي شرمنده منو ببخشين :)

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
سلام
من یک موضوع با عنوان آرشیو انیمیشن های من درست کردم ولی فکر می کنم عنوان اصلا مناسب نبوده !
چون همه فیلم های من فیلم کوتاه هست که کاربرای خاص خودشو داره و بهتره عنوان موضوع "آرشیو فیلم های کوتاه من" باشه
الآن که موضوع رو ساختم بیشتر افراد با تصور دانلود کارتون های معمول میان تو موضوع و کسانی که دنبال فیلم کوتاه باشند نیستند !
لطفا عنوان رو به "آرشیو فیلم های کوتاه انیمیشن" تغییر بدین

خیلی ببخشید ... تازه کاریه و هزار مشکلات
متشکرم

اینم تاپیکم :

http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=2907836

a1i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال خواهشا جوابمو بدین

چطوری میتونم تاپیکمو تو بازار چه بالا نگه دارم رفته اون ته مها ...

هرچی ور رفتم نشد ... پستم میدم به عنوان پست جدید مثالا 6 ، 7 ، 8 نمیاد میچسبه انتای پست قیلی که در نتیجه تاپیک بالا نمیاد ..

راهنماییم کنین ممنون واردنیستم..

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
یه سوال خواهشا جوابمو بدین

چطوری میتونم تاپیکمو تو بازار چه بالا نگه دارم رفته اون ته مها ...

هرچی ور رفتم نشد ... پستم میدم به عنوان پست جدید مثالا 6 ، 7 ، 8 نمیاد میچسبه انتای پست قیلی که در نتیجه تاپیک بالا نمیاد ..

راهنماییم کنین ممنون واردنیستم..
باید دو روز بعد پست بزنین . یا اینکه مشتری تون زیاد باشه
اگه پست های دیگه بالا تر از شما هستند احتمالا بیشتر مشتری داشتند پس باید بالاتر باشند

علاوه بر این می تونید لینک تاپیکتونو رو توی امظاتون بنویسید تا بقیه از این طریق بیان تو تاپیکتون :)

ALI 50

Registered User
لایک‌ها
8
لطفا اون آقا مهندس كه براي ماشين حساب كلاس پد پول ريخته به حساب من بياد پولش رو پس بدم !!!!!!!!
متاسفانه ايميل ها رو پاك ميكنم و شماره و آدرسش رو هم گم كردم

فردا پس فردا اگه تاپيك بزني بگي فلاني پولمو خورده اون دنيا حلالت نميكنما :))

Phantom Acid

Registered User
لایک‌ها
2
بابا كسي تو اين خراب شده نيست؟
يكي اين تاپيك رو ببنده
http://forum.persiantools.com/t159058.html

برای چی باید این تاپیک بسته شه وقتی خیلی یوزرها پول واریز کردن و هنوز بستشون نرسیده
علاوره بر این این تاپیک ها سند میزان اعتبار فروشندگانیه که با صداقت یا کلاهبرداریشون به خودشون به شکل های مختلف رسمیت میدند

barbyboy

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

اساتيد بچه ها چندوقت پيش تو تاپيك آقاي
amin-shekoohi ازش خواستن يه چيزي كاغذي مدركي بزاره كه معلوم باشه اين جنسارو ازونور مياره ولي امتناع كردو هردفعه حرف و عوض كرد اولش گفت ازنمايندگي ميگيرم بعدگفت با لنج مياريم بعدش ديد نه نميشه پيچوند گفت مگه ادم واسه مشتري فاكتور رو ميكنه!!!!!!! بعدشم كه برداشتين پستاي بچه ها رو پاك كردين

ميدونيد اگه اين پودرا اون چيزايي باشه كه من فكرميكنم چي ميشه؟؟؟كمترين عوارضش بزرگ شدنه مردمكه چشمه كه طرف بيچاره ميشه مثلا همين پودراي دست سازش كه ميگه گياهيه!!عمرا /همش مطمعناً شيميايي اون افلاطونكه همه جا رو گرفته بود با خوردنش تمام بدن جوش ميزدو...چندروز پيشم تو تلويزيون نشون داد گفت خيلي خطرناكه

اگه بچه هاي مردم چيزيشون بشه مسئول اصليش اقاي amin-shekoohi نيست بلكه اونيه كه پستارو پاك كرد
...

zadis
سلام. من دیروز رفتم دکتر متخصص تغذیه . و برنامه غذایی با تو جه به وزن و قد بهم داد .
و سوال کردم این پودر گیاهی آهورا اگه بخرم و مصرف کنم مشکلی نداره .
جواب » اصلا سراغ این چیزا نرو . به هیچ وجه بهداشتی نیست و کاملا دست ساز هست . و از مواد کاملا غیر بهداشتی
و توسط افرادی که هیچ تخصصی تو این کار ندارن ساخته میشه . و برای بدن خیلی ضرر داره .
گقتم آخه دوستام تهیه کردن و جواب داده . ؟ گفت که دوستات نمیدون چه بلای سرشون آوردن . چند مدت بعد عوارضش رو نشون میده . . و......
گفت دوست عزیز شما عقل داری . اگه واقعا اینطور بود . به تولید انیوه میرسید و با مجوز بهداشت کار خودشو شروع میکرد
حتی میتونست شرکت بزنه و به خارج از کشور هم صادر بشه . و ما هم تجویز میکردیم .
اصلا دیگه احتیاجی به متخصص نبود . همه میرفتن میخریدن و به خاسته شون میرسیدن .
اینطوری پول در میاره یا به صورت تک فروشی برای افراد زود باور .
حقیقاتا دیگه نتونستم چیزی بگم .
شما اگه میتونید بگید . منتظر جوابم . تو کف چاقی
................................

Last edited:

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
سلام

amin-shekoohi ازش خواستن يه چيزي كاغذي مدركي بزاره كه معلوم باشه اين جنسارو ازونور مياره ولي امتناع كردو هردفعه حرف و عوض كرد اولش گفت ازنمايندگي ميگيرم بعدگفت با لنج مياريم بعدش ديد نه نميشه پيچوند گفت مگه ادم واسه مشتري فاكتور رو ميكنه!!!!!!! بعدشم كه برداشتين پستاي بچه ها رو پاك كردين

ميدونيد اگه اين پودرا اون چيزايي باشه كه من فكرميكنم چي ميشه؟؟؟كمترين عوارضش بزرگ شدنه مردمكه چشمه كه طرف بيچاره ميشه مثلا همين پودراي دست سازش كه ميگه گياهيه!!عمرا /همش مطمعناً شيميايي اون افلاطونكه همه جا رو گرفته بود با خوردنش تمام بدن جوش ميزدو...چندروز پيشم تو تلويزيون نشون داد گفت خيلي خطرناكه

اگه بچه هاي مردم چيزيشون بشه مسئول اصليش اقاي amin-shekoohi نيست بلكه اونيه كه پستارو پاك كرد
...

zadis

ضمن تایید
منم چند بار تو تاپیک فروش مکمل هاش پست زدم و چند نمونه تابلو از مکمل هاشو با مدرک ثابت کردم که تقلبیه ولی زیر بار نرفت و دری وری تحویل ما داد
میگیم مدرک نشون بده میگه کسی مدرک نشون نمیده در صورتی یکی از بچه های همینجا داره اینکارو میکنه
ایشون اگه ادعاش اینه مکمل هاش تقلبی نیست یا خوش بینانش اینجا پر نشده بیاد رو راست به همه بگه هر چند از زبون بازی چیزی کم نمیزاره
فقط جهت اطلاع میگم ما 3 نوع مکمل داریم
1.مکمل هایی که دستی پر میشه که واقعا خطرناکه از پودر شکلات توش هست تا پودر لامپ مهتابی!
2.مکمل های چینی که درجه های مختلف داره که 90% مکمل های تو ایران و اونایی که از دبی میاد از همیناست، عوارض کمتری داره و البته تاثیر کمتر، درجه بندی هم دارن
3.مکمل های امریکایی که لازم به توضیح نیست
ایشون حداقل بیاد بگه ما مکمل هامون مثلا از این نوع هست
باز برای مثال یکی دیگه از بچه های اینجا یه تاپیک فروش مکمل داره که یکی از بچه ها ازش خرید میکنه و میفهمه که مکمل هاش اصل نیست و موضوع رو مطرح میکنه ایشون هم قبول میکنه که مکمل هاش اصل نیست
ولی قرار نیست هر کی اینجا میخواد مکمل بفروشه یکی که اینکارست مکمل هارو بخره بعد بیاد اینجا بگه که اصله یا تقلبی!

در مورد اون پودر هم که واقعا نمیدونم چی بگم! میگیم مجوز بهداشت داره؟ میگه آره، میگیم نشون بده کلا موضوع رو عوض میکنه!

اینکه به تمام کشور میفرستیم و مشتری زیاد داریم و اینا جواب ما نشد هر کی تو اینکاره همینو میگه!

از هزینه اش که بگذریم اگه من وقت داشتم یه نمونه مکمل با مارک X، رو از ایشون میگرفتم یه نمونه اصل امریکایی هم میگرفتم اونموقع به همه ثابت میکردم که ایشون مکمل هاش اصل نیست! اگرم اشتباه میکردم یه تاپیک میزدم و از ایشون رسما عذرخواهی میکردم

من نه با ایشون مشکلی دارم و نه میخوام وقتم رو با این چیزا هدر بدم
فقط به عنوان یه کاربر قدیمی اینجا خواستم یه اطلاع رسانی کرده باشم چون دیگه قضیه بحث آی این پولم خورد آی اون پولم نداد نیست سر سلامتی افراده

امیدوارم رسیدگی بشه

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
از نظر عدالت بگم
من محصولات جنسی زناشویی با مجوز وزارت بهداشت داشتم شماره مجوز و ... هم داشت برام دلیل نیوردن تایپیکم رو یکی از ادمینای ارشد بست البته هر چند خودم حدس میزنم ترس از فیلی شدن بوده ولی همین دلیل رو اگه برام پی ام می کردن چی میشد؟؟ (باز هم من گفته بودم که از کلمات بدون مورد استفاده شده و.... ) یا دلیل قانع کننده ای اگه داشتن ؟
ولی محصولات بدون مجوز و مورد دار داره فروش میره هیچی نمی گن

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
سلام

...

zadis

شما از ایشون جنس خریدید ؟

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
ضمن تایید
منم چند بار تو تاپیک فروش مکمل هاش پست زدم و چند نمونه تابلو از مکمل هاشو با مدرک ثابت کردم که تقلبیه ولی زیر بار نرفت و دری وری تحویل ما داد
میگیم مدرک نشون بده میگه کسی مدرک نشون نمیده در صورتی یکی از بچه های همینجا داره اینکارو میکنه
ایشون اگه ادعاش اینه مکمل هاش تقلبی نیست یا خوش بینانش اینجا پر نشده بیاد رو راست به همه بگه هر چند از زبون بازی چیزی کم نمیزاره
1.مکمل هایی که دستی پر میشه که واقعا خطرناکه از پودر شکلات توش هست تا پودر لامپ مهتابی!
2.مکمل های چینی که درجه های مختلف داره که 90% مکمل های تو ایران و اونایی که از دبی میاد از همیناست، عوارض کمتری داره و البته تاثیر کمتر، درجه بندی هم دارن
باز برای مثال یکی دیگه از بچه های اینجا یه تاپیک فروش مکمل داره که یکی از بچه ها ازش خرید میکنه و میفهمه که مکمل هاش اصل نیست و موضوع رو مطرح میکنه ایشون هم قبول میکنه که مکمل هاش اصل نیست
ولی قرار نیست هر کی اینجا میخواد مکمل بفروشه یکی که اینکارست مکمل هارو بخره بعد بیاد اینجا بگه که اصله یا تقلبی!

در مورد اون پودر هم که واقعا نمیدونم چی بگم! میگیم مجوز بهداشت داره؟ میگه آره، میگیم نشون بده کلا موضوع رو عوض میکنه!

اینکه به تمام کشور میفرستیم و مشتری زیاد داریم و اینا جواب ما نشد هر کی تو اینکاره همینو میگه!

از هزینه اش که بگذریم اگه من وقت داشتم یه نمونه مکمل با مارک X، رو از ایشون میگرفتم یه نمونه اصل امریکایی هم میگرفتم اونموقع به همه ثابت میکردم که ایشون مکمل هاش اصل نیست! اگرم اشتباه میکردم یه تاپیک میزدم و از ایشون رسما عذرخواهی میکردم

فقط به عنوان یه کاربر قدیمی اینجا خواستم یه اطلاع رسانی کرده باشم چون دیگه قضیه بحث آی این پولم خورد آی اون پولم نداد نیست سر سلامتی افراده

امیدوارم رسیدگی بشه

شما چی , از ایشون جنس خریدید ؟

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
شما چی , از ایشون جنس خریدید ؟
از این سوالتون مشخصه یا پست منو نخوندین یا منتظره جواب نه من هستید که پستمو پاک کنید!
باید حتما خریده باشم خورده باشم مریض بشم بعد بیام اینجا شکایت کنم؟ این عطرو ادکلن نیست که طرف بخره بعد ببینه اصل نیست بیاد اینجا بگه... بحث سلامتی افراده
حالا شما حرف منو دوستان دیگه رو قبول ندارید دیگه بحثش جداست

amin-shekoohi

Registered User
لایک‌ها
1
منم نخریدم چون مخم تکون نخورده وقتی چیزی نمیزاره و فقط تفره میره ازین کار دیوانه نیستم پولمو بریزم تو جوب دیروز یکی از مشتریاش نوشته بود دوستم پودرتو خورد اصا چاق نشد!!!

HAM!D

چندنفر دیگه باید بخورن تا ببینن چیزی نشد

فقطم میگه من دانشجوئم .دانشجوی چه رشته ای؟؟؟اصلا اگه عکسشم همون اواتارش باشه اصلا به سیستمش نمی خوره دانشجو باشه دکتر نمازیم اسمشو معلوم نیست ازکجا یاد گرفته فکرکرده طرف بیکاره البته اگه نمازی ای وجود داشته باشه

با عرض معذرت از مسولین محترم
بنده دیگه صبرم لبریز شده از این حرفاتون
دوست عزیز به شما هیچ ربطی نداره که من دانشجوی چه رشته ای هستم
پس خواهشا فضولی نباشه
دکتر نمازی هم مدیر داخلی شرکت تهران دارو البته اونم باز به شما هیچ ربطی نداره
البته اگر نیاز بشه بنده شماره دفتر تهران دارو رو به مسولیئ میدم ویا معاون ایشون جناب دکتر شمشیری خواستند جهت صحت اطلاعات بنده با ایشون تماس بگیرند
کارهای جناب نمازی وبنده باز هم به شما هیچ ربطی نداره
عکس بنده هم به شماهیچ ربطی نذاره
اونم اگر مسولئن خواستند کپی کارت دانشجویمو واسشون میفرستم
پس محترما این بار عرض کردم
بار دیگه طوری دیگه برخورد میکنم
بازهم از مسولین عذر خواهی میکنم

منم نخریدم چون مخم تکون نخورده وقتی چیزی نمیزاره و فقط تفره میره ازین کار دیوانه نیستم پولمو بریزم تو جوب دیروز یکی از مشتریاش نوشته بود دوستم پودرتو خورد اصا چاق نشد!!!

HAM!D

چندنفر دیگه باید بخورن تا ببینن چیزی نشد

با عرض معذرت از مسولین
ادم زنده وکیل و وصی نمیخواد
شماتو موضوعی که بهتون ربطی نداره دخالت نکن
من میدونم از کجا میسوزی
پس بسوز که این فعالیت هاتون داره نتیجه عکس میده الحمداا... ما خودمونا کشیدیم بالا
این خس وخاشاک رو هیچ کسی بهشون توجه نمیکنه
اون مشکل بین منو ایشون برسر چیزی بوده که به عهده من نبوده ایشون از بنده برنامه غذایی روزانه میخواستند که بر عهده ما نبوده و مشکل عدم چاقی بزودی رسیدگی میشه وباز هم به شما هیچ ربطی نداره
کلا از قدیم گفتند توقف بیجا مانع کسب است

Last edited:

amin-shekoohi

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

...

zadis

با سلام خدمت دوستان ومعذرت از مسولین
بنده با افتخار میگم در حضور مسولین این سایت هرکدوم از محصولات مارا ببرید بدید ازمایش اگر کوچیکترین مشکلی داشتند بنده حاضر قبلا میگفتم یک میلیون الان میگم ده میلیون بهشون توون میدم ووجه تمامی دوستان را هم بهشون بر میگردونم
البته ما ازمایشاتمون رو قبلا انجام دادیم وبه خودمون مطمئنیم هر کسی شک داره بسم ا...

ضمن تایید

امیدوارم رسیدگی بشه

شما لازم نکرده دلسوزی مردمو بکنی
هرکسی سلامتیش واسه خودش مهم هست وهیچکسی مثل شما علاف و بیکار نیست که بیخودی واسه بالابردن تعداد پست هاش بخواد گیر بده به مردم
جواب شما را دادم
اگر دوست داشتی هر کدوم از مکمل هایی که نوشتم اصلیه ببر بده ازمایش اگر دوبود من ده میلیون تومن توونت میدم
من هر کدوم از مکملهایی که گذاشتم
گفتم چینیش هم موجوده قیمتش هم نصف اورجیناله
داداش ما تا الانش یک لقمه حروم توگلومون نرفته پسحرف بی رط نگید لطفا
در ضمن بنده مکمل های مجوز دار بهداشت ایران هم موجود دارم
اگر کسی خواست از اونها خدمتش تقدیم میکنم
هر کسی بخواد کلیه محصولات
ساترن
MRM
دوبیس
ناتریلب
آلتیمیت
و...
لازم به ذکراست با همان دکتر شمشیری در صد مجوز بهداشت و واردات برای وارد کردن محصولات شرکت های بزرگی از جمله MHPوBSNو...
هستیم
به کوری چشم دشمنان وحسودان

داداش اين روش حل مشكل نيست. يه مقدار درشت‌تر بنويس. شما كه ادعا دارين ريگي به كفشتون نيست خب اثبات كنيد براي بچه‌ها.
حق دارن نگران باشن، حق دارن بدونن چي ميخرن.

با سلام
خدمت دوست عزیز اخه داداش شما چرا ؟
اینها که مشتری نیستند که
ایناه از یه چیزی دارند میسوزند واز عمد گیر دادند
فقط الکی
بنده اون اویل حرفامو باهاش زدم و مشکل رو برطرف کردم
الان وقت اضافی ندارم باهاشون بحث کنم
اینم که الان اومدم فقط واسه این بود که سکوت من نشون این بودکه اصلا این حرفاشمون چشیزی هم برام مهم نیست

از همه دوستان به خاطر اینکه به محصولات بنده توجه ویژه کرده اید ومحصولات مارا به همه جای این سایت کشوندید کمال تشکر رابعمل میاورم

Last edited:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
از این سوالتون مشخصه یا پست منو نخوندین یا منتظره جواب نه من هستید که پستمو پاک کنید!
باید حتما خریده باشم خورده باشم مریض بشم بعد بیام اینجا شکایت کنم؟ این عطرو ادکلن نیست که طرف بخره بعد ببینه اصل نیست بیاد اینجا بگه... بحث سلامتی افراده
حالا شما حرف منو دوستان دیگه رو قبول ندارید دیگه بحثش جداست

بله دقیقا منظورم رو خوب متوجه شدید .
برای من اهمیتی نداره کی چی میفروشه , چرا میفروشه , چه جوری میفروشه , از کجا می فروشه و ...
اگر شما چیزی نخریدید پس خقی ندارید که فروش یک نفر دیگر را بر اساس حدس و گمان خراب کنید .

حال اگر شما می خواستید اطلاع کنید , کارتان را انجام دادید . دیگر این همه پیگیری برای چیست من نمی دانم .

هیچ دلیلی وجود ندارد ( طبق حرف های شما ) که تاپیک فروش ایشون تعطیل بشوند. حتی اگر نصف کل کره زمین هم مریض شوند این مشکل من نیست و مسئولیتی هم متوجه من نیست . خریدار چشم دارد و خرید می کند .

هر چهار تایی شما یه ماه پدر من رو در آوردید با این تاپیک , حال که تهش رو نگاه می کنی همه حرف ها روی هواست . حالا صاحبت تاپیک هم از خودش دفاع کرده . پس از این جلوتر بره من به نوع دیگری برخورد می کنم .

تموش کنید و مشکلات خود را در پی ام حل کنید .

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا