دوستان من یه تاپیک زدم که پاک کردن
یه کاربر هست به نام Omid_60 قرار بوده 6 ماه 5100 دیسک برا ما بفرسته برا ایشون کل مبلغ رو فرستادیم رو حساب سابقشون 3600 تا فرستادن 1500 تاشو نفرستادن نه به گوشیشون جواب میدن نه لاگین میکنن خواستم ببینم دوستان کسی آدرسی از ایشون داره ؟
تازه سفارشات برا خودم نبوده برا کسی بوده از طرف اون شخص سفارش دادم ایشون قرار بوده 2 هفته بفرسته
الانم اون فرد پاشو کرده تو یه کفش که اگه تا شنبه پولو پس ندی مامور میارم
شماره تماسشون ایرانسل هست از طریق شماره میشه پیداشون کرد چطوری ؟
منی که اینجا کاربر قدیمیم درسته تاپیک رو پاک میکنن ؟ آخه من تا مابقی باید فرقی بکنم ؟آخه 500 هزار تومن پول دست ایشون دارم !
هرکی بتونه کمکی بکنه ممنون میشم مژدگونی هم محفوضه
ارادت
همکار عزیز
بنده در جواب یه عزیز تو این تاپیک یه پست دادم ، آخرش هم نوشتم فلان جنس رو اگه کسی داره بنده خریدارم .
کسی شما رو مجبور نکرده مدیریت جایی رو قبول کنی ولی وقتی قبول می کنی وظیفه داری درست برخورد کنی .
بنده همچنان به خاطر پاک شدن پستم منتظر یه جواب قانع کنندم .
amin-shekoohi عزیز ...
هر سه تاپیک شما رو چک کردم و نسبت به صحیح حذف شدن هر سه مطمئن شدم.
الان برخی تصمیم ها به خاطر سابقه شما گرفته میشه ... وقتی راجع به تاپیک یک کاربر تصمیم گرفته میشه سابقه فعالیت اون کاربر هم در نظر گرفته میشه .
درضمن از عنوان های بهتر برای سیل تاپیک هاتون در آینده استفاده کنید .
مرسی
amin-shekoohi عزیز ...
هر سه تاپیک شما رو چک کردم و نسبت به صحیح حذف شدن هر سه مطمئن شدم.
الان برخی تصمیم ها به خاطر سابقه شما گرفته میشه ... وقتی راجع به تاپیک یک کاربر تصمیم گرفته میشه سابقه فعالیت اون کاربر هم در نظر گرفته میشه .
درضمن از عنوان های بهتر برای سیل تاپیک هاتون در آینده استفاده کنید .
مرسی
واقعا جالب انگیز ناکه خود جناب عالی فرمودید که قوانین براساس سوابق افراد تعیین میشودamin-shekoohi عزیز ...
مرسی
سلامسلام
خوبی ؟ چه خبرا ؟
پست تورو من پاک کردم , دلیلش هم این بود که پست اصلی پاک شد و شما اون پست رو کوت کرده بودی . حالا اگر پست شما می میموند , جای این اینیکه الان اینجا زدی اون میزد که را مال من پاک شده مال اون نشده ... پارتی بازی می کنید و اینا ...
الان جواب قانع کننده بود ؟
مسئول اینجا کیه ؟صاحبش کیه؟
چرا کسی به کار ما رسیدگی نمیکنه کسی نیست که اهل عدالت حقیقی باشه نه عدالت پارتی بازی گونه
عجب ادمایی پیدا میشه
اخدا خسته شدم
با عرض ادبمسئول اینجا کیه ؟صاحبش کیه؟
چرا کسی به کار ما رسیدگی نمیکنه کسی نیست که اهل عدالت حقیقی باشه نه عدالت پارتی بازی گونه
عجب ادمایی پیدا میشه
اخدا خسته شدم
با عرض ادب
شما هم به میخ می زنید و هم به تخته
درست نیست.
آخرین باری که یادم میاد شما قرار بود دیگه توی پی تی چیزی نفروشید ...
به هرحال , الان مشکل چیه ؟ کامل بگو ببینم چی شده ...
م
اون قرار براساس نظر شخصی بنده بود که با اصرار خیلی از دوستان تصمیم به برگشت گرفتم
و فکرنمیکنم از نظر مسولین مشکل وایرادی به کاربنده وارد بود
فروش فیلم های صدا و سیما هم ممنوعه ؟ چرا تاپیک من پاک شد ! تنها کار دانلود آرشیو های صدا و سیما رو انجام می دادم
اگر کسی پولی بده و طرفش اون جنسو تحویل نده باید چی کار کنه؟