• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ashkan.sam

Registered User
لایک‌ها
16
فکر کنم یکی باید به شما بگه که جواب مردم رو درست بدی
الکی هم مظلوم نمایی نکن !
.
شما بفهم چی می گی !!
اینجا بازرچه هستش !! ادبیاتت رو درست کن ! با هرکس باید مثل خودش حرف زد !

بازار خريد و فروش پرشین تولز، محلی برای خرید و فروش وسایل خود. از مصرف کننده به مصرف کننده!

کجا گفته که خریدار حق نداره حرف بزنه و هرچی فروشنده میگه باید بگه چشم !!!
تفاوت حرف من و شما (اگر من اشتباه کنم ) ماکسیمم 3 هزار تومان بوده !!
که اینجوری جواب دادی !!
.
از سابقه شما هم مشخصه که چقدر خریداری .
ناراحتی مجبور نیستی بخری . هرکسی ارزش اینطور جنس هایی رو نمیدونه .

من جواب دادم ناراحتی تاپیک نزن !!
سابقه خواستی بدم ببینی خیلی بیشتر از تو تو همین جا من خرید کردم (شما که فقط قیمت می گیری و خرید نمی کنی و فقط کلانتر محلی !!)
اینم نمونه که میگم کلانتری (کلا خیلی عشق مدیر شدن داری و نصف پست هات تو روابط عمومی یا اصلاحات هستش !!)

http://www.forum.persiantools.com/showpost.php?p=2984128&postcount=60

http://www.forum.persiantools.com/showpost.php?p=3007527&postcount=4

http://www.forum.persiantools.com/showpost.php?p=3007574&postcount=1491

بعدم اینکه خریدار تو تمام تاپیک ها راجب قیمت صحبت می کنه و چونه میزنه !!
اگه چونه زدن ایرادی داره خودت چرا چونه میزنی !!!
.

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
بابا با هم درست صحبت بکنید اگه نشد بعد دعوا رو شروع بکنید :)

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
لازم به ذکره که تو این 4-5 روز اخیر بخش Post Report کار نمیکنه و بعد از ریپورت همینطور میمونه !

ashkan.sam

Registered User
لایک‌ها
16
جناب Bhrzk لطفا جواب منو بدید !!!
این قوانین سایته که کاملا معلومه !!!

توافق بر سر خريد يا فروش يک وسيله به عهده خريدار و فروشنده خواهد بود. به اين صورت که در همان موضوع (تاپيک) بحث و تبادل نظري در مورد امکانات و شرايط وسيله و احيانا قيمت آن صورت خواهد گرفت و در صورت توافق ، نحوه تحويل و دريافت وسيله به صورت يک توافق دو طرفه (بين خريدار و فروشنده) و در تماسهاي بعدي آنها خواهد بود که بهتر است قرار نهايي از طريق ايميل يا تلفن و خارج از سايت انجام شود.

این یعنی خریدار میتونه راجب قیمت صحبت کنه !!!
کجا گفته شده که خریدار حق نداره راجب قیمت نظر بده !! یا اینکه این کارش دخلته !!

به عنوان کسی که به معرفی محصول خود می پردازد یا نیاز به سرویس خاصی دارد و تاپیک را شروع کرده است، به هدایت بحث در جهت صحیح خود بپردازید، مدیران سایت نیز به شما کمک خواهند کرد.

اینم یعنی اینکه فروشنده درست برخورد کنه نه اینکه اگر کسی نظری داد بهش توهین کنه !!!

-----
امیدوارم این داستان پارتی بازی تو pt فقط شایعه باشه !!!

Last edited:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968

توافق بر سر خريد يا فروش يک وسيله به عهده خريدار و فروشنده خواهد بود. به اين صورت که در همان موضوع (تاپيک) بحث و تبادل نظري در مورد امکانات و شرايط وسيله و احيانا قيمت آن صورت خواهد گرفت و در صورت توافق ، نحوه تحويل و دريافت وسيله به صورت يک توافق دو طرفه (بين خريدار و فروشنده) و در تماسهاي بعدي آنها خواهد بود که بهتر است قرار نهايي از طريق ايميل يا تلفن و خارج از سايت انجام شود.

به عنوان کسی که به معرفی محصول خود می پردازد یا نیاز به سرویس خاصی دارد و تاپیک را شروع کرده است، به هدایت بحث در جهت صحیح خود بپردازید، مدیران سایت نیز به شما کمک خواهند کرد.

اینم یعنی اینکه فروشنده درست برخورد کنه نه اینکه اگر کسی نظری داد بهش توهین کنه !!!

-----
اخطاری که دریافت کردید به خاطر تکرار یک عملکرد منفی بود . من پیشتر هم تذکر داده بودم از زدن اسپم و دخالت های بیجا خودداری کنید . وقتی شخصی تذکری دریافت می کنه در صورت دیدن کوچکترین نوع تخلف باهاش برخورد میشه . پس صرفا به خاطر پست های شما در یک تاپیک نبود .

موضوع دوم , فروشنده حق داره قیمت جنس یا خدماتش رو تعیین کنه . من به عنوان یک فروشنده می خوام یک مداد رو 1 میلیون بفروشم . شما به عنوان خریدار یا از من این مداد رو یک میلیون می خری یا تاپیک رو میبندی میری از بقالی سر کوچه 100 تومن میخری. این حق انتخاب شماست . اما شما این حق رو ندارید به من بگید چرا 1 میلیون میدم ...

ما اینجا نظارتی بر قیمت ها نداریم ( اتحادیه هم نیستم که قیمت تعیین کنیم ) پس قیمت ها رو آزاد گذاشتیم تا خود خریدار تصمیم گیرنده باشه .

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
من وظیفه خودم می دانم که از همگی مدیران و همکاران بازارچه که در سعی دارند این آشفته بازار را سامان بدهند خسته نباشید بگوییم.
امیدوارم این پست فارغ از هرگونه پیش داوری ، کمی از خستگی دوستان مدیر و همکار بازارچه کم کند.

ashkan.sam

Registered User
لایک‌ها
16

-----

اخطاری که دریافت کردید به خاطر تکرار یک عملکرد منفی بود . من پیشتر هم تذکر داده بودم از زدن اسپم و دخالت های بیجا خودداری کنید . وقتی شخصی تذکری دریافت می کنه در صورت دیدن کوچکترین نوع تخلف باهاش برخورد میشه . پس صرفا به خاطر پست های شما در یک تاپیک نبود .

موضوع دوم , فروشنده حق داره قیمت جنس یا خدماتش رو تعیین کنه . من به عنوان یک فروشنده می خوام یک مداد رو 1 میلیون بفروشم . شما به عنوان خریدار یا از من این مداد رو یک میلیون می خری یا تاپیک رو میبندی میری از بقالی سر کوچه 100 تومن میخری. این حق انتخاب شماست . اما شما این حق رو ندارید به من بگید چرا 1 میلیون میدم ...

ما اینجا نظارتی بر قیمت ها نداریم ( اتحادیه هم نیستم که قیمت تعیین کنیم ) پس قیمت ها رو آزاد گذاشتیم تا خود خریدار تصمیم گیرنده باشه .

شما پس بیا قوانین بازارچه رو درست کن که هر جور دلت می خواد و هر جور دوست داری برخورد نکنی و با همه طبق قوانین برخورد کنی !!!
.
کجا شما تو قوانین گفتید که خریدار نمیتونه راجب قیمت حرف بزنه !! (حتما اینو نشون بدین)
یا اینکه این قانون نا نوشته هست و من علم غیب باید داشته باشم !!
.
ضمنا اگه اینطوری باشه شما باید تو کل تاپیک ها به همه اخطار بدی چون 90 % مواقع همه میان و میگن ما این قیمت می خریم !! و زیر قیمت فروشنده قیمت می زارن !!
.
اگه من لینک هاشو بزارم شما به همه اخطار میدی یا اینکه نه به هر کی دوست داری اخطار میدی !!

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
ريپورت كه مياد و اومده تو اين 4 5 روز مشكل شما رو نميدونم!
نمیدونم والا
من هم از خونه هم از محل کارم تست کردم ( نمونه اش برای این بنده خدا که شونصد هزارتا vst زده بود )‌ خود صفحه report مه دایم timeout میداد و بعد از چند بار سعی من دیگه بیخیال شدم .

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
من وظیفه خودم می دانم که از همگی مدیران و همکاران بازارچه که در سعی دارند این آشفته بازار را سامان بدهند خسته نباشید بگوییم.
امیدوارم این پست فارغ از هرگونه پیش داوری ، کمی از خستگی دوستان مدیر و همکار بازارچه کم کند.

ممنون دوست عزیز

نمیدونم والا
من هم از خونه هم از محل کارم تست کردم ( نمونه اش برای این بنده خدا که شونصد هزارتا vst زده بود )‌ خود صفحه report مه دایم timeout میداد و بعد از چند بار سعی من دیگه بیخیال شدم .

آره ... یه مقداری حجم ریپورت ها کم شده ... اما بازم میاد .

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
من این مداد رو یک میلیون می خری یا تاپیک رو میبندی میری از بقالی سر کوچه 100 تومن میخری.
ریشه این بحث نمیدونم ولی این مثال درست نیست الان اگر من بخام بخرم و اطلاعی از قیمت نداشته باشم وظیفه انسانی و اخلاقی و .. هست که هر کس اطلاع داره به من هم بگه تا من بتونم جنس به قیمت بخرم

ali_akbar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا ماجرای اقای ارش چی شد ؟ spyware

کلاه بردار معرفی شده

تاپیکش حذف شده اخرش نفهمیدیم ماجراش چی بود !

با تشکر / حجت

دزده آقاااا. اونم چه دزدی.پول منم خورده وقتی هم براش میل میزنی و بهش میگی میگه نمیخوام بدم.
الانم با ID های دیگه داره تو سایت میچرخه.
خونشونم عوض کرده رفته منطقه دیگه
خاک تو سر این ادما کنن که با پول مردم میخورن و میخوابن.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
ریشه این بحث نمیدونم ولی این مثال درست نیست الان اگر من بخام بخرم و اطلاعی از قیمت نداشته باشم وظیفه انسانی و اخلاقی و .. هست که هر کس اطلاع داره به من هم بگه تا من بتونم جنس به قیمت بخرم

ریشه بحث جایی نیست . من خودم از این شیوه خوشم نمیاد اما چاره ای نداریم .
ما اینجا آدم متخصص برای تشخیص قیمت صحیح نداریم .
می تونیم تیم هایی رو درست کنیم شبیه اتحادیه ها , که قیمت ها رو کنترل کنند , اون موقع می تونیم به قیمت های بالا اعتراض کنیم . اما تا قبل اون ما مجبوریم قیمت ها رو باز بگذاریم و وظیفه کنترل قیمت رو به تحقیق خریدار واگذار کنیم .

شما تو یه پاساژ میرید یک جنس رو 50 مدل قیمت میدن . کسی هم وظیفه انسانیش نمی دونه توضیح بده .
بعدش هم کی میگه اونی که میاد توی تاپیک و شروع میکنه به گفتن آی این گرونه ... این فلانه ... این انجوریه ... داره راست می گه ؟
چه ملاک تشخیصی براش وجود داره ؟

هنوز هم میگم خریدار باید قبل از خرید بره تحقیق کنه . از چهار نفر بپرسه ( توی پیغام خصوصی . تلفن . ایمیل , چت و ... ) بعد با چشم باز خرید کنه .

hadi3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقای Bhrzk تاپیک ما را چرا پاک کردی ؟

خریدهای اینترنتی شما از سایت های خارجی هر دلار 1000 تومن

ایا خرید اجناس از خارج کشور مشکل داره> ؟

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
اقای Bhrzk تاپیک ما را چرا پاک کردی ؟

خریدهای اینترنتی شما از سایت های خارجی هر دلار 1000 تومن

ایا خرید اجناس از خارج کشور مشکل داره> ؟
من تاپیک شما رو بستم تا سر فرصت بخونم . الانم هم شما شاکی داری. منتظر میشم تا اثبات بشه .

marshal_charmer

Registered User
لایک‌ها
1
تو رو خدا یه فکری برای بازارچه بکنید...
من الان می خوام یه چیزی خرید کنم ولی طرف شهرستان هستش !
میگه پول رو بریز تا برات بفرستم !
چون من یه بار اینجوری رفته تو پاچم می ترسم دوباره...

نمیشه پول رو به حساب مدیران محترم ریخت وقتی جنسو تحویل گرفتم پول رو به حساب طرف بریزن ؟!
ممنون

hadi3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
صحیحش گمان کنم SellerMart باشه.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
باید یک فکر اساسی برای این داستان کرد
چون هر ماه و یا هر چند وقت یکبار داره پیش میاد و این اصلا خوشاین نیست.

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
توی اینجور معاملات بهترین کار داشتن Third Party مطمئن و معتبره !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا