• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
لطفا
report.gif

بدهید..
سلام
اسپمر های این تاپیک رو لطفا باهاشون برخورد کنید و پستهای اضافی رو پاک کنید
متشکر

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
لطفا تایتل تاپیک های زیر رو تغییر بدید :
http://forum.persiantools.com/t178519.html
به :
دانگل جیلبریک ps3 با آی سی at90usb162 برای کپی خور کردن ps3 با قابلیت آپدیت ....|[-,,.,,-]|....

و
http://forum.persiantools.com/t154001.html
به :
llllOOOooo Rezidentevilone Shop ( 123kharid.com ) oooOOOlll آپدیت = 1 ....|[-,,.,,-]|....

اسپپشل تنکس;)

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
و مطلب بعدی :

کی اسم منو برداشت گذاشت توی فروشندگان با سابقه منفی ؟

سابقه منفی من در فروش چی بوده که خودم خبر ندارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
و مطلب بعدی :

کی اسم منو برداشت گذاشت توی فروشندگان با سابقه منفی ؟

سابقه منفی من در فروش چی بوده که خودم خبر ندارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر ناراحتی که برش گردونم توی محروم از فروش ها ؟

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
اگر ناراحتی که برش گردونم توی محروم از فروش ها ؟

برو خودت رو مسخره کن :|

تا اونجایی که من یادمه سر اون بحث موزمار گفته بود انجام نده من ناخواسته انجام دادم به درخواست موزمار رفتم توی لیست افرادی که اجازه خرید و فروش ندارند

بعد از مدت طولانی موزمار اوکی برگشت رو داد و من برگشتم و اسمم برداشته شد

الان این که رفتم توی افراد دارای سابقه منفی چه سیقه ایه ؟ اینو جواب بده... نه بگو اگه دوست داری من فلان کار رو کنم بهمان کار رو کنم کم می اری چرا قصه حسین کرد تعریف می کنی ؟

الان آقا جان من من چرا باید توی افراد دارای سابقه منفی باشم ؟ اینو بهم بگو... بگو ببینم چه سابقه ای منفی ای دارم که خودم خبر ندارم؟ :blink:

=============

جای قلدر بازی درآوردن هم لطف کن اون تایتل های تاپیک رو ادیت کن.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
برو خودت رو مسخره کن :|

تا اونجایی که من یادمه سر اون بحث موزمار گفته بود انجام نده من ناخواسته انجام دادم به درخواست موزمار رفتم توی لیست افرادی که اجازه خرید و فروش ندارند

بعد از مدت طولانی موزمار اوکی برگشت رو داد و من برگشتم و اسمم برداشته شد

الان این که رفتم توی افراد دارای سابقه منفی چه سیقه ایه ؟ اینو جواب بده... نه بگو اگه دوست داری من فلان کار رو کنم بهمان کار رو کنم کم می اری چرا قصه حسین کرد تعریف می کنی ؟

الان آقا جان من من چرا باید توی افراد دارای سابقه منفی باشم ؟ اینو بهم بگو... بگو ببینم چه سابقه ای منفی ای دارم که خودم خبر ندارم؟ :blink:

=============

جای قلدر بازی درآوردن هم لطف کن اون تایتل های تاپیک رو ادیت کن.
ببین پسر خوب ...
شما یه سری کارا انجام دادی که اسمت جز محرومین از فروش نوشته شد . من قصد نداشتم تا اخر امسال اجازه فروش رو بهت برگردونم اما به احترام حمید و حرمت حرفایی که زد , این کار انجام شد .
حال اصلا این عمل بدین معنی نیست که سوابق شما پاک شده . شما کارهایی رو انجام دادی که فعالیت های مثبتی نبوده . ( مانند توهین و بی احترامی و ... ) پس اسم شما به عنوان یک فروشنده با سبقه منفی باقی خواهد ماند .

این بحث هم خاتمه یافته است از نظر من .

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
ببین پسر خوب ...
شما یه سری کارا انجام دادی که اسمت جز محرومین از فروش نوشته شد . من قصد نداشتم تا اخر امسال اجازه فروش رو بهت برگردونم اما به احترام حمید و حرمت حرفایی که زد , این کار انجام شد .
حال اصلا این عمل بدین معنی نیست که سوابق شما پاک شده . شما کارهایی رو انجام دادی که فعالیت های مثبتی نبوده . ( مانند توهین و بی احترامی و ... ) پس اسم شما به عنوان یک فروشنده با سبقه منفی باقی خواهد ماند .

این بحث هم خاتمه یافته است از نظر من .

ماشالا یه جور هم حرف می زنی انگار موزمار نیو چتر هست و شما ادمین کل فروم !!!! خدا یا شکر که شما تو فرم همکار بازارچه ای ! اگر در دنیای واقعی کاره ای می شدی چی می شد !!!!!! :blink:

در پاراگراف بالا که نوشتی 456 بار گفتی کارهای که کردی !!! خوب الان به من بگو ببینم من پول چند نفر رو خوردم ؟ و کلای چند نفر رو برداشتم ؟ چون من آلزایمر گرفتم شاید چون چیزی یادم نمیاد !

توهین و بی احترامی رو مطرح کردی ! به نظرت به یه گاگول بچه پر رو که پولت رو کشیدی بالا ! تازه !!! هارت و پورت هم می کنه !! بازم یه چیزی طلبکاره !!!!!! ( واقعا پدیده جالب و نادریه ! ) چطور باید صحبت کرد ؟

مگه بخاطر همون حرفا هر سال 6 ماهش من ممنوع الفروش نبودم ؟ که دوباره رفتم توی سابقه منفی دارا ؟:hmm:

من چرا باید اونجا باشم وقتی 1 ریال اینور اونور نکردم ؟:hmm:

======================

تا کی باید صبر کنیم این تایتل تاپیک ها ادیت شه ؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نظرت به یه گاگول بچه پر رو که پولت رو کشیدی بالا ! تازه !!! هارت و پورت هم می کنه !! بازم یه چیزی طلبکاره !!!!!! ( واقعا پدیده جالب و نادریه ! ) چطور باید صحبت کرد ؟

اینم بمونه برای اویدنس برای دوستانی که هی میگفتن ایشون دیگه بحثی وسط نمیکشه که من بیام و پاسخ بدم و برای اون بحث قبلی که میفتن فلانی شروع میکنه و ال و بل!

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
اینم بمونه برای اویدنس برای دوستانی که هی میگفتن ایشون دیگه بحثی وسط نمیکشه که من بیام و پاسخ بدم و برای اون بحث قبلی که میفتن فلانی شروع میکنه و ال و بل!
وحید این یه مورد رو هم به خاطر من نادیده بگیر!
ولی دیگه قول میدم که یه پست اینجوری بزنه، یا جای من تو این فروم باشه یا جای ایشون به عنوان فروشنده!!

برادر رزیدنت اویل
یه بار دیگه اینجوری پست بزنی، برو به خط دوم!

یه عبارتی هست که میگه هر چیزی حدی داره، و اگه از حد ش خارج بشه وای به روزی که بگندد نمک!!
اینجا ظاهر و باطن همینه! مسوولیت بازارچه هم در حال حاضر در اختیار بهروز ه و مثل نیکولا آنلکا میتونی از فروم خداحافظی کنی تا من و بهروز و سایرینی که حرف رو تورو متوجه نمیشن! از اینجا خداحافطی کنیم و با کادر فنی جدید، 100 تا 100 تا تاپیک فروش بزنی

این دو سه خط پایینی رو هم همینجوری بخون:
من الان حدود 20 هزار تا پی ام گرفتم و فرستادم تو این چند ساله! فکر کنم نزدیک 12000 تاش با تو بوده(حالا چند هزار تا اینور اونور)...نه با تو مشکلی دارم و نه از بسته بودن تاپیک های فروشت به من درصدی میرسه، نه از باز بودنشون درصدی از من کم میشه!

خلاصه کلام اینکه یه ریپورت دیگه از شما داشته باشم که دوباره به وحید توهین کردی، دقیقا یا من تو این فروم میمونم و یا تو میتونی تاپیک بزنی!!

این مدل پست رو من چندین بار زدم، ولی دیگه این واقعا واقعا آخریش بود...
حالا دیگه خود دانی

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
وحید این یه مورد رو هم به خاطر من نادیده بگیر!
ولی دیگه قول میدم که یه پست اینجوری بزنه، یا جای من تو این فروم باشه یا جای ایشون به عنوان فروشنده!!

حمید جان من معترض نیستم به این مطلب! اتفاقا منظور من اینکه اگر ایشون احساس میکنه در حقش اجحاف شده من با کمال میل حاضرم دلایل و مدارکم رو بیارم و ایشون هم دلایلشو بیاره و هر کسی از مدیرها یا کاربران دوست داشتید بزارید قضاوت کنه در مورد دلایل طرفین ! اینطوری ایشون راحت میشن که هر مشگلی ایجاد کردن ربطش ندن به ماجرایی که اصلا ربطی به کارایی که کردن نداره! مثال بزنم؟ سر اون تاپیک فروش پی پل این بابا فحش ناموس نوشت وسط فروم (اسکرین شاتاش هست!) و وقتی طرفی که مخاطب فحش ها بود امد گفت چرا فحش میدی من که هنوز جوابتو ندادم این بابا میگه اخه این فروم فلانی با من ال کرده و حقمه فحش بدم! دفعه قبلش سر یه موضوع 100% بیربط بن شده بود امد تاپیک زد 400 تومن پول ملت میخورم و نمیدم چون فلانی ال کرده! من از اول حرفم این بود چون میدونم این بابا هر زمان هر اتفاقی بیوفته بازم کاملا بیربط اون مسئله رو پیش میکشه و این وسط من اگر صبح تا شبم برام توهین بنویسه ککم نمیگزه ولی حق کاربرانی که در اینده با این دوستمون برخورد و مراوده خواهند داشت این نیست که به بهانه چیزی که اصلا در جریانش نیستن تاوان بدن!

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
حمید جان من معترض نیستم به این مطلب! اتفاقا منظور من اینکه اگر ایشون احساس میکنه در حقش اجحاف شده من با کمال میل حاضرم دلایل و مدارکم رو بیارم و ایشون هم دلایلشو بیاره و هر کسی از مدیرها یا کاربران دوست داشتید بزارید قضاوت کنه در مورد دلایل طرفین ! اینطوری ایشون راحت میشن که هر مشگلی ایجاد کردن ربطش ندن به ماجرایی که اصلا ربطی به کارایی که کردن نداره! مثال بزنم؟ سر اون تاپیک فروش پی پل این بابا فحش ناموس نوشت وسط فروم (اسکرین شاتاش هست!) و وقتی طرفی که مخاطب فحش ها بود امد گفت چرا فحش میدی من که هنوز جوابتو ندادم این بابا میگه اخه این فروم فلانی با من ال کرده و حقمه فحش بدم! دفعه قبلش سر یه موضوع 100% بیربط بن شده بود امد تاپیک زد 400 تومن پول ملت میخورم و نمیدم چون فلانی ال کرده! من از اول حرفم این بود چون میدونم این بابا هر زمان هر اتفاقی بیوفته بازم کاملا بیربط اون مسئله رو پیش میکشه و این وسط من اگر صبح تا شبم برام توهین بنویسه ککم نمیگزه ولی حق کاربرانی که در اینده با این دوستمون برخورد و مراوده خواهند داشت این نیست که به بهانه چیزی که اصلا در جریانش نیستن تاوان بدن!
خوب منم میگم این بحث و مدرک و این چیزها، نباید تو فروم باشه
میتونین خصوصی با هم صحبت کنیم! با شناختی هم که از تو دارم، میدونم که جوابش رو تو پیغام خصوصی میدی
حالا دیگه اگه مشکلات حل شد که خوب به سلامتی و دل خوش! ولی اگه حل نشد به هر دلیلی، ایشون حق ندارن که به قول تو به تو یا بقیه توهین کنن

این بحث هم اگه اجازه بدی، همین جا برای همیشه تموم بشه
رزیدنت اویل جان! شما هم اگه مدرکی دعوایی چیزی دارم، تو پی ام واسه وحید بفرست تا ایشالا شیرینی حل مشکل رو بخوریم
اینجا هم لطفا پست نزنین دیگه

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
میتونین خصوصی با هم صحبت کنیم! با شناختی هم که از تو دارم، میدونم که جوابش رو تو پیغام خصوصی میدی
حالا دیگه اگه مشکلات حل شد که خوب به سلامتی و دل خوش! ولی اگه حل نشد به هر دلیلی، ایشون حق ندارن که به قول تو به تو یا بقیه توهین کنن

رزیدنت اویل جان! شما هم اگه مدرکی دعوایی چیزی دارم، تو پی ام واسه وحید بفرست تا ایشالا شیرینی حل مشکل رو بخوریم
لول.. پس اصلا از ماجرا خبر نداری:lol: فکرمیکنم بهتره از حمید (تودی) بپرسی چه پیغام هایی رد و بدل شده! من از اولشم گفتم من تابع قوانین فروم هستم! شما بنویس قوانین نوشته یا نانوشته فروم چیه منم طبق همون قوانین عمل میکنم خدایی! وقتی خود مدیران و همکارها قوانین پشیزی براشون ارزش نداره انتظار داری کاربر بیاد و بهشون احترام بزاره؟ همین حرف شما که میگید که موضوع رو داخل پی ام پیگیری کنید جزو قوانینه@!قوانین میگه مدیر بخش(که اینجا نداره!) باید به تخلفات رسیدگی کنه و هم به کسی که شاکیه و هم به کسی که متشاکی پیغام بده موضوع رو حل کنه و با نفر خاطی برخورد کنه(که تا الان 1 عدد پیغام هم من دریافت نکردم در مورد این موضوع!)! همین قوانین به صراحت میگه کاربر حق نداره به هیچ عنوان موضوع کلاه برداری یا مغبون شدن از خرید و فروش رو نو فروم مطرح کنه! این بابا حرفش اینکه به موضوع اختلاف من و ایشون رسیدگی نشده و منم حق دارم هر جای فروم خواستم بیام و گیر بدم و توهین کنم! کما اینکه بارها اینکارو کرده! حداقل 200 تا ریپورت از تاپیک های مختلفم فروش خودم هست که توشون توهین کرده این موضوع رو پیش کشیده! تمام دفعاتی هم که شما اسمشو گذاشتید اختلاف ایشون حرفی زده منم امدم جواب دادم یا ریپورت دادم! یعنی بنده برام موضوع تموم شده بود (از زمانی که با علی توافق کردم) ولی این بابا دوست داره این موضوع رو کش بده و ازش بهره برداری کنه! برای این حرفمم مدرک دارم!

و نکته اخرمن بیکار نیستم که بیام گیر بدم به صحبت های این بابا! من در تعجبم برادر حمید تودی که موضوع پی ام ها و تاپیک های ایشون رو میدونه چرا این مسئله رو مطرح نکرده تا الان! اگر روال اینکه بخاطر رسیدگی نشدن به این موضوع من فحش ناموس بخورم و به خانوادم توهین بشه (و احتمالا شما هم بگید که مسئل داخل پیغام خصوصی یا خارج اینجا به ما ربطی نداره!) منم تلافیشو میکنم و حق طبیعیه منه داخل تمام تاپیک های فروش این بابا سابقه اش و تعداد بن شدنهاش و سایر چیزای دوست داشتنی در مورد ایشون رو ذکر کنم و به تک تک خریدارا پیغام بدم و اینارو مطرح کنم! اگر این حق طبیهی و قانونی منه پس 100% ازش بهره برداری میکنم چون این بابا هم داره از حق طبیعی و قانونیش تو توهین و تهدید و بهم ریختن جو و کارای کثیف استفاده میکنه!;)

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832

عزیزه دل ! من اسمی از کسی نیاوردم ! چرا انقدر دوست می داری بحث رو کش بدین ؟... این دنبال بهانست که بگه به ساحت مقدسش توهین شده ! آه خدای من !!!! که من دوباره بن بشم و یجورایی ارضا بشه !

مدارکه چی مرد مومن یعنی من با بیام حرفای 100 بار زدم رو بزنم ؟ برو تاپیک های همون موقع 99 درصد کاربرا حق رو به من دادن...

آقا اگه دنبال پابلیک کردنی بیا بحث رو بازش کن ببین حق با کیه ... پدر ما رو در آوردین این مدت ! اگه حق با من بود یوزر اینو بدینش به من اگه حق با اون بود یوزر منو بدینش به اون و دیگه مادام العمر حق استفاده از پی تی هم به مقصر ندین ..

ببینم من مقصرم که اعتماد کردم چشم بسته دو دسته با اعتماد سازی جنس مذکور رو فرستادم برای این آقا.. یا ایشون مقصره که وقتی دید گرافیک زنده نمی شه ( بردش پیش تعمیر کار حتی به من نگفت که رسیده! ) بعدش کلی چاچول بازی در آورد که فن کارت باز شده بود !!! یا پیغمبر کارت از وسط با لیزر برش خورده بود ! تمام چیپ هاش رو پشت و رو روی برد زده بودن !

مطرح کن ببینیم آقا جان حق با کیه ! شاید خدا خواست و این همه مدت قطع شدن دست رسی من جبران شد و حق به حق دار رسید

تاپیک های اون زمان توی باپگانی موجوده ؟ لینک هاش رو هم دارم

لول.. پس اصلا از ماجرا خبر نداری:lol: فکرمیکنم بهتره از حمید (تودی) بپرسی چه پیغام هایی رد و بدل شده! من از اولشم گفتم من تابع قوانین فروم هستم! شما بنویس قوانین نوشته یا نانوشته فروم چیه منم طبق همون قوانین عمل میکنم خدایی! وقتی خود مدیران و همکارها قوانین پشیزی براشون ارزش نداره انتظار داری کاربر بیاد و بهشون احترام بزاره؟ همین حرف شما که میگید که موضوع رو داخل پی ام پیگیری کنید جزو قوانینه@!قوانین میگه مدیر بخش(که اینجا نداره!) باید به تخلفات رسیدگی کنه و هم به کسی که شاکیه و هم به کسی که متشاکی پیغام بده موضوع رو حل کنه و با نفر خاطی برخورد کنه(که تا الان 1 عدد پیغام هم من دریافت نکردم در مورد این موضوع!)! همین قوانین به صراحت میگه کاربر حق نداره به هیچ عنوان موضوع کلاه برداری یا مغبون شدن از خرید و فروش رو نو فروم مطرح کنه! این بابا حرفش اینکه به موضوع اختلاف من و ایشون رسیدگی نشده و منم حق دارم هر جای فروم خواستم بیام و گیر بدم و توهین کنم! کما اینکه بارها اینکارو کرده! حداقل 200 تا ریپورت از تاپیک های مختلفم فروش خودم هست که توشون توهین کرده این موضوع رو پیش کشیده! تمام دفعاتی هم که شما اسمشو گذاشتید اختلاف ایشون حرفی زده منم امدم جواب دادم یا ریپورت دادم! یعنی بنده برام موضوع تموم شده بود (از زمانی که با علی توافق کردم) ولی این بابا دوست داره این موضوع رو کش بده و ازش بهره برداری کنه! برای این حرفمم مدرک دارم!

و نکته اخرمن بیکار نیستم که بیام گیر بدم به صحبت های این بابا! من در تعجبم برادر حمید تودی که موضوع پی ام ها و تاپیک های ایشون رو میدونه چرا این مسئله رو مطرح نکرده تا الان! اگر روال اینکه بخاطر رسیدگی نشدن به این موضوع من فحش ناموس بخورم و به خانوادم توهین بشه (و احتمالا شما هم بگید که مسئل داخل پیغام خصوصی یا خارج اینجا به ما ربطی نداره!) منم تلافیشو میکنم و حق طبیعیه منه داخل تمام تاپیک های فروش این بابا سابقه اش و تعداد بن شدنهاش و سایر چیزای دوست داشتنی در مورد ایشون رو ذکر کنم و به تک تک خریدارا پیغام بدم و اینارو مطرح کنم! اگر این حق طبیهی و قانونی منه پس 100% ازش بهره برداری میکنم چون این بابا هم داره از حق طبیعی و قانونیش تو توهین و تهدید و بهم ریختن جو و کارای کثیف استفاده میکنه!;)

عزیز جان من بابای شما نیستم! که یه خط در میون می گی بهم بابا !:lol: ( الان می خوای زمین و زمان رو گره بزنم که به من توهین شد ؟! )

خوشم میاد وقتی خوب می دونی که به این موضوع توی پی تی به هیچ وجه رسیدگی نمی شه هی میای می گی رسیدگی رسیدگی کنید ! که ملت فکر کنند واقعا من مقصرم

خیلی زرنگی !!! :دی

خودت هم می دونی موضوع چی بوده ! موزمار 1 لحظه اوکیش رو بده همه رو می ریزم رو دایره ببینم جای کی تو این پی تیه.

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
الان که هی می گی رسیدگی کنید اون زمان چرا وقتی تاپیک می دم فقط ریپورتش رو می دادی نمیو مدی از خودت دفاع کنی ؟ می گفتی من حرفی برای زدن ندارم ... تاپیکت و به قول معروف هد شاتت توی irwbuy هنوز موجوده....

اینا جدا نوشتم که وارایش نخوره مرجش کنید اگه خواستید

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
الان چک کردم تمام تاپیک های فروش اون زمان در دسترس هست.. عکس ایناش هم در دسترس هست...

فقط کافیه موزمار یه اوکی بده تا آخر امشب یکی از اینجا واسه همیشه بره.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
جناب programmer-69 شما اتهامی رو نسبت به شخصی وارد داشتید . لطفا مدارک و مستندات خودتون رو ارائه کنید . این کاربران هستند که تشخیص می دهند چه کسی کلاه بردار است چه کسی نیست .

ممنون

programmer-69

Registered User
لایک‌ها
99
جناب programmer-69 شما اتهامی رو نسبت به شخصی وارد داشتید . لطفا مدارک و مستندات خودتون رو ارائه کنید . این کاربران هستند که تشخیص می دهند چه کسی کلاه بردار است چه کسی نیست .

ممنون

بچه خوشگل تو که 2 دقیق هم وقت نمی زاری برای سایت چطوری همکار شدی از من 122 تومن بلند کرده و از یکی دیگه از بچه ها 240 تومن و کلی هم بچه های دیگه امروز مشخص شد که این کلاهبرداره بزار باشه که بچه ها گول نخورن منم فردا دارم می رم شکایت .....

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
من اکثر تاپیکا رو که میخونم میبینم جنگ جدل بین وحید و این آقای رزیدنت اویل همه جا هست
من وحید میشناسم از نزدیک دیدمش خیلی سال هم هست ! اصلا هم تو دعوای شما اینها هم نبودم !وحید فک کنم منو بشناسه الان هم دسترسی منو تو بلک موس(بلک مایس یه همچین چیزایی بود)بسته پس نمیخوام طرفداریشو بکنم ولی کسی که کلی فروش داشته از اعضای قدیمی هست
من چون خودم یه سابقه بد تو فروشم دارم که تقصیر منم نبوده شرمنده کلی از دوستام شدم بنابر این اگه دعوایی دارید فروم رو به گند نکش رزیدنت اویل عزیز چون وجهه یکی رو که خراب کنی دیگه نمیشه درستش کرد.اینجوری که شما تو همه تاپیکا جیلیز ویلیز میکنه از لحاظ منه بیننده فکر میکنم شما مقصری !
بازم میگم از لحاظ یه کاربر معمولی نطر دادم .با این کارا هم وحهه خودتو خراب میکنی رزیدنت اویل هم وحید و

Last edited:

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
من اکثر تاپیکا رو که میخونم میبینم جنگ جدل بین وحید و این آقای رزیدنت اویل همه جا هست
من وحید میشناسم از نزدیک دیدمش خیلی سال هم هست ! اصلا هم تو دعوای شما اینها هم نبودم !وحید فک کنم منو بشناسه الان هم دسترسی منو تو بلک موس(بلک مایس یه همچین چیزایی بود)بسته پس نمیخوام طرفداریشو بکنم ولی کسی که کلی فروش داشته از اعضای قدیمی هست
من چون خودم یه سابقه بد تو فروشم دارم که تقصیر منم نبوده شرمنده کلی از دوستام شدم بنابر این اگه دعوایی دارید فروم رو به گند نکش رزیدنت اویل عزیز چون وجهه یکی رو که خراب کنی دیگه نمیشه درستش کرد.اینجوری که شما تو همه تاپیکا جیلیز ویلیز میکنه از لحاظ منه بیننده فکر میکنم شما مقصری !
بازم میگم از لحاظ یه کاربر معمولی نطر دادم .با این کارا هم وحهه خودتو خراب میکنی رزیدنت اویل هم وحید و

قرار شد 1 بار برای همیشه موزمار بیاد این مساله رو تمومش کنیم... هر کی مقصر بود یوزرش رو بده اون یکی و دیگه پی تی نیاد :hmm:

جالبه که وقتی من مسمم به پی گیری شدم دیگه از این دوست چند سالتون هم خبری نشد !

موزمار جان لطفا اون پی . ام های منو چک کن اوکی رو بده تا تمومش کنیم من دیگه خسته شدم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا