• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئوالات مربوط به نرم افزار پی پی سی

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
psShutXP رو سرچ کنید و نصب کنید،که برای سافت ریست و هارد ریست و آف کردن دیسپلی هست،وقتی که نصب کردید،کلید هارد ریست رو در سمت راست و بالای برنامه می تونید ببینید.

ای ول آقا مجتبی زدی توی خال

* دوست عزیز من براتون Clear Storage رو پیدا کردم اتچ میکنم .
*PsShut هم اتچ میکنم با اون هم میشه .

فایل های ضمیمه

• Clear Storage.rar
    7.6 KB · نمایش ها: 0

car20

Registered User
لایک‌ها
2
bodybuilder2 جان
جسارتا بنده چند بار از جنابعالی سوال کردم که اون برنامه ای که ضمیمه کردین چیه !؟ حالا نمی دونم شما واقعا ندیدین یا خودتون رو به ندیدن می زنید .
البته اگر قصد ندارید جواب منو بدین , هیچ اشکالی نداره ,
امیدوارم مشکلتون با گوشی اتان حل بشه و مجبور نشین که گوشی اتان را به دیوار بکوبید .:D
+++++++++++++++++++++++++
لطفا اگر اینجا مدیری داره بنده می خواستم بدونم که برنامه ای که bodybuilder2 عزیز در اینجا گذاشتند برای چه کاری مفیده .
امیدوارم مجبور نشم این سوال رو از احسان بپرسم;)

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
bodybuilder2 جان
جسارتا بنده چند بار از جنابعالی سوال کردم که اون برنامه ای که ضمیمه کردین چیه !؟ حالا نمی دونم شما واقعا ندیدین یا خودتون رو به ندیدن می زنید .
امیدوارم مشکلتون با گوشی اتان حل بشه و مجبور نشین که گوشی اتان را به دیوار بکوبید .:D
لطفا اگر اینجا مدیری داره بنده می خواستم بدونم که برنامه ای که bodybuilder2 عزیز در اینجا گذاشتند برای چه کاری مفیده .

عزیزم حدود 1000 تا برنامه تا حالا معرفی شده

همه رو استفاده کردی و حالا لنگ ( معطل ) همین یه دونه ای که هی میپرسی این برنامه ای که اتچ شده چیه ؟

آقای سرزمین آریایی اینو درخواست کرد منم سرچ کردم و براشون گذاشتم بدون اینکه نصبش کنم و اطلاعاتی درموردش داشته باشم .

هنوزم گوشیم رو نکوبیدم توی دیوار -- موندم اگه شارژش تموم شد چه کنم ؟
73.gif

manamman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من برنامه فارسی سازarabizier روی گوشی jasjam ریختم تا بتونم برنامه قرآن و مناجات همراه تبیان رو اجرا کنم و بخوانم روی گوشیم.ولی از اون موقع تمام منوهای گوشیم عربی شده.حتی فولدرها و آپشن اس ام اس.مثلا نوشته الکل الرد..!!رفض..! که اصلا نمی تونم تشخیص بدم مثلا forward کدومه یا ..
باید چی کار کنم که هم قرآن و مناجات رو داشته باشم روی گوشیم و هم این مشکل عربی شدن رو نداشته باشم؟؟
لطفا اساتید راهنمایی کنن.

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوستان

بالاخره بعد از 5 بار عوض کردن رام من هم ........م ;)

دیگه گوشیم بالا نمیاد مشکلش هم همون صفحه چهار رنگه معروفه

تا روشن میشه اولین چیزی که نشون میده صفحه چهار رنگه - یو اس بی هم میشناسه اما 3 تا رام روش تست کردم چون اکتیو سینک کانکت نمیشه رام ها هم شروع به نصب نمیکنند .

شارژر هم که میزنی هیچ اتفاقی رخ نمیده . الان دوشنبه 21/8 و ساعت 11:30 است امیدوارم قبل از اینکه اعصابم بیشتر از این خورد بشه و گوشی رو بکوبم به دیوار یکی کمکی بکنه
17.gif

*جمین

سلام
مال منم شد
ولی صفحه که اومد باتری را در آوردم و زدم جا !
بعد روشن کردم درست شد!
اینطوری نشد 1 بار دیگه همین کار را بکنین فقط جای روشن کردن معمولی با هارد ریست روشن کنید !
بازم نشد کله گنده ها می مونند و شما !!! :D

car20

Registered User
لایک‌ها
2
این هم برای دوست عزیزمون ArYaNLaNd

من خیلی توی نت گشتم - اینو پیدا کردم کامله - امیدوارم به کارت بیاد.

فایل رو اتچ میکنم . . .

اگر این بخش مدیر داره

لطفا بفرمائید این برنامه برای چیه ؟

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
اگر این بخش مدیر داره

این برنامه ای که اتچ کردن برای بروزینگ هست؛خودتون نصب می کردید متوجه می شدید.
ضمنا" لحن و نحوه صحبت کردنتون زیاد جالب نیست،ببخشید اما من صریح و رک صحبت می کنم،اینجا کسی به کس دیگه بدهکار نیست که شما طلبکارانه صحبت می کنید و امیدوارم که کمی صبر و تحمل و اینکه خودتون هم یه زحمت کوچیکی به خودتون می دادید و نصب می کردید برنامه رو ،مطمئنا" کار به اینجا نمی رسید که اعلام کنید اگر این بخش مدیر داره:hmm:
متاسفم.:hmm:

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
یه سئوال
یادم میاد مجتبی جان یه پچی رو معرفی کردن که باعث میشد ویبراتور گوشی موقع زنگ خوردن، گوشی به صورت متوالی ویبره نشه و اونو با مکث به صورت مقطعی ویبره کنه
نتونستم اون برنامه رو پیدا کنم
از مجتبی عزیز و بقیه دوستان خواش میکنم اگه برنامه رو یا لینکی از اون رو دارن اونو به ما برسونن

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
یه سئوال
یادم میاد مجتبی جان یه پچی رو معرفی کردن که باعث میشد ویبراتور گوشی موقع زنگ خوردن، گوشی به صورت متوالی ویبره نشه و اونو با مکث به صورت مقطعی ویبره کنه
نتونستم اون برنامه رو پیدا کنم
از مجتبی عزیز و بقیه دوستان خواش میکنم اگه برنامه رو یا لینکی از اون رو دارن اونو به ما برسونن

جواد جان؛من هم تو آرشیوم ندارم؛اما فکر کنم لینکش رو تو پی ام هام داشته باشم؛الان که چشمم دیگه باز نمی مونه و فکرم به خاطر درس خیلی مشغوله؛اما قول میدم که پی ام هام رو چک کنم تا بلکه پیداش کنم؛
ببخشید.:blush:

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
ممنون مجتبی جان
خواهش میکنم عزیز شما ببخشید که سر امتحانات ازت درخواست برنامه کردم
خوب و خوش بخوابی
همین که شما قول دادی دیگه اصلا نگران پیدا کردنش نیستم
blushsmiley.gif

manamman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا جوون مردی نیست جواب منو بده؟!

car20

Registered User
لایک‌ها
2
این برنامه ای که اتچ کردن برای بروزینگ هست؛خودتون نصب می کردید متوجه می شدید.
ضمنا" لحن و نحوه صحبت کردنتون زیاد جالب نیست،ببخشید اما من صریح و رک صحبت می کنم،اینجا کسی به کس دیگه بدهکار نیست که شما طلبکارانه صحبت می کنید و امیدوارم که کمی صبر و تحمل و اینکه خودتون هم یه زحمت کوچیکی به خودتون می دادید و نصب می کردید برنامه رو ،مطمئنا" کار به اینجا نمی رسید که اعلام کنید اگر این بخش مدیر داره:hmm:
متاسفم.:hmm:
دوست من جناب آقای mojtaba2741 مدیر محترم پاکت پی سی
اگر جنابعالی به رک گویی و صراحت کلام خود مفتخرید , بنده هم نه به شما و نه به هیچ کس دیگری اجازه نمی دهم تا با نوشتن چنین جملاتی , ادب و نزاکتم را به زیر سوال ببرد ( لطفا در هنگام صحبت کردن کمی بیشتر دقت کنید تا خدای نکرده با بزرگتر از خودتان ناخودآگاهانه مرتکب بی ادبی سهوی نشوید )
جنابعالی مدیر بخش هستید و در کنار یدک کشیدن عنوان مدیریت تا حدی هم مسئول نوشته های کاربران می باشید , بنده چند بار با لحن مودبانه از جناب bodybuilder2 سوال کردم وهر بار ایشان از دادن جواب امتناع کرد در نهایت هم که پاسخی دادند که بیشتر برایم به معما شبیه بود تا جواب .
عزیزم حدود 1000 تا برنامه تا حالا معرفی شده

همه رو استفاده کردی و حالا لنگ ( معطل ) همین یه دونه ای که هی میپرسی این برنامه ای که اتچ شده چیه ؟

آقای سرزمین آریایی اینو درخواست کرد منم سرچ کردم و براشون گذاشتم بدون اینکه نصبش کنم و اطلاعاتی درموردش داشته باشم .

هنوزم گوشیم رو نکوبیدم توی دیوار -- موندم اگه شارژش تموم شد چه کنم ؟

چگونه امکان دارد که شخصی برنامه ای را ضمیمه کند و خود نداند که آن برنامه چیست و به چه کار می آید ؟ ! نوشته اید که در این فروم کسی به کسی بدهکار نیست ( که البته از بدیهیات می باشد ) و بهتر بود من یکمی به خودم زحمت نصب برنامه را می دادم تا کار به اینجا نکشد . حال سوال من از شما این است شما از کجا به چنین نتیجه ای رسیدین که من برنامه را نصب نکردم ؟:eek:
بنده تا چندین صفحه به عقب بازگشتم تا شاید پستی را که آقای آریایی درخواست دادن را ببینم اما چنین پست و درخواستی وجود نداشت که نداشت .
خدمت جنابعالی و آن دوست فعالتان عارضم که من برنامه را نصب کردم اما از اونجایی که در هنگام نصب نیار به دات نت فریم وورک احساس شد و حالا به هر دلیلی که خودم هم نمی دونم بعد از نصب دات نت فریم وورک گوشی من دیگر بالا نیامد که نیامد , در نهایت مجبور به هارد ریست شدم ( به همین دلیل بنده خیلی مصر بودم تا بدونم برنامه ای که به خاطرش اینقدر دچار زحمت شدم چی بود )
12:45 دقیقه بامداد روز سه شنبه

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
دوست من جناب آقای mojtaba2741 مدیر محترم پاکت پی سی
اگر جنابعالی به رک گویی و صراحت کلام خود مفتخرید , بنده هم نه به شما و نه به هیچ کس دیگری اجازه نمی دهم تا با نوشتن چنین جملاتی , ادب و نزاکتم را به زیر سوال ببرد ( لطفا در هنگام صحبت کردن کمی بیشتر دقت کنید تا خدای نکرده با بزرگتر از خودتان ناخودآگاهانه مرتکب بی ادبی سهوی نشوید )
جنابعالی مدیر بخش هستید و در کنار یدک کشیدن عنوان مدیریت تا حدی هم مسئول نوشته های کاربران می باشید , بنده چند بار با لحن مودبانه از جناب bodybuilder2 سوال کردم وهر بار ایشان از دادن جواب امتناع کرد در نهایت هم که پاسخی دادند که بیشتر برایم به معما شبیه بود تا جواب .

چگونه امکان دارد که شخصی برنامه ای را ضمیمه کند و خود نداند که آن برنامه چیست و به چه کار می آید ؟ ! نوشته اید که در این فروم کسی به کسی بدهکار نیست ( که البته از بدیهیات می باشد ) و بهتر بود من یکمی به خودم زحمت نصب برنامه را می دادم تا کار به اینجا نکشد . حال سوال من از شما این است شما از کجا به چنین نتیجه ای رسیدین که من برنامه را نصب نکردم ؟:eek:
بنده تا چندین صفحه به عقب بازگشتم تا شاید پستی را که آقای آریایی درخواست دادن را ببینم اما چنین پست و درخواستی وجود نداشت که نداشت .
خدمت جنابعالی و آن دوست فعالتان عارضم که من برنامه را نصب کردم اما از اونجایی که در هنگام نصب نیار به دات نت فریم وورک احساس شد و حالا به هر دلیلی که خودم هم نمی دونم بعد از نصب دات نت فریم وورک گوشی من دیگر بالا نیامد که نیامد , در نهایت مجبور به هارد ریست شدم ( به همین دلیل بنده خیلی مصر بودم تا بدونم برنامه ای که به خاطرش اینقدر دچار زحمت شدم چی بود )
12:45 دقیقه بامداد روز سه شنبه

دوست عزیز بزرگوار که بزرگتر از من هم هستید،اصولا" بر چه اساسی برنامه ها را نصب می کنید؟هر برنامه ای که دیدید را نصب می کنید؟
شما چند بار اعلام کردید "اگر اینجا مدیر داره" یعنی اینجا بی مدیره؟یعنی نمی دانید که اینجا مدیر داره؟یعنی این بهترین حالت برای رساندن پیامتون به مدیران بوده؟مدیران باید از تمام جنبه های فنی کار آگاه باشند؟ما برای چی اینجا مدیر هستیم،آیا به سبب فنی بودن ما هست؟مطمئنم که دوستان بسیاری در این فروم هستند که از لحاظ فنی از بنده بسیار سر تر هستند،اما بنده چگونه جواب شما رو دادم،بنده هم این برنامه را نصب کردم،هیچ مشکلی هم پیش نیومد،اما آیا وظیفه مدیران تست تمامی برنامه های قرار گرفته در اینجاست؟اگر فرضا" من هم نصب می کردم و مشکلی نمی دیدم،چگونه متوجه می شدم که در دستگاه شما مشکل ایجاد خواهد شد و شما را آگاه می کردم؟
باز هم تاکید می کنم طرز نوشتن شما محترمانه نبوده و من تاکید می کنم که این طرز صحبت برای شما که خود را بزرگتر از من هم می دانید،به هیچ وجه صحیح نیست،
بارها شده که بنده برنامه ای رو نصب کردم و همین مشکل شما برام پیش اومده،اینجا اومدم و گفتم که اگر این بخش مدیر داره و اون رو بلاد هم کردم؟
اصلا" ممکنه در بخش مشاوره ما به فردی توصیه کنیم که دستگاهی رو بگیره،آیا ما مسئول انتخاب فرد هستیم؟
امیدوارم کمی به پستهای گذشته خودتون نگاهی بکنید.

HUNTERBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای ول آقا مجتبی زدی توی خال

* دوست عزیز من براتون Clear Storage رو پیدا کردم اتچ میکنم .
*PsShut هم اتچ میکنم با اون هم میشه .

از شما و آقا Mojtaba واقعا ممنونم.
خدا رو شکر فهمیدم چطوری با خود کلید های گوشی اونو HARD RESET کنم.باید کلید پاور را بگیرم و بعد دکمه ریست رو بزنم.حالا گوشیم درست شده دیگه نیازی به نرم افزار نیست.

بازم از همه ممنون///...///

car20

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزیز بزرگوار که بزرگتر از من هم هستید،اصولا" بر چه اساسی برنامه ها را نصب می کنید؟هر برنامه ای که دیدید را نصب می کنید؟
.

معمولا زیاد برنامه نصب نمی کنم اما از اونجایی که این دوست عزیزمون چند تا برنامه خب معرفی کرده بودن و من هم راضی بودم نمی دونم حس کنجکاوی و یا هرچیزی که شما اسمشو می گذارینم گل کرد و رفتم اون رو نصب کردم .

شما چند بار اعلام کردید "اگر اینجا مدیر داره" یعنی اینجا بی مدیره؟یعنی نمی دانید که اینجا مدیر داره؟یعنی این بهترین حالت برای رساندن پیامتون به مدیران بوده؟باز هم تاکید می کنم طرز نوشتن شما محترمانه نبوده و من تاکید می کنم که این طرز صحبت برای شما که خود را بزرگتر از من هم می دانید،به هیچ وجه صحیح نیست.[/.

( اینجای کارم اشتباه بود معذرت می خوام:()

امیدوارم کمی به پستهای گذشته خودتون نگاهی بکنید.

اطاعت امر میشه قربان , بفرمائید خودتان هم یک نظری بیاندازید .

قبل از هر چیز به خاطر اون فایل کنترل تلیویزیون باید به شما یک دست مریزاد بگم ( خیلی باهال بود )
اما این فایلی که الان زحمت کشیدین ضمیمه کردید را کاشکی می نوشتین برای چه کاریه !؟ خوب حالا تا یادم نرفته اون دو تا پلیر هایی رو هم که محبت کرده بودین دانلود کردم وقتی نصبش می کنم همه آیتم های تودی پاک می شوند ( به نظرت مشکل از برنامه است یا از گوشیم ؟ ) و وقتی پاکش کردم همه چیز درست شد:blink:
با سپاس از شما

ببخشید این برنامه چیه ؟

bodybuilder2 جان

اگر این بخش مدیر داره

خوب من هر چی بگم شما هم حرف خودت رو می زنی و بنده به خاطر یک جمله اشتباه که از روی عصبانیت ادا شد , محکوم خواهم شد , و درست هم نیست با این آف تاپیک هایم حوصله شما و دیگر دوستان را به سر ببرم , و اگر احیانا به سن و سال خودمان هم اشاره ای کنیم همون جملات رو پتک کرده و بر سرمان خواهید کوفت , پس دیگر چه لزومی به ادامه دادن است قربان ؟!

بنده همین جا در و در همین وقت عزیز , از محضر حضرتعالی و دوست بسیار عزیزم bodybuilder2 که اگر چه دلم رو شکوند ولی من به خاطر یک بار بدی ای که در حقم کرد تمام خوبیهایش را زیر پا له نمی کنم از بابت لحن تندی که بکار بردم عذرخواهی کرده و امیدوارم این پست آخرین پستی باشد که بنده در فروم مربوط به پاکت پی سی می نویسم .
شاد باشد , دلیل شادی دیگران باشید , بدرود:)

HUNTERBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوباره.
برنامه ی Morphgear رو چطوری باید رجیستر کرد.
یه کرک به اسم EmuEngine.dll داره که حجمش 247kb و من اونو توی فولدر برنامه Overwrite کردم ولی وقتی برنامه رو اجرا می کنم پیغام "MorphGear is not a valid pocket pc application" رو میده باید چه کار کنم.
برای اینکه بتونم بازی GTA رو بازی کنم باید اون رو رجیستر کنم.:(

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
معمولا زیاد برنامه نصب نمی کنم اما از اونجایی که این دوست عزیزمون چند تا برنامه خب معرفی کرده بودن و من هم راضی بودم نمی دونم حس کنجکاوی و یا هرچیزی که شما اسمشو می گذارینم گل کرد و رفتم اون رو نصب کردم .

( اینجای کارم اشتباه بود معذرت می خوام:()

اطاعت امر میشه قربان , بفرمائید خودتان هم یک نظری بیاندازید .

خوب من هر چی بگم شما هم حرف خودت رو می زنی و بنده به خاطر یک جمله اشتباه که از روی عصبانیت ادا شد , محکوم خواهم شد , و درست هم نیست با این آف تاپیک هایم حوصله شما و دیگر دوستان را به سر ببرم , و اگر احیانا به سن و سال خودمان هم اشاره ای کنیم همون جملات رو پتک کرده و بر سرمان خواهید کوفت , پس دیگر چه لزومی به ادامه دادن است قربان ؟!

بنده همین جا در و در همین وقت عزیز , از محضر حضرتعالی و دوست بسیار عزیزم bodybuilder2 که اگر چه دلم رو شکوند ولی من به خاطر یک بار بدی ای که در حقم کرد تمام خوبیهایش را زیر پا له نمی کنم از بابت لحن تندی که بکار بردم عذرخواهی کرده و امیدوارم این پست آخرین پستی باشد که بنده در فروم مربوط به پاکت پی سی می نویسم .
شاد باشد , دلیل شادی دیگران باشید , بدرود:)
دوست عزیز،اگر بنده به شما بعد از پاسخ دادن به پستتان اون موضوع رو گفتم،به این خاطر بوده که شما رو متوجه اون موضوع کنم،بنده اصلا" چنین آدمی نیستم که چیزی را به عنوان پتک برای سرزنش دیگران استفاده کنم(که اگر قصد این کار را داشتم از ابزارهایی که به عنوان مدیر در اختیارم گذاشته اند استفاده می کردم و به حرف شما گوش نمی دادم)؛به خصوص اینکه شما خودتان در آخرین پست نشان دادید که متوجه هستید و بنابراین من چگونه شما را سرزنش کنم؟
در رابطه با حضورتان در فروم هم؛مطمئن باشید هر زمان که دوست داشتید و تمایل؛من و دوستان در خدمتتان خواهیم بود؛شاید مواردی مانند مورد بالا هم رخ دهد؛اما این طبیعت فضای مجازی به علت رو در رو نبودن و محدود بودن علائم ارتباطی است؛
امیدوارم هر جا هستید؛موفق باشید.
از دوستان عزیز هم بابت به حاشیه رفتن تاپیک عذرخواهی می کنم.شرمنده:blush:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8

دوست عزیز ... میخوام به شما بگم که اینقدر بدبین نباشید
حوصله سر بردنی از جانب شما صورت نگرفته ، ما به همه ی دوستان در این محیط نیاز داریم ... از جمله افراد پیگیری مانند شما ... اما به علت استرس و مشغله ی زیاد گاهی تندروی هایی صورت میگیره و این رو میشه به خوبی حل کرد .
شما فقط کمی انتظار دارید ، بعضی مسائل به دست متبحر ترین افراد این فروم حل نمیشه و واقعا" جوابی واسش نیست ، نه اینکه نیست کسی دانشش رو نداره ، کما اینکه در تخصصی ترین فروم ها هم این مشکلان هست ، از جواب نگرفتن مأیوس نشید قربان ، توقعات رو باید در بیرون از فروم ها ، کنار درش جفت کرد و اومد داخل .

اگه شما در مباحث دیگه ی این فروم پاکت پی سی فعالیتتون رو با همین پیگیری دنبال کنید ، ما رو خوشحال میکنید

ممنون ، موفق باشید

car20

Registered User
لایک‌ها
2
شما فقط کمی انتظار دارید ،........... از جواب نگرفتن مأیوس نشید قربان ، ...اگه شما در مباحث دیگه ی این فروم پاکت پی سی فعالیتتون رو با همین پیگیری دنبال کنید ، ما رو خوشحال میکنید
ممنون ، موفق باشید
بلی manuelcalavera جان , حق با شماست , من یکمی زیاد ه از حد متوقع هستم و این درست نیست .
توقعات رو باید در بیرون از فروم ها ، کنار درش جفت کرد و اومد داخل .
خیلی خوشم اومد این جمله را خیلی خوب اومدی , به قول لوتی ها ای ول , در هر صورت بسیار ممنونم .
در رابطه با حضورتان در فروم هم؛مطمئن باشید هر زمان که دوست داشتید و تمایل؛من و دوستان در خدمتتان خواهیم بود؛شاید مواردی مانند مورد بالا هم رخ دهد؛اما این طبیعت فضای مجازی به علت رو در رو نبودن و محدود بودن علائم ارتباطی است؛
امیدوارم هر جا هستید؛موفق باشید.
من هم برای شما آرزوی موفقیت و سربلندی دارم و امیدوارم که این پست های اخیر رو هرچه زودتر به فراموشی بسپارید .
شاد باشید دلیل شادی دیگران باشید . خوشحالم که این موضوع ختم بخیر شد . بدرود .:)

بالا