قرار شد 1 بار برای همیشه موزمار بیاد این مساله رو تمومش کنیم... هر کی مقصر بود یوزرش رو بده اون یکی و دیگه پی تی نیاد :hmm:
جالبه که وقتی من مسمم به پی گیری شدم دیگه از این دوست چند سالتون هم خبری نشد !
موزمار جان لطفا اون پی . ام های منو چک کن اوکی رو بده تا تمومش کنیم من دیگه خسته شدم.
جداً ممکنه این قضیه شما تمام شود ؟؟!!! چون خارج از شوخی تبدیل شده است به یک سریال 90 قسمتی توی مایه های تام و جری ، با این چرخه سینوسی ممنوع الفروشی ، بن شدن ، برگشتن از بن ......
خلاصه امیدوارم واقعاً امیدوارم یکبار برای همیشه این قضیه بررسی و تمام شود البته امید بنده در این مورد رو به صفر میل می کند.
به نظر من به عنوان یه کاربر ، کسی که اسمش جزو فروشنده با سابقه منفی هست به این معنیه که کلاهبرداری کرده... اگه کسی بی اجترامی و توهین کرده که تو سوابقش هست پست هاش و کسی بخواد شخصیت کسی را بفهمه تو ارسالی هاش پیدا میکنه. ولی اینکه گذاشتید به عنوان فروشنده ی با سابقه منفی اشتباه است.شما کارهایی رو انجام دادی که فعالیت های مثبتی نبوده . ( مانند توهین و بی احترامی و ... ) پس اسم شما به عنوان یک فروشنده با سبقه منفی باقی خواهد ماند .
به نظر من به عنوان یه کاربر ، کسی که اسمش جزو فروشنده با سابقه منفی هست به این معنیه که کلاهبرداری کرده... اگه کسی بی اجترامی و توهین کرده که تو سوابقش هست پست هاش و کسی بخواد شخصیت کسی را بفهمه تو ارسالی هاش پیدا میکنه. ولی اینکه گذاشتید به عنوان فروشنده ی با سابقه منفی اشتباه است.
به نظر من به عنوان یه کاربر ، کسی که اسمش جزو فروشنده با سابقه منفی هست به این معنیه که کلاهبرداری کرده... اگه کسی بی اجترامی و توهین کرده که تو سوابقش هست پست هاش و کسی بخواد شخصیت کسی را بفهمه تو ارسالی هاش پیدا میکنه. ولی اینکه گذاشتید به عنوان فروشنده ی با سابقه منفی اشتباه است.
راجب به چی بود ؟همین الان یه تاپیک فروش زدم پاک شد
چرا:hmm::hmm:
راجب به چی بود ؟
احتمالا چون برداشت این بوده که فروشگاهی هست به همان دلیل حذف شده . هرچند اثری از حذف تاپیک نیست .فروش کیف لپ تاپ بود که دوباره زدم:wacko:
یک تاپیک فروش هارد زدم پاک شد
فروش مستند که ممنوع نیست هست
تازه من هارد میخاستم بفروشم و روی هارد اطلاعات داشتم لینکم نداده بودم فقط نوشته بودم توی هارد سریال و مستند هست
llllOOOooo Rezidentevilone Shop ( 123kharid.com ) oooOOOlll آپدیت = 1 ....|[-,,.,,-]|
تاپیک شما فروشگاهی حساب میشه دوست عزیز ، هزینش رو پرداخت کرده بودین ؟
برادر رزیدنت
خدا وکیلی این اسم تاپیکه یا داستان کوتاه صد کلمه ای ؟؟ قبول دارید زشته؟؟
لطف کنید یا خودتان ادیتش کنید یا مدیران عزیز
قبلاً هم درخواست کرده بودم در مورد تیتر تاپیکها استفاده از نمادهای گرافیکی و غیر معمول یک قانونی وضع شود که گویا
در همهمه پولی شدن بازارچه گم شد.
با تشکر
من پستی پاک نکردم . اسم شما هم از اونجا حذف نخواهد شد .بهروز خان جای پاک کردن پست من بهش رسیدگی کن....
هنوز اسم من در سابقه منفی دار ها هستش که.. ؟؟؟
خرید و فروش هارد که محتویاتش فلیم و سریال و از این قبیل باشه خلاف قوانین هست.یکدونه هارد فروشگاهی حساب میشه :lol:
خود مدیران میگن برای اطلاعات بوده شما اومدی میگی هزینشو داده بودی:::wacko:
من پستی پاک نکردم . اسم شما هم از اونجا حذف نخواهد شد .
خرید و فروش هارد که محتویاتش فلیم و سریال و از این قبیل باشه خلاف قوانین هست.
شما چند صفحه عقب تر برو در اینجا ببین دعوا و بحث های زیادی شده