• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Need to fight

Registered User
لایک‌ها
50
ببین من کلی از برگه های پستی رو روزانه نگه نمیدارم دیگه نیازی نیست اونم برای 50 هزار تومن
خواستی میرم پرینت میگیرم میذارم

جنس نیست چند عدد میخوای برات بذارم عکس یا بیای ببری برو پسر نذار ادبمو از دست بدم باشه من دروغ میگم برگشت نخورده باشه من ردوغ گو دزد کلاهبرادر توهم دکتر قضاوت با کسایی که خرید داشتن و میشناسن منو و منو دیدن

اگر نیاز بود پرینت پستی هم میگیرم یه آمار بگیر مرکز پستی رسالت مرکزی متوجه میشی

دوستانی که خرید داشتن خواهشا بیان بگن چقدر خرید داشتن راضی بودن آیا بنده دزدم ؟

ببین منم این جا بازی میفروشم.100 نفر بیا بگن تا الآن من کار اشتباهی کردم؟؟؟؟؟؟
پش حتما من دزدم.
تو که کد رهگیری ندادی بی خود کردی پاره کردی.کد رهگیری مگه برای تو هستش که میگی مهم نیست.اون برای منه که ببینم کی به دستم میرسه.اگه تازه به فرض محال که برگشت خورده باشه اگه کد رهگیری بود مشخص میشد که این بسته کی به دستم میرسه چون میزنه که وارد شهر شد یا نه.پس مقصر کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دوستانی که از من و این آقا خرید کردید بگید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کی الآن ضرر دیده من که 1 هفته الآف این یارو بودم یا این که اصلا پستش نکرده.
اگه راست میگی برو اداره پست کد رهگیری رو بگیر.این همه فکر کردی آخر این به اون مغز .... اومد که بگی انداختم رفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی راحت میشه دوباره رفت پست و کد رهگیری که برگشت خورد رو گرفت .این رو تو همین پرشین تولز بارها و بارها شده که کسی کد رهگیری رو گم کرده و رفته دوباره گرفته از جمله خود من که یک بار رفتم 7 تا بسته رو کد رهگیریشون رو که پست کرده بودم دوباره از پست گرفتم.برای اینم 2 ساعت فکر کن باز یه چیز مسخره بگو.
بزار کمکت کنم بگو من کار دارم نمیتونم 5 دقیقه وقت بزارم.خسته میشم.

nimak2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باشه تو راست میگی اینم فوتوشاپه منم دزد برای 50هزار تومن دزدی کردم محتاج این پول بودم من بارکدشم برات عکس گذاشتم کاری نداره که ببین قشنگ تو میخوای حرف خودتو بزنی مهم نیست .همون من دلالم و دزد تو مدیر یوبی سافت بازی تولید میکنی مرد مومن این مشکل من نیست تو به بسته پستی شک داری مشکلتو خودت حل کن همون ثانیشم بهت گفتم شماره کارتتو بده یکم فکر کن واریز کردی من اصلا چک کردم ببینم بهت بگم . باشه اول آخرش من دزد حرف تو هم درست این بسته و بارکدشو و مهر ها و ... همه فوتوشاپ منم حقه باز
شما تو شهرستان شاید اون کارو کنی ولی اینجا کسی تو تهران وقتی آب هست کسی تیمم نمیکنه وقتی بارکدش هست مهر پست هست مسخرست که تو باز میگی ساختگیه
هر چی دوست داری بگو کشی ندارم این قضبه رو بدم بارکد و بسته رو گذاشتم و.... دیگه بقیش مشکل خودته

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
من از کسی دفاع نمی کنم... ولی هیچ جنسی که 5 شنبه ارسال بشه 2 شنبه برگشتش به دست ارسال کنندش نمی رسه.. مگه پست ویژه.. ( پیشتاز نه ویژه ) و ارسال داخل شهری.. ( چه پیشتاز چ ویژه )

Need to fight

Registered User
لایک‌ها
50
ببین دسوت محترم برگشت میخورهی چیزی میاد آدرس فرستنده تو منزل ما کسی هست که بگیره امروز عصر من بیرون بودم رسیده این منزل

باشه شما راست میگی من دلالم شمام دکتر ولی خوبین نداره این رفتارت

من روزانه 4.30 صبح میرم سفر تا 4-6 ظهر میرسم تهران خواستی قبض عوارض های جاده قم و کاشان رو بذارم پرینت استفاده از کارت سوختم و..... البته اگه نمیگی فوتوشاپه و درست کردی و ... ببین اینم آدرس محل کار من بازار بزرگ بازار فرش سرای فاطمی پلای 6-11 افشار هستم خواستی پاشو بیا ببین من کی میام کی میرم کجا هستم روز کی میرم دانشگاه کی سفرم کی .....

ببین دیگه داری شلوغ میکنی بیخود

من نبودم که شمارو زیر سوال برده شما بودی همه چی بستی به بنده خدایی خوبیت نداره این رفتارا منی که از همون روز اول که گفتید کجاست کفتم شماره حساب بدین من کار دارم حوصله هم ندارم و.....
خوب نیست با ابروی کسی بازی کردن خوب نیست

دوستانی که میگن لحن صحبت ببینید خودشون چی میگن؟؟؟؟؟؟؟گفتم کد رهگیری تا بدونم کجاست من حوصله ندارم.
پس کی پست میکنی بسته ها رو همون موقع برو کد رهگیری رو بگیر.اصلا برای هفته بعد روزی که سر کار نمیری یا روزی که یکی از بچه ها میخوای سفارشش رو بفرستی بگیر بده.
من تا هفته بعد منتظر کد رهگیری میمونم.
خوب بنده خدا منم الآن سفارش مردم دستم بعد از چند روز برگردم بگم من حوصله ندارم شماره حساب بده؟؟؟؟؟شاید فروشنده بعد از من قیمت اونم مناسب بوده اما به خاطر همین کار اونم از دست داده باشه این چی؟؟؟؟؟
خوب کسی که این کار رو میکنه حوصله نداره چیزی نفروشه.
من امروز انتخاب واحدم بود و فایلمم بسته بود خدا به سر شاهده ولش کردم سفارش مردم رو که بهشون گفته بودم اماده کردم.گفتم اشکال نداره فردا میرم 2 روز الآف میشم که چرا روز تایین شده نرفتم فایلم رو باز کنم اما حد اقل سفارش مردم رو به دستشون میرسونم.
در کل زیاد نمیخواام بحث کنم چوا قبول نمیکنی مقصری.من از هیچ جا خبر ندارم و کد رهگیری خواستم ندادی.دائم هم خونه بودم آخرشم میگی بسته برگشت خورد پول رو بر میگردونم خدا حافظ همین.
باشه اگه من مقصرم هرچی شما بگی.من فردا صبح شماره حساب میدم بریز.

من از کسی دفاع نمی کنم... ولی هیچ جنسی که 5 شنبه ارسال بشه 2 شنبه برگشتش به دست ارسال کنندش نمی رسه.. مگه پست ویژه.. ( پیشتاز نه ویژه ) و ارسال داخل شهری.. ( چه پیشتاز چ ویژه )

قربان شما برم که شما که کاربر با سابقه این جا هستی و از همه بیشتر خرید و فروش کردی حرف من رو تایید میکنی منم همین رو گفتم اما گویا ...

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
صحیح هم نیست برای چند روز دیر و زود شدن بسته اینطور رفتار کنید... نوشدارو که نبوده.. بعضیا وقتا آدم یه سری مشکلات پیدا می کنه که حتی وقت غذا خوردن هم نداره.. البته در صورتی هم یک خریدار ممکنه نیاز شدید به اون جنس داشته باشه ( مثلا برای یک میهمانی بزرگ و مجلل ) که اون جنس براش 100 برابر ارزش مادیش ارزش داشته باشه...

در کل ارزش نداره با هم کل کل کنین..

nimak2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شنبه رفته محل یکشنبه رفته محل نگاه کنی 2 مهر خورده

2شنبه عصر برگشت خورده بسته های دو قبضه اینجوره خیلیا اینجور بوده کسی تو تهران هست از اقوامت البته اگر بفرست بیاد جعبرو ببره ببینه که راستیه یا ساختگی دیگه خدایی تهشی

من کلی ننداختم با ایشون یهو امده گفته من کلاهبرداری کردم و بدو بیراه بسته و گفته پولمو خورده منم جواب حرفاشونو گفتم تو باشی این کارو نمیکنی وجدانی

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
دیدم تاپیک روابط عمومی بازارچه آپ شده گفتم دوباره کلاهبرداری شده دیدم سوء تفاهمه
والا ما تو این بازارچه به اندازه جنسای که فروختیم بحث و کل کل کردیم هر روز با یکی به نظر من دو طرف سر این مسایل سابقه فعالیت خودتون رو زیر سوال نبرید و کوتاه بیاید تقصیر هر کی بوده باز خداروشکر کلاهبرداری نشده .

Need to fight

Registered User
لایک‌ها
50
صحبتات همه چیو مشخص میکنه

دوستمون آقای حرف خوبی زد √√√ : http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=3041156&postcount=594

شماره کارتتو بده بحثی نداریم دیگه

اینم شماره حساب بریز و اسکنش رو بده منتظرمبازم بهانه نیاری گم کردم و...
6037991019072432
بانک ملی
ببینیم کی میخوای واریز کنی.البته امیدی نیست

Last edited by a moderator:

nimak2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بببنی این 70 تومن 50 تومن که پول خودت 20 تومن بهت دادم بدونی که برام مهم نیست حداقل پول چند تا باکس دDVD میشه که کاسبی کنی من میگم حتی اون حسابمو حتی چکم نکردم ببینم ریختی اصلا یا نه ولی تو اینجور کردی برو خوش باش اینم مدرکش ؟ درست هست یا نه

http://up.iranblog.com/Files7/38eb68[B][/B]b42643472b8b0d.jpg

Last edited:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
من پست ها رو کامل خوندم و فکر می کردم قضیه حل بشه . اما مجبور شدم چندتا پست رو به خاطر اهانت پاک کنم .

من بارها گفتم , ما اینجا فضایی میخوایم که راجع به مشکلاتمون حرف بزنیم و سو تفاهم ها رو حل کنیم. اگر قرار باشه به هم دیگه توهین کنیم و تهمت بزنیم که نمیشه . . . ( ضمن اینکه استفاده از چند نام کاربری برای تایید حرف های خودمان هم کار قشنگی نیست و یک نکته منفی تلقی شد ) .

در هر حال من حق رو به nimak2 می دم و فکر میکنم ایشون یه اشتباه کوچیک کرده که کد رهگیری رو نداده . اگر پول برگشت نمی خورد من می خواستم که ایشون بسته رو دوباره ارسال کنه و کد رهگیری رو به شخص بده . اما حالا که پول برگشت خورده دیگه بحثی نیست .

ختم دادرسی :D

Need to fight

Registered User
لایک‌ها
50
آقا پس چرا پست های من اکثرا پاک شد.من امروز چک میکنم و باقی پول اضافی رو براتون برمیگردونم.

Need to fight

Registered User
لایک‌ها
50
من پست ها رو کامل خوندم و فکر می کردم قضیه حل بشه . اما مجبور شدم چندتا پست رو به خاطر اهانت پاک کنم .

من بارها گفتم , ما اینجا فضایی میخوایم که راجع به مشکلاتمون حرف بزنیم و سو تفاهم ها رو حل کنیم. اگر قرار باشه به هم دیگه توهین کنیم و تهمت بزنیم که نمیشه . . . ( ضمن اینکه استفاده از چند نام کاربری برای تایید حرف های خودمان هم کار قشنگی نیست و یک نکته منفی تلقی شد ) .

در هر حال من حق رو به nimak2 می دم و فکر میکنم ایشون یه اشتباه کوچیک کرده که کد رهگیری رو نداده . اگر پول برگشت نمی خورد من می خواستم که ایشون بسته رو دوباره ارسال کنه و کد رهگیری رو به شخص بده . اما حالا که پول برگشت خورده دیگه بحثی نیست .

ختم دادرسی :D

خوب دوست من با این که من امروز بازم میرم اداره پست اما این بحث به گفته خودتون هم تموم شده.چشم

Last edited:

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
سلام

از امروز این دوستان به جمع همکاران بازارچه اضافه میشن تا روند مدیریتی بهتری رو در این بخش داشته باشیم.

Wiseman به عنوان همکار بخش موبایل، سیم کارت و لوازم جانبی

H+R به عنوان همکار بخش خرید و فروش دومین و وب سایت

از دو همکار قبلی هم،

Hamid2day به بخش های سخت افزار و نرم افزار ها، سرویس ها و محصولات اینترنتی منتقل میشن

Bhrzk همچنان به عنوان همکار کل بخش بازارچه حضور خواهند داشت.

برای این دوستان آرزوی موفقیت میکنم.

Last edited:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
آقای محترم ashkan.sam لطفا در موضوعی که به شما ارتباطی نداره بیشتر از این دخالت نکنید .
ادامه دادن این ماجرا توسط هرکسی واکنش به همراه خواهد داشت .

ممنون از توجه

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
amin-shekooh

به این آقا بگین یه تاپیک کلی برای لوازمش بزنه... برداشته یکی یه آپ زده به هر تاپیک یه صفحه رو قروق کرده! ( درست نوشتم ؟! )

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
تو رو جون هر کی دوست دارید یا یه قانونی رو نزارید یا اگر گذاشتید اجراش کنید و راه های درروشم ببنید و سلیقه ای هم اجرا نکنید! اون از قوانین کلاه برداری که برای حمید گفتم اقا یا من مقصرم یا ایشون داره خلاف قانون میکنه (اون زمان نفهمیدم که چیه ماجرا و کجای کار میلنگه و خریت کردم و اون پیغام رو فرستادم برای حمید و بعدا فهمیدم چرا رسیدگی نمیکنه به این ماجرا!)! اینم از قانون 48 ساعت بامپ کردن تاپیک که ملت بجاش 10 تا تاپیک مشابه میزنن و الحمدالله اینجا خر تو خر تو از اینکه رسیدگی بشه! (4 تا همکار داره وضعش اینه وای بروزی که اینجا مدیری نباشه!)
این نمونه!:
http://forum.persiantools.com/t168110.html
http://forum.persiantools.com/t168447.html
http://forum.persiantools.com/t168657.html
تازه وسط تاپیک خود منم نوشت که پاک شد!

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
با سلام خدمت دوستان .
در رابطه با این تاپیک :

فروش چاقو کماندویی Mtech اصل آمریکا

و پست های اسپم این جناب :

ashkan.sam

خواهشا به ایشون بفهمونید که نباید تو تاپیک مردم اسپم بزنن .
تازه ادعا کنن که من نباید تاپیک بزنم !!!
ممنون میشم پست های مزحمل ایشون رو از تاپیک من پاک کنید .
لطفا یکم ایشون رو در راستای بهتر زیستن در بازاچه ارشاد کنید .
با تشکر .

ویرایش :

نمونه از پست های ایشون :

http://www.forum.persiantools.com/showpost.php?p=3056870&postcount=6
http://www.forum.persiantools.com/showpost.php?p=3056846&postcount=17

Last edited:

mfarzanegan

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

نمیدونم خبر دارید یا نه که ps3 چند وقتی هست که هک شده ولی نیاز به یک دانگل داره که قیمت اولیه اون 160 دلار بود
ولی از رو این دانگل کپی زدن و با قیمت خیلی کمتر فقط با 35 دلار دارن میفروشن
این دانگل کپی امکاناتشم از اصلش بیشتره

الان یک سایت ایرانی نماینده ps3 break هستش که این دانگل رو وارد کنه و بفروشه
ولی معلوم نیست کی میاره و با چه قیمتی میخواد بده

میخواستم به بچه های حرفه ای پی تی که میتونن از خارج جنس بیارم پیشنهاد کنم برن و این دانگل رو از سایت ps3 break عمده بخرن و بیارن بفروشن اینجا

فکر کنم فروش خوبی داشته باشه الان
برای ما هم خیلی خوب میشه چون راحتتر میتونم به کاربرای پی تی اطمینان کنیم تا یه سایت ایرانی که حتی یک شماره تلفن هم تو سایت قرار نداده برای تماس

امیدوارم یکی از حرفه ای های پی تی سراغ این ps3 break بره و رو هم نجات بده از این انتظار وحشتناک

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا