در بهره اول من اصلا حالم خوب نیست به زور می تونم به مانیتور نگاه کنم چشام داره از کاسه در میاد ! اما جوابتون رو کامل می دم که اگه آگاه نیستین آگاه بشین
فردا باز حمله نکننین به من بگین مسائل قبلی رو پیش کشید باز.. اینم بگم زود تر ! ( زخم خورده ایم دیگه حواسمون جمع هست ! )
=============
خوب خط به خط می ریم جلو
وقتی برگردیم به ای دی اولیت که بن شد و دلیل اون رو جستجو کنیم به چیزی میرسیم به اسم گرو کشی ... من که یادم نرفته ( مدیران ارشد هم یادشون نرفته - کاربران هم یادشون نرفته ) که شما مبلغی از پول کاربران را به خاطر خصومت شخصی با یک نفر گرو کشیده بودی .
البته اون اولین آی دی من در اینجا نبود اما آی دی اصلیم بود !.. شما مگه نمی گی رفتی در اعماق تاریخ کندکاشت کردی ؟ خوب چرا یک چشمه این کار رو کردی ؟ یعنی نصفه وقایع رو ندیدی ؟
خوب من مجبورا باید براتون شرح وقایع رو دوباره بگم که موضوع چی بود :
ما یک کارت گرافیک گذاشتیم برای فروش... آقای x گفت بفرستش برام رسید پولش رو بهت می دم... و یکی از مدیران پی تی به نام live for what ? هم ضمانت اینو کرد که آقای x همانند چشمان ما می باشد و اگه پول بهت نداد من 653 برابرش رو بهت می دم شما خیالت تخت !
ما کارت گرافیک رو فرستادیم و بعد یک هفته اخبار رسید که اون x رفته چند جا که کارت گرافیک رو زنده کنه به بشکه خورده نتونسته ! بعد اومد گفت که ای کائنات و ستارگان فن این کارت باز شده بوده !!!!!! چرا به من نگفتی فنش باز شده ؟ من پول که صحله چیز هم بهت نمی دم !
و این بحث ها و جدل ها و تاپیک ها ادامه یدا کرد تا در آخرین تاپیک دیگه آقای x هیچ حرفی برای گفتن نداشت ! و مقصر بودنش کاملا مشخص شده بود.. و می گفت من دیگه حرفی برای گفتن ندارم... یوزر هایی هم که میومدن 95 درصد حق رو به من می دادن به جز اون 5% که دوستان x و اون مدیره بودن... در همان هین که اینا دیدن اوضا خیلی بد شده و آبرو و حیثیتشون داره بر باد می ره اون تاپیک رو از خاک برداشتند !
اونزمان اعلام کلابرداری ساده تر بود تاپیک حد اقل چند روزی میمونست تبادل نظر می شد بعد هم فقل می شد
آها اینم یادم رفت بگم که اون زمان همون آقای live for what مدیریت بازارچه رو داشت
من پی ام زدم که مدیریت تاپیک مذکور رو که داشت به نتیجه می رسید چرا بستی ؟ بازش کن... اونم گفت اوکی باز کردم ! ما هم خوشحال رفتیم دیدیم که تاپیکی رو باز کرده که اولین تاپیک هست و دوباره ما باید بشینیم سغرا کبرا هامون و به قولی عدله مون رو بنویسیم... گفتم بهش این چیه اوپن کردی ؟
گفت همینه که هست !!! تو همین پی گیری کن ! من باز چندین پی ام دادم که خودتی مسخره کردی یا ما رو ؟ تاپیک اصلی رو باز کن... که به دلیل اینکه
در اون تاپیک اصلی مقصر شناخته شدن و آبرو رفتن از x و اون مدیر 100% بود مدیر اون تاپیک رو باز نکرد منم دیگه مجبور شدم یک حرکت غیر استراتژیک بزنم و بگم آقا من جنسای عده ای رو نمی فرستم تا اون تاپیک باز نشده !!! اما باز هم به دلیل اینکه آبروشون می رفت از باز کردن اون تاپیک خود داری کردن... نکته اصلی این بود که جنسای اون دوستان زودتر ارسال شده بود و شنبه می رسید دستشون.. منم یه پست اختتامیه زدم که نوشتم جنسا قبلا سند شده این
رسید پستی + تاریخ و ساعت و این کار فقط برای تحت فشار گذاشتن اون 2 نفر بود.. که انقدر اوضاشون وخیم بود اون زمان که با انجام این حرکت باز هم اون تاپیک رو باز نکردن
تمام این چیزایی رو که گفت در کندکاشت تاریخیتون باید می دیدین ! اما چرا چشاتون رو روش بستین نمی دونم !
پس به خودی خود این اعتماد از کاربری به اسم رزیدنت اویل سلب شده چون امکان دارد هر آن به خاطر مشکلات شخصی با کسی دیگر پول مردم را نگه دارد .
ایولا ! به نظر جدیدا در ذهن خوانی یوزر ها از طریق لاین تلفن هم تخصص پیدا کردین !!! خیلی خوبه !!!!... شما در چه جایگاهی هستی که می گی یوزر به من اعتماد نداره ؟:hmm: شما وقتی هیچی نمی دونی چرا قضاوت می کنی ؟ :hmm:
- به هر دلیلی به خاطر عملکردشان ای دی آنها بن شده و با ای دی جدید فعالیت می کنند ( که در این حالت در صورت مشاهده و ثابت شدن ای دی های جدید به لیست اضافه می شوند . )
شما پس از اینکه ای دی اصلیت بن شد , با این حال ما بارها دست نگه داشتیم اما پس از اینکه آخرین ایدیت به خاطر چیزی که من اسمش را توهین و فحش میگذارم بن شد , طبق این بند از قوانین لیست فروشندگان غیر قابل اعتماد شما به لیست اول منتقل شدید .
فک نمی کنم خودتهم متوجه شده باشی الان این خط بالا چی به چیه ؟! پیوند کوالانسی داره فیل و فنجون رو !
آقا مگه نمی گی فحش دادم ؟ یه گروه جدید باز کن بزار فروشنده هایی که به کسی که ازشون کلابرداری کردن فحش می دهند ! و منو بزار توی اون گروه !!! چرا توی غیر قابل اعتماد ؟ اینا ربطشون چی من که نمی فهمم...
قانون میاری وسط ؟ طبق یکی از قوانین همینجا یوزر جدید دارای حویت جدید و یه همیچین چیزاییه.. که اگه رابطش با یوزر قبلی هم که بن شده مشخص بشه بازم یوزر جدیده !!!
چی شده این الان شامل حال ما نمی شه ؟! به ماکه رسید آب قطع شد ؟ چرا اون زمان که من گفتم فلانی کلابرداره همون فلانیه اومدین همینو گفتی ؟
پس این اعتماد مجددا از شما سلب شده . ممکن است که کارهایی که بارها تکرار کردید را دوباره تکرار کنید .
تبارک الله ! خط به خط ماشاللاه بر نیرو های فرا طبیعیه شما اضافه می شه ! و در این خط می بینیم که پیشگویی هم می کنید !
نکته سوم درگیری تو با وحید ( رکس ) کاملا یک مسئله شخصی است و هیچ ارتباطی به فروم ندارد./QUOTE]
یکی از مدیرای پرشین تولز با استاد به اینکه مدیریت اینجا و بازارچه هست تظمین معامله رو به من داد... بالا کلی فک زدم ! حالا مربوط می شه یا نه ؟ تمام اون گرو کشی و ژانگولر بازی در همین راستا بود !
بعد این بازارچه مگه در و پیکر نداره ؟ شما یعنی نمی خوای از کسی که پولش رو خوردن حمایت کنی ؟ اما تا به طرف ما می گین تو ! بن می شیم ؟
برای هیچ کسی هم جذابیتی ندارد که کدام یک از شما مقصر هستید
بله چون نه اون کسان 400 بار بن شدن نه اون کسان پولشون خورده شده ! که براشون جالب باشه ! مگه تعاتره ؟! :|
توی پارکی جایی برین قشنگ تا می تونید همدیگه رو بزنید و فحش بار هم کنید
تهران نیستم وگرنه خودم عقلم به این حرکت می رسید !
اما شخصا ندیدم وحید در بازارچه ( حالا کاری به جاهای دیگر ندارم ) فحش به شما داده باشد یا توهین کند .
الان یعنی اون شد گل و ببل ؟ یعنی من الان پول 20 نفر رو بخورم یه آب هم روش بعد فحش ندم بچه خوبیم ؟ و فحش ندادن من کار کثیف من که همانا حق اناس هست رو می پوشونه ؟
در نهایت متاسفانه یا خوشبختانه , من همکار ارشد بازارچه هستم و من تمام فعالیت هام با دو مدیر ارشد فرم ( موزمار و بهمن ) هماهنگ است . و مسائل کلی بازارچه به صورت اجماع و تصمیم گیری سه نفری انجام می شود.
اگر فکر می کنی با گیر دادن به اونا , مسئولیتی برای من ایجاد خواهد شد , بعید می دانم همچین اتفاقی بیفتد.
ای ادمین ! ای گردن کلفت ! ای ارشد !.. خدا رو شکر منسب اداری ای چیزی نداری !! رئیس جمهوری کسی می شدی هیچی دیگه وا ویلا !!!!!
یه نکته ریز دیگر هم هست , اگر واقعا شرایط کار کردن برای شما در بخش بازارچه پی تی نیست ... چیزی که هست سایت . می توانید از فروم های بزرگ فارسی زبان دیگر استفاده کنید که ماشاالله تعدادشان کم نیستند.
انشالا هر موقه نیاز به نظر شما داشتم حتما از طریق پیام خصوصی با شما در ارتباط خواهم گذاشت ...
ممنون و امیدوارم با نگاه منطقی به موضوع بحث تمام شود.
باز هر حرف صحبت دیگه ای داشتی بگو... چون من از خودم مطمعن هستم هر حرفی رو به راحتی جوابش رو می دم.. اگر هم قانع شدی که اسم منو بردار
یه برنامه ای هم بزار بین من و x ببین ق با کیه این داستان هم تمومش کن... باشد که حق به حق دار برسد.