• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

seeker_68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من مشکل اینجاست که آقای فتاحی باور ندارن که بار اولی در کار بوده

بهترین راه تماس با نگهبانه هست که بار اول پیکه رفته صحبت کرده باهاش اگه پیک بار اول رفته بالاخره باید هزینش پرداخت بشه هر چند آقای فتاحی بسته رو می خواستن دیگه کی رفته چند بار رفته زیاد به ایشون ربطی نداره اما کاریه که شده (اگه مطمین بشن البته) و در این حالت خسارت آقا ساسان باید جبران بشه
نظر شخصی بنده بود
با نظرتون موافقم

EhsanCh

Registered User
لایک‌ها
1
با این چیزایی که گفتی تو باید از دستش شکایت کنی... دست پیش گرفته عقب نیفته ؟!
بعدم اگه هنوز نفرستاده به اون طرف بگو اصلا بسته بهش نده. چون بسته رو بگیره که دیگه بدتر نمیده.

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
به نظر من مشکل اینجاست که آقای فتاحی باور ندارن که بار اولی در کار بوده

بهترین راه تماس با نگهبانه هست که بار اول پیکه رفته صحبت کرده باهاش اگه پیک بار اول رفته بالاخره باید هزینش پرداخت بشه هر چند آقای فتاحی بسته رو می خواستن دیگه کی رفته چند بار رفته زیاد به ایشون ربطی نداره اما کاریه که شده (اگه مطمین بشن البته) و در این حالت خسارت آقا ساسان باید جبران بشه
نظر شخصی بنده بود
يه سوال؛شما مثلا يه دي وي دي تو فروم بخريد طرف حين رايت دي وي دي بسوزه حاضريد پول اون دي وي دي سوخته رو بديد؟به شما ربطي دارو سوختن؟اونم با اين همه حرف ضد و نقيض.
در مورد نگهبان نميشه مطمىنا يادش نيست؛چهارشنبه قبل بوده اين مسابقه كلي برنده داشته و فقط من نبودم؛تازه اون ساختمون خيلي بزرگه؛ارباب رجوعش 1؛2نفر كه نيست.تازه نگهبان چي يادش بياد؟

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
یک هفته هست برای خودت مشغله ذهنی و اعصاب خرد کنی! درست کردی، هر چقدر پول اضافه میخواسته بهش میدادی و شر رو میکندی دیگه. ناراحت نباش که پول زور دادی، پولی که دادی هدر نرفته باهاش تجربه خریدی و جامعه ای که توش زندگی میکنی رو شناختی، معنی و مفهوم برادری و انسانیت رو فهمیدی، دیدی چطوری پول میدی منت هم سرت میزارن، قول میدن و سرکارت میزارن. باکستن میگه از اثرات بد ظلم اینه که بیننده اون رو هم ستمگر میکنه. امیدوار باشید که شما اینطوری نشید، شما ایرانی نباشید.

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
نظر من این هستش :
وقتی شما یه معامله رو با یه قیمتی که از قبل تعیین شده قبول می کنید موظف هستید که اون کارو انجام بدید
حالا می تونه این کاری که قرار هست انجام بدید توش پر از سود باشه و یا پر از ضرر باشه
اگر پر از سود باشه هیچ وقت نمیاید به طرف معامله دلسوزی کنید و بگید بیا این هزار تومنم واسه تو
ولی اگر پر از ضرر هم بود جایز نیست که طلب پول بیشتری کنید
چون شما با یه قیمتی توافق کردید و طرف روی حرف شما حساب کرده

اصلا طرف صحبتم با این دوستان عزیز نیست
و امیدوارم هر چه زودتر سو تفاهمات برطرف بشه

یا علی

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
من تا اینجا کاملا حق رو به IBraHiM.f میدم مگر اینکه آقای sasa_chelsea به این 3 تا سوال جواب بده ؟

1- چرا گفته شنبه ارسال شده در صورتی که نشده ؟
2- چرا کد رهگیری الکی داده در صورتی که سایت پست 2 ساعت بعد از اتمام کار کد رو در سایت میزاره و همه میتونن رهگیری کنن ؟
3- چرا با یه اکانت ساختگی وارد شده ؟

اگه بتونه جواب های قانع کننده برای سوالات بالا بیاره اون موقع میشه حق رو به ایشونم بدیم.

اما این دوستمون آقای IBraHiM.f مثال خوبی زدن که اگه شما در این فروم چند تا دی وی دی بخرین و فروشنده هنگام رایت چند تا دی وی دی رو بسوزونه آیا شما حاضرین پول دی وی دی سوخته رو هم بدین. ( در این مورد دیگه کاملا حق با IBraHiM.f هست و نمیشه با مثالی که زدیم انکارش کرد)

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
یک هفته هست برای خودت مشغله ذهنی و اعصاب خرد کنی! درست کردی، هر چقدر پول اضافه میخواسته بهش میدادی و شر رو میکندی دیگه. ناراحت نباش که پول زور دادی، پولی که دادی هدر نرفته باهاش تجربه خریدی و جامعه ای که توش زندگی میکنی رو شناختی، معنی و مفهوم برادری و انسانیت رو فهمیدی، دیدی چطوری پول میدی منت هم سرت میزارن، قول میدن و سرکارت میزارن. باکستن میگه از اثرات بد ظلم اینه که بیننده اون رو هم ستمگر میکنه. امیدوار باشید که شما اینطوری نشید، شما ایرانی نباشید.

خدا شاهده یک هفتست من علافم.هر روز یه چیزی میگه.این یک هفته انقدر بازی در آورده دیگه خدا خدام بود بگه نمیفرستم و خیالم راحت بشه
.یک هفتست درس نخوندم.اصلا بحث پول نیست ولی اینکه زنگ بزنی جواب نده بدجور اذیت میکنه.تازه اینهمه مرام میزاری میگی باشه 4تومن دیگه میدم طرف بگه نه و تهدید کنه.هر چند کاری نمیتونه بکنه.حتی پایم بره شکایت کنه.حتی اگه 2 ملیون خرجم بشه اما من دیگه 1 ریال مفت نمیدم.:D

Babak

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
32
دوستان من یه تاپیک زدم که پاک کردن

یه کاربر هست به نام Omid_60 قرار بوده 6 ماه 5100 دیسک برا ما بفرسته برا ایشون کل مبلغ رو فرستادیم رو حساب سابقشون 3600 تا فرستادن 1500 تاشو نفرستادن نه به گوشیشون جواب میدن نه لاگین میکنن خواستم ببینم دوستان کسی آدرسی از ایشون داره ؟

تازه سفارشات برا خودم نبوده برا کسی بوده از طرف اون شخص سفارش دادم ایشون قرار بوده 2 هفته بفرسته
الانم اون فرد پاشو کرده تو یه کفش که اگه تا شنبه پولو پس ندی مامور میارم

شماره تماسشون ایرانسل هست از طریق شماره میشه پیداشون کرد چطوری ؟

منی که اینجا کاربر قدیمیم درسته تاپیک رو پاک میکنن ؟ آخه من تا مابقی باید فرقی بکنم ؟آخه 500 هزار تومن پول دست ایشون دارم !

هرکی بتونه کمکی بکنه ممنون میشم مژدگونی هم محفوضه
ارادت

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
من اصلا در جریان نیستم اما این حرف اصلا درست نیست !

2- چرا کد رهگیری الکی داده در صورتی که سایت پست 2 ساعت بعد از اتمام کار کد رو در سایت میزاره و همه میتونن رهگیری کنن ؟

مگه اینجا لسانجلسه ؟!

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
اینم از آخرین پیام خصوصیشون.جالبه حالا ما کلاهبردار شدیم.:blink:

----------------------------------------------------------------------------
sasa_chelsea
می بینم که تاپیک حذف کردن دیدی من صادقانه ترین فروشنده در این سایت و همه جا هستم .

شما تا آخر وقت اداری امروز پول ضر منو نده منمتمام اطلاعاتتو با کارت مل بدون هیچ سانسور و همچنین شماره ی تلفنتو در اینجا و تمام سایت و همچنین روم های یاهو به نام کلاه بردار انتشار می دم .

قرار بود 7000 ضرر کردمو بدی 4000 تومنشو قبول کردی بیا میونشو بگیر 5500 واریز کن تا همه چی ختم به خیر بشه موافقی ؟؟؟

----------------------------------------------------------------------------
استغفرالله شیطونه میگه......

Babak

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
32
دوستان من یه تاپیک زدم که پاک کردن

یه کاربر هست به نام Omid_60 قرار بوده 6 ماه 5100 دیسک برا ما بفرسته برا ایشون کل مبلغ رو فرستادیم رو حساب سابقشون 3600 تا فرستادن 1500 تاشو نفرستادن نه به گوشیشون جواب میدن نه لاگین میکنن خواستم ببینم دوستان کسی آدرسی از ایشون داره ؟

تازه سفارشات برا خودم نبوده برا کسی بوده از طرف اون شخص سفارش دادم ایشون قرار بوده 2 هفته بفرسته
الانم اون فرد پاشو کرده تو یه کفش که اگه تا شنبه پولو پس ندی مامور میارم

شماره تماسشون ایرانسل هست از طریق شماره میشه پیداشون کرد چطوری ؟

منی که اینجا کاربر قدیمیم درسته تاپیک رو پاک میکنن ؟ آخه من تا مابقی باید فرقی بکنم ؟آخه 500 هزار تومن پول دست ایشون دارم !

هرکی بتونه کمکی بکنه ممنون میشم مژدگونی هم محفوضه
ارادت

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
پاک شدن تاپیک ها به دلیل اثبات صحت حرف های کسی نبود. من حتی وقت نمیگذارم تاپیک های بی ربط و بخونم چه برسه بخوام نظر بدم.

تاپیک ها حذف شدن چون در جای نا مناسب بود. . . حالا 40 بار دیگه هم زده بشه باز هم حذف میشه ...

می توانید از همین تاپیک روابط عمومی استفاده کنید .

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
Last edited:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
مرسی بهروز خان :happy:
مربی گری یاد من ندادیها میترسم بری اونور و من سرم بی کلاه بمونه :D
راستی این جریان 48 ساعته رو یه پیشنهاد بده بکننش 24 ساعت
البته طرح خوبیه به شرطی که زمانش کمتر باشه
من دقیقا یادمه یه سری از کاربران یک ساعتی یه بار آپ میزدن بدون اینکه یه قلم جنس بفروشن ولی الان خیلی بهتر شده اما قبول کن 48 ساعت زیاده و منی که جنس مدل جدید میارم یا هر روز ارسال دارم می خوام کد رهگیری بزارم تایپیکم بالا نیاد اذیت میشم
ممنون :happy:

aras194

Registered User
لایک‌ها
13
سلام
لطفا مواظب آی دی jason born باشید. خیلی خطرناکه و ظاهرا بار چندمش هست که از زاهدان میخواد کلاهبرداری کنه:

http://forum.persiantools.com/showth...45#post2980445

از مدیریت میخوام لطفا آی پی ایشون رو چک کنن

Last edited:

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156

C Y R U S

Registered User
لایک‌ها
25

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
مرسی بهروز خان :happy:
مربی گری یاد من ندادیها میترسم بری اونور و من سرم بی کلاه بمونه :D
راستی این جریان 48 ساعته رو یه پیشنهاد بده بکننش 24 ساعت
البته طرح خوبیه به شرطی که زمانش کمتر باشه
من دقیقا یادمه یه سری از کاربران یک ساعتی یه بار آپ میزدن بدون اینکه یه قلم جنس بفروشن ولی الان خیلی بهتر شده اما قبول کن 48 ساعت زیاده و منی که جنس مدل جدید میارم یا هر روز ارسال دارم می خوام کد رهگیری بزارم تایپیکم بالا نیاد اذیت میشم
ممنون :happy:

ما مخلصبم :p من که چیزی بلد نیستم بابا :D
آره خوب یکم زیاد هست ... اما صبر کن عادت بشه , یعد 24 ساعت مفید تر میشه ..
نصف حجم ریپورت ها کم شده :D

سلام
لطفا مواظب آی دی jason born باشید. خیلی خطرناکه و ظاهرا بار چندمش هست که از زاهدان میخواد کلاهبرداری کنه:

http://forum.persiantools.com/showth...45#post2980445

از مدیریت میخوام لطفا آی پی ایشون رو چک کنن

مدارک خودتون رو ارائه بدین ...

سلام.

لطفاً تاپیک فروش گنجینه کم نظیری از کتاب‌های صوتی انگلیسی من رو حذف کنید. چون من عناوین ارائه شده در این تاپیک رو به تاپیک عرضهْ انواع مجموعه‌های آموزش زبان انگلیسی، فرانسه، اسپانیایی و... اضافه کردم.

متشکرم.

انجام شد .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا