• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئوالات مربوط به نرم افزار پی پی سی

peyman_pz

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من Resco keyboard Pro v5.01 با اسکین Iphone رو نصب کردم ولی به نظر میاد که این اسکین ناقصه و یک سری علامت ها مثل = , < , > و یک سری حروف مثل Æ æ ë å رو نداره کسی می تونه راهنمایی کنه؟

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من Resco keyboard Pro v5.01 با اسکین Iphone رو نصب کردم ولی به نظر میاد که این اسکین ناقصه و یک سری علامت ها مثل = , < , > و یک سری حروف مثل Æ æ ë å رو نداره کسی می تونه راهنمایی کنه؟
درسته. این یکی از ضعفهاش محسوب میشه.
البته فقط تو اسکین جدیدش بعضی کاراکترهارو نداره.
اسکین های استانداردش کامله.

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام دوستان
من یه مشکلی تو کپی کردن فایل های بزرگ تو گوشیم دارم ...
گوشیم فلیمه و حدود 1.35 گیگ هم فضای خالی داره ...
می خوام 2 تا فایل 140 مگی (هر کدوم 140 مگ) رو کپی کنم تو حافظه خود دستگاه ...
ولی متاسفانه هر سری تا 30 درصد که میره کپی فایل ریست میشه ... یعنی تا 30 % میره بعد یهو از اول دوباره شروع میکنه ...
هر کاری کردم نتونستم بفهمم مشکل از کجاست ...
حتی تنظیمات پاور و بک لایت هم دست زدم که در حین کار مشکل ایجاد نکنند ولی توفیقی نکرد ...
ممنون میشم کمکم کنین ...

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
خوب بچه ها ... کار من خیلی خنده داره ...
خودم سئوال می کنم خودمم جواب میدم ...
بعد از مطالعات و تحقیقات در اینترنت به این نتایج رسیدیم که :
این اشکالی که گفتم مربوط به اکتیو سینک میشه و این اکتیو سینک هست که نمی تونه فایل های بالای 80-100 مگ رو ترنسفر کنه ...
که برای حل این مشکل چندین راه هست که براتون میگم ...
راحت ترین و آسون تریم راه اینه که از یک رم ریدر استفاده کنیم و فایل ها رو تو مموری کارت بریزیم بعد اگه خواستیم به حافظه داخلی انتقال بدیم (که این روش برای منی که مموری کارت ندارم عملی نمی باشد)
یه راه حل دیگه هم هست که من اونو هنوز امتحان نکردم که باز منوط به داشتن مموری کارت میشه : برنامه Cardexport یا WM5Torage که دستگاه رو به یک mass-storage تبدیل می کنه و از شر اکتیو سینک خلاص می کنه ...
البته من برنامه ها رو نصب کردم ولی متاسفانه مموری داخلی دستگاه رو به عنوان یک استوریج نمیشناسه .... فقط با یک حافظه خارجی (مموری کارت) سازگاری داره ...
اما یه راه حل خفن دیگه اینکه از برنامه Total Commander استفاده بشه که به همراهش حتما باید اکتیو سینک هم نصب باشه و یک پلاگین مخصوص هم داره که اون هم باید حتما نصب باشه : نام پلاگینش اینه : Wincefs plugin
که این روش یه سری دردسر های خاص خودش رو داره ... توضیحات بیشتر برای یادگیریه این روش رو می تونین اینجا ببینین ...
فعلا همین ...
اگر باز هم مطلبی در این زمینه پیدا کردم بهتون میگم.
موفق باشید

sarabian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وشته ای از foad.k
اینم یه دیکشنری انگلیسی به فارسی و برعکس خیلی عالی که قابلیت تلفظ هم داره
(برای اینستال کافیه همه ی فایل ها رو از zip در بیارین و فایل exe رو اجرا کنید ، به اون دوتا فایل cab کاری نداشته باشین )

دانلود

جسارتا با اجازه اساتید که حتما میدونن ، من یه توضیح کوچولو بدم که حتما و حتما برنامه رو توی مموری اصلی باید بریزید . نه توی storage چون بغیر از این بعد از 2 3 روز خراب میشه...

ورژن های قبلی اين ديکشنری اين مشکل را نداشت و از نظر محتوی هم فرقی بينشان نيست. اگر چنان مشکلی واقعيت دارد بهتر است به همان ورژن قبلی قناعت شود. چيزی از دست نمی دهيم.

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان یه سوال!
موقع ارسال SMS موقع انتخاب To میخوام بجای انتخاب از Contacts ها اسم آخرین کسانیو که بهشون SMS دادمو ببینم و چند تا شونو با هم انتخاب کنم. خیلی ستمه هر دفعه که میخوام SMS بدم باید از لیست کانتکت هام اول تایپ کنم تا اسم پیدا بشه بعد انتخابش کنم ! مخصوصا اینکه پشت فرمون باشی!!!

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان یه سوال!
موقع ارسال SMS موقع انتخاب To میخوام بجای انتخاب از Contacts ها اسم آخرین کسانیو که بهشون SMS دادمو ببینم و چند تا شونو با هم انتخاب کنم. خیلی ستمه هر دفعه که میخوام SMS بدم باید از لیست کانتکت هام اول تایپ کنم تا اسم پیدا بشه بعد انتخابش کنم ! مخصوصا اینکه پشت فرمون باشی!!!

احتیاجی به تایپ نیستا....رو خود To کلیک کنی کانتکتهاتو میاره.
من همیشه واسه راحتتر بودن انتخاب کردن(!), از PocketCM استفاده میکنم که یک فیلتر مخصوص کانتکتهای sms داره و راحت هم میتونی توشون scroll کنی.
راستی sunnyboy جان (اسمتو نیمدونم هنوز:blush:), ورژن بتا opera رو که داری؟! وقتی یه سایتی کامل load میشه, یه هو برنامه exit نمیشه؟!

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
احتیاجی به تایپ نیستا....رو خود To کلیک کنی کانتکتهاتو میاره.
من همیشه واسه راحتتر بودن انتخاب کردن(!), از PocketCM استفاده میکنم که یک فیلتر مخصوص کانتکتهای sms داره و راحت هم میتونی توشون scroll کنی.
راستی sunnyboy جان (اسمتو نیمدونم هنوز:blush:), ورژن بتا opera رو که داری؟! وقتی یه سایتی کامل load میشه, یه هو برنامه exit نمیشه؟!
آره میدونم. رو To هم که بزنی وقتی کانتکتها میاد مجبوری حداقل چند حرف اول اسم طرفو تایپ کنی.
حالا فرض کن مثلا یه sms و برا 5 نفر بخوام بفرستم. 5 بار باید روی To کلیک و اسممو انتخاب و ok کنم! سخته ! مثلا اگه برنامه ای بود که آخرین اسمهارو که sms بهشون دادمو در اختیارم میذاشت یا میتونستم اسم کانتکتهارو مارک کنم خیلی راحتتر بود. pocketCM هم که گفتی امتحان میکنم .
کوچیک شما حمید هستم.
اتفاقا تو Opera قبلی بعضی وقتها اینجوری میشد. مخصوصا اینکه بیشتر از یدونه تب داشتم. حالا تو Opera9 که الان دارم تا حالا این مشکلو نداشتم. البته وقت نکردم زیاد باهاش وب گردی کنم که دقیقا بهت بگم . همون اول چند تا سایت باهاش سرف کردم اینجوری نشد. ببین رمت موقع کار با opera زیاد پر نباشه.

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
البته با CM هم نمیشه چند نفر رو انتخاب کرد فکرکنم...
اینو امتحان کن. همه کاراشو نمیدونم اما میدونم میتونی چند نفرو باهاش انتخاب کنی. یعنی میتونی همه کانتکتهاتو وارد این برنامه کنی, بعد چند نفرو باهم انتخاب کنی.
راجع به Opera هم, شاید چون opera:config رو دستکاری کردم اینطوری شده.

hyrcania

Registered User
لایک‌ها
0
من HTC TOUCHFLO دارم كه WM6 داره.
دنبال نرمافزارى هستم كه از طريق آسكرين بشه موبايل را خاموش كرد.

سپاسگزار.

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
من HTC TOUCHFLO دارم كه WM6 داره.
دنبال نرمافزارى هستم كه از طريق آسكرين بشه موبايل را خاموش كرد.

سپاسگزار.

دقیقاً همون برنامه ایست که شما لازم دارید .

63izs7n.gif

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
البته با CM هم نمیشه چند نفر رو انتخاب کرد فکرکنم...
اینو امتحان کن. همه کاراشو نمیدونم اما میدونم میتونی چند نفرو باهاش انتخاب کنی. یعنی میتونی همه کانتکتهاتو وارد این برنامه کنی, بعد چند نفرو باهم انتخاب کنی.
راجع به Opera هم, شاید چون opera:config رو دستکاری کردم اینطوری شده.
امتحان کردم. دقیقا اون چیزی که میخوام نبود. میتونی با این برنامه اول چند تا اسم از کانتکتها انتخاب کنی ( بصورت مارک ) بعد new sms کنی. ولی اگه یه زمانی یه sms داشته باشی که بخوای برای چند نفر فوروارد کنی با این نمیشه.
در کل یه برنامه ای باید باشه که یه بلایی سر To بیاره .
با تشکر.

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان یه زمانی فرهاد یه برنامه taskmanager ver 2.7 برا دانلود گذاشته بود رو گوشیم نصبه ولی بخش devices میگه این ورژن رو ساپورت نمیکنه کسی ورژن جدیدتر نداره ؟
برای on/off کردن ril میخوام
اینجا روزبه عزیز گفتن http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1680394&postcount=551
اگر برنامه دیگه ای هم اینکار رو بکنه ممنون میشه معرفی کنید memmaid هم نصب کردم گفتم شاید داشته باشه ولی پیدا نکردم چیزی

ممنون

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
امتحان کردم. دقیقا اون چیزی که میخوام نبود. میتونی با این برنامه اول چند تا اسم از کانتکتها انتخاب کنی ( بصورت مارک ) بعد new sms کنی. ولی اگه یه زمانی یه sms داشته باشی که بخوای برای چند نفر فوروارد کنی با این نمیشه.
در کل یه برنامه ای باید باشه که یه بلایی سر To بیاره .
با تشکر.
حالا بازم میگردم ببینم میشه چیزی گیر اورد یا نه.

دوستان یه زمانی فرهاد یه برنامه taskmanager ver 2.7 برا دانلود گذاشته بود رو گوشیم نصبه ولی بخش devices میگه این ورژن رو ساپورت نمیکنه کسی ورژن جدیدتر نداره ؟
برای on/off کردن ril میخوام
اینجا روزبه عزیز گفتن http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1680394&postcount=551
اگر برنامه دیگه ای هم اینکار رو بکنه ممنون میشه معرفی کنید memmaid هم نصب کردم گفتم شاید داشته باشه ولی پیدا نکردم چیزی

ممنون

ورژن 2.9 رو آپ کردم برات.
یبین اگه فرق کرده که تو ترد نرم افزار هم معرفیش کنیم.

فایل های ضمیمه

• TaskMgrv2.9_WM2005.zip
    201.5 KB · نمایش ها: 38

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
بله کار کرد علیرضا
خیلی ممنون از لطفت مشکلم حل شد
فقط وقتی گذاشتی ترد نرم افزار یه توضیح بزار که لازم به نصب نیست فقط کپی کنن رو ppc

ممنون

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
چطور میشه کانکشنها رو حذف کرد و نتورک منجمتها رو من میخوام همشو پاک کنم از اول یه my work network بسازم
آخه ایرانسل کار میکرد در حد تیم ملی یه دفعه از دو سه روز پیش یادم نمیاد چکار کردم که دیگه وصل نمیشه میگه تنظیمات کانکشن رو درست کن در حالی که همه چیز درسته از اول هم تنظیم کردم باز هم نشد میگم شاید بین این 4 تا نتورک قاطی میکنه
تو pc آدم راحت کانکشن رو حذف و از ابتدا میسازه ولی اینجا انگار هر چی میسازی میمونه هیچ گزینه حذفی نداره یه گزینه هست زیر تب general که نوشته delete settings که اونم خاموشه :(

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
چطور میشه کانکشنها رو حذف کرد و نتورک منجمتها رو من میخوام همشو پاک کنم از اول یه my work network بسازم
آخه ایرانسل کار میکرد در حد تیم ملی یه دفعه از دو سه روز پیش یادم نمیاد چکار کردم که دیگه وصل نمیشه میگه تنظیمات کانکشن رو درست کن در حالی که همه چیز درسته از اول هم تنظیم کردم باز هم نشد میگم شاید بین این 4 تا نتورک قاطی میکنه
تو pc آدم راحت کانکشن رو حذف و از ابتدا میسازه ولی اینجا انگار هر چی میسازی میمونه هیچ گزینه حذفی نداره یه گزینه هست زیر تب general که نوشته delete settings که اونم خاموشه :(

همونجایی که تب General هست تب Modem را بزنید و روی اون Connectionی که میخواید delete بشه hold tap کنید و delete را بزنید.

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
ممنون تا گفتی یادم افتاد البته هنوز هم نمیدونم اون نتورکها رو چجوری میشه پاک کرد
ولی موضوع اصلی اینه که اصلا کانکت نشد
نکنه ایرانسل کلا قطع کرده کسی این دو روزه وصل شده ؟
یا میگه رست کن تنظیمات درست نیست یا اکثرا میگه the answering modem has disconnected . to check your connection setting and change theme if needed tap settings .
ولی من همه تنظیمات رو براساس همون تنظیمات قبلی که استفاده میکردم انجام دادم و مشکلی نیست
http://************/files/kh3c0gxgwad5il3ncydg.gif

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
من خیلی نیاز داشتم مجبور شدم بر خلاف میلم با اینهمه نرم افزاری که داشتم هارد رست کنم حالا ارور نمیده ولی مدتها سعی میکنه وصل شه نمیتونه
عجب گیری کردما

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
من خیلی نیاز داشتم مجبور شدم بر خلاف میلم با اینهمه نرم افزاری که داشتم هارد رست کنم حالا ارور نمیده ولی مدتها سعی میکنه وصل شه نمیتونه
عجب گیری کردما

سعید جان من الان پست هاتو دیدم اومدم بگم که ریست نکن مشکل از ایرانسله که .....
راستی مگه بک آپ نیمگیری؟
در ضمن این ایرانسل هر چند وقت یکبار اینجوری میشه زیاد سخت نگیر

بالا