دوست من جناب آقای
mojtaba2741 مدیر محترم پاکت پی سی
اگر جنابعالی به رک گویی و صراحت کلام خود مفتخرید , بنده هم نه به شما و نه به هیچ کس دیگری اجازه نمی دهم تا با نوشتن چنین جملاتی , ادب و نزاکتم را به زیر سوال ببرد ( لطفا در هنگام صحبت کردن کمی بیشتر دقت کنید تا خدای نکرده با بزرگتر از خودتان ناخودآگاهانه مرتکب بی ادبی سهوی نشوید )
جنابعالی مدیر بخش هستید و در کنار یدک کشیدن عنوان مدیریت تا
حدی هم مسئول نوشته های کاربران می باشید , بنده چند بار با لحن مودبانه از جناب
bodybuilder2 سوال کردم وهر بار ایشان از دادن جواب امتناع کرد در نهایت هم که پاسخی دادند که بیشتر برایم به معما شبیه بود تا جواب .
چگونه امکان دارد که شخصی برنامه ای را ضمیمه کند و خود نداند که آن برنامه چیست و به چه کار می آید ؟ ! نوشته اید که در این فروم کسی به کسی بدهکار نیست ( که البته از بدیهیات می باشد ) و بهتر بود من یکمی به خودم زحمت نصب برنامه را می دادم تا کار به اینجا نکشد . حال سوال من از شما این است شما از کجا به چنین نتیجه ای رسیدین که من برنامه را نصب نکردم ؟

بنده تا چندین صفحه به عقب بازگشتم تا شاید پستی را که آقای آریایی درخواست دادن را ببینم اما چنین پست و درخواستی وجود نداشت که نداشت .
خدمت جنابعالی و آن دوست فعالتان عارضم که من برنامه را نصب کردم اما از اونجایی که در هنگام نصب نیار به دات نت فریم وورک احساس شد و حالا به هر دلیلی که خودم هم نمی دونم بعد از نصب دات نت فریم وورک گوشی من دیگر بالا نیامد که نیامد , در نهایت مجبور به هارد ریست شدم
( به همین دلیل بنده خیلی مصر بودم تا بدونم برنامه ای که به خاطرش اینقدر دچار زحمت شدم چی بود )
12:45 دقیقه بامداد روز سه شنبه