سلام دوستان یه سوالا اکه باتری 100% باشه و بازهم به شارژر وصل باشه مشکلی براش پیش میاد؟
مجید جان من شنیدم که مشگل پیش میاد براش عزیز:blush:
حسین جان ممنون اونوقت اینکه که خیلی بده اگه مثلا باتری من 98% باشه و بخوام به کامپوتر وصل کنم اینطوری مدت زیادی 100% میمونه باید چکار کرد؟
مجید جان من شنیدم که مشگل پیش میاد براش عزیز:blush:
حسین جان ممنون اونوقت اینکه که خیلی بده اگه مثلا باتری من 98% باشه و بخوام به کامپوتر وصل کنم اینطوری مدت زیادی 100% میمونه باید چکار کرد؟
ببخشيد من خودم رو ميندازم وسط
خب اون زمان گوشي شارژ مصرف ميكنه و بين 99 و 100 يه جورايي گير ميكنه ( اگه با گوشي كار كني و برنامه نصب كني و اسكرين روشن باشه و ... ) اما اگه گوشي روي استند باي باشه و توي شارژ ممكنه بعداها مشكل پيش بياره ولي بعيد ميدونم مشكلي پيش بياد اما گوشي كه شما داريد شامل اين احتياط ميشه .... :blush: اما شخصا بدم مياد كه گوشي هم شارژ بشه هم كار كنم باهاش آخه باطريش زياد داغ ميكنه .
به تجربه ميگم كه هيچ وقت با كابلي كه به كامپيوتر وصل ميشه شارژ نكنيد و هميشه از شارژر برقي استفاده كنيد
ممنون دانیال عزیز
یه سوال توی قسمت Memory و بعد Main 2 تا حافظه هست یکی program یکی storage میخواستم ببینم اون program که مثلا برای من زده total 50.66 و in use رو زده 40.93 این in use چی هست ؟ چرا اینهمش پر هست که باعت کاهش سرعت و اجرا نشدن بعضی برنامه ها بشه ؟ اگر هم همه ی برنامه های باز رو ببندم باز 20 MB رو میزنه پر چرا ؟
با سلام.
من یه Orange SPV M3100 (i-mate jasjam) 1 دارم و این انفراردش قوی نیست.. یعنی برنامه های کنترل که روش نسب میکنم باید برم از نزدیک بزنم تا برد بده..
میخواستم ببینم راهی داره که بردش زیاد بشه؟؟
ممنون
قربان از شما بعیده ، ترد کامپلیت توضیح مفصلی در مورد این موضوع داره ، دوست ندارید مطالعه ش کنید؟
مشکل تاچ I-teq بنده همچنان باقیست یاگیر نمیاد یا با قیمت کزاف .......
به این نتیجه رسیدم لااقل بدون تاچ باید از مرحله تنظیمات بعد از HR که احتیاج به تب کردن دارد ودر ان گیر کردم بوسیله برنامه مثل pocket controller از روی صفحه کامپیوتر تب انجام بدهم و گوشی را راه یندازم اما برنامهpocket controller باید نصب روی PPC شود فعلا شدنی نیست.برنامه مشابهی لازم دارم بدون نیاز به نصب روی PPC اخیلی خسته شدم.... دوستان مخصوصآ مدیران محترم" نکته ای ،راهنماییی ...
ممنون میشم.
سلام دوستان.
من یه مشکلی چیدا کردم با مموری کارتم. یکی از فولدرهای تو کارت خراب شده و من هر وقت از فایل اکسپلورر به فولدری که اون فولدر درش قرار داره میرم فایل اکسبلورر هنگ میکنه و حتا با بستنش از تو running programs هم به حالت عادی بر نمیگرده..و بعد از کمنر از یک دقیقه گوشی هنگ میکنه...:wacko::wacko:
حتی از تو کامپیتر هم نمیتونم اون فولدرو باز کنم.. و حتی پاکش هم نمیتونم بکنم:hmm: مبگه The request could not be performed because of an I/O device error
لطفا کمک کنید
سلام عزيز
شما اين برنامه رو روي گوشيتون نصب كنيد و قبل از اتصال به كامپيوتر كل گوشي رو تبديل به فلش مموري بكنيد و بعد از اضاف شدن درايو در my computer اونوقت امتحان كنيد ببينيد پاك ميشه يا نه
بار اول ممكنه 1 دقيقه طول بكشه كه درايو ها رو بياره
موفق باشد
کدوم برنامه قربان؟
مشکل تاچ I-teq بنده همچنان باقیست یاگیر نمیاد یا با قیمت کزاف .......
به این نتیجه رسیدم لااقل بدون تاچ باید از مرحله تنظیمات بعد از HR که احتیاج به تب کردن دارد ودر ان گیر کردم بوسیله برنامه مثل pocket controller از روی صفحه کامپیوتر تب انجام بدهم و گوشی را راه یندازم اما برنامهpocket controller باید نصب روی PPC شود فعلا شدنی نیست.برنامه مشابهی لازم دارم بدون نیاز به نصب روی PPC اخیلی خسته شدم.... دوستان مخصوصآ مدیران محترم" نکته ای ،راهنماییی ...
ممنون میشم.
coloredpencil عزیز فقط تاچ از کار افتده انهم نه بطور کامل چون در حالتهایی تاچ واکنش نشان میدهد اونم موقعی که نقطه چسبیده شده تاچ با ال سی دی بعلت مایع داخل شده بینشان راجدا میکنم
قیمت فاجعه 120000 تومان داده شده