electra55
Registered User
- نوشتهها
- 649
- لایکها
- 198
بلهبرای ثبت نامش شماره موبایل لازمه؟
بلهبرای ثبت نامش شماره موبایل لازمه؟
درسته میزان درامد اونجا نشون داده میشهاین که تو قسمت Bonus Task History است
مشاهده پیوست 959252
ایشالا که همه دوستان به سود برسن.بعد دو روز انجام تسک فقط 0.5 دلار داده که قابل برداشت نیست و به هیچ دردی نمیخوره
فکر کنم زیر مجموعه ها کلا ضرر کنیم و دوستمون فقط سود ببرن
نه اون فقط واسه گرفتن ماروو یا همون سهام سایته. اگه زیر مجموعه سهام بخره در قسمت ماروو برات رفرال والت میاد. و همچنین اگه شش تا زیر مجموعه پاید داشته باشی ماهیانه پولی بهت تعلق میگیره.به منم فقط 0.5 دلار داده !!!!!
حالا كو تا 10 دلار . واقعا ارزششو داره؟
راستي زيرمجموعه گيري تاثيري تو درآمد داره؟
دوست من سعی کنین در اکانت فیس بوکتون کسب و.کارهای اینترنتی و سرچ کنین از اونجا ادما رو اد کنین. یا حتی گروهای فعال در این زمینه. و بعد تسک ها رو انجام بدین.از تکمیل تسکا 0.50 سنت بیشتر به من نمیده الان دومین باره که به این شکله..
electra جان یه راه جلو رومون بزار لااقل به 10 دلار برسیم تا دیر نشده..
پنجاه دلارهحداقل سرمایه گذاری چنده ؟ (من اصلا کورم هیچ جارو نمیبینم)
لینک ریفرال رو نمیخواد وارد کنیم فقط پیام باشه ؟دوستان از صفحه مای پیج نیو مسیج هاپی را بزنین اونجا صفحه چته. یک جمله برای هر کدومتون هست اونو کپی پیست کنین تو صغحه چت و سند کنین. از کشورهای دیگه زیر مجموعه میاد تو صفحه رفرالتون.
من هر وقت این کارو کردم از کشورهای دیگه رفرال مستقیم که یر سرمایه هم گذاشتن اومدن تو لیستم
الان مثل ویروس لینک ریفرالو پخش میکنمدوست من سعی کنین در اکانت فیس بوکتون کسب و.کارهای اینترنتی و سرچ کنین از اونجا ادما رو اد کنین. یا حتی گروهای فعال در این زمینه. و بعد تسک ها رو انجام بدین.
در صفحه my page گزینه new happy message رو بزنین و.جمله خودتونو در صفحه چت بفرستین چندین بار.
امیدوارم مشکل دوستان حل بشه