در مورد ادبیاتت که صحبتی ندارم
رفقات اگر دوست داشتن بهت تذکر می دن
اگرم نداشتن مهم نیست . من خیلی به حرفهای دیگران اهمیت نمی دم
اما در مورد مظلوم نماییت ....
نقل قول از خود فرزاد توی تاپیک یکنفر دیگه !
داداش من توتال کور بهت میدم 58 هزار تومان یه توتال کور هم دارم زیر 100 نمیدم جنس داره تا جنس
ترجمه : چون من گرون می فروشم پس جنسم اصله !!! جنس 58 تومنی تقلبیه !
وضع فعلی : خودش داره ابراکتی که می فروخت 80 تومن رو میده 50 تومن اما چون قسم می خوره توی خاورمیانه تکه ، همه باید بپذیرن !!!
نقل قول از خود فرزاد در تاپیک یکنفر دیگه !
دوستانی که خرید کردند که انشاالله مبارکشون باشه و انشاالله دستگاه براشون 100 سال کار کنه
ولی لطفا نگید اصلش رو خریدیم چون اصل نیست تاپیک توی امضای من رو ببینید تا متوجه بشید اصل کدومه 4 تا تیکه آهن اصل داره یا نه !
برادر من چین داره گوشی موبایل میزنه با 3 نوع قیمت 150$ - 250$ - 400$ همه چیزش هم ظاهرا عین هم هست شما هم میخری برات هم کار میکنه ولی هم من هم شما میدونیم که زمین تا آسمون فرق دارن جریان فلش مموری بود یه مدت تقلبیش بود اتفاقا اونم ظاهرا کار میداد 16 گیگ رو هم میتونستی بریزی روش ولی تا فایل رو باز میکردی خراب بود پس یه فرقی داره با اصلش
ولی داداش من پولی که از راه دروغ در بیاد حرومه داداش لا اقل اسمی از اصل بودن نمیبردی میگفتی این جنس هست این قیمت دوستان هم بعضیاشون دوست دارن جنس درجه 2 با قیمت پایین بخرن مشکلی نیست لا اقل اسم اصلی بودن رو خراب نمیکردی .
بعد میگن چین داره جنساش رو به آمریکا صادر میکنه پس چرا هر چی آشغاله میاد تو ایران واسه اینکه جنس بنجل تو ایران مشتری داره
چقدرم اینجا صحبت از کیفیت کالاست و اصلا بحث قیمت نیست
ت
رجمه : چین سه مدل گوشی میزنه که دقیقا بلحاظ ظاهری عین هم هستن . اما اون 400 دلاریه اصله !! 250 دلاریه و 150 دلاریه تقلبی هستن .
وضعیت فعلی : ایشون یک جنسی دارن که قبلا می فروختن 80 تومن الان همون جنس رو اوردن 50 تومن
یا ما باید بپذریم ایشون قبلا کلاه گشادی سر ملت گذاشتن
یا طبق استدلال خودشون این همون گوشی 150 دلاریس که ظاهرش عین 400 دلاریه هست ! ولی تقلبیه !!!
جالبه استدلالهای ایشون وقتی برای خودشون استفاده بشه ، بی پایه و اساس میشه و بی ربط
اما وقتی مثل چماق توی سر بقیه فروشنده ها می خوره خیلی هم استدلال قوی هست !!!
نقل قول از خود فرزاد توی تاپیک یکنفر دیگه !
دوستان به هیچ وجه جنس ایشون اصل نیست به 1001 دلیل که به محض اینکه تاپیک رو زدم با عکس داخلش نشونتون میدم
[/B]
ترجمه : ایشون به استناد یک سایت که محصولش بلحاظ ظاهری شبیه محصولیه که فرزاد می فروشه همه جا جار می زنه که هرکس جنسش شبیه ما و این سایته نیست تقلبیه !!
انگار لینک داده به سایت ناسا !!! انگار نمی دونه با سالی 10 دلار میشه سایت راه انداخت !!!
کی گفته جنس شما درجه یکه ؟ و هر کس جنسش شبیه شما نیست تقلبیه !
اگر شما به یک سایت 10 دلاری استناد می کنی
من به یک شبکه تلوزیونی 100 هزار دلاری استناد می کنم که می گه نماینده رسمی توتال کور در خاورمیانه هست و جنس اصل رو زیر 120 تومن نمیده اونوقت شما چجوری مدعی شدی که بهترین جنس خاورمیانه رو داری 50% زیر قیمت میدی ؟!!
جمع کن این استنادات بی پایه و اساس رو
جنس همتون چینیه . یکی سایت زده یکی نزده ولاغیر
انگار داره به سایت fda لینک می ده که انقدر به عکس و لیبل می نازه !
نقل قول از فرزاد توی تاپیک یکنفر دیگه !
خسته نباشید خب همه میدونن چینیه بعد این جنس درجه 1 هست دیگه ؟ :دی
عجب
اینبار من باید از شما بپرسم . شما کلانتری که توی هر تاپیکی دخالت می کنی ؟
نکنه بازم می خوای به اون سایت 10 دلاری استناد کنی و بگی هرکس توتال کور چینی غیر از اون شکل بیاره تقلبیه !
....
این فقط نتیجه یک سرچ چند ثانیه در بین نوشته های فرزاد هست
که هرکس تاپیک زد و جنسی که ایشون داشت رو زیر قیمت داد متهم شد به بنجل فروشی اما خودش وقتی داره سه جفت 100 تومن می فروشه . دیگه جنسش تقلبی نیست و اصلی ترین توی خاورمیانه س
برامم مهم نیست بن بشم . نشم . رفیقات به من حق ندن . از تو حمایت بکنن
بگن سی پی یو حق نداشت توی تاپیک فرزاد موج منفی بفرسته
اما فرزاد حق داره توی تاپیک همه دخالت بی جا بکنه و ...
واقعا برام مهم نیست
مهم اینه که یادت بدن ( همون رفیقات )
که توی تاپیک خودت به فروشت ادامه بدی . قسم و آیه بخوری که جنست اصله و ...
اما توی تاپیک دیگران پارازیت نفرستی
وقتی یکنفر خواست با سود کمتر جنس بفروشه براش شاخ نشی
مهمه که اینو یاد بگیری
سرت به کار خودت باشه و روی بازار دیگران با زبون بازی تاثیر منفی نذاری
و اگر توی تاپیک دیگران خوشمزه بازی در اوردی
دیروز IBraHiM.f
امروز سی پی یو
و فردا یکی دیگه پیدا میشه که همون کار رو با خودت می کنه و میره روی اعصابت
اینا رو یادبگیری کافیه
منم بن شدم فدای سرم
نشدم فدای سرم
نشده از ترس بن شدن حرفم رو نزنم . واقعا نشده تا بحال