بچه ها
الان یه عکس گرفتم در کمال ناباوری ببینید عکس چطوری شد....
چند بار دیگه هم امتحان کردم باز همینطور شد اما از یه زاویه دیگه گرفتم درست بود و اینطوری نشد
کسی میدونه مشکل چیه ؟
بچه ها
الان یه عکس گرفتم در کمال ناباوری ببینید عکس چطوری شد....
چند بار دیگه هم امتحان کردم باز همینطور شد اما از یه زاویه دیگه گرفتم درست بود و اینطوری نشد
کسی میدونه مشکل چیه ؟
سلام
2 تا سوال داشتم.
- روی پاکت پی سی ها ( مثلا مدل qtek s200 ) میشه از طریق هدست بلوتوث موزیک گوش داد ؟
- آیا صفحه نمایش پاکت پی سی را می توان به حالت دوران 90 درجه نمایش داد ؟ دکمه یا تنظیمی داره ؟
با تشکر
من رو ببخشيد ... لينك رو copy كردم اما يادم رفت بزارم از بس صفحه باز بود
ليــنك صفحه دانلود wm5 & wm2003
لينك دانلود wm5 با توضيحات
هر دو رو باز كن و ببين
اقا خیلی ممنون از معرفی این برنامه فولدر پاک شد ولی مموری کارت کلا داغونه:wacko::wacko:
فکر کنم باید فرمتش کنم...
در مورد سوال اولتون من با دی اس 970 سونی نتونستم با اس200 موزیک گوش کنم،متاسفانه به عنوان هدست بلوتوث نشناخت،گرچه پچ ای دی تو دی پی رو هم نصب کرده بودم؛
سایر اساتید هم نظر خواهند داد؛
بله؛البته برنامه های جانبی برای این کار وجود داره مثل او2 پلاس،اما در خود پاکت پی سی هم این موضوع پیش بینی شده؛کافیست به قسمت ستینگ و display رفته و در آنجا گزینه پورتریت و یا لنداسکیپ را بر اساس نوع عمودی و یا افقی دیدن در پاکت پی سی تنظیم کنید؛
آقا ممنون از پاسختون.
2 تا سوال دیگه هم دارم اما بیشتر روی مدل qtek s200 :
- حداکثر ظرفیت رم که میشه روی این دستگاه گذاشت , چند گیگه ؟
- اگر بخوام یک باطری یدک همراهم داشته باشم , هزینه باطری اضافه حدودا چقدره ؟
پیشاپیش از جواب دوستان متشکرم.
سلام
کارت مینی من که تازه هم خریدم دچار مشکل شد. با برنامه های کامپیوتر برای فلاش کارت ها فرمتش کردم و دیگه گوشی اونو نمی خونه!
چجوری میتونم با از توی پاکت پی سی اونو فرمت کنم؟ ممکنه به من کمک کنید؟
--------------------------------------------------------------------------------
سلام به همه دوستان وارد به پاکت به پی سی ! به بقیه هم سلام!
من یک پاکت پی سی hp 6365 دارم که lcd اون شکسته .اگه کسی میتواند در تعویض آن مرا کمک کند ممنون میشوم . راستی با قیمت خوب ! در پایتخت مغازه داره 170000 تومان میخواهد و اصلا هم تخفیف نمیدهد.
راستی این صفحه از نوع فلت نقره ای است .
از راهنمایی شما کمال امتنان را دارم!!!!!!!!!!
خیلی چاکریم ! کمک کنید!
فرمت کردن مموری کارت ها بوسیله کامپیوتر بزرگترین اشتباه هست؛من تا به حال به این مشکل بر نخوردم؛اما فکر می کنم که با گرفتن مموری کارت یکی از دوستانی که پاکت پی سی دارن و کپی اطلاعات روی مموری کارتتون؛این مشکل حل بشه؛و ضمنا" بعدش دوباره فرمت هم نشه:blink:
سلام
کارت مینی من که تازه هم خریدم دچار مشکل شد. با برنامه های کامپیوتر برای فلاش کارت ها فرمتش کردم و دیگه گوشی اونو نمی خونه!
چجوری میتونم با از توی پاکت پی سی اونو فرمت کنم؟ ممکنه به من کمک کنید؟
سلام
برنامه storage tools رو از توي عناوين مطرح شده دانلود و دنبال كنيد
اينو نصب كنيد و بريد قسمت فرمت مموريتون ببينيد چي مي شناسه
دوست من
شما به ترد فروشندگان پاکت پی سی مراجعه کرده و شماره آقای سرابیان پیدا کنید و باهاشون صحبت کنید و قیمت بگیرید؛