Need to fight
Registered User
ببین من کلی از برگه های پستی رو روزانه نگه نمیدارم دیگه نیازی نیست اونم برای 50 هزار تومن
خواستی میرم پرینت میگیرم میذارم
جنس نیست چند عدد میخوای برات بذارم عکس یا بیای ببری برو پسر نذار ادبمو از دست بدم باشه من دروغ میگم برگشت نخورده باشه من ردوغ گو دزد کلاهبرادر توهم دکتر قضاوت با کسایی که خرید داشتن و میشناسن منو و منو دیدن
اگر نیاز بود پرینت پستی هم میگیرم یه آمار بگیر مرکز پستی رسالت مرکزی متوجه میشی
دوستانی که خرید داشتن خواهشا بیان بگن چقدر خرید داشتن راضی بودن آیا بنده دزدم ؟
ببین منم این جا بازی میفروشم.100 نفر بیا بگن تا الآن من کار اشتباهی کردم؟؟؟؟؟؟
پش حتما من دزدم.
تو که کد رهگیری ندادی بی خود کردی پاره کردی.کد رهگیری مگه برای تو هستش که میگی مهم نیست.اون برای منه که ببینم کی به دستم میرسه.اگه تازه به فرض محال که برگشت خورده باشه اگه کد رهگیری بود مشخص میشد که این بسته کی به دستم میرسه چون میزنه که وارد شهر شد یا نه.پس مقصر کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دوستانی که از من و این آقا خرید کردید بگید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کی الآن ضرر دیده من که 1 هفته الآف این یارو بودم یا این که اصلا پستش نکرده.
اگه راست میگی برو اداره پست کد رهگیری رو بگیر.این همه فکر کردی آخر این به اون مغز .... اومد که بگی انداختم رفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی راحت میشه دوباره رفت پست و کد رهگیری که برگشت خورد رو گرفت .این رو تو همین پرشین تولز بارها و بارها شده که کسی کد رهگیری رو گم کرده و رفته دوباره گرفته از جمله خود من که یک بار رفتم 7 تا بسته رو کد رهگیریشون رو که پست کرده بودم دوباره از پست گرفتم.برای اینم 2 ساعت فکر کن باز یه چیز مسخره بگو.
بزار کمکت کنم بگو من کار دارم نمیتونم 5 دقیقه وقت بزارم.خسته میشم.