سلامchera man inghadr badbakhtam?!!!!!!!!!!!!!!!!
na2nestam class zaban japoni 2 mashhad peida konam.
kasi adrse class zabane japoni 2mashhad soragh dareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?????????????
خوب پس من چیکار کنمممممممممممممممممم!!!!!!!!!!سلام
میگم تو تهرانش کلاس زبان ژاپنی کم پیدا میشه و فقط کلاس های آموزشگاه آزاد دانشگاه تهران یجورائی منظم برگزار میشه
بقیه جاها هم فقط مکالمه و اونم خصوصی هستش
ممنون.اما همیشه گفتن تا یه اجبار بالا سرت نباشه به جایی نمیرسی ^^سلام
بنا بر تجربه عرض می کنم ... وقتی سر کلاس های ژاپنی هستید خیلی تلفظ یاد نمی گیرید تا می توانید سریال های ژاپنی و انیمه نگاه کنید باور کنید کسایی را از نزدیک دیدم که هرگز ژاپن نبودن ولی با لهجه عالی ژاپنی صحبت میکنند ... در واقع خودتان را در محیط مصنوعی ژاپنی قرار بدید به اهنگ ها گوش بدید و از هر فرصتی برای شنیدن و دیدن ژاپنی استفاده کنید مطمئن باشید بعد از 6 یا 7 ماه لهجه و تلفظ تان از خیلی هایی که چند سال کلاس ژاپنی رفتن بهتر میشه ...
kon ni chi wa!!
کاربرد imasu که در آخر جمله ها میاد چیه ؟ من جایی خوندم که برای انسان استفاده میشه . چه چیزی رو نشون میده ؟
و سوال بعدی اینکه شروع یادگیری باید با الفبا باشه یعنی فهمیدن شکلهای کانجی یا . . . یا یادگیری عبارات پر کاربرد مثل روزتا استون ؟ واینکه روزتا استون مفیده یا نه ؟ البته میدونم که به خودم بستگی داره و از این حرفا ولی از دید تخصصی میخوام در مورد روزتا استون بدونم .
من leve1 روزتا استون رو دانلود کردم چیز جالبی به نظر میرسه !
تشکر فراوانسلام
imasu عمدتا به معنی "بودن" (وجود داشتن) و "هست" ... کاربردش برای موجودات زنده به جز گیاهان یعنی انسان و حیوانات
نکته: هر زمان imasu داشته باشیم دیگه نمی توانیم از wo برای نشانه مفعولی استفاده کنیم و باید ga استفاده کنیم.
مثال:
okaa-san ga imasu.
مادر هست.
heya de dare ga imasu ka?
چه کسی در اتاق هست؟
chi chi ga imasu.
پدر هست.
من وقتی روزتا استون را گرفتم که هم هیراگانا بلد بودم و هم مقداری گرامر به نظرم بد نبود ولی فکر که می کنم نمی دانم چه طور می توانه به درد کسی بخوره که بخواد از پایه شروع کنه منظورم اینه که عکس ها و جملات جالبن و توی ذهن می مانن و غیره ولی یشتر مثل یه بازی مفرح حفظ جمله های کابردی تا یاد گیری زبان من اگر می خواستم پیشنهادی بکنم می گفتم روزتا استون یه مکمل جالب برای یه سری کتاب گرامری و اموزشی خوب ...
ولی یک سوال و پیشنهاد ! یادگیری هیراگانا و کاتاکانا دو هفته هم طول نمی کشه چرا امتحان نمی کنید ... روزتا استون هم تا جایی که یادم هم روماجی داشت هم هیراگانا و هم جملات کانجی یعنی می توانستید انتخاب کنید ... در نهایت فکر می کنم تا هیراگانا یاد نگرفتید اصلا سراغ بقیه ی قسمت های ژاپنی نرید چون همش باید نگران این باشید که این را روماجی چی می نویسن و بلد نبودنش همش مثل یه سرعتگیر عمل می کنه! ... دو هفته وقت بگذارید و یک عمر راحت باشید ^__^
تشکر فراوان
1. یعنی هم الفبای کانجی هم کاتاکانا و هم هیراگانا رو باید یاد گرفت ؟؟!!!
اینا که هر کدوم مثل یه زبان جدا نوشته میشن !
البته تا اوننجایی که من از این تاپیک فهمیدم کانجی رو هیشکی بلد نیست !(البته با تقریب !)
2. اگه فعل در آخر جمله میاد پس مثلا در hon o yonde imasu ... نقش yonde (خوندن) چیه ؟
3. "ین ین عزیز" اون کتاب Minna no nihongo همینه ؟؟ کدومش مد نظر شماست که تو پست های قبل گفته بودین .
http://nihongo-dekimasu.blogspot.com/2008/05/minna-no-nihongo-ebook-audio-video.html
ممنون
سلام مجدد
خواهش می کنم ^_^
1. خب برای شروع کار باید هیراگانا و بعدش کاتاکانا بلد باشید و همان طور که گفتم 2 هفته ای یاد می گیرید ^_^ ... ولی بحث کانجی جداست! بچه های ژاپنی تا اخرین سال دبیرستان هم در حال یادگیری کانجی هستن که در حدود 2500 یا 3000 کانجی یاد می گیرند یعنی صرفا کانجی هایی که باید در زندگی روزمره بلد باشن ... یعنی اینکه طی یک پروسه خیلی طولانی و وقت گیر این ها را یاد می گیرند طبعا ما زبان اموزهای خارجی این فرصت را نداریم و البته از مزیت بودن در محیط کاربرد روزمره کانجی هم برخوردار نیستیم در نتیجه کانجی اموزی از طولانی ترین و وقت گیر ترین و مشکل ترین قسمت های زبان اموزی میشه (لااقل در مورد من که این طور ) ...
2.خب این imasu با اونی که شما گفتید و تا جایی که بلد بدوم توضیح دادم فرق داره ... برای توضیحش باید یه کمی مقدمه بگم ...
ژاپنی دو نوع فعل برای مکالمات رسمی داره
masu فرم و desu فرم
masu فرم ها وقتی بخواهند
گذشته را نشان دهند تبدیل می شوند به mashita
برای حال یا اینده masu
یعنی فعل خواندن yomi masu
حالا به نکته بعدی می رسیم این افعال masu فرم به سه دسته فعلی تقسیم می شوند که یکی از انها دسته ای که فعل شما هست و به i ختم شده( کلا همه ی گروه i ها ختم بشه که بهش گروه اول می گویند) در این صورت بنا بر قوائد دستوریmi masu حذف میشه و تبدیل به nde میشه حالا اگر بخواید یه سری فعالیتهایی را توصیف کنید که تکراری باشند کل این فعل به این صورت تبدیل میشه
yo nde imasu
مطمئن نیستم که توانسته باشم خوب توضیح داده باشم این مراحل کلی قائده و دستور زبان و ... داره فقط خواستم که توضیح مختصری از روندش بگم که بدانید که imasu لزوما همان قبلی نیست ... خودتان که کم کم بخوانید متوجه میشید ولی اگر جایی بود که توضیح لازم داشت اگر بلد باشم خوشحال می شم بیشتر توضیح بدم
3. بله ... این طور که به نظر میاد درسته و همان کتابه یعنی اینجا کتاب یک هست از درس 1 تا 25 ^_^ (ظاهرا با کلیه ی مخلفاتش هم هست! ...مرسی من هم بر فایل های تصویری اش را دانلود کنم!)
سلام ین ین عزیز
یه سوال دیگه : میشه این زبان خودمون کار کنیم بعد برای گرفتن مدرک بریم امتحان بدیم.آخه مدرکش لازم دارم (علاوه بر علاقه ای که بیش از حد دارم )