بله زود باشید توضیح بدید ! ehaaaaaaa ! :f34r:چشم الان توضیح می دم فعلا تاره اومدم تو تاپیک و دارم می خونم این آقا چیا عرض کردن .
اوهو آقارو....پی تی جای این بچه بازی ها نیست! مدیران محترم لطفا تاپیک رو قفل کنن! مسخرشو در اوردن دیگه! طرف به اون یکی گفته بالای چشمت ابرو! میان اینجا تاپیک میزنن///
بابا واسه 2تومان خجالت بکشین
دوست عزیز جناب آقای ابراهیم فتاحی
بنده تمام حرفهای شما رو خوندم و لازم به ذکره تمام مارجر برا تمام دوستان تعریف کنم من پول حروم از گلوم پایین نمی ره
کل ماجرا :
من چنر روز پیش تاپیک این آقا (ابراهیم فتاحی) دیدم متوجه شدم که ایشون نیاز به کمک کردن و اگر در تاپیک ببینید متوجه میشین من و آقای spyware این کارو قبول کردیم ولی آقای spyware همون شب قبول نکرد کارو به دلیل پول کمی که در کار بود ولی من به خاطر انسانیت و برادری این کار قبول کردم .
صبح روز فردا فکر کنم 4 شنبه پول به حساب من واریز کردن و بهم خبر دادن منم اطلاعت امر کردم و پیکمو که ب تازگی کار باهاش شروع کردم فرستادم اونجا و برای همین وقتی یک من رسید انجا همون روز 5شنبه منظورم بار اول با من تماس گرفت که آقا من رسیدم ( جز، خصوصیات منه که از کسی که دارم باهاش کار می کنم در خصوص کارش گزارش می گیرم که کارشو درست انجام بده) خلاصه پیک من رفت تو مجتمع پاناسونیک واقع در خیابان جردن شمالی تهران اونجا به نهبان گفته آقای پور جعفر هستن و این نگهبان با تماس گرفتن (پیکم گفت نمی دونم کجا تماس گرفت) یه پسره برداشت گفت نه نیستش و... و این چون مسئول دادن جایزه ها هین آقا بودن کسی دیگه ای نمی تونست این کارو انجام بده نا گزیر از شانس بد و این نگهبان بی پ.. و م.. باعث میشه پیک برگرده برای همین تقصیر نه پیک منه نه من مصببش من یا کسی نیست جز، ان پیک پس من اینجا مقصر نسیستم (تا اینجا یه پول پیک 7000 تومان)
روز شنبه با تماس با آقای پور جعفر و حضور ایشون پیک دیگمو (من کلا 2 تا پیک دارم که این کس که 5 شنبه فرستادم از فامیل ها هستش) فرستادم (اینم دومین بار پیکم که مبلغشم 7000 تومان) و بسته که یه گوشی siemens بی سیم هستش به دفتر کار من اوردش ساعت 2 و نیم بود حدودا برای همین نمی تونستم پست چون پست ساعت 3 تو تهران می بنده .
واسه همین 1 شنبه اول وقت خودم بردم پست کردم (4000 تومان هزینه ی پست و دو قبض کردن و هزینه ی کارتن و بسته بندی) .
این بود کل ماجرا .
از مدیران میخوام این تایپیکو نبندن تا دوستان بازاری نظرشونو بگن تا بگن حق با کیه.
از کسانی هم که بازدید میکنن از این تایپیک میخوام نظرشونو بگن.
راستش من روز چهارشنبه ی قبل یه در خواستی مطرح کردم که یکی از دوستان لطف کنه و بره برام یه بسته بگیره.برای تشکر هم 6 تومن+ هزینه پست تقدیمش میکنم.این تایپیک:
کد:http://forum.persiantools.com/t163928.html
جناب sasa_chelsea قبول کردن.
ایشون تو تایپیک گفتن که من یه دوستم اون طرفاست و میتونه بره بگیره و قبول کرد.
من روز صبح چهارشنبه( 6تومن هزینه+2تومن مرامی+3تومن هزینه پست) به حسابشون واریز کزدم حدود ساعت 11.
ساعت 1 باهاشون تماس گرفتم و ایشون گفتن پیک من رفته(در حالی که اول گفت دوستم خونش اون طرفاست) و ................................................
کاری به صحت و سقم بقیه حرفای دوست گرامی ندارم اما میتونم تایید کنم این قسمت از ماجرا رو (در حالی که اول گفت دوستم خونش اون طرفاست) چون شخصا دیدم تو تاپیکی که به همین منظور چند روز پیش زده بودن .....http://forum.persiantools.com/t163928.html.
امیدوارم اختلاف و سوء تفاهم بزودی رفع بشه...
اوهو آقارو....
جو نگيرتت بابا خبري نيست؛توهمينجوريشم بن شده اي تنت گرمه خبر نداري.
آدم نباید یک طرفه قضاوت کنه، اون هم باید بیاد توضیح بده !
اوهو آقارو....
جو نگيرتت بابا خبري نيست؛توهمينجوريشم بن شده اي تنت گرمه خبر نداري.