• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
مدیرای عزیز ایم بار واقعا ناراحت شدم شامی بس نبود اینم داره توحین میکنه!
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2989098&postcount=7

تاکید هم میکنم اگه مدیرا به این حرف این اقا رسدگی نککن و بخوان قضیه شامی رو که تو بازی سنتر برام پیش امود رو همینجا پیش بیارن
رو این اقا شکایت میکنم و به هر نحوی پست این اقا یا خودم رو پاک کنن باید جوابگو باشن تحمت دزدی چیز کمی نیست!
منتظر هستم

یک بار دیگه گذشت کردم!فقط چون این ساین مال همه مونه!
از همه مدیرام ممنونم!
اما به علی قسم یک بار دیگه توحین کنن و بررسی نکین دیگه منتظر نمیمونم

Last edited:

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
ببخشید من چه سابقه ای دارم
بلاخره خدایی هم هست واقعا شرم آوره اگر عنوان مشکل داره مثل یک مسئول محترم میاید تذکر میدید که عنوان عوض بشه ببخشید چه مشکلی داشتند

سابقه داری شما ! سر اون برنامه غذایی یادته ؟ :lol:

اون موقع که هی تو تاپیکت پست میدادم خدا رو یادت رفته بود ! :eek: حالا الان میگی خدایی هم هست !:eek:

درکل خیلی حال کردم اون تاپیک مکمل چاقیت بسته شد ! خواسته خدا (+بهروز) بود :happy: بهروز دوزت داریم :بوس:

بعدشم اینکه پستهات بالا رفته فکر نکن خبریه ! میگم بچه های انجمن دامین شاختو بشکنند :p:lol:

Last edited:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
فروش فیلم های صدا و سیما هم ممنوعه ؟ چرا تاپیک من پاک شد ! تنها کار دانلود آرشیو های صدا و سیما رو انجام می دادم

بله تماما خلاف قوانین هستند.

متوجه منظورتون نشدم؟

خیلی جالبه
خدایی اخرشی
داداش بعد کلی بحث میگی مشکل چیه؟
دمت گرم
اون قرار براساس نظر شخصی بنده بود که با اصرار خیلیب از دوستان تصمیم به برگشت گرفتم
و فکرنمیکنم از نظر مسولین مشکل وایرادی به کاربنده وارد بود

اما موضوع بعدی فرمایش خود جنابعالی بود که فرمودید براساس سابقه شخص تایپیکهاشو رو پاک میکنید
یعنی همون واژه مقدس پارتی بازی دیگه
موضوع مهم اینکه بنده هیچ سابقه بدی نداشتم
و مهم تر از این اینه که اگر قرار باشه قانونی وجود داشته باشه باید واسه همه باشه
نه اینکه واسه شما یه تیکه پلاستیک فریزری غیر قانونی باشه اما لنز رنگی که با سلامت انسان رابطه مستقیم داره مجاز باشه
ونه تنها این بنده تبلیغی مشابه یکی از دوستان بود یعنی اینکه محصولی که میفروختیم یکی بود اما اون همچنان داره کار میکنه اما من پاک شدم
نمونه دیگه نوشتن شماره تماس فقط به من گیر داده شده اما بقیه دوستان شماره گذاشتند ضمن اینکه من واسه سفارش دوستانیکه قبلا داده بودند بود نه تبلیغ

خدایی اگر خدارو باور دارید یکم عدالت رو رعایت کنید

شما همشه به خاطر مسائل کوچیک داد و فریاد راه میندازید , من از کجا باید اصل ماجرا رو بفهمم آخه .

مورد 1 ) تاپیک ظروف پلاستیکی شما اشتباهی پاک شد , من میخواستم برش گردونم دیدم یکی جدید زدید .
مورد 2 ) کسی به شما تماس شما گیر نداده بود و نمی دهد ... کجا دیدید به خاطر شما تماس پست و تاپیکی از شما پاک شود ؟

شما همه چیز میفروشید از ظروف و برنامه غذایی تا پیکان مدل 83 , حالا یکی دوتا تاپیک های شما پاک بشند که اتفاقی نمیوفته . هنوز 50 تا تاپیک شما بالاست ...

اما در مورد سابه افراد ... در مورد تاپیک قبلی ( برنامه غذایی یا هرچیزی که بود ) مقصر شما شناخته شده بودید که تاپیک بسته شد ( البته اگر نخوایم استفاده از چند نام کاربری را حساب کنیم ) و برای جلوگیری از این اتفاق قانونی وضع شد. حال این طبیعی است تاپیک هایی شما با همون دیدگاه دیده بشوند.

اگر یک نفر در یک تاپیک توهین و بی احترامی کند و تاپیکش حذف شود , حال تاپیک جدیدی بزند با کوچکترین بی احترامی اش برخورد خواهد شد.

پس به جای این همه بالا و پریدن ها , به فعالیت ساده خودتون بپردازید. اینجوری فقط همه رو حساس تر می کنید.

Last edited:

amin-shekoohi

Registered User
لایک‌ها
1

اون موقع که هی تو تاپیکت پست میدادم خدا رو یادت رفته بود ! :eek: حالا الان میگی خدایی هم هست !:eek:

درکل خیلی حال کردم اون تاپیک مکمل چاقیت بسته شد ! خواسته خدا (+بهروز) بود :happy: بهروز دوزت داریم :بوس:

بعدشم اینکه پستهات بالا رفته فکر نکن خبریه ! میگم بچه های انجمن دامین شاختو بشکنند :p:lol:

دوست عزیز من به شما قول برنامه غذایی جامع داده بودم که اونم انجام دادم وحرفی درش نیست واسم خیلی جالبه برنامه غذایی به صورت رایگان بوده شما ایقدر مطالبه میکنید واقعا ....
ضمن اینکه بچه های دومین من فقط یه سایت میخوام که اگر مناسب بود میخرم نبود اجباری نیست
بسته شده نه حذف

دوست عزیز من به شما قول برنامه غذایی جامع داده بودم که اونم انجام دادم وحرفی درش نیست
ضمن اینکه بچه های دومین من فقط یه سایت میخوام که اگر مناسب بود میخرم نبود اجباری نیست
بسته شده نه حذف

بله تماما خلاف قوانین هستند.

شما همشه به خاطر مسائل کوچیک داد و فریاد راه میندازید , من از کجا باید اصل ماجرا رو بفهمم آخه .

مورد 1 ) تاپیک ظروف پلاستیکی شما اشتباهی پاک شد , من میخواستم برش گردونم دیدم یکی جدید زدید .
مورد 2 ) کسی به شما تماس شما گیر نداده بود و نمی دهد ... کجا دیدید به خاطر شما تماس پست و تاپیکی از شما پاک شود ؟

شما همه چیز میفروشید از ظروف و برنامه غذایی تا پیکان مدل 83 , حالا یکی دوتا تاپیک های شما پاک بشند که اتفاقی نمیوفته . هنوز 50 تا تاپیک شما بالاست ...

اما در مورد سابه افراد ... در مورد تاپیک قبلی ( برنامه غذایی یا هرچیزی که بود ) مقصر شما شناخته شده بودید که تاپیک بسته شد ( البته اگر نخوایم استفاده از چند نام کاربری را حساب کنیم ) و برای جلوگیری از این اتفاق قانونی وضع شد. حال این طبیعی است تاپیک هایی شما با همون دیدگاه دیده بشوند.

اگر یک نفر در یک تاپیک توهین و بی احترامی کند و تاپیکش حذف شود , حال تاپیک جدیدی بزند با کوچکترین بی احترامی اش برخورد خواهد شد.

پس به جای این همه بالا و پریدن ها , به فعالیت ساده خودتون بپردازید. اینجوری فقط همه رو حساس تر می کنید.

با سلام
دوست عزیز دوباره داری بیراهه میگی
داداش من جناب اقای مومار 10 تا پی ام به من دادند بهم اخطار دادند چرا شماره تماسمو توی پست هام گذاشتم
حتی زمانی که من رفتم شماره تماسمو تو امضام گذاشته بودم ایشون پاک کردند
خالا شما میگی کسی گیر نداده ؟متن
به نقل از mooZmar :
Dear amin-shekoohi,

You have received an infraction at PersianTools Forums.

Reason: خلاف مرامنامه
-------
سلام

لطفا دیگه شماره تلفنتون رو داخل پستها نذارید
از امضاتون هم حذف کردم
-------

This infraction is worth 1 point(s) and may result in restricted access until it expires. Serious infractions will never expire.

All the best,
PersianTools Forums
درمورد سابقه بنده هیچ خریدار شاکی نداشتم که واسش مشکلی پیش اومده باشه ویا ناراضی باشه
ضمن اینکه اونایی که اومد بالاپایین پریدن یه مشت ادم بیکار بودند که فقط میخواستند تعداد پست هاشمون بالابره اونم جایی بهتر از تایپیک نم پیدانکردند
واقعا جالب این جاست که مسولین باهوش وذکاوت این سایت به حرف اون گوش جان سپردند
بنده هیچ تقصیری نداشتم ضمن اینکه تایپیک های بعضی (تاکید میکنم )بعضی دیگر از دوستان
قفل شده
واسم واقعا جالبه که این عدم فروش مواد ارایشی بهداشتی قانون سایت اما متاسفانه فقط واسه برخی از افراد مثل بنده فقط اجرا میشه

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
با اجازه بهروزخان

خدمت شما اینکه در مواردی اشتباه پیش میاد و خوب این داستان هم قابل برگشت بود ولی متاسفانه شما به ذهنیت کاملا اشتباه شروع کردید به شلوغ کردن.

اگر قوانین را مطالعه کرده بودید در بندی قید شده اگر مورد و یا مواردی پیش بیاد اول با مدیر مربوط پرس وجو و کسب اطلاع کنید.

خوب پیغام شما آمد برای من که البته با چندین کنایه و زدن حرف هایی که میشید گفته نشه.
که معنی جزء باند باز - پارتی باز و.... نداشت.

حتی نزاشتید من جواب بدم به شما .

و وقتی بحث را عمومی کردید که اصلا جالب درست نبود و برگشت تاپیک تعبیری میشد برای دیگر کاربران که با شلوغ بازی همه چیو به نفع خودشون جلو ببرند من حتی خدمت "" مدیر فنی پی تی "" هم عرض کردم این داستان این بود. نه باند بازی بود و نه اینکه از کسی یا چیزی داریم حمایت می کنیم.

در همین جا سوال کنید چندین بار شده که مواردی اشتباهی پاک شده ولی با صحه و صبر کاربر باز ادامه فعالییت میسر شده ولی حالا شما...

انواع و اقسام حرف ها را به ما زدید.

نمی دونم "" واقعا برای این سایت متاسفم..باند باز هستید و داستان های دیگه

حتی یادتون باشه برای من پیام خداحافظی فرستادید در دور قبل که نوشته هایی که درست نبود.

با تشکر

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
دوست عزیز من به شما قول برنامه غذایی جامع داده بودم که اونم انجام دادم وحرفی درش نیست واسم خیلی جالبه برنامه غذایی به صورت رایگان بوده شما ایقدر مطالبه میکنید واقعا ....
بسته شده نه حذف
این رو تو پست اول تاپیکت زدی!! :

http://forum.persiantools.com/t147698.html

بهمراه برنامه غذایی رایگان متناسب با وزن،سن وقدشما

اولا شما گفتی برنامه غذایی میدم که چیا بخوری ! دوما اونی که شما دادی اسمش برنامه غذایی نبوده ! رفتی 4تا مطلب از تو اینترنت کپی کردی و پرینت گرفتی (نگو غیر از اینه) . برای مثلا: کربوهیدرات ها تاثیر زیادی در افزایش حجم بدن دارند حتما روزی دو وعده استفاده کنید :lol: به این نمیگن برنامه غذایی :eek:

یادته هی میگفتی امروز سرم شلوغ بود نتونستم برات برنامه بنویسم و این حرفا :

بهروز حتما اینا رو بخون :

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2735544&postcount=157
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2742415&postcount=172
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2742763&postcount=173
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2744370&postcount=180

بعدشم من نگفتم حذف ! گفتم بسته شده :p

درمورد سابقه بنده هیچ خریدار شاکی نداشتم که واسش مشکلی پیش اومده باشه ویا ناراضی باشه
ضمن اینکه اونایی که اومد بالاپایین پریدن یه مشت ادم بیکار بودند که فقط میخواستند تعداد پست هاشمون بالابره اونم جایی بهتر از تایپیک نم پیدانکردند
واقعا جالب این جاست که مسولین باهوش وذکاوت این سایت به حرف اون گوش جان سپردند
مورد بعد اینکه درست صحبت کن لطفا :eek: ! یه بار دیگه اینطور حرف بزنی دفعه بعد یه چیزی میگم یا یه کاری میکنم کسی چیزی ازت نخره :eek:
خلاصه گفته باشم که حد و حدود خودت رو رعایت کن :eek:

مورد اخر هم اینکه پست بنده رو دیگه کوت نکن حال و حوصله کل کل کردن با شما رو ندارم ، چون قبلا در این باره زیاد باهم بحث کردیم:hmm:

و اینکه همکاران انجمن اینجا شاهد همه چی هستند، یه جوری داری حرف میزنی که انگار بی گناهی :eek: :rolleyes:نمیدونی هم بدون : سیستم اینجا جوری هست که کسی تو کار کسی دخالت نمیکنه ! هی بری به حمید موزمار بگی و Pm بدی چیزی درست نمیشه ! مثه بچه آدم و با ادب بشین حرفتون بزن جوابت رو میدن، شلوغ پلوغ الکی هم نکن

یا علی

Last edited:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
در صورت هر گونه مشکل در روابط عمومی بازارچه مطرح کنید نه اینکه در تاپیک مسائلی عنوان کنید و قتی ببنید شرایط به ضرر شما در اومد بیاید پست بزنید مدیران اینجوری هستند اونجوری هستند رسیدگی نمی کنند.

منظور من از مدیری که رفیق فرزاد هست شما نبودی و بهروز بود که کافیه توی تاپیک فرزاد پست مخالف بزنی و سر دوثانیه ظهور کنه و پستت رو حذف کنه و بهت پی ام بده که باهات برخورد می کنم !

جالبه که بهروز به من می گه توی تاپیک دیگران دخالت نکن ! والا اخطار می گیری
اما دوست خودش فرزاد توی تاپیک هرکسی که داره ارزونتر از اون جنس می فروشه میره و موج منفی می فرسته و مشتریاش رو می پرونه اما شامل تذکر و اخطار نمیشه !!
اگر من دو بار توی تاپیک فرزاد دخالت کردم فرزاد ده بار توی تاپیک دیگران موج منفی فرستاده
و وقتی پستهای من حذف میشه و پستهای فرزاد می مونه
من تهدید به بن شدم میشم و فرزاد تشویق میشه

به خودم حق می دم که بیام بگم بهروز رفیق فرزاده و رسیدگی نمی کنه که هیچ حمایتم می کنه ازش
حالا نتیجه این حرف بن شدنه ؟ خب بن بشم چه اهمیتی داره

اما اصل موضوع
فرزاد روزی که ابراکت رو می فروخت 80 تومن می رفت توی تاپیک هرکسی که این جنس رو 79 تومن می فروخت جار می زد که جنساش تقلبیه !
حالا خودش رفته ابراکت رو اورده 50 تومن ! اینبار قسم و آیه می خوره که جنسش همون 80 تومنیه س !!! و بامزه تر اینکه بازم می ره توی تاپیک هرکسی ابراکت رو میده 49 تومن میگه جنساش تقلبیه !!!

من نه فروشنده ام نه خریدار
نه برام مهمه جنس این آقا اصله یا فرعه ( البته از دوحالت خارج نیست . یا زمانی که 80 تا می داده داشته سر مردم کلاه بزرگی می ذاشته یا الان که داره 50 میده و می گه همون 80 تومنیس !! )
نه برام مهمه که جنسش رو 50 بده نه 40 نه مجانی و ...

فقط یک حرف به این آقا زدم
اونم اینکه
شما جنست رو بفروش با هر کیفیتی و با هر قیمتی که دوست داری . قسمم بخور که اصله . مشتریتم داری
اما توی تاپیک بقیه پارازیت نفرست
مشتری های بقیه رو غر نزن
دیگران رو بد بین نکن و ...

بهروز هم همینا رو خطاب به من می گه . تا اینجاش حرفش درسته . اما وقتی رفیق خودش میره توی تاپیک دیگران مانور میده و به مشتریاشون رو بد بین می کنه و موج منفی می فرسته و ... صداش در نمیاد .
من نمی دونم چرا پارازیت منفی فرستادن فقط توی تاپیک فرزاد جرمه ! و وقتی فرزاد مدام روزی 10 بار توی تاپیک این و اون سرک میکشه و دخالت بی جا می کنه و ... جرم نیست !
چطور اونروزی که خودش گرونفروشی می کرد همه ارزونفروشا جنساشون بنجل بود
الان که خودشم زده توو کار سه جفت صد تومنی ، جنسش اصله و اوریجینال خاور میانه شده !!!؟

( خیلی هم روی اینکه شاکی نداری مانور نده . اینجا طرف 6 ماه ادوکلن تقلبی فروخت روی هم 4 تا شاکی نداشت ! هرکیم صداش در می اومد می گفت پس بفرست تا اصلش رو بهت بدم . واقعا هم اینبار اصلش رو می فرستاد . توی اونهمه سود دیگه فرستادن یک ادوکلن اصل اونم 10 تومن زیر قیمت که چیزی به حساب نمی اومد )

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
من یه چیزو میدونم ایشون باید واسه تک تک حرفاش مدرک بیاره وگرنه مقصر ایشونه

منظور من از مدیری که رفیق فرزاد هست شما نبودی و بهروز بود که کافیه توی تاپیک فرزاد پست مخالف بزنی و سر دوثانیه ظهور کنه و پستت رو حذف کنه و بهت پی ام بده که باهات برخورد می کنم !

جالبه که بهروز به من می گه توی تاپیک دیگران دخالت نکن ! والا اخطار می گیری
اما دوست خودش فرزاد توی تاپیک هرکسی که داره ارزونتر از اون جنس می فروشه میره و موج منفی می فرسته و مشتریاش رو می پرونه اما شامل تذکر و اخطار نمیشه !!
اگر من دو بار توی تاپیک فرزاد دخالت کردم فرزاد ده بار توی تاپیک دیگران موج منفی فرستاده
و وقتی پستهای من حذف میشه و پستهای فرزاد می مونه
من تهدید به بن شدم میشم و فرزاد تشویق میشه

به خودم حق می دم که بیام بگم بهروز رفیق فرزاده و رسیدگی نمی کنه که هیچ حمایتم می کنه ازش
حالا نتیجه این حرف بن شدنه ؟ خب بن بشم چه اهمیتی داره
خب در مورد رفاقت من با بهروز باید بدونی که توی همین تاپیک رو بگردی من کلی به ایشون انتقاد کردم و من هیچ رفاقتی با ایشون ندارم اتفاقا برای اینکه بدونی با حمید بیشتر رفیقم تا بهروز پس الکی حرف مفت نزن این حرفت هم که میگی با بهروز رفیقه و فلانه مثل حرف زدنته که ندید یه چیزی رو روش بحث میکنی .
من هر کس توی پی تی جنس ارزون فروخت گفتم تقلبیه ؟ یه مثال بیار کجا طرف جنس اصلی رو با قیمت ارزون داده و من حرفی زدم تا همینجا بگم دیگه من اینجا جنس نمیفروشم . لینک بده این که فقط بگی که نشد مدرک رو کن .
شما هیچ حقی نداری که بخوای در مورد روابط من با بهروز تصمیم بگیری چیکاره ای شما ؟ نکنه جدی پی تی مال تو بود ما خبر نداشتیم .

اما اصل موضوع
فرزاد روزی که ابراکت رو می فروخت 80 تومن می رفت توی تاپیک هرکسی که این جنس رو 79 تومن می فروخت جار می زد که جنساش تقلبیه !
حالا خودش رفته ابراکت رو اورده 50 تومن ! اینبار قسم و آیه می خوره که جنسش همون 80 تومنیه س !!! و بامزه تر اینکه بازم می ره توی تاپیک هرکسی ابراکت رو میده 49 تومن میگه جنساش تقلبیه !!!

من نه فروشنده ام نه خریدار
نه برام مهمه جنس این آقا اصله یا فرعه ( البته از دوحالت خارج نیست . یا زمانی که 80 تا می داده داشته سر مردم کلاه بزرگی می ذاشته یا الان که داره 50 میده و می گه همون 80 تومنیس !! )
نه برام مهمه که جنسش رو 50 بده نه 40 نه مجانی و ...
همون روزا که من ابراکت رو میدادم 80 هزار تومان رزیدنت میداد 69 هزار تومان کی من رفتم اونجا بگم جنست تقلبیه ؟
همه قدیمی های اینجا که از اختلافات من و رزیدنت اینجا خبر دارن و من هیچ حرفی نزدم چون جنسش واقعا اصل بود خودش متخصص تو این کاره پس الکی نگو هر کی میداده 79 میرفته میگفته فلان .
من الان دارم میگم اونجا گفتم هر جا خواستی با بلند گو میگم آقا جنس ما همون جنسه که قبلا میدادیم و هیچ کسی نه اینجا نه جای دیگه ابراکت رو ارزون داده که من بخوام بگم تقلبیه شما میگی یارو داره ابراکت رو میده 49 من بهش گیر دادم کجا من این کارو کردم لینک بده ؟

قط یک حرف به این آقا زدم
اونم اینکه
شما جنست رو بفروش با هر کیفیتی و با هر قیمتی که دوست داری . قسمم بخور که اصله . مشتریتم داری
اما توی تاپیک بقیه پارازیت نفرست
مشتری های بقیه رو غر نزن
دیگران رو بد بین نکن و ...
شما کی هستی که بخوای من رو راهنمایی کنی ؟
من توی تاپیک هر کس لازم باشه پارازیت میفرستم دلیلش رو هم به حمید و بهروز گفتم اینجا هم میگم :
به نظر شما کسی که داره جنس بنجل رو با اسم اعلا درجه 1 اصل ساخت آلمان و .... میده کارش درسته ؟ من نمیذارم این اتفاق بیوفته به دو دلیل : یکی اینکه وقتی جنس بنجل رو جای اصل خرید میره میگه من اصل توتال کور رو خریدم آشغال بود یه روزه داغون شد نرید بخرید این دلیل اول و دلیل دوم وقتی خرید اینجا رو به گند میکشه شما یه دونه ادکلن رو علم کردی مرد حسابی اینجا سر جریان فرشاد بافنده چقدر اعصاب همه رو ریختن به هم اعصاب مدیرا رو ریختن به هم سر جریان اون wall e که ادکلن میفروخت چه اعصابی اینجا از همه خورد شد فکر کردی مردم خرن یا پولشون رو پیدا کردن تا دید یه جاش مشکل داره میاد داد و بیداد میکنه و من میخوام جلو این کار گرفته بشه .

بهروز هم همینا رو خطاب به من می گه . تا اینجاش حرفش درسته . اما وقتی رفیق خودش میره توی تاپیک دیگران مانور میده و به مشتریاشون رو بد بین می کنه و موج منفی می فرسته و ... صداش در نمیاد .
من نمی دونم چرا پارازیت منفی فرستادن فقط توی تاپیک فرزاد جرمه ! و وقتی فرزاد مدام روزی 10 بار توی تاپیک این و اون سرک میکشه و دخالت بی جا می کنه و ... جرم نیست !
چطور اونروزی که خودش گرونفروشی می کرد همه ارزونفروشا جنساشون بنجل بود
الان که خودشم زده توو کار سه جفت صد تومنی ، جنسش اصله و اوریجینال خاور میانه شده !!!؟
من کارم درست بوده و دلیل دارم اینا رو میفهمی ؟ من با عکس و هر جور شما فکرش رو بکنی میتونم ثابت کنم هیچ باکی ندارم پس کارم درسته چون با دلیله . در مورد گرونفروشی بنده خدا اون موقع که من میدادم 80 هیچ کس زیر من قیمت نداشت بعد بقیه اوردن کمتر از من برو ببین دیدی که توی 2 هفته 20 تا فروختم اگه گرون میدادم نمیخریدن مطمئن باش .
بازم میگم جنسم تو کل خاورمیانه اصلی ترینه هر کس شک داره بیاد جلو تا بهش ثابت کنم بلکه دوباره ضایع بشی .
( خیلی هم روی اینکه شاکی نداری مانور نده . اینجا طرف 6 ماه ادوکلن تقلبی فروخت روی هم 4 تا شاکی نداشت ! هرکیم صداش در می اومد می گفت پس بفرست تا اصلش رو بهت بدم . واقعا هم اینبار اصلش رو می فرستاد . توی اونهمه سود دیگه فرستادن یک ادوکلن اصل اونم 10 تومن زیر قیمت که چیزی به حساب نمی اومد )
نه عزیزم فکر کنم تو عمرت همین یه تاپیک ادکلن رو دیدی بقیه کلاهبرداری ها رو توی پی تی ندیدی اینجا 500 تا تاپیک میزنن ....

در هر صورت به نظرم حالا که کار به اینجا کشید یه نفر باید متهم بشه یا من یا ایشون و از فعالیتش جلوگیری بشه من در مورد خودم موافقم .

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
در مورد ادبیاتت که صحبتی ندارم
رفقات اگر دوست داشتن بهت تذکر می دن
اگرم نداشتن مهم نیست . من خیلی به حرفهای دیگران اهمیت نمی دم

اما در مورد مظلوم نماییت ....

نقل قول از خود فرزاد توی تاپیک یکنفر دیگه !

داداش من توتال کور بهت میدم 58 هزار تومان یه توتال کور هم دارم زیر 100 نمیدم جنس داره تا جنس

ترجمه : چون من گرون می فروشم پس جنسم اصله !!! جنس 58 تومنی تقلبیه !
وضع فعلی : خودش داره ابراکتی که می فروخت 80 تومن رو میده 50 تومن اما چون قسم می خوره توی خاورمیانه تکه ، همه باید بپذیرن !!!

نقل قول از خود فرزاد در تاپیک یکنفر دیگه !

دوستانی که خرید کردند که انشاالله مبارکشون باشه و انشاالله دستگاه براشون 100 سال کار کنه
ولی لطفا نگید اصلش رو خریدیم چون اصل نیست تاپیک توی امضای من رو ببینید تا متوجه بشید اصل کدومه 4 تا تیکه آهن اصل داره یا نه !
برادر من چین داره گوشی موبایل میزنه با 3 نوع قیمت 150$ - 250$ - 400$ همه چیزش هم ظاهرا عین هم هست شما هم میخری برات هم کار میکنه ولی هم من هم شما میدونیم که زمین تا آسمون فرق دارن جریان فلش مموری بود یه مدت تقلبیش بود اتفاقا اونم ظاهرا کار میداد 16 گیگ رو هم میتونستی بریزی روش ولی تا فایل رو باز میکردی خراب بود پس یه فرقی داره با اصلش
ولی داداش من پولی که از راه دروغ در بیاد حرومه داداش لا اقل اسمی از اصل بودن نمیبردی میگفتی این جنس هست این قیمت دوستان هم بعضیاشون دوست دارن جنس درجه 2 با قیمت پایین بخرن مشکلی نیست لا اقل اسم اصلی بودن رو خراب نمیکردی .
بعد میگن چین داره جنساش رو به آمریکا صادر میکنه پس چرا هر چی آشغاله میاد تو ایران واسه اینکه جنس بنجل تو ایران مشتری داره

چقدرم اینجا صحبت از کیفیت کالاست و اصلا بحث قیمت نیست
ترجمه : چین سه مدل گوشی میزنه که دقیقا بلحاظ ظاهری عین هم هستن . اما اون 400 دلاریه اصله !! 250 دلاریه و 150 دلاریه تقلبی هستن .
وضعیت فعلی : ایشون یک جنسی دارن که قبلا می فروختن 80 تومن الان همون جنس رو اوردن 50 تومن
یا ما باید بپذریم ایشون قبلا کلاه گشادی سر ملت گذاشتن
یا طبق استدلال خودشون این همون گوشی 150 دلاریس که ظاهرش عین 400 دلاریه هست ! ولی تقلبیه !!!

جالبه استدلالهای ایشون وقتی برای خودشون استفاده بشه ، بی پایه و اساس میشه و بی ربط
اما وقتی مثل چماق توی سر بقیه فروشنده ها می خوره خیلی هم استدلال قوی هست !!!

دوستان به هیچ وجه جنس ایشون اصل نیست به 1001 دلیل که به محض اینکه تاپیک رو زدم با عکس داخلش نشونتون میدم
[/B]

ترجمه : ایشون به استناد یک سایت که محصولش بلحاظ ظاهری شبیه محصولیه که فرزاد می فروشه همه جا جار می زنه که هرکس جنسش شبیه ما و این سایته نیست تقلبیه !!
انگار لینک داده به سایت ناسا !!! انگار نمی دونه با سالی 10 دلار میشه سایت راه انداخت !!!
کی گفته جنس شما درجه یکه ؟ و هر کس جنسش شبیه شما نیست تقلبیه !
اگر شما به یک سایت 10 دلاری استناد می کنی
من به یک شبکه تلوزیونی 100 هزار دلاری استناد می کنم که می گه نماینده رسمی توتال کور در خاورمیانه هست و جنس اصل رو زیر 120 تومن نمیده اونوقت شما چجوری مدعی شدی که بهترین جنس خاورمیانه رو داری 50% زیر قیمت میدی ؟!!
جمع کن این استنادات بی پایه و اساس رو
جنس همتون چینیه . یکی سایت زده یکی نزده ولاغیر
انگار داره به سایت fda لینک می ده که انقدر به عکس و لیبل می نازه !

نقل قول از فرزاد توی تاپیک یکنفر دیگه !

خسته نباشید خب همه میدونن چینیه بعد این جنس درجه 1 هست دیگه ؟ :دی
عجب

اینبار من باید از شما بپرسم . شما کلانتری که توی هر تاپیکی دخالت می کنی ؟
نکنه بازم می خوای به اون سایت 10 دلاری استناد کنی و بگی هرکس توتال کور چینی غیر از اون شکل بیاره تقلبیه !

....
این فقط نتیجه یک سرچ چند ثانیه در بین نوشته های فرزاد هست
که هرکس تاپیک زد و جنسی که ایشون داشت رو زیر قیمت داد متهم شد به بنجل فروشی اما خودش وقتی داره سه جفت 100 تومن می فروشه . دیگه جنسش تقلبی نیست و اصلی ترین توی خاورمیانه س

برامم مهم نیست بن بشم . نشم . رفیقات به من حق ندن . از تو حمایت بکنن
بگن سی پی یو حق نداشت توی تاپیک فرزاد موج منفی بفرسته
اما فرزاد حق داره توی تاپیک همه دخالت بی جا بکنه و ...
واقعا برام مهم نیست

مهم اینه که یادت بدن ( همون رفیقات )
که توی تاپیک خودت به فروشت ادامه بدی . قسم و آیه بخوری که جنست اصله و ...
اما توی تاپیک دیگران پارازیت نفرستی
وقتی یکنفر خواست با سود کمتر جنس بفروشه براش شاخ نشی
مهمه که اینو یاد بگیری
سرت به کار خودت باشه و روی بازار دیگران با زبون بازی تاثیر منفی نذاری
و اگر توی تاپیک دیگران خوشمزه بازی در اوردی
دیروز IBraHiM.f
امروز سی پی یو
و فردا یکی دیگه پیدا میشه که همون کار رو با خودت می کنه و میره روی اعصابت

اینا رو یادبگیری کافیه
منم بن شدم فدای سرم
نشدم فدای سرم
نشده از ترس بن شدن حرفم رو نزنم . واقعا نشده تا بحال

Babak

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
32
دوستان من یه تاپیک زدم که پاک کردن

یه کاربر هست به نام Omid_60 قرار بوده 6 ماه 5100 دیسک برا ما بفرسته برا ایشون کل مبلغ رو فرستادیم رو حساب سابقشون 3600 تا فرستادن 1500 تاشو نفرستادن نه به گوشیشون جواب میدن نه لاگین میکنن خواستم ببینم دوستان کسی آدرسی از ایشون داره ؟

تازه سفارشات برا خودم نبوده برا کسی بوده از طرف اون شخص سفارش دادم ایشون قرار بوده 2 هفته بفرسته
الانم اون فرد پاشو کرده تو یه کفش که اگه تا شنبه پولو پس ندی مامور میارم

شماره تماسشون ایرانسل هست از طریق شماره میشه پیداشون کرد چطوری ؟

منی که اینجا کاربر قدیمیم درسته تاپیک رو پاک میکنن ؟ آخه من تا مابقی باید فرقی بکنم ؟آخه 500 هزار تومن پول دست ایشون دارم !

هرکی بتونه کمکی بکنه ممنون میشم مژدگونی هم محفوضه
ارادت

دوستان کسی نیست جوابی بده

profosor

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام خواهشمندم عنوان اين تايپيك (http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=2995926#post2995926)را از كاملترين مجموعه اموزش خودرو به فروش ويژه كاملترين مجموعه اموزش مكانيك خودرو در 18ديويدي با قيمتي كاملا استثنايي تغيير دهيد
با سپاس

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
در مورد ادبیاتت که صحبتی ندارم
رفقات اگر دوست داشتن بهت تذکر می دن
اگرم نداشتن مهم نیست . من خیلی به حرفهای دیگران اهمیت نمی دم

اما در مورد مظلوم نماییت ....
تو وقتی میبینی داری ضایع میشی و همکار انجمن هم بهت میگه وقتی شرایط به نفعت نیست نباید پای دیگران رو وسط بکشی اینا رو نگی چی بگی ؟

ترجمه : چون من گرون می فروشم پس جنسم اصله !!! جنس 58 تومنی تقلبیه !
وضع فعلی : خودش داره ابراکتی که می فروخت 80 تومن رو میده 50 تومن اما چون قسم می خوره توی خاورمیانه تکه ، همه باید بپذیرن !!!
یعنی واقعا نمیفهمی اینقدر درکت پایینه یا خودت رو میزنی به نفهمی ؟
میگم من خودم این جنس رو که 58 تومنه دارم اون 105 تومنی هم دارم اون اولیه تقلبیه اون دومی اصلیه
واقعا نفهمی من ابراکت رو نگفتم توی خاورمیانه توتال کر رو گفتم هنوزم میگم ولی امان از آدم نفهم البته درکت میکنم داری بد ضایع میشی نمیدونی چی بگی . (حالا با اینکه 100 بار گفتم توتال کر توی خاورمیانه دوباره 100 بار دیگه بگو خودش ابراکت رو میده 50 و میگه توی خاورمیانه تکه !!! بازم بگو نمیفهمی که )

نقل قول از خود فرزاد در تاپیک یکنفر دیگه !

چقدرم اینجا صحبت از کیفیت کالاست و اصلا بحث قیمت نیست
ترجمه : چین سه مدل گوشی میزنه که دقیقا بلحاظ ظاهری عین هم هستن . اما اون 400 دلاریه اصله !! 250 دلاریه و 150 دلاریه تقلبی هستن .
وضعیت فعلی : ایشون یک جنسی دارن که قبلا می فروختن 80 تومن الان همون جنس رو اوردن 50 تومن
یا ما باید بپذریم ایشون قبلا کلاه گشادی سر ملت گذاشتن
یا طبق استدلال خودشون این همون گوشی 150 دلاریس که ظاهرش عین 400 دلاریه هست ! ولی تقلبیه !!!

جالبه استدلالهای ایشون وقتی برای خودشون استفاده بشه ، بی پایه و اساس میشه و بی ربط
اما وقتی مثل چماق توی سر بقیه فروشنده ها می خوره خیلی هم استدلال قوی هست !!!
میگم نفهمی بعد میگی ادبیاتت فلانه
خواهر هوشنگ عزیز کلاهبردار به کسی میگن که جنسی که توی تاپیکش نوشته رو نده دست مشتری یا پول مردم رو بکشه بالا
باز خواهر هوشنگ اون روزی که من ابراکت رو 80 میدادم هنوز هیچ کس به قیمت من نمیفروخت واسه همین 20 تاش رو توی 2 هفته فروختم (مراجعه کن به تاپیک ابراکت سری اول)
بعدش هم من میگم هر کس شک داره جنس من تقلبیه بیاد بگه تا براش توضیح بدم اصل و تقلبی فرقشون چیه
تو فکر کردی بین گزینه های شما باید یکی رو انتخاب کنیم ؟ یا کلاه گشاد یا جنس تقلبی ؟ واقعا که خیلی فکر کردی یه جا یه خبری هست یه نابغه ای هستی یه چیزی هستی .

ترجمه : ایشون به استناد یک سایت که محصولش بلحاظ ظاهری شبیه محصولیه که فرزاد می فروشه همه جا جار می زنه که هرکس جنسش شبیه ما و این سایته نیست تقلبیه !!
انگار لینک داده به سایت ناسا !!! انگار نمی دونه با سالی 10 دلار میشه سایت راه انداخت !!!
کی گفته جنس شما درجه یکه ؟ و هر کس جنسش شبیه شما نیست تقلبیه !
اگر شما به یک سایت 10 دلاری استناد می کنی
من به یک شبکه تلوزیونی 100 هزار دلاری استناد می کنم که می گه نماینده رسمی توتال کور در خاورمیانه هست و جنس اصل رو زیر 120 تومن نمیده اونوقت شما چجوری مدعی شدی که بهترین جنس خاورمیانه رو داری 50% زیر قیمت میدی ؟!!
جمع کن این استنادات بی پایه و اساس رو
جنس همتون چینیه . یکی سایت زده یکی نزده ولاغیر
انگار داره به سایت fda لینک می ده که انقدر به عکس و لیبل می نازه !
میگم نمیفهمی .... :دی
بنده استناد میکنم به سایت توتال کر totalcore.com برو ببین صندلیش چه جوریه صندلی رفیقت حاجی ارزونی چه جوریه بعد بیا اینجا چرت و پرت بگو .
این قسمت یه حرف چرتی زدی میخوام حسابی ضایعت کنم میخوام یه شرط باهات ببندم جلو همه هم میگم .
یه شبکه ماهواره ای خفن میخوام بهت بگم به اسم فارسی وان که ارزشش بیشتر از 100 هزار دلاره داره توش توتال کر میفروشه شما برو بخر اگر کوچکترین شباهتی به توتال کر سایت اصلی یعنی totalcore.com داشت من اینجا 1 میلیون به شما جایزه میدم قبل از اینکه بخری من 1 میلیون رو میدم دست یه نفر مثل مدیرای اینجا که فکر نکنی حرف مفت میزنم . ببین هر آدم عاقلی که فکر میکنه حرفش درسته باید این قمار رو بکنه اگه ببری 1 میلیون میبری اگه ببازی 128 تومن رفته تو پاچت و یه سر افکندگی از بچه های پی تی میمونه روی شما که ما میخندیم بهتون .... :lol:
منطق تو واقعا واسه من تعجب انگیزه خیلی منطق باحالی داری از دم حرفات چرته ....

نقل قول از فرزاد توی تاپیک یکنفر دیگه !

اینبار من باید از شما بپرسم . شما کلانتری که توی هر تاپیکی دخالت می کنی ؟
نکنه بازم می خوای به اون سایت 10 دلاری استناد کنی و بگی هرکس توتال کور چینی غیر از اون شکل بیاره تقلبیه !
داره میگه جنس من درجه 1 هست برو بقیش هم بخون آی کیو و چون جنسش درجه 1 نیست من گفتم جنس ایشون درجه 1 نیست .
این سایت 10 دلاری کدومه که هی ازش صحبت میکنی ؟ نکنه totalcore.com رو میگی ؟ اون سایت فروشش فقط توی آمریکا هست نکنه میخوای بگی اونم تقلبیه و مال حاجی ارزونی رفیق شفیقت درجه 1 هست ؟

مهم اینه که یادت بدن ( همون رفیقات )
که توی تاپیک خودت به فروشت ادامه بدی . قسم و آیه بخوری که جنست اصله و ...
اما توی تاپیک دیگران پارازیت نفرستی
وقتی یکنفر خواست با سود کمتر جنس بفروشه براش شاخ نشی
مهمه که اینو یاد بگیری
سرت به کار خودت باشه و روی بازار دیگران با زبون بازی تاثیر منفی نذاری
و اگر توی تاپیک دیگران خوشمزه بازی در اوردی
دیروز IBraHiM.f
امروز سی پی یو
و فردا یکی دیگه پیدا میشه که همون کار رو با خودت می کنه و میره روی اعصابت
واقعا نفهمی خودت رو داری ثابت میکنی من برای کسی شاخ شدم که توی تاپیکش میگه جنس من اصله و دروغ میگه اینا رو میفهمی ؟ به خدا نمیفهمی
من توی تاپیک هر کس که جنس تقلبی رو جای جنس اصل بندازه به مردم دخالت میکنم کار من هم کاملا درسته .

من حالم به هم میخوره وقتی با تو بحث میکنم از بس چرت و پرت میگی سادیسم میگیرم وقتی پستهای تورو میبینم که همه حرفات چرته و خنده داره

یه سوال دیگه : این همه آدم این تاپیک رو میخونن یه نفر نیست بیاد یه قضاوت بکنه حق با کیه ؟ فقط خواننده هستین ؟ مدیرا که نمیان لا اقل یه کاربر بیاد قضاوت کنه . البته اینم هست که این بنده خدا اگه خدا هم بیاد پایین بگه حق با فرزاده بازم چرت و پرتا و حرفای خنده دار خودش رو میزنه .

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
یعنی واقعا نمیفهمی اینقدر درکت پایینه یا خودت رو میزنی به نفهمی ؟
امان از آدم نفهم
میگم نفهمی بعد میگی ادبیاتت فلانه
خواهر هوشنگ عزیز کلاهبردار به کسی میگن که جنسی که توی تاپیکش نوشته رو نده دست مشتری یا پول مردم رو بکشه بالا
باز خواهر هوشنگ اون روزی که من ابراکت رو 80 میدادم هنوز هیچ کس به قیمت من نمیفروخت واسه همین 20 تاش رو توی 2 هفته فروختم (مراجعه کن به تاپیک ابراکت سری اول)
میگم نمیفهمی .... :دی
بعد بیا اینجا چرت و پرت بگو .
این قسمت یه حرف چرتی زدی میخوام حسابی ضایعت کنم میخوام یه شرط باهات ببندم جلو همه هم میگم .
منطق تو واقعا واسه من تعجب انگیزه خیلی منطق باحالی داری از دم حرفات چرته ....

داره میگه جنس من درجه 1 هست برو بقیش هم بخون آی کیو و چون جنسش درجه 1 نیست من گفتم جنس ایشون درجه 1 نیست

واقعا نفهمی خودت رو داری ثابت میکنی من برای کسی شاخ شدم که توی تاپیکش میگه جنس من اصله و دروغ میگه اینا رو میفهمی ؟ به خدا نمیفهمی
من توی تاپیک هر کس که جنس تقلبی رو جای جنس اصل بندازه به مردم دخالت میکنم کار من هم کاملا درسته .

من حالم به هم میخوره وقتی با تو بحث میکنم از بس چرت و پرت میگی سادیسم میگیرم وقتی پستهای تورو میبینم که همه حرفات چرته و خنده داره

یه سوال دیگه : این همه آدم این تاپیک رو میخونن یه نفر نیست بیاد یه قضاوت بکنه حق با کیه ؟ فقط خواننده هستین ؟ مدیرا که نمیان لا اقل یه کاربر بیاد قضاوت کنه . البته اینم هست که این بنده خدا اگه خدا هم بیاد پایین بگه حق با فرزاده بازم چرت و پرتا و حرفای خنده دار خودش رو میزنه .

اینکه شما انقدر عصبی شدید و ادبیاتتون رو به رخ من کشیدید ثابت می کنه که ریگی به کفشتون هست
من پست شما رو گزارش دادم چون طبق قانون قرار بوده از فعالیت افراد لمپن در تالار جلوگیری بشه

بهرحال باید دید رفقاتون حاضر می شن شما رو بخاطر لمپن بازی و فحاشی جریمه کنن یا بازهم رفیق بازی به همه چیز ارجح هست

اینکه یک سایت ده دلاری به صرف دات کام بودن برای شما شده رفرنس دیگه به خودتون مربوطه
اون سایت سایت ناسا نیست و مطالبش هیچ چیزی رو ثابت نمی کنه
تازه محصول شما صرفا بلحاظ ظاهری شبیه محصولات اون سایت هست و هیچ جای اون سایت ننوشته محصولش ساخت چین هست !!! درحالیکه محصول شما که فقط ظاهرش شبیه محصولات توتال کور دات کام هست ساخت چینه !!!

ادب مرد به ز دولت اوست ...

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
اینکه شما انقدر عصبی شدید و ادبیاتتون رو به رخ من کشیدید ثابت می کنه که ریگی به کفشتون هست
من پست شما رو گزارش دادم چون طبق قانون قرار بوده از فعالیت افراد لمپن در تالار جلوگیری بشه

بهرحال باید دید رفقاتون حاضر می شن شما رو بخاطر لمپن بازی و فحاشی جریمه کنن یا بازهم رفیق بازی به همه چیز ارجح هست

اینکه یک سایت ده دلاری به صرف دات کام بودن برای شما شده رفرنس دیگه به خودتون مربوطه
اون سایت سایت ناسا نیست و مطالبش هیچ چیزی رو ثابت نمی کنه
تازه محصول شما صرفا بلحاظ ظاهری شبیه محصولات اون سایت هست و هیچ جای اون سایت ننوشته محصولش ساخت چین هست !!! درحالیکه محصول شما که فقط ظاهرش شبیه محصولات توتال کور دات کام هست ساخت چینه !!!

ادب مرد به ز دولت اوست ...
میدونی چرا میگم نفهمی ؟ چون ندیده و نشنیده میگی من با مدیرا رفیقم !!!! مگه دروغ میگم ؟ من هر چی میگم تو یه چیز دیگه میگی این نشونه چیه ؟
الکی پیاز داغش رو زیاد نکن توهین و لمپن بازی رو تو داری در میاری که میگی کلاهبرداری داری جو بازارچه رو میریزی به هم
شما کجا رو به عنوان منبع سرغ دارید تا ما بریم سراغ اون ؟ حاجی ارزونی رفیقت به عنوان منبع خوبه ؟ :دییییییییییی
باز من به یه سایت خارجی سایت رسمی دستگاه لینک میدم تو که به حاجی ارزونی لینک میدی .

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
میدونی چرا میگم نفهمی ؟ چون ندیده و نشنیده میگی من با مدیرا رفیقم !!!! مگه دروغ میگم ؟ من هر چی میگم تو یه چیز دیگه میگی این نشونه چیه ؟
الکی پیاز داغش رو زیاد نکن توهین و لمپن بازی رو تو داری در میاری که میگی کلاهبرداری داری جو بازارچه رو میریزی به هم
شما کجا رو به عنوان منبع سرغ دارید تا ما بریم سراغ اون ؟ حاجی ارزونی رفیقت به عنوان منبع خوبه ؟ :دییییییییییی
باز من به یه سایت خارجی سایت رسمی دستگاه لینک میدم تو که به حاجی ارزونی لینک میدی .

شما همچنان ادبیاتت رو به رخ من بکش .
من هم گزارش می دم فقط

....

من نه به حاجی ارزونی استناد می کنم نه به یک سایت ده دلاری

همونطور هم که گفتم ، تووی totalcore.com هرگز ننوشته محصولاتش ساخت چین هستند
پس در بهترین حالتش هم محصولات شما مشابه چینی محصول totalcore.com هستند که ظاهرشون مثل ظاهر محصولات اصل هست
مثل اینکه من n97 چینی بفروشم و به صرف تشابه ظاهری لینک بدم به سایت اصلی نوکیا !!!

اینکه محصولات شما ظاهرش شبیه محصولات سایت totalcore.com هست هیچ چیزی رو ثابت نمی کنه چون هیچ جای اون سایت نگفته ساخت چین هست ولی محصول شما چینیه
ضمن اینکه اساسا راه انداختن سایتی مثل totalcore.com که توش هیچ اسم و آدرسی هم ثبت نشده !! کلا یک ربع وقت و 10 دلار هزینه می بره

Last edited:

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
شما همچنان ادبیاتت رو به رخ من بکش .
من هم گزارش می دم فقط

....

من نه به حاجی ارزونی استناد می کنم نه به یک سایت ده دلاری

همونطور هم که گفتم ، تووی totalcore.com هرگز ننوشته محصولاتش ساخت چین هستند
پس در بهترین حالتش هم محصولات شما مشابه چینی محصول totalcore.com هستند که ظاهرشون مثل ظاهر محصولات اصل هست
مثل اینکه من n97 چینی بفروشم و به صرف تشابه ظاهری لینک بدم به سایت اصلی نوکیا !!!

اینکه محصولات شما ظاهرش شبیه محصولات سایت totalcore.com هست هیچ چیزی رو ثابت نمی کنه چون هیچ جای اون سایت نگفته ساخت چین هست ولی محصول شما چینیه
ضمن اینکه اساسا راه انداختن سایتی مثل totalcore.com که توش هیچ اسم و آدرسی هم ثبت نشده !! کلا یک ربع وقت و 10 دلار هزینه می بره
تو دیگه کاری نمیتونی بکنی جز ریپورت دیگه حرفی برات نمونده من هر چی گفتم که نتونستی جواب بدی
ساخت کجاست این محصول به نظرت ؟
آمریکا ساخته ؟ فک کنم کار شرکت اپل باشه
آخه اپل هم توی چین اسمبل میشه
شاید مال آلمانه ... مال کمپانی بنز . اونم که توی چین اسمبل میشه !!!
حیف که جای تماس با ما نداره وگرنه میپرسیدم جنستون مال کجاست ! روش زده Made In Haji Arzooni 100% Original

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا