• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
دوستان عزیز اگه قابل میدونین بنده رو یک مدت بزارین وقت کافی دارم تا یک سروسامونی به بازارچه بدم!
all4u کاربر قدیمی

iphone3gs

Registered User
لایک‌ها
1
جالبه طرف کلی فحش خوارو مادر میده اما فقط محروم از فروش میشه.
لطفا رسیدگی کنید تا این جور افراد بن دائم بشن تا بفهمن فروم چاله میدونی که توش زندگی می کنن نیستش.

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
کاربر spyware به علت توهین و بی احترامی در لیست محرومین فروش قرار گرفت . در صورتی که جایی از فعالیت این کاربر مطلع شدید , ریپورت بدید . ممنون

خیلی ممنون که بالاخره رسیدگی کردین .
دیگه اینجا شده چاله میدون .
با این تفاوت که کسی دستش به طرف مقابل نمیرسه و
هرکی هرچی میخواد میگه !
گرچه منظور من فقط ایشون نیست ، کسایی که جوابشون رو هم میدادن شامل میشه .
چون اگه واقعا حق با طرف بوده ، میتونسته بدون توهین و فحش حقش رو پس بگیره .
به هرحال قضیه تموم شد .
امیدوارم حداقل بقیه دوستان یکمی ادب رو رعایت کنن .:blush:
تو این اینترنت یه بازارچه خوب داریم بزارین باقی بمونه !:)
موفق باشید .:happy:

ویرایش :

راستی اگه اسمشون رو هم بزنین بهتره چون ممکنه بعضی از دوستان ندونن .

Last edited:

spyware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا رسیدگی کنید تا این جور افراد بن دائم بشن تا بفهمن فروم چاله میدونی که توش زندگی می کنن نیستش.

شما انگار دلت فحش ميخواد :lol::lol::lol:
برو كون لق تو اين فرومتون كه نصفشون نامردن... گور پدرتون... فكر كردي من لنگ فروش اينجا هستم... بن كن.. به تخم بچم :lol::lol:

اين رسما آخرين پستي بود كه توي اين فروم زدم... بدرود

Last edited:

rain_man

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Bhrzk :
Hi rain_man,

The following thread that you created has been deleted

==========================================================================
Thread: اگر من اشتباه میکنم من رو روشن کنید (ادکلن تقلبی spyware)
Forum: بازارچه
Reason: بی ارتباط با بازارچه
==========================================================================

If you have any questions, you can ask an administrator for assistance

Sincerely,
The PersianTools Forums staff

اتاپیک من کجاش بیربط با بازارچه است؟ سوگلی شما سر من و شخیلی ها کلاه گذاشته اونوقت شما میاید پست من و تاپیک من رو پاک میکنید؟ چه جوابی دارید؟اصلا" چرا پاک کردید؟ حداقل قفل میکدری که میدیدن چه کلاهی سرم رفته . اونوقت نورچشمی که همه رو به فحش کشیده میاد راس راست میگرده!

یه ادکلن جوپ ازش خریدم برام جوب فرستاده تو تاپیکش گفتم پستم پاک شد تاپیک زدم تاپیکم پاک شد . چرا؟ این کجاش بیربط به بازارچه اس؟

آرش بدون اینجا بیای باز فحش و فحش کشی کنی کاری ندارم . من سوالم از مدیرای اینجاس

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
مدیرای عزیز واقعا متاسفم با این مدیریتتون!ان هم فوش!چرا به حرف کاربرا گوش نمیدین؟
تا کی این کار رو میکنین؟اینجا مال همه ماست!ختی لازم بشه کمک مالی هم میکنیم!!اما شما دارین فقط حرف مدیزیت میزنین!کو؟؟

damira_e_n_d

Registered User
لایک‌ها
66
ادب رو رعایت کنید !

اینجا رو بچه 12 ساله هم میخونه ... کسایی هستند که همراه خانواده هم چک میکنند اینجا رو ... واقعا متاسفم ...

من ازتون خرید نداشتم ولی به قول خودتون : " ادب مرد به ز ِ دولت او "

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
از کجا فهمیدی تقلبیه؟

آخه منم جوپ جامپ گرفتم ازشون ولی وقت نکردم ببرم تحقیق...

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
اول بن میکنن بعد محرم از فروش ! اینجا برعکسه ؟!

rain_man

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از کجا فهمیدی تقلبیه؟

آخه منم جوپ جامپ گرفتم ازشون ولی وقت نکردم ببرم تحقیق...
از اینجا که رو شیشه اش به جای JOOP نوشته JOOB

میترسم عکس بذارم باز پاک بشه . باز برای من قابل هضم نیست که چرا فقط پست و تاپیک من پاک میشه . همکار عزیز هم امیدوارم غروری که عنوان زیر اسمشون بهشون داده رو یه لحظه کنار بذارن و من رو قانع کنن که چرا من؟ مگه سر من کلاه نرفته ؟ مگه من پولم پول نبوده؟

ey baba chera hameh mikhan began odkoloni ke kharidan taghalobie ??

mage shoma nemigi boosh 4saate ke moondeh ? dige moshkelet chie ?

man ghasd tohin nadaram vali vaghti mibini chizi ke kharidi keyfiat aaali dareh dige chera hey hameja miporsi asleh ya na

cheshm harki kharideh koor o dandesh narm khob arash ke az rooz aval goft ina ashghal hayi hast ke tah bar moondeh va bara hamin man daram arzoon midam dige chera enghadr shaki ziad shodeh ?

جایی هم گفت که اسموشن هم فرق میکنه ؟ گفت ادکلنی که 2 تومن بیشتر ارزش نداره میده 25 تومن؟
6d4bbf202d7847c28519.JPG

726058d73f8b4530a323.JPG

Last edited:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364

man ghasd tohin nadaram vali vaghti mibini chizi ke kharidi keyfiat aaali dareh dige chera hey hameja miporsi asleh ya na

cheshm harki kharideh koor o dandesh narm khob arash ke az rooz aval goft ina ashghal hayi hast ke tah bar moondeh va bara hamin man daram arzoon midam dige chera enghadr shaki ziad shodeh ?

اولا آقای محترم: شما اول خودت قوانین رو رعایت کن باید فارسی بنویسی!

دوما: 4 ساعت موندن رایحه ادکلن ملاک 100% اصل بودن ادکلن نیست

سوما : من نگفتم این تقلبیه. چون هنوز شک دارم.چون نبردم جایی بپرسم! چون قبلش گفتم ادکلن دوم رو هم 100% خواهم برد بیرون و خواهم پرسید! پس شما کاسه داغ تر از آش نشو و دخالت نکن!

من میخواستم ببینم چون ادکلن ایشون دقیقا از همون برند مال من هست ایشون مشکلش چیه!

چهارما : ایشون هیچ وقت نگفت اینا آشغاله فرمودند اصله و چون جعبه نداره و کارتن نداره و کثیف و زخمی شده دارن ارزون میدن.

نه چون آشغاله!

خب من الان ادکلن شما رو دیدم عکساشو بله این 100% تقلبیه!

داداش شما همون اول که دیدی زنگ نزدی به ایشون بگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا الان میگی؟؟؟؟

rain_man

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش شما همون اول که دیدی زنگ نزدی به ایشون بگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا الان میگی؟؟؟؟

تمام قضیه رو تو تاپیک گفته بودم ولی مرحمت کردن پست وتاپیکم رو پاککردن . ادکلن رو دوستم ازش خریده منم یه هفته مسافرت بودم امروز برگشتم دوستم زنگ زده که بیا ادکلن رو بگیر جعبه رو باز کردیم دیدیم این از توش دراومد با یه سری ادکلن بنجل و درب و داغون دیگه.

دیر رسیدی تمام قضیه رو تو تاپیک قبلی گفتم بعد یه عده گفتن از دوستت فیش بانکی رو بگیر بذار اینجا منم زنگ زدم فیش رو بهم ایمیل کرد اومدم بذارم دیدم تاپیکم پاک شده . تو تاپیک خرید ادکلن هم پستزدم اونجا هم پستم پاک شد . این رو زدم از مدیر بپرسم مشکلش با من چیه؟ چرا فقط پست و تاپیک من رو پاک کرده .

Last edited:

mehdidesigner

Registered User
لایک‌ها
978
من نه خریدی داشتم ازش نه چیزی به قضیه شما هم کاری ندارم.
اما کسی که فهمش نمیرسه تو یک مکان عمومی در چاهک دهنشو باز نکنه ، مشخصه چه اجناسی کرده تو پاچه ملت .
متاسفم

کاملا موافقم!

:wacko:
از اون حرفا بودا!! می خوای ادکلن تقلبی برات بیارم بوش 10 ساعت بمونه!!!

اتاپیک من کجاش بیربط با بازارچه است؟ سوگلی شما سر من و شخیلی ها کلاه گذاشته اونوقت شما میاید پست من و تاپیک من رو پاک میکنید؟ چه جوابی دارید؟اصلا" چرا پاک کردید؟ حداقل قفل میکدری که میدیدن چه کلاهی سرم رفته . اونوقت نورچشمی که همه رو به فحش کشیده میاد راس راست میگرده!

یه ادکلن جوپ ازش خریدم برام جوب فرستاده تو تاپیکش گفتم پستم پاک شد تاپیک زدم تاپیکم پاک شد . چرا؟ این کجاش بیربط به بازارچه اس؟

آرش بدون اینجا بیای باز فحش و فحش کشی کنی کاری ندارم . من سوالم از مدیرای اینجاس

تاپیک شما خلاف قوانین بازارچه بوده( چون اینجا حتی اطلاع رسانی هم در مورد کلاه برداری خلاف قوانینه!!!)
شما عکس + توضیحات رو بذار تو امضات! ;)
اگر هم هر کسی دقت کنه حداقل پست های طرف رو ببینه به این راحتی سرش کلاه نمی ره!!!

rain_man

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بقیه ادکلن ها چی بوده؟
یه زنانه بود که اسمش یادم نیس . یه دیور هوم که زدیم نیم ساعت نفسمون گرفت . یه بوی خیلی تند و زننده ای داشت که به ترشی مزد زیدم رو دستمال رنگش رو زرد .یه دونم آرمانی کد که درش روش وانمیسته . اشتباه نکنم یه هوگو هم توش بود مدلش یادم نیس

rain_man

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کاربر spyware به علت توهین و بی احترامی در لیست محرومین فروش قرار گرفت . در صورتی که جایی از فعالیت این کاربر مطلع شدید , ریپورت بدید . ممنون
ببخشید شما بنش کردین چرا تاپیک فروش ادکلن رو هم پاک کردین؟ بقیه تاپیک هاش هنوز هستن . اون تاپیک فروش ادکلن مرجع خوبی بود که با یه سرچ اسم نجسش میشد به اون تاپیک هدایت شد ا اونایی که بعد از این بخوان از آرش نجفی صفت چیزی بگیرن بیشتر احتیاط میکردن .

من یه چیزی رو کشف کردم. ولی نمیتونم بگم...یعنی امنیت جانی وجود نداره برام.

هر کس خواست پی ام بزنه بگم بهش!

طرف با 30 تا پست پیام زده که بگو چی کشف کردی!

بگم! من فقط به کسانی که تشخیص بدم میگم! کل پی تی پی ام زدن! نمیشه که! ممکنه 10 تا آی دی داشته باشه/
من پستام زیر 20 تاست نمیتونم پی ام بدم خواستی به منم بگو چی کشف کردی :D

Last edited:

vahid_lok

Registered User
لایک‌ها
0
جالبه به شما گفت دلال و بعد و دیگر دوستان شروع کردید به نوشتن اون حرف ها

می تونستید اینجا بگید و یا PM بزنید. اطلاع بدید.

من با شما بحثی ندارم که شما دسته پیشو گرفتید عقب نیفوتید..بحث وکیل وصیع هم نیس.
سعی کن اول خودتو اصلاح کنی.

اصولا جاهایی که به نفع شما نیس..اینجوری دیگه...!!! درسته؟

موفق باشید.

نکنه ای دیه دوم همون ادم هستید؟:D
وقتی گفت دلال ما چی گفتیم؟من خودم ریپورت رو زدم و اسلیم هم گزارش کرد ولی فقط اینجا ویرایش شد؟
دست پیش و پس چیه؟از اونهایی هستی که بهت یه میز بدن پدر مردمو در میاری:Dخوبه حالا ریس جمهور نشدی!
شما سعی کن خودتو درست کنی بعد بشی همکار انجمن:D
شما ما رو محکوم می کنید که چند بار بدترین فحش ها رو شنیدیم و چیزی نگفتیم و خودتون رو زدی به کوچه علی چپ!
متاسفم برات

اینکه چیزی نیست !تازه اونکه فحش خورده مورد سرزنش همکار انجمنم قرار می گیره که چرا رفتی تو تاپیک پست زدی

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
جالبه پست منم پاک شد!

شیطونه میگه به کل پی تی پی ام بزنم قضیه رو بگم!

بعضی وقتا کلا به پشت پرده این فروم شک میکنم!

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
جالبه پست منم پاک شد!

شیطونه میگه به کل پی تی پی ام بزنم قضیه رو بگم!

بعضی وقتا کلا به پشت پرده این فروم شک میکنم!

کاملا با این خط که بولد شده موافقم ...

موفق باشید

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
از مدیران میخوام این تایپیکو نبندن تا دوستان بازاری نظرشونو بگن تا بگن حق با کیه.

از کسانی هم که بازدید میکنن از این تایپیک میخوام نظرشونو بگن.

راستش من روز چهارشنبه ی قبل یه در خواستی مطرح کردم که یکی از دوستان لطف کنه و بره برام یه بسته بگیره.برای تشکر هم 6 تومن+ هزینه پست تقدیمش میکنم.این تایپیک:

کد:
http://forum.persiantools.com/t163928.html

جناب sasa_chelsea قبول کردن.
ایشون تو تایپیک گفتن که من یه دوستم اون طرفاست و میتونه بره بگیره و قبول کرد.
من روز صبح چهارشنبه( 6تومن هزینه+2تومن مرامی+3تومن هزینه پست) به حسابشون واریز کزدم حدود ساعت 11.

ساعت 1 باهاشون تماس گرفتم و ایشون گفتن پیک من رفته(در حالی که اول گفت دوستم خونش اون طرفاست) و نگهبان گفته آقای فلانی بچش مریض بوده و مرخصی ساعتی گرفته.منم که ایشون اینو گفتن بلافاصله زنگ زدم و اون طرف تو دفتر بود و گفت من هیچ جا نرفتم.وقتی به این دوستمون گفتم که ایشون اینو گفته یه جوری نمیدونست چی بگه و گفت به پیکم میگم دوباره بره و اینا....
بعدشم هر چی زنگ زدم رد تماس میزد
آخر سرم اون حرف اول رو پس گرفت و گفت نگهبان گیج میزد.من که گفته بودم طبقه 3 هست ایشون الکی گفت نگهبان گفته طبقه 1 هست.کلا متناقض بود با اولی.

خلاصه این از چهارشنبه....

روز پنج شنبه هم باز بهشون گفتم و ایشون هی قول الکی میداد و میگفت پیکمو اخراج کردم به خاطر شما و از این حرفا.... که یهو غیبش زد تا عصر جمعه.

عصر جمعه به ما گفت که دیروز پیکم گرفته و فرستاده و الانم شهرستانم بهش دسترسی ندارم.هر چی شماره پیکو خواستم باز نداد و بهونه های جالب میاورد.مثلا میگفت شنبه تعطیل رسمیه :blink:و یکشبه بسته به دستت میرسه و از این حرفااا(جالبه شنبه تعطیلم نبود)

خلاصه ما به امید اینکه فرستاده منتظر بودیم.

صبح شنبه زنگ زدم دیدم بسته گرفته نشده و ایشون الکی میگه.حدود ساعت 4 ایشون اومد گفت بسته رو گرفتم و فرستادم و یه کد اشتباه بهمون داد(ته اینکه شرستانی هستیم فکر میکنه بلد نیستسم پیگیری کنیم)

هر چی گفتم اشتباهه گفت نیست و سایت پست آپدیت نیست.خلاصه من باز اصرار کردم که کد رو چک کن که باز گفت همونه و کد الکی داد.(در حالی که بسته رو اصلا نه گرفته بود و نه فرستاده بود)

از یکشنبه شروع کرد به این حرف که آقا من ذوبار پیک فرستادم و ضرر کردم و از این حرفا که باید ضرر منو بدی(در حالی که دیدید چجوری بار اول حرفاش متناقض بود).خلاصه ما هم چون دیدیم بسته واسه خودمون نیست گفتیم حالا بزارید بسته برسه یه کاریش میکنیم ضرر شمارو.

خلاصه بست باید دوشنبه میرسید و من رفتم پست و 2 ساعت علاف شدم و کد رو پیگیری کردن و نهایتا گفتن کد اشتباهه.این اقا هم به هیچ وجه جواب نمیداد(نه زنگ-نه اس ام اس و نه پیام خصوصی).یه پروفایل هم ساخته بود به اسم sasa chelsea که همون قبلی بود و آندرلاین نداشت.
و با اون میومد که ما ببینیم آخرین فعالیت پروفایلش واسه دیروزه و نت نیومده.خلاصه اینم فهمیدیم.

بالاخره بعد کلی خواهش تمنا ایشون نمیدونم چجوری دلش رحم اومد و ظهر دوشنبه ساعت 4 بسته ی مارو ارسال کرد(هر چنذ فعلا نرسیده).در حالی که من همون روز تو پست دنبال بستم بودم و ایشون میگفت شنبه فرستادم.(انصافا این مرامه ادم الکی بگه فرستادم؟؟؟)شما قاضی باشید دوستان.

بعد اینهمه اذیت کردن فرستاد و یه کد داد(بسته هنوز نرسیده)

الان ایشون دهن منو سرویس کرده که پول شما حرامه(نمیدونم کدوم پول) و تهدید میکنه که باید 2تا پول پیک یعنی 14 + 4 تومن پست بدی.با این کارایی که دیدم من مطمئنم 1 بار پیک فرستاده و بار اول الکی بوده.

کلی این مدت ایشون رو اعصاب من راه رفته با جواب ندادن هاش.
جالب اینکه آخر سر تهدید کرده که آدرس دارم اینا تا فردا 12 ندی یه کارایی میکنم.داداش من میخوای چیکار کنی؟؟؟؟بیا در خونه ببینم چیکار میکنی؟اصلا برو شکایت کن برادر من.
من پول مفت به کسی نمیدم.

تازه اول گفتم بزار ضرر نکنه 4 تومن دیگه هم میدم اما وقتی دیدم پرو بازی در میاره و بیشتر میخواد دیگه 1 ریالم نمیدم.مرد حسابی من همون بار اول 2 تومن مرامی دادم که باید دستم میشکست و نمیدادم.تازه وقتی پول پیک 7 تومنه شما چطور با 6 تومنه اول ما راضی شدی؟؟؟؟؟

منتظر قضاوت دوستان هستم.هر چند خیلی چیزا یادم رفت از کم لطفی های این دوستمون

خدا کمرمو بزنه اگه 1 دروغ گفته باشم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا