دوستان عزیز اگه قابل میدونین بنده رو یک مدت بزارین وقت کافی دارم تا یک سروسامونی به بازارچه بدم!
all4u کاربر قدیمی
all4u کاربر قدیمی
کاربر spyware به علت توهین و بی احترامی در لیست محرومین فروش قرار گرفت . در صورتی که جایی از فعالیت این کاربر مطلع شدید , ریپورت بدید . ممنون
جالبه طرف کلی فحش خوارو مادر میده اما فقط محروم از فروش میشه.
لطفا رسیدگی کنید تا این جور افراد بن دائم بشن تا بفهمن فروم چاله میدونی که توش زندگی می کنن نیستش.
به نقل از Bhrzk :Hi rain_man,
The following thread that you created has been deleted
==========================================================================
Thread: اگر من اشتباه میکنم من رو روشن کنید (ادکلن تقلبی spyware)
Forum: بازارچه
Reason: بی ارتباط با بازارچه
==========================================================================
If you have any questions, you can ask an administrator for assistance
Sincerely,
The PersianTools Forums staff
از اینجا که رو شیشه اش به جای JOOP نوشته JOOBاز کجا فهمیدی تقلبیه؟
آخه منم جوپ جامپ گرفتم ازشون ولی وقت نکردم ببرم تحقیق...
جایی هم گفت که اسموشن هم فرق میکنه ؟ گفت ادکلنی که 2 تومن بیشتر ارزش نداره میده 25 تومن؟ey baba chera hameh mikhan began odkoloni ke kharidan taghalobie ??
mage shoma nemigi boosh 4saate ke moondeh ? dige moshkelet chie ?
man ghasd tohin nadaram vali vaghti mibini chizi ke kharidi keyfiat aaali dareh dige chera hey hameja miporsi asleh ya na
cheshm harki kharideh koor o dandesh narm khob arash ke az rooz aval goft ina ashghal hayi hast ke tah bar moondeh va bara hamin man daram arzoon midam dige chera enghadr shaki ziad shodeh ?
ey baba chera hameh mikhan began odkoloni ke kharidan taghalobie ??
man ghasd tohin nadaram vali vaghti mibini chizi ke kharidi keyfiat aaali dareh dige chera hey hameja miporsi asleh ya na
cheshm harki kharideh koor o dandesh narm khob arash ke az rooz aval goft ina ashghal hayi hast ke tah bar moondeh va bara hamin man daram arzoon midam dige chera enghadr shaki ziad shodeh ?
داداش شما همون اول که دیدی زنگ نزدی به ایشون بگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا الان میگی؟؟؟؟
من نه خریدی داشتم ازش نه چیزی به قضیه شما هم کاری ندارم.
اما کسی که فهمش نمیرسه تو یک مکان عمومی در چاهک دهنشو باز نکنه ، مشخصه چه اجناسی کرده تو پاچه ملت .
متاسفم
ey baba chera hameh mikhan began odkoloni ke kharidan taghalobie ??
اتاپیک من کجاش بیربط با بازارچه است؟ سوگلی شما سر من و شخیلی ها کلاه گذاشته اونوقت شما میاید پست من و تاپیک من رو پاک میکنید؟ چه جوابی دارید؟اصلا" چرا پاک کردید؟ حداقل قفل میکدری که میدیدن چه کلاهی سرم رفته . اونوقت نورچشمی که همه رو به فحش کشیده میاد راس راست میگرده!
یه ادکلن جوپ ازش خریدم برام جوب فرستاده تو تاپیکش گفتم پستم پاک شد تاپیک زدم تاپیکم پاک شد . چرا؟ این کجاش بیربط به بازارچه اس؟
آرش بدون اینجا بیای باز فحش و فحش کشی کنی کاری ندارم . من سوالم از مدیرای اینجاس
یه زنانه بود که اسمش یادم نیس . یه دیور هوم که زدیم نیم ساعت نفسمون گرفت . یه بوی خیلی تند و زننده ای داشت که به ترشی مزد زیدم رو دستمال رنگش رو زرد .یه دونم آرمانی کد که درش روش وانمیسته . اشتباه نکنم یه هوگو هم توش بود مدلش یادم نیسبقیه ادکلن ها چی بوده؟
ببخشید شما بنش کردین چرا تاپیک فروش ادکلن رو هم پاک کردین؟ بقیه تاپیک هاش هنوز هستن . اون تاپیک فروش ادکلن مرجع خوبی بود که با یه سرچ اسم نجسش میشد به اون تاپیک هدایت شد ا اونایی که بعد از این بخوان از آرش نجفی صفت چیزی بگیرن بیشتر احتیاط میکردن .کاربر spyware به علت توهین و بی احترامی در لیست محرومین فروش قرار گرفت . در صورتی که جایی از فعالیت این کاربر مطلع شدید , ریپورت بدید . ممنون
من پستام زیر 20 تاست نمیتونم پی ام بدم خواستی به منم بگو چی کشف کردیمن یه چیزی رو کشف کردم. ولی نمیتونم بگم...یعنی امنیت جانی وجود نداره برام.
هر کس خواست پی ام بزنه بگم بهش!
طرف با 30 تا پست پیام زده که بگو چی کشف کردی!
بگم! من فقط به کسانی که تشخیص بدم میگم! کل پی تی پی ام زدن! نمیشه که! ممکنه 10 تا آی دی داشته باشه/
جالبه به شما گفت دلال و بعد و دیگر دوستان شروع کردید به نوشتن اون حرف ها
می تونستید اینجا بگید و یا PM بزنید. اطلاع بدید.
من با شما بحثی ندارم که شما دسته پیشو گرفتید عقب نیفوتید..بحث وکیل وصیع هم نیس.
سعی کن اول خودتو اصلاح کنی.
اصولا جاهایی که به نفع شما نیس..اینجوری دیگه...!!! درسته؟
موفق باشید.
جالبه طرف کلی فحش خوارو مادر میده اما فقط محروم از فروش میشه.
لطفا رسیدگی کنید تا این جور افراد بن دائم بشن تا بفهمن فروم چاله میدونی که توش زندگی می کنن نیستش.
جالبه پست منم پاک شد!
شیطونه میگه به کل پی تی پی ام بزنم قضیه رو بگم!
بعضی وقتا کلا به پشت پرده این فروم شک میکنم!
http://forum.persiantools.com/t163928.html