• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
توی اینجور معاملات بهترین کار داشتن Third Party مطمئن و معتبره !

اگه منظورتون شخص سومه که منم موافقم .
یعنی اول جنس و پول به یه آدم معتبر ارسال بشه و بعد اون شخص واسه طرفین ارسال کنه .
یه هزینه ای هم بابت این قضیه به شخص سوم داده بشه .

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
اگه منظورتون شخص سومه که منم موافقم .
یعنی اول جنس و پول به یه آدم معتبر ارسال بشه و بعد اون شخص واسه طرفین ارسال کنه .
یه هزینه ای هم بابت این قضیه به شخص سوم داده بشه .
حالا اين وسط بايد تحقيق كرد كه شخص ثالث خودش توزرد از آب در نياد. تازه‌شم، فرض كنيد جنس ناقص/صدمه ديده باشه، اين وسط تكليف چيه؟ از شخص ثالث انتظار حكميت دارين؟

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
اوکی تغییر دادم !

آخه پول به درک من با اون 50 دلار زهره ماری دومین خریده بودم.. اونا الان کلا دیس شده از نیم دات کام... ملت دارن منو فحش می دن...

ادیتد :
با ایشون صحبت کردم.. به نظر می رسه پرداخت من رو ایشون سپردن به یکی دیگه که متاسفانه طرف پیچونده.. و قرار شد ایشون هزینه منو برگردونه..

Last edited:

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
خواستی بیا من براتون واسطه می شم ( فقط یه هزینه پست دیگه اضافه می شه ).. زیاد از این کارا اینجا کردم دیگه عادت کردم ! :دی

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
خواستی بیا من براتون واسطه می شم ( فقط یه هزینه پست دیگه اضافه می شه ).. زیاد از این کارا اینجا کردم دیگه عادت کردم ! :دی
لول.. همین مونده تو بشی میدل من اینجا! طرز نوشته هات و فحش هات که همینجا نشون داده کی هستی! برای سایر همکاران عزیز بازارچه که من تازه فهمیدم چرا با شما برخورد نمیکنن هم عرض کنم سابقه شما اینه:

1. بالای 5 تا ای دی بن شده داری :lol:
2.اصولا عشقت آزار و اذیته!
3. خیلی وقت نگذشته از زمانی که امدی و گفتی پول ملتو میخوری و در میری و فلان میکنی و تاپیکشم موجوده!

حالا چرا همکارای بازارچه باهات برخورد نمیکنن؟
1.حمید که قربونش برم تازه فهمیدم اصلا با شما شریکه(مارو بگو رو دیوار کی یادگاری مینوشتیم!)!:lol:
2.بهروزم که کلیوم ول معطله! کافیه بزاری 20 تا دونه پست اینجا واسه خودش بزنه! جوری گاف میده همه به وجود بازارچه شک میکنن چه برسه به وجود قوانین! ادمو یاد رییس جمهور نازنین این کشور میندازه این برادر گلابتونمون..:D
3.فقط زمانی با شما برخورد شد که اینجا مدیر داشت! الان که اسما و رسما خر تو خره!:)

marshal_charmer

Registered User
لایک‌ها
1
لول.. همین مونده تو بشی میدل من اینجا! طرز نوشته هات و فحش هات که همینجا نشون داده کی هستی! برای سایر همکاران عزیز بازارچه که من تازه فهمیدم چرا با شما برخورد نمیکنن هم عرض کنم سابقه شما اینه:

1. بالای 5 تا ای دی بن شده داری :lol:
2.اصولا عشقت آزار و اذیته!
3. خیلی وقت نگذشته از زمانی که امدی و گفتی پول ملتو میخوری و در میری و فلان میکنی و تاپیکشم موجوده!

حالا چرا همکارای بازارچه باهات برخورد نمیکنن؟
1.حمید که قربونش برم تازه فهمیدم اصلا با شما شریکه(مارو بگو رو دیوار کی یادگاری مینوشتیم!)!:lol:
2.بهروزم که کلیوم ول معطله! کافیه بزاری 20 تا دونه پست اینجا واسه خودش بزنه! جوری گاف میده همه به وجود بازارچه شک میکنن چه برسه به وجود قوانین! ادمو یاد رییس جمهور نازنین این کشور میندازه این برادر گلابتونمون..:D
3.فقط زمانی با شما برخورد شد که اینجا مدیر داشت! الان که اسما و رسما خر تو خره!:)

چی شده بوده ! :blink:
:D

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
چی شده بوده ! :blink:
:D

خوب واقعیت رو باید از کسی شنید که 6 ساله اینجا تو بخش بازارچه فعاله نه 4 تا جوجه یوزر که یادشون نمیاد زمانی که اسی کل بازارچه رو مرج کرد تو 1 تاپیک (مدیر اینجا بود اون زمان) تنها کسی که از یوزرها داخل فروم علنی اعتراض کرد من بودم!(سال 2005) و بعد سال 2007 که حامد قانون کف قیمت فروش گذاشت فقط من اعتراض کردم (از بین این همه یوزر که الان خودشون جر میدن و میگن ماها عشق اینجاییم) و فقط هم من بن شدم بخاطرش تا اون قانون برداشته شد! دفعه بعدی هم که من باز تنها کسی بودم به مدیر شدن اون 2 تا یوزر متقلب (جالبه جفتشون سنگ پی تی به سینه میزدن من الان میپرسم کجان اون 3 نفر که یکیشون مدیر بود و اون 2 کاربر که بیان و بگن الان که پی تی براشون نون نیست کجا رفتن مگه نمیگفتن ما عشقمون پی تی اه! نکنه طلاقش دادن!) اعتراض کردم و بازم سرش بن شدم ولی نتیجه همه اینا فقط این بود که اینجا بازارچش شد اینی که الان هست و این ترافیکو داره و هیچوقت نگفتم اقا من کاری برای اینجا کردم و تو مغزم این فرو رفته اینجا یه محل خصوصیه که صاحابش هر جوری دوست داره ادارش میکنه(بوسیله مدیر هاش) ولی حداقل خواسته یه یوزر داخل فروم اینکه قوانین فروم برای همه یکسان اجرا بشه! باز 100% رحمت به این پسره وایزمن (همکار بخش گوشی) که من باهاش مشگل علنی هم دارم حداقل قوانین این فروم رو اجرا میکنه و ادم جاییش نمیسوزه که اینم 4 روز دیگه میره و تنها کاری کرده امده اینجا رو هم زده و رفته!

smsms

Registered User
لایک‌ها
3
بهتر نیست یه سیستم Itrader / Feedback ( بازار پوینت !! یا هر اسمی ) بزارید.
با هر خرید و فروش هرکدوم از مشتری و خریدار برای دیگری فیدبک میزاره. هر فیدبک هم مربوط به همون تاپیک فروشه. راحت میشه دید فروشنده چی فروخته.

اینطوری قشنگ میزان فعالیت و فروش کاربر مشخص میشه.
هیچ قانونی نیست که بتونه 100% از کلاه برداری بعضی ها جلوگیری کنه ولی باز با این سیستم 90% بی اعتمادی ها از بین میره.

خیلی از فروم ها از این سیستم استفاده میکن. یه دوری بزنید....

7gfb24h8507oj624u7gn.jpg

sgaw5lhf4pbmw4hfaxh.jpg

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
پیشنهاد اینجور چیزا داده شده پرشین تولز اصلا قبول نمیکنه همچین چیزی رو وگرنه خیلی عالی میشه واسه ما فروشنده ها

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
آقایان مدیران و کاربران محترم!
یه بابایی کلاه گذاشته سر ما اومده تا زانوها کلاه به قدری گشاده!
حالا من خواستم اول اینجا بگم تا شما راهنمای بکنید
کسی از دوستان میتونه واسطه بشه ایشون پول منو پس بده جنسشو بده
خرابه,گفتن نهایت 15 ساعت کار کرده ولی اتمام گارانتی جنس 2007 ه :blink:
هرکسی میتونه کمکی کنه بگه تا من تو پخ بگم آبروریزی نمیخوام بشه

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
rezidentevil

توهین و بی احترامی
عدم توجه به تذکرات!

دائم

متاسفانه دوباره مجوز خرید و فروش شما تا اطلاع ثانوی باطل شد!!
در مورد مشکل دیرینه اتون هم به صورت خصوصی با طرف مقابلتون صحبت کنین! منم از طرف مقابل میخوام که باهاتون همکاری داشته باشن

جناب mooZmar

اینکه فرمودید "به صورت خصوصی " منظورتان پیغام خصوصی است یا چیز دیگر ؟؟

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883

مدیران عزیز لطفا این یکیو جدی بگیرین
یارو 2هفتس میگه پولو واریز میکنم ولی خبری نست
من خودم از نزدیک اسپیکرارو دیدم واقعا مشکل دارن
اگه برخورد نشه همه میان اینجا کلابرداری...

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
مدیران عزیز لطفا این یکیو جدی بگیرین
یارو 2هفتس میگه پولو واریز میکنم ولی خبری نست
من خودم از نزدیک اسپیکرارو دیدم واقعا مشکل دارن
اگه برخورد نشه همه میان اینجا کلابرداری...

لطفا مستنداتی که وجود داره بگذارید تا درصورت اثبات از فعالیت ایشون جلوگیری بشه

signore

Registered User
لایک‌ها
636
rezidentevil

توهین و بی احترامی
عدم توجه به تذکرات!

دائم

متاسفانه دوباره مجوز خرید و فروش شما تا اطلاع ثانوی باطل شد!!
در مورد مشکل دیرینه اتون هم به صورت خصوصی با طرف مقابلتون صحبت کنین! منم از طرف مقابل میخوام که باهاتون همکاری داشته باشن

این دیگه چه صیغه ایه؟؟؟!!!! بن دائم شده ولی مجوز خرید و فروشش تا اطلاع ثانوی باطل شده!!!!!!!!!!!!!!! مضحکه!

mehdi_2006

Registered User
لایک‌ها
34
لطفا مستنداتی که وجود داره بگذارید تا درصورت اثبات از فعالیت ایشون جلوگیری بشه

دوست عزیز پاکسازی تاپیک زیر با توجه به فحش های رکیک که استارتر تاپیک داده کار شما بوده؟

ایشون پول مردم و رو میخوره راست راست هم واسه خودش می گرده به هر کس هم خواست تو تاپیک

عمومی فحش میده

http://forum.persiantools.com/t169593.html

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
از این زمان 24 ساعت به جناب king_2002 فرصت داده میشه تا حرفهاشون رو بزنند . سپس تصمیم گیری میشه .

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
دوست عزیز پاکسازی تاپیک زیر با توجه به فحش های رکیک که استارتر تاپیک داده کار شما بوده؟

ایشون پول مردم و رو میخوره راست راست هم واسه خودش می گرده به هر کس هم خواست تو تاپیک

عمومی فحش میده

http://forum.persiantools.com/t169593.html

اسم ایشون در لیست فروشندگان با سابقه منفی هست و نه در لیست محرومین فروش . ایشنون توانایی فعالیت دارند . خریدار نسبت به این سابقه منفی می تونه بهش اعتماد بکنه یا نکنه .
در صورت تکرار دخالت ؛ با نیز برخورد جدی خواهد شد .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا