اگر ناراحتی که برش گردونم توی محروم از فروش ها ؟و مطلب بعدی :
کی اسم منو برداشت گذاشت توی فروشندگان با سابقه منفی ؟
سابقه منفی من در فروش چی بوده که خودم خبر ندارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر ناراحتی که برش گردونم توی محروم از فروش ها ؟
ببین پسر خوب ...برو خودت رو مسخره کن :|
تا اونجایی که من یادمه سر اون بحث موزمار گفته بود انجام نده من ناخواسته انجام دادم به درخواست موزمار رفتم توی لیست افرادی که اجازه خرید و فروش ندارند
بعد از مدت طولانی موزمار اوکی برگشت رو داد و من برگشتم و اسمم برداشته شد
الان این که رفتم توی افراد دارای سابقه منفی چه سیقه ایه ؟ اینو جواب بده... نه بگو اگه دوست داری من فلان کار رو کنم بهمان کار رو کنم کم می اری چرا قصه حسین کرد تعریف می کنی ؟
الان آقا جان من من چرا باید توی افراد دارای سابقه منفی باشم ؟ اینو بهم بگو... بگو ببینم چه سابقه ای منفی ای دارم که خودم خبر ندارم؟ :blink:
=============
جای قلدر بازی درآوردن هم لطف کن اون تایتل های تاپیک رو ادیت کن.
ببین پسر خوب ...
شما یه سری کارا انجام دادی که اسمت جز محرومین از فروش نوشته شد . من قصد نداشتم تا اخر امسال اجازه فروش رو بهت برگردونم اما به احترام حمید و حرمت حرفایی که زد , این کار انجام شد .
حال اصلا این عمل بدین معنی نیست که سوابق شما پاک شده . شما کارهایی رو انجام دادی که فعالیت های مثبتی نبوده . ( مانند توهین و بی احترامی و ... ) پس اسم شما به عنوان یک فروشنده با سبقه منفی باقی خواهد ماند .
این بحث هم خاتمه یافته است از نظر من .
به نظرت به یه گاگول بچه پر رو که پولت رو کشیدی بالا ! تازه !!! هارت و پورت هم می کنه !! بازم یه چیزی طلبکاره !!!!!! ( واقعا پدیده جالب و نادریه ! ) چطور باید صحبت کرد ؟
وحید این یه مورد رو هم به خاطر من نادیده بگیر!اینم بمونه برای اویدنس برای دوستانی که هی میگفتن ایشون دیگه بحثی وسط نمیکشه که من بیام و پاسخ بدم و برای اون بحث قبلی که میفتن فلانی شروع میکنه و ال و بل!
وحید این یه مورد رو هم به خاطر من نادیده بگیر!
ولی دیگه قول میدم که یه پست اینجوری بزنه، یا جای من تو این فروم باشه یا جای ایشون به عنوان فروشنده!!
خوب منم میگم این بحث و مدرک و این چیزها، نباید تو فروم باشهحمید جان من معترض نیستم به این مطلب! اتفاقا منظور من اینکه اگر ایشون احساس میکنه در حقش اجحاف شده من با کمال میل حاضرم دلایل و مدارکم رو بیارم و ایشون هم دلایلشو بیاره و هر کسی از مدیرها یا کاربران دوست داشتید بزارید قضاوت کنه در مورد دلایل طرفین ! اینطوری ایشون راحت میشن که هر مشگلی ایجاد کردن ربطش ندن به ماجرایی که اصلا ربطی به کارایی که کردن نداره! مثال بزنم؟ سر اون تاپیک فروش پی پل این بابا فحش ناموس نوشت وسط فروم (اسکرین شاتاش هست!) و وقتی طرفی که مخاطب فحش ها بود امد گفت چرا فحش میدی من که هنوز جوابتو ندادم این بابا میگه اخه این فروم فلانی با من ال کرده و حقمه فحش بدم! دفعه قبلش سر یه موضوع 100% بیربط بن شده بود امد تاپیک زد 400 تومن پول ملت میخورم و نمیدم چون فلانی ال کرده! من از اول حرفم این بود چون میدونم این بابا هر زمان هر اتفاقی بیوفته بازم کاملا بیربط اون مسئله رو پیش میکشه و این وسط من اگر صبح تا شبم برام توهین بنویسه ککم نمیگزه ولی حق کاربرانی که در اینده با این دوستمون برخورد و مراوده خواهند داشت این نیست که به بهانه چیزی که اصلا در جریانش نیستن تاوان بدن!
لول.. پس اصلا از ماجرا خبر نداری:lol: فکرمیکنم بهتره از حمید (تودی) بپرسی چه پیغام هایی رد و بدل شده! من از اولشم گفتم من تابع قوانین فروم هستم! شما بنویس قوانین نوشته یا نانوشته فروم چیه منم طبق همون قوانین عمل میکنم خدایی! وقتی خود مدیران و همکارها قوانین پشیزی براشون ارزش نداره انتظار داری کاربر بیاد و بهشون احترام بزاره؟ همین حرف شما که میگید که موضوع رو داخل پی ام پیگیری کنید جزو قوانینه@!قوانین میگه مدیر بخش(که اینجا نداره!) باید به تخلفات رسیدگی کنه و هم به کسی که شاکیه و هم به کسی که متشاکی پیغام بده موضوع رو حل کنه و با نفر خاطی برخورد کنه(که تا الان 1 عدد پیغام هم من دریافت نکردم در مورد این موضوع!)! همین قوانین به صراحت میگه کاربر حق نداره به هیچ عنوان موضوع کلاه برداری یا مغبون شدن از خرید و فروش رو نو فروم مطرح کنه! این بابا حرفش اینکه به موضوع اختلاف من و ایشون رسیدگی نشده و منم حق دارم هر جای فروم خواستم بیام و گیر بدم و توهین کنم! کما اینکه بارها اینکارو کرده! حداقل 200 تا ریپورت از تاپیک های مختلفم فروش خودم هست که توشون توهین کرده این موضوع رو پیش کشیده! تمام دفعاتی هم که شما اسمشو گذاشتید اختلاف ایشون حرفی زده منم امدم جواب دادم یا ریپورت دادم! یعنی بنده برام موضوع تموم شده بود (از زمانی که با علی توافق کردم) ولی این بابا دوست داره این موضوع رو کش بده و ازش بهره برداری کنه! برای این حرفمم مدرک دارم!خوب منم میگم این بحث و مدرک و این چیزها، نباید تو فروم باشه
میتونین خصوصی با هم صحبت کنیم! با شناختی هم که از تو دارم، میدونم که جوابش رو تو پیغام خصوصی میدی
حالا دیگه اگه مشکلات حل شد که خوب به سلامتی و دل خوش! ولی اگه حل نشد به هر دلیلی، ایشون حق ندارن که به قول تو به تو یا بقیه توهین کنن
این بحث هم اگه اجازه بدی، همین جا برای همیشه تموم بشه
رزیدنت اویل جان! شما هم اگه مدرکی دعوایی چیزی دارم، تو پی ام واسه وحید بفرست تا ایشالا شیرینی حل مشکل رو بخوریم
اینجا هم لطفا پست نزنین دیگه
خوب منم میگم این بحث و مدرک و این چیزها، نباید تو فروم باشه
میتونین خصوصی با هم صحبت کنیم! با شناختی هم که از تو دارم، میدونم که جوابش رو تو پیغام خصوصی میدی
حالا دیگه اگه مشکلات حل شد که خوب به سلامتی و دل خوش! ولی اگه حل نشد به هر دلیلی، ایشون حق ندارن که به قول تو به تو یا بقیه توهین کنن
این بحث هم اگه اجازه بدی، همین جا برای همیشه تموم بشه
رزیدنت اویل جان! شما هم اگه مدرکی دعوایی چیزی دارم، تو پی ام واسه وحید بفرست تا ایشالا شیرینی حل مشکل رو بخوریم
اینجا هم لطفا پست نزنین دیگه
لول.. پس اصلا از ماجرا خبر نداری:lol: فکرمیکنم بهتره از حمید (تودی) بپرسی چه پیغام هایی رد و بدل شده! من از اولشم گفتم من تابع قوانین فروم هستم! شما بنویس قوانین نوشته یا نانوشته فروم چیه منم طبق همون قوانین عمل میکنم خدایی! وقتی خود مدیران و همکارها قوانین پشیزی براشون ارزش نداره انتظار داری کاربر بیاد و بهشون احترام بزاره؟ همین حرف شما که میگید که موضوع رو داخل پی ام پیگیری کنید جزو قوانینه@!قوانین میگه مدیر بخش(که اینجا نداره!) باید به تخلفات رسیدگی کنه و هم به کسی که شاکیه و هم به کسی که متشاکی پیغام بده موضوع رو حل کنه و با نفر خاطی برخورد کنه(که تا الان 1 عدد پیغام هم من دریافت نکردم در مورد این موضوع!)! همین قوانین به صراحت میگه کاربر حق نداره به هیچ عنوان موضوع کلاه برداری یا مغبون شدن از خرید و فروش رو نو فروم مطرح کنه! این بابا حرفش اینکه به موضوع اختلاف من و ایشون رسیدگی نشده و منم حق دارم هر جای فروم خواستم بیام و گیر بدم و توهین کنم! کما اینکه بارها اینکارو کرده! حداقل 200 تا ریپورت از تاپیک های مختلفم فروش خودم هست که توشون توهین کرده این موضوع رو پیش کشیده! تمام دفعاتی هم که شما اسمشو گذاشتید اختلاف ایشون حرفی زده منم امدم جواب دادم یا ریپورت دادم! یعنی بنده برام موضوع تموم شده بود (از زمانی که با علی توافق کردم) ولی این بابا دوست داره این موضوع رو کش بده و ازش بهره برداری کنه! برای این حرفمم مدرک دارم!
و نکته اخرمن بیکار نیستم که بیام گیر بدم به صحبت های این بابا! من در تعجبم برادر حمید تودی که موضوع پی ام ها و تاپیک های ایشون رو میدونه چرا این مسئله رو مطرح نکرده تا الان! اگر روال اینکه بخاطر رسیدگی نشدن به این موضوع من فحش ناموس بخورم و به خانوادم توهین بشه (و احتمالا شما هم بگید که مسئل داخل پیغام خصوصی یا خارج اینجا به ما ربطی نداره!) منم تلافیشو میکنم و حق طبیعیه منه داخل تمام تاپیک های فروش این بابا سابقه اش و تعداد بن شدنهاش و سایر چیزای دوست داشتنی در مورد ایشون رو ذکر کنم و به تک تک خریدارا پیغام بدم و اینارو مطرح کنم! اگر این حق طبیهی و قانونی منه پس 100% ازش بهره برداری میکنم چون این بابا هم داره از حق طبیعی و قانونیش تو توهین و تهدید و بهم ریختن جو و کارای کثیف استفاده میکنه!
جناب programmer-69 شما اتهامی رو نسبت به شخصی وارد داشتید . لطفا مدارک و مستندات خودتون رو ارائه کنید . این کاربران هستند که تشخیص می دهند چه کسی کلاه بردار است چه کسی نیست .
ممنون
من اکثر تاپیکا رو که میخونم میبینم جنگ جدل بین وحید و این آقای رزیدنت اویل همه جا هست
من وحید میشناسم از نزدیک دیدمش خیلی سال هم هست ! اصلا هم تو دعوای شما اینها هم نبودم !وحید فک کنم منو بشناسه الان هم دسترسی منو تو بلک موس(بلک مایس یه همچین چیزایی بود)بسته پس نمیخوام طرفداریشو بکنم ولی کسی که کلی فروش داشته از اعضای قدیمی هست
من چون خودم یه سابقه بد تو فروشم دارم که تقصیر منم نبوده شرمنده کلی از دوستام شدم بنابر این اگه دعوایی دارید فروم رو به گند نکش رزیدنت اویل عزیز چون وجهه یکی رو که خراب کنی دیگه نمیشه درستش کرد.اینجوری که شما تو همه تاپیکا جیلیز ویلیز میکنه از لحاظ منه بیننده فکر میکنم شما مقصری !
بازم میگم از لحاظ یه کاربر معمولی نطر دادم .با این کارا هم وحهه خودتو خراب میکنی رزیدنت اویل هم وحید و