• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
من همینجوری نشستم ببینم کی این بحث تموم میشه ...
شماها بیخیال نمیشید , خسته هم نمیشید ؟

اصلا اهمیتی نداره اینجا کی با کی رفیق هست ( من اصلا فرزاد رو نمیشناسم ؛ فقط می دونم توی بازارچه فروشنده هست ) اگر اون هم توی تاپیک دیگران پست داده اشتباه کرده , جناب سی پی یو عزیز , شما هم که توی تاپیک ایشون پست دادید اشتباه کردید .

اگر این ماجرا ادامه پیدا کنه با هر جفت شما برخورد خواهد شد . ( حال چه از برخورد بترسید چه نترسید ) پس بهتر تمومش کنید .

ممنون

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
تو دیگه کاری نمیتونی بکنی جز ریپورت دیگه حرفی برات نمونده من هر چی گفتم که نتونستی جواب بدی
حیف که جای تماس با ما نداره وگرنه میپرسیدم جنستون مال کجاست ! روش زده Made In Haji Arzooni 100% Original

من همیشه در تقابل با آدمهای بی ادب و لمپن تنها کاری که می کنم گزارش هست . این چیز جدیدی نیست

همینکه سایت totalcore.com یه آدرس نداره . یه تماس با ما نداره . یه آدرس کارخونه نداره و ... ثابت می کنه چقدر معتبره !!!!!!!!!!

از طرفی بازم تکرار می کنم

همونطور هم که گفتم ، تووی totalcore.com هرگز ننوشته محصولاتش ساخت چین هستند
پس در بهترین حالتش هم محصولات شما مشابه چینی محصول totalcore.com هستند که ظاهرشون مثل ظاهر محصولات اصل هست

مثل اینکه من n97 چینی بفروشم و به صرف تشابه ظاهری لینک بدم به سایت اصلی نوکیا !!!

اصلا اهمیتی نداره اینجا کی با کی رفیق هست ( من اصلا فرزاد رو نمیشناسم ؛ فقط می دونم توی بازارچه فروشنده هست ) اگر اون هم توی تاپیک دیگران پست داده اشتباه کرده , جناب سی پی یو عزیز , شما هم که توی تاپیک ایشون پست دادید اشتباه کردید .

اگر این ماجرا ادامه پیدا کنه با هر جفت شما برخورد خواهد شد . ( حال چه از برخورد بترسید چه نترسید ) پس بهتر تمومش کنید .

ممنون

لابد اون یک میلیون فحشی هم توی یک پست به من داده ( پست 1457 )
اصلا مهم نیست !!! و برخورد لازم نداره !!!!

بامزه گفتید .
البته برام مهم نیست با اونهمه فحشی که داده باهاش برخورد کنید یا نه
اما دیگه لطفا ادای آدم بی طرف هم در نیارید

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57

ممنون
داداش من نشستن که فایده نداره
شما اینجا قاضی هستی باید قضاوت کنی کی راست میگه چیزی هم نیست که بگی من سر در نمیارم کاملا مشخصه چی به کجا هست فقط باید یه مقدار بخونید مطالب رو
به ما گفتن برید توی روابط عمومی ما اگه میخواستیم واسه هم حرف بزنیم که توی چت یا توی پی ام میگفتیم اینجا نمیگفتیم که
اومدیم اینجا که مشکل حل بشه
شما میگی فرزاد اشتباه کرده توی تاپیک فلانی پست داده . من با سند و دلیل دارم میگم ایشون میگه جنس من اصله من میگم با این سندها اصل نیست چرا من اشتباه کردم ؟
شما خودت خریدار بودی میرفتی میخریدی میدیدی این جنس اصل نیست این حرف رو میزدی ؟ مشتری اگه بلد بود فرق اصل و تقلبی چیه که نمی اومد بپرسه که پس نمیدونه وقتی این عکس رو میبینه و بالاش نوشته اصل میخره بعد هم میاد شاکی میشه تو بازارچه تاپیک میزنه فلانی کلاهبرداره
من هر حرفی زدم با سند زدم آقا بهروز ثابت هم میتونم بکنم پس کار اشتباهی نکردم

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968

بامزه گفتید .

البته که برخورد می شه ...
اما خوب , به من بگید که کی این ماجرا رو شروع کرد ؟
هر برخوردی که با اون پست و اون شخص بشه , مطمئنا ( عینا ) با شما و پست های شما هم خواهد شد .
من شما دو تارو به یک اندازه مقصر می دونم .

من و شما تقریبا یک زمان شروع فعالت در پی تی داشتیم , جایگاه هر کداممون هم در پی تی مشخص هست. نه شما توان این رو دارید که من رو به چیزی متهم کنید نه من برای این گونه حرف ها ارزشی قائل می شوم .
من کاری که باید انجام دهم را انجام می دهم .
تا الان هم فکر کردم بشود با صحبت کردن موضوع را حل کرد برای همین برخوردی انجام نشده . هنوز هم بر همین باور هستم .

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
من همیشه در تقابل با آدمهای بی ادب و لمپن تنها کاری که می کنم گزارش هست . این چیز جدیدی نیست

همینکه سایت totalcore.com یه آدرس نداره . یه تماس با ما نداره . یه آدرس کارخونه نداره و ... ثابت می کنه چقدر معتبره !!!!!!!!!!

از طرفی بازم تکرار می کنم

پس در بهترین حالتش هم محصولات شما مشابه چینی محصول totalcore.com هستند که ظاهرشون مثل ظاهر محصولات اصل هست

مثل اینکه من n97 چینی بفروشم و به صرف تشابه ظاهری لینک بدم به سایت اصلی نوکیا !!!

بامزه گفتید .
همینکه ssl داره مشخصه که معتبره
شما بگو از کجا ما منبع بیاریم ؟ ما که هرچی میگیم شما میگی سایتش 10 دلاره ناسا هم با 10 دلار میشه درست کرد .

بامزه گفتید .
اون تهمت ها و دروغ هایی که به من بستی اونا حساب نمیشه ؟
اونایی که گفتی یا کلاه سرشون گذاشتی یا جنست تقلبیه تهمت و توهین نیست ؟
اتفاقا اگه قرار باشه بی طرف باشه باید با شما برخورد بشه
شما بدیت اینکه فکر میکنی همه حرفات درسته

هر برخوردی که با اون پست و اون شخص بشه , مطمئنا ( عینا ) با شما و پست های شما هم خواهد شد .

من و شما تقریبا یک زمان شروع فعالت در پی تی داشتیم , جایگاه هر کداممون هم در پی تی مشخص هست. نه شما توان این رو دارید که من رو به چیزی متهم کنید نه من برای این گونه حرف ها ارزشی قائل می شوم .
تا الان هم فکر کردم بشود با صحبت کردن موضوع را حل کرد برای همین برخوردی انجام نشده . هنوز هم بر همین باور هستم .
برادر من ایشون شروع کرد داخل تاپیک من که فکر میکنم حمید جان پستش رو پاک کرد
بعدش هم شاخ بازی در اورد که من نمیدونم هر جا تاپیک بزنی میام میگم فلانه و ....
بنده هم اولش به راهش اومدم جلو گزارش دادم پی ام دادم و شرایط رو براتون توضیح دادم

Last edited:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193

اینکه شما منو با یک آدمی که تو ی هرپستش 10 تا فحشه یکی می دونی !!! نظر شماس و من اصلا دوست ندارم عوضش کنم
اینکه شما می دونی سایت مرجع این آقا totalcore.com نه یک شماره تماس داره نه یک آدرس و ثابت می کنه ابدا معتبر نیست اما به روی خودت نمیاری و بازم منو مقصر می دونی که این موضوع رو فاش کردم بازم به خودت مربوطه

اینم که هر برخوردی با یک فحاش می کنید با من بکنید هم خیلی واقعا برام مهم نیست
ببینید من دفعه قبل که اخراج شدم برای این پست بوده
http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=1958547#post1958547

عادت دارم به اینجور برخوردهای سلیقه ای و بی منطق

...
پس هر کاری که صلاحه انجام بدید

همینکه ssl داره مشخصه که معتبره
شما بگو از کجا ما منبع بیاریم ؟ ما که هرچی میگیم شما میگی سایتش 10 دلاره ناسا هم با 10 دلار میشه درست کرد .

اون تهمت ها و دروغ هایی که به من بستی اونا حساب نمیشه ؟
اونایی که گفتی یا کلاه سرشون گذاشتی یا جنست تقلبیه تهمت و توهین نیست ؟
اتفاقا اگه قرار باشه بی طرف باشه باید با شما برخورد بشه
شما بدیت اینکه فکر میکنی همه حرفات درسته

برادر من ایشون شروع کرد داخل تاپیک من که فکر میکنم حمید جان پستش رو پاک کرد
بعدش هم شاخ بازی در اورد که من نمیدونم هر جا تاپیک بزنی میام میگم فلانه و ....
بنده هم اولش به راهش اومدم جلو گزارش دادم پی ام دادم و شرایط رو براتون توضیح دادم

من با شما صحبتی ندارم چون فوق العاده بی ادب هستید

فقط تکرار می کنم حتی اگر totalcore.com معتبر باشه که نیست . بازم به محصولاتی که شما می فروشی هیچ ربطی نداره

Last edited:

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
اینکه شما منو با یک آدمی که تو ی هرپستش 10 تا فحشه یکی می دونی !!! نظر شماس و من اصلا دوست ندارم عوضش کنم
اینکه شما می دونی سایت مرجع این آقا totalcore.com نه یک شماره تماس داره نه یک آدرس و ثابت می کنه ابدا معتبر نیست اما به روی خودت نمیاری و بازم منو مقصر می دونی که این موضوع رو فاش کردم بازم به خودت مربوطه

اینم که هر برخوردی با یک فحاش می کنید با من بکنید هم خیلی واقعا برام مهم نیست
ببینید من دفعه قبل که اخراج شدم برای این پست بوده
http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=1958547#post1958547

عادت دارم به اینجور برخوردهای سلیقه ای و بی منطق

...
پس هر کاری که صلاحه انجام بدید

من با شما صحبتی ندارم چون فوق العاده بی ادب هستید

فقط تکرار می کنم حتی اگر totalcore.com معتبر باشه که نیست . بازم به محصولاتی که شما می فروشی هیچ ربطی نداره

فحش فحش نکن جواب توهین هات رو میدادم .
معتبر جناب آقای حاجی ارزونیه که طرفدارش رو میکنی باز من به یه سایت که فروشش فقط توی آمریکاست استناد میکنم شما چی ؟

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
داداش من نشستن که فایده نداره
شما اینجا قاضی هستی باید قضاوت کنی کی راست میگه چیزی هم نیست که بگی من سر در نمیارم کاملا مشخصه چی به کجا هست فقط باید یه مقدار بخونید مطالب رو
به ما گفتن برید توی روابط عمومی ما اگه میخواستیم واسه هم حرف بزنیم که توی چت یا توی پی ام میگفتیم اینجا نمیگفتیم که
اومدیم اینجا که مشکل حل بشه
شما میگی فرزاد اشتباه کرده توی تاپیک فلانی پست داده . من با سند و دلیل دارم میگم ایشون میگه جنس من اصله من میگم با این سندها اصل نیست چرا من اشتباه کردم ؟
شما خودت خریدار بودی میرفتی میخریدی میدیدی این جنس اصل نیست این حرف رو میزدی ؟ مشتری اگه بلد بود فرق اصل و تقلبی چیه که نمی اومد بپرسه که پس نمیدونه وقتی این عکس رو میبینه و بالاش نوشته اصل میخره بعد هم میاد شاکی میشه تو بازارچه تاپیک میزنه فلانی کلاهبرداره
من هر حرفی زدم با سند زدم آقا بهروز ثابت هم میتونم بکنم پس کار اشتباهی نکردم

نه من قاضی نیستم . پست های شما رو هم می مونه کاربران تصمیم می گیرند.
یه اصلی وجود داره که هر کسی آزاده جنسش رو هر جوری که دلش می خواد بفروشه . حال این خریدار هست که باید مواظب باشه چی می خره .

شما یک تاپیک دارید 110 تومان , یک تاپیک مال یه نفر دیگه هست 50 تومان . حال یک خریدار باهوش مباد از شما سوال می کنه که چرا قیمت شما اینه , بعد میره از اونم همین سوال رو میکنه و تصمیم به خرید میگیره .

به هیچ عنوان حرکت شما در تاپیک دیگران حتی با سند و مدرک درست نبوده و نیست و نخواهد بود.
این شامل حال همه کاربران می شود. اینجا محیط آزاد خرید و فروش است و قرار نیست هر کسی به خاطر منافع خودش تاپیک فروش دیگران را خراب کند .

من دوست دارم جنس تقلبی خودم را 4 برابر قیمت بفروشم , حال اگر خریداری پیدا شود که چشم بسته این کالا را بخرد به هیچ عنوان مشکل من نیست .

شما به عنوان یک فروشنده باید دلایلی را مطرح کنید که خریدار جذب شما شود و با یک رقابت سالم بتوانید جنستان را بفروشید نه با تخریب تاپیک فروش دیگران . ( حتی با علم تقلبی بودن جنس آنها ) .

پس شک نکنید کار شما به محض رویت باهاش برخورد خواهد شد . عجیب بود که تا حالا ریپورتی از این عمل به دست من نرسیده ...

پ ن : تمام این حرف ها شامل عملکرد جناب سی پی یو هم می شود .

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
نه من قاضی نیستم . پست های شما رو هم می مونه کاربران تصمیم می گیرند.
یه اصلی وجود داره که هر کسی آزاده جنسش رو هر جوری که دلش می خواد بفروشه . حال این خریدار هست که باید مواظب باشه چی می خره .

شما یک تاپیک دارید 110 تومان , یک تاپیک مال یه نفر دیگه هست 50 تومان . حال یک خریدار باهوش مباد از شما سوال می کنه که چرا قیمت شما اینه , بعد میره از اونم همین سوال رو میکنه و تصمیم به خرید میگیره .

به هیچ عنوان حرکت شما در تاپیک دیگران حتی با سند و مدرک درست نبوده و نیست و نخواهد بود.
این شامل حال همه کاربران می شود. اینجا محیط آزاد خرید و فروش است و قرار نیست هر کسی به خاطر منافع خودش تاپیک فروش دیگران را خراب کند .

من دوست دارم جنس تقلبی خودم را 4 برابر قیمت بفروشم , حال اگر خریداری پیدا شود که چشم بسته این کالا را بخرد به هیچ عنوان مشکل من نیست .

شما به عنوان یک فروشنده باید دلایلی را مطرح کنید که خریدار جذب شما شود و با یک رقابت سالم بتوانید جنستان را بفروشید نه با تخریب تاپیک فروش دیگران . ( حتی با علم تقلبی بودن جنس آنها ) .

پس شک نکنید کار شما به محض رویت باهاش برخورد خواهد شد . عجیب بود که تا حالا ریپورتی از این عمل به دست من نرسیده ...

پ ن : تمام این حرف ها شامل عملکرد جناب سی پی یو هم می شود .
آقا 4 برابر قیمت من بده اصلا مشکلی نیست .
آقا یه سوال : اگه کسی اونی که توی تایپیکش نوشته رو نده به مشتری این کار از لحاظ قانونی درسته یا نه ؟
ایشون نوشته اصل ولی اصل نیست ربطی به قیمت نداره

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
آقا 4 برابر قیمت من بده اصلا مشکلی نیست .
آقا یه سوال : اگه کسی اونی که توی تایپیکش نوشته رو نده به مشتری این کار از لحاظ قانونی درسته یا نه ؟
ایشون نوشته اصل ولی اصل نیست ربطی به قیمت نداره
اینجا مرجع قانونی براش وجود نداره . تنها نکته ای که میشه انجام داد اینه خریدار اعتراضش رو نشون میده و کاربران بعدی بر اساس اون ریویو خرید انجام نمی دن. در نتیجه فروشنده حذف میشه .

دقیقا برای همین هست که گفته میشه کاربران از فروشنده های کم اعتبار خرید نکنند. . . یا با تحقیق کامل خرید کنند .

اما همچنان اجازه تخریب تاپیک همان فروشندگان کم اعتبار به هیچ کس ( چه به حق و چه نا حق ) داده نمی شود.

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
من 1 کلمه هم نخودم کی به کیه !

اما اگه توتال کور خودش سایت داشت روی جعبش یا سی دیش یا دفترچش بلاخره یه جاییش می زد ..

پس نتیجه می گیریم این سایت ها ماله شرکت نیست !

در کل اینگونه محصولات رو از رو وب نمی شه گفت اصل هست یا تقلبی ! مثلا الان این یارو که اومده توی ماهواره تبلیغ می کنه ( همین الان هم صداش از اون اتاق داره میاد ! :دی ) می گه توتال کر اصل فقط با ژل لاغری هست که قیمت ژلش هم 50.000 تومنه ! یعنی چی ؟ یعنی اینکه بابا یه ژله 3 تومنی رو گذاشته رو یه دستگاه داره می کنه پاچه ملت 150.000 تومن !

اینگونه محصولات رو فقط وقتی کنار هم بزاری مشخص می شه کدومشون کیفیتش بهتره..

من 1 کلمه هم نخودم کی به کیه !

اما اگه توتال کور خودش سایت داشت روی جعبش یا سی دیش یا دفترچش بلاخره یه جاییش می زد ..

پس نتیجه می گیریم این سایت ها ماله شرکت نیست !

در کل اینگونه محصولات رو از رو وب نمی شه گفت اصل هست یا تقلبی ! مثلا الان این یارو که اومده توی ماهواره تبلیغ می کنه ( همین الان هم صداش از اون اتاق داره میاد ! :دی ) می گه توتال کر اصل فقط با ژل لاغری هست که قیمت ژلش هم 50.000 تومنه ! یعنی چی ؟ یعنی اینکه بابا یه ژله 3 تومنی رو گذاشته رو یه دستگاه داره می کنه پاچه ملت 150.000 تومن !

اینگونه محصولات رو فقط وقتی کنار هم بزاری مشخص می شه کدومشون کیفیتش بهتره..

Last edited:

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
اقا چجطوری ایدی این کلاه بردار رو دوباره باز کردید ؟
http://forum.persiantools.com/t164392-page2.html

این اهم متر به یکی فروخت و فقط پولشو گرفت !

هر دو اکانتش بسته شدن اما الان تا اکانت باز شد داره جنس میندازه به مردم !!!

چرا ایدیشو باز کردید ؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
جالبه والا !!
خودمونو تیکه پاره کردیم گفتیم این بابا جریانش اینه !! تا اخر جنس خراب به یکی انداخت اخراج شد حالا باز ای دیش باز شده.
آقایون توی اینجور موارد شما مسئول هستید اگه سر کسی کلاه بره , یکمقدار بیشتر دقت کنید.
حالا شاید بگید دائمی اخراج بشه با یه ای دی دیگه میاد !! خب با یه ای دی دیگه بیاد تا مدتی بخاطر پست پایین کسی طرفو تحویل نمیگیره و حواسشو جمع میکنه اگه بخواد چیزی ازش بخره.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا