• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
آقاي sasa_chelsea ؛ منتظر توضيحات شما هستيم.

tablet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آدم نباید یک طرفه قضاوت کنه، اون هم باید بیاد توضیح بده ! ;)

sasa_chelsea

Registered User
لایک‌ها
2
چشم الان توضیح می دم فعلا تاره اومدم تو تاپیک و دارم می خونم این آقا چیا عرض کردن .

Nomad 609

Registered User
لایک‌ها
38

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
مملکت باحالی داریم...به خدا برید فروم های خارجی ببینید چه رفتاری با هم دارن...این مملکت فقط شده کلاه سر هم گذاشتن...

خراب شه این کشور....

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
من به این دوستمون توهین نمیکنم.و براش احترام قائلم ولی چون من شهرستانیم و مثلا این چیزارو نیمدونیم باید مارو سر کار بزاره؟؟؟

داداش من نوکرتم واسه من یک بسته گرفتی چرا من پول 2 تا پیکو بدم؟؟؟تازه تو اولی گفتی که اخراجش کردم کارشو درست انجام نداده بود.خوب به من چه که با شما مشکل داشت.
با این اوصاف گفتم 4 تومن دیگه میدم ایشون باز میگه کمه.آخه خدا وکیلی واسه گرفتن یه بسته 18 تومن بدم زیاد نیست؟؟؟انصاف داشته باش.مگه سر گنج نشستم.اگه این مدت این همه حرفات ضذ و نقیض نبود مطمئن باش هر چقدر میخواستی بهت میدادم.
ولی دیگه نه........

sasa_chelsea

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزیز جناب آقای ابراهیم فتاحی

بنده تمام حرفهای شما رو خوندم و لازم به ذکره تمام مارجر برا تمام دوستان تعریف کنم من پول حروم از گلوم پایین نمی ره

کل ماجرا :

من چنر روز پیش تاپیک این آقا (ابراهیم فتاحی) دیدم متوجه شدم که ایشون نیاز به کمک کردن و اگر در تاپیک ببینید متوجه میشین من و آقای spyware این کارو قبول کردیم ولی آقای spyware همون شب قبول نکرد کارو به دلیل پول کمی که در کار بود ولی من به خاطر انسانیت و برادری این کار قبول کردم .

صبح روز فردا فکر کنم 4 شنبه پول به حساب من واریز کردن و بهم خبر دادن منم اطلاعت امر کردم و پیکمو که ب تازگی کار باهاش شروع کردم فرستادم اونجا و برای همین وقتی یک من رسید انجا همون روز 5شنبه منظورم بار اول با من تماس گرفت که آقا من رسیدم ( جز، خصوصیات منه که از کسی که دارم باهاش کار می کنم در خصوص کارش گزارش می گیرم که کارشو درست انجام بده) خلاصه پیک من رفت تو مجتمع پاناسونیک واقع در خیابان جردن شمالی تهران اونجا به نهبان گفته آقای پور جعفر هستن و این نگهبان با تماس گرفتن (پیکم گفت نمی دونم کجا تماس گرفت) یه پسره برداشت گفت نه نیستش و... و این چون مسئول دادن جایزه ها هین آقا بودن کسی دیگه ای نمی تونست این کارو انجام بده نا گزیر از شانس بد و این نگهبان بی پ.. و م.. باعث میشه پیک برگرده برای همین تقصیر نه پیک منه نه من مصببش من یا کسی نیست جز، ان پیک پس من اینجا مقصر نسیستم (تا اینجا یه پول پیک 7000 تومان)

روز شنبه با تماس با آقای پور جعفر و حضور ایشون پیک دیگمو (من کلا 2 تا پیک دارم که این کس که 5 شنبه فرستادم از فامیل ها هستش) فرستادم (اینم دومین بار پیکم که مبلغشم 7000 تومان) و بسته که یه گوشی siemens بی سیم هستش به دفتر کار من اوردش ساعت 2 و نیم بود حدودا برای همین نمی تونستم پست چون پست ساعت 3 تو تهران می بنده .

واسه همین 1 شنبه اول وقت خودم بردم پست کردم (4000 تومان هزینه ی پست و دو قبض کردن و هزینه ی کارتن و بسته بندی) .

این بود کل ماجرا .

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
پی تی جای این بچه بازی ها نیست! مدیران محترم لطفا تاپیک رو قفل کنن! مسخرشو در اوردن دیگه! طرف به اون یکی گفته بالای چشمت ابرو! میان اینجا تاپیک میزنن///

Last edited:

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
پی تی جای این بچه بازی ها نیست! مدیران محترم لطفا تاپیک رو قفل کنن! مسخرشو در اوردن دیگه! طرف به اون یکی گفته بالای چشمت ابرو! میان اینجا تاپیک میزنن///
اوهو آقارو....
جو نگيرتت بابا خبري نيست؛توهمينجوريشم بن شده اي تنت گرمه خبر نداري.

بابا واسه 2تومان خجالت بکشین

داداش بحث 2تومن نيست بحث پول زوره وگرنه من همينجوريشم اول بيشتر دادم كه دوستمون ضرر نكنه.تازه آخرشم گفتم چشم 4تومن ديگه ميدم؛اما باز....

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
نمیشه قضاوت درست کرد اما به نظر صحبتهای sasa chelsea غیر منطقیه

radium

Registered User
لایک‌ها
4
اعتماد از هرچیزی مهمتره
مهم نیست حالا مبلغ چقد باشه
امیدوارم اعتماد تو بازارچه از بین نره و این دو تا دوستمونم به توافق برسن

shayan_island

Registered User
لایک‌ها
218
دوست عزیز جناب آقای ابراهیم فتاحی

بنده تمام حرفهای شما رو خوندم و لازم به ذکره تمام مارجر برا تمام دوستان تعریف کنم من پول حروم از گلوم پایین نمی ره

کل ماجرا :

من چنر روز پیش تاپیک این آقا (ابراهیم فتاحی) دیدم متوجه شدم که ایشون نیاز به کمک کردن و اگر در تاپیک ببینید متوجه میشین من و آقای spyware این کارو قبول کردیم ولی آقای spyware همون شب قبول نکرد کارو به دلیل پول کمی که در کار بود ولی من به خاطر انسانیت و برادری این کار قبول کردم .

صبح روز فردا فکر کنم 4 شنبه پول به حساب من واریز کردن و بهم خبر دادن منم اطلاعت امر کردم و پیکمو که ب تازگی کار باهاش شروع کردم فرستادم اونجا و برای همین وقتی یک من رسید انجا همون روز 5شنبه منظورم بار اول با من تماس گرفت که آقا من رسیدم ( جز، خصوصیات منه که از کسی که دارم باهاش کار می کنم در خصوص کارش گزارش می گیرم که کارشو درست انجام بده) خلاصه پیک من رفت تو مجتمع پاناسونیک واقع در خیابان جردن شمالی تهران اونجا به نهبان گفته آقای پور جعفر هستن و این نگهبان با تماس گرفتن (پیکم گفت نمی دونم کجا تماس گرفت) یه پسره برداشت گفت نه نیستش و... و این چون مسئول دادن جایزه ها هین آقا بودن کسی دیگه ای نمی تونست این کارو انجام بده نا گزیر از شانس بد و این نگهبان بی پ.. و م.. باعث میشه پیک برگرده برای همین تقصیر نه پیک منه نه من مصببش من یا کسی نیست جز، ان پیک پس من اینجا مقصر نسیستم (تا اینجا یه پول پیک 7000 تومان)

روز شنبه با تماس با آقای پور جعفر و حضور ایشون پیک دیگمو (من کلا 2 تا پیک دارم که این کس که 5 شنبه فرستادم از فامیل ها هستش) فرستادم (اینم دومین بار پیکم که مبلغشم 7000 تومان) و بسته که یه گوشی siemens بی سیم هستش به دفتر کار من اوردش ساعت 2 و نیم بود حدودا برای همین نمی تونستم پست چون پست ساعت 3 تو تهران می بنده .

واسه همین 1 شنبه اول وقت خودم بردم پست کردم (4000 تومان هزینه ی پست و دو قبض کردن و هزینه ی کارتن و بسته بندی) .

این بود کل ماجرا .

.............انسانیت و برادری؟؟

از مدیران میخوام این تایپیکو نبندن تا دوستان بازاری نظرشونو بگن تا بگن حق با کیه.

از کسانی هم که بازدید میکنن از این تایپیک میخوام نظرشونو بگن.

راستش من روز چهارشنبه ی قبل یه در خواستی مطرح کردم که یکی از دوستان لطف کنه و بره برام یه بسته بگیره.برای تشکر هم 6 تومن+ هزینه پست تقدیمش میکنم.این تایپیک:

کد:
http://forum.persiantools.com/t163928.html

جناب sasa_chelsea قبول کردن.
ایشون تو تایپیک گفتن که من یه دوستم اون طرفاست و میتونه بره بگیره و قبول کرد.
من روز صبح چهارشنبه( 6تومن هزینه+2تومن مرامی+3تومن هزینه پست) به حسابشون واریز کزدم حدود ساعت 11.

ساعت 1 باهاشون تماس گرفتم و ایشون گفتن پیک من رفته(در حالی که اول گفت دوستم خونش اون طرفاست) و ................................................

کاری به صحت و سقم بقیه حرفای دوست گرامی ندارم اما میتونم تایید کنم این قسمت از ماجرا رو (در حالی که اول گفت دوستم خونش اون طرفاست) چون شخصا دیدم تو تاپیکی که به همین منظور چند روز پیش زده بودن .....http://forum.persiantools.com/t163928.html.
امیدوارم اختلاف و سوء تفاهم بزودی رفع بشه...

Last edited:

sasa_chelsea

Registered User
لایک‌ها
2
آقای ابراهیم فتاحی حالا شما 11000 تومان به حساب واریز کردی و که این قضایارو دیدی کاملا قبول کردی و گفتی تمام کمال پول ضررتونو میدم و حتی بسته ی نرم افزاری کوانتوم می خرم .
منم بر این اساس کارتونو انجام دادم من که پولم حروم نیست الکی بخام خرج کنم و یا بخوام پول حروم بخورم .

باور کنید عین واقعیت عرض کردم .

به وجدانم قسم به جان عزیز ترین کسم تو این دنیا ییغام خصوصی های شما دارم که گفتی تمام ضررتونو می دم

اینم حرفی که به آقای softcenter زدی: ( این چه وضع حرف زدنه به خدا خجالت داره آدم با هموطن و دوستش که تو یه جا هستن اینجور حرف بزنه)

اوهو آقارو....
جو نگيرتت بابا خبري نيست؛توهمينجوريشم بن شده اي تنت گرمه خبر نداري.

با آقای softcenter چی کار داری ؟؟؟ به ایشون حق ندارید توهین کنید . مرد حسابی معامله کردی پای معاملت باش نه اینکه کلتو مثل کبک بکنب تو برف بگی هیچ نشده مرد حسابی پی ام ها شما هست صبر حرف من یکی اگر تا پایان وقت اداری واریز کردین کردین نکردین (مطمئن باشید همون طور روزی که واریز کردین باهاتون تماس گرفتم گفتم من به معاملم پایبندم همون طور که تو این 2 سال تو تمام معاملام چه الکترونیکی چه در فضای بیرون بودم ) گفتم اگر بخواد نامردی یا چیزی تو کار باشه کلامون میره تو هم شما گفتی نه من به معامله پایبندم اگر هزینه ای بیش تر شد من می د که بعدش اومدی تو پیغام خصوصی بهم گفتی آقا من نوکرتم تمام ضرراتو می دم و پک کوانتومتم می خوام فلان ولی حالا چی زدی زیر همه چیز مطمئن باش امن به معاملم پایبند بودم اگر به معاملت پایند نباشی واسه خاطر اینجور دروغ گفتناتم که شده بدجوری کلامون می ره تو هم .
تمام پیغام خصوصی هاتونم اگر کسی خواست می تونم براش FOWRWARD کنم یا حتی عکس بگیرم از مانیتورم بذارم تو همین جا هر کاری می کنم چون من دلیلی نداره دروغ بگم .

منو تمام بچه های پی تی و سایت های دیگه میشناسن من نون حروم خور نیستم و مطمئن باش مثل آدم های شیتیل و بی شور هم صبر نمی کنم آبرومو ببری بعضی از آدم ها من کارام صادقانه بوده و هستش و تا آخرم ادامه پیدا می کنه واسه همین شک به خود ندارم .​

اینم در جواب شما دوست عزیز که می فرمایید من فکر کردم شما بچه ی شهرستانی و ... بگم ( من خودم بچه های شهرستانو خیلی دوست دارم و شهرهای دیگه استان می دونم نه شهرستان ) :

در آخر بگم من مخلص تمام بچه های شهرستان (شیراز، خوزستان ، مشهد ، اصفهان و ... همه جا ) هستم و از همین جا دست همشونو می بوسم چون واقعا بچه های شهرستان آدم خون گرم و با معرفتی هستن البته بعضی موفع ها آدم ناجورم هست توشون البته کم با این وجود همشونو دوست دارم .

چاکر همه همشهری های خودمبچه های تهران هستم

آدم نباید یک طرفه قضاوت کنه، اون هم باید بیاد توضیح بده ! ;)

سلام

دوست عزیز کامل دیگه توضیح دادم .

Last edited:

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
جناب من حرف جديدي تو حرفاتون نديدم؛كپي فيش بانكي رو به زودي ميزارم.
من اول از ايشون خواستم كه اجازه بدن پول رو بعد از كار واريز كنن؛ولي ايشون گفتن قانون معامله اينطوره كه اول بايد پول واريز بشه بعد كار انجام بشه.خوب اگه پول واريز نشده چطور براي من كار انجام دادي كه الان ميگي بايد بدي؟
نميدونيد ايشون چقدر رفتارش بد شد بعد اينكه پول رفته بود تو حسابش.جواب هيچي نميداد(اون اولم تا مارو راضي كرد...)
با اين همه حرف متناقضي كه ايشون گفته از كجا معلوم راست ميگه؟
لازم نيست قربون بچه هاي اهواز مشهد بشي؛اگه مردانگي داري بگو چرا كد اشتباه دادي و گفتي شنبه ارسال شده در حالي كه نفرستاده بودي؟تا حالا بعيد ميدونم1مورد هم اينجور بوده باشه؛چه پرو ميگفت سايت پست آپديت نيست.

اينكه گفتم ضررتو ميدم برا اين بود كه اون بسته رو بالا نكشي؛چون واقعا مونده بودم چيكار بايد بكنم.

من پول به حساب شما واريز كردم و قانون معامله رعايت شده.

ولي دليل اصلي اينه كه ايشون ميخاد بيشتر بگيره اينه كه من اين بسته رو تو قرعه كشي بردم و ميسوزه...
حالا رسم امانت داريشو ببين ميگفت بايد يه قطعه از اون تلفن رو بر ميداشتم تا پولمو بدي.البته خدا ميدونه تا الانم چي سرش آورده.

يكي از قوانين معامله ايجاد اعتماد و پاسخگويي هست كه ايشون بعد واريز پول ديگه بيخيال ما شد.
انصافا اگه حق با ايشونه مديران من رو بن كنن.
اما پول زور نميدن
دوستاني مثل troy2000,regidet021‎‏ با من معا مله كردن و ميدونن تا بحث مرام باشه زياد سر پول بحث نميكنم؛اما قضيه نامردي شد ديگه 1ريالم1رياله.

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
sasa_chelsea عزیز هزینه کار از اول مشخص شده بود
درضمن هزینه پیک 7 هزار تومان فکر نمیکنم باشه
سوم از پس کاری بر نمیاد نگید ایشون نگفته بودن که پیک میخوان که اینقدر هزینه کنن گفته یک نفر که نزدیکه بره و بگیره تا ایشون 2 هزار تومان هم اضافه بر مبلغ طی شده واریز کردن . به نظر من تمامی حق با IBraHiM.f

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
کار ما نیست شناسایی راز گل سرخ :دی اما حتی اگر از کلیت ماجرا که مشخصه کم کاری از کدوم طرف بوده بگذریم بازم تجربه به من ثابت کرده اونی که بخاطر انسانیت و عاطفه 7 تومن پول پیک هزینه پست و ... اول گرفته و بازم بخاطر همون انسانیت و عاطفه الان میگه بازم باید پول بدی و توی هر خطش 4 بار قسم خورده و چاکر و مخلص کل اهالی ایران زمین شده و لوتی و مشتی و اینحرفاس معمولا راست نمی گه :دی

Last edited:

Mohsen-6558

Registered User
لایک‌ها
36
به نظر من مشکل اینجاست که آقای فتاحی باور ندارن که بار اولی در کار بوده

بهترین راه تماس با نگهبانه هست که بار اول پیکه رفته صحبت کرده باهاش اگه پیک بار اول رفته بالاخره باید هزینش پرداخت بشه هر چند آقای فتاحی بسته رو می خواستن دیگه کی رفته چند بار رفته زیاد به ایشون ربطی نداره اما کاریه که شده (اگه مطمین بشن البته) و در این حالت خسارت آقا ساسان باید جبران بشه
نظر شخصی بنده بود

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا