• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایتی با درامد عالی(حساب بیت کوین فقط)

kiano_nani

Registered User
لایک‌ها
135
اینکه پولو برمیدارن میره نمیدونم . ولی اینکه فک کنین همینطور مفتی پول میدن اشتباهه . این دوست عزیز فقط از برداشتاش میذاره نه از واریزیاش!
یا باید خودتون پول بذارین یا زیرمجموعه هاتون که به شما اینطور پرداخت کنه . اینها رو باید بگن که نمیگن!
اینکه فیسبوک دوستان رو 0میده درسته گفتن 1 درصد از مبلغ واریزیتونو بعنوان بونوس فیسبوک داده میشه . 500 دلار میشه روزی 5 دلار

electra55

Registered User
لایک‌ها
198
اینکه پولو برمیدارن میره نمیدونم . ولی اینکه فک کنین همینطور مفتی پول میدن اشتباهه . این دوست عزیز فقط از برداشتاش میذاره نه از واریزیاش!
یا باید خودتون پول بذارین یا زیرمجموعه هاتون که به شما اینطور پرداخت کنه . اینها رو باید بگن که نمیگن!
اینکه فیسبوک دوستان رو 0میده درسته گفتن 1 درصد از مبلغ واریزیتونو بعنوان بونوس فیسبوک داده میشه . 500 دلار میشه روزی 5 دلار
حرفهای این دوستمون کامل درسته. هر جا سایتی پیدا کردید که
مفت پول میده بگین ماهم بیام. ولی دوستان هر سایتی به شیوه ای کار میکنه. من خود سایت یه سهام پانصد دلار برام قرار داده و از الان روزانه هفت درصد اونو بهم میده یعنی روزانه سی و پنج دلار جدا از تسک ها. ولی یکجا این پول و ازم نخواسته تا حالا صد دلار پرداخت کردم در عوض صد و ده دلار گرفتم. و اگه در اینده بتونم کل پول کل سهام رو پرداخت کنم سودش که دوبرابر بیشتر میشه رو ازش میگیرم. ولی درکل قصد من از معرفی این سایت این نیست دوستان هزینه کنن و خدای نکرده متضرر بشن .تنها هدف معرفی سایت بوده اگه میبینید ارزش نداره روش وقت نذارین.

I.F.R.I.T

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
من که ترجیح میدم همچین سایت هایی رو نشناسم که وسوسه هم بشم برم توش سرمایه گذاری کنم.
من موندم که اگه کار اینجور سایت ها از هایپ گرفته ptc و اینجور سایتها چرا اینا تو کشورهای پیشرفته سرمایه گذاری و تبلیغ نمیکنن؟اصلا چرا تو اون کشورها اینجور سایت مقرش نیست؟وقتی میخوای بری ببینی سایت مال کدوم کشوره میبینی معلو نیست یا حویتشو پنهان کرده.به قول خود این انجمن های مربوطه این سایتها خوراکشون از طمع و سودجویی انسانها سرچشمه میگیره که هی وسوسه بشی بگی زیاد سرمایه گذاری کنم.اون روزی ام که جیب اینجور دارندگان سایت ها پر شد در میرن حالا بیا و اینارو پیدا کن چند روز دیگم میا یه سایت مثل اینا با اسمای دیگه میزارن و این داستان همچنان ادامه داره.
ابیشتر اینا تو اینترنت بخ ponzi scheme مشهور هستند.لطفا به این سایت یک نگاهی بندازین http://www.badbitcoin.org/tips/index.htm

electra55

Registered User
لایک‌ها
198
دریافت چهل دلار دیگه پس از یک روز از تقاضا ی پرداخت...:)

IMG_۲۰۱۶۰۹۲۷_۱۵۲۱۴۹.jpg

kiano_nani

Registered User
لایک‌ها
135
حرفهای این دوستمون کامل درسته. هر جا سایتی پیدا کردید که
مفت پول میده بگین ماهم بیام. ولی دوستان هر سایتی به شیوه ای کار میکنه. من خود سایت یه سهام پانصد دلار برام قرار داده و از الان روزانه هفت درصد اونو بهم میده یعنی روزانه سی و پنج دلار جدا از تسک ها. ولی یکجا این پول و ازم نخواسته تا حالا صد دلار پرداخت کردم در عوض صد و ده دلار گرفتم. و اگه در اینده بتونم کل پول کل سهام رو پرداخت کنم سودش که دوبرابر بیشتر میشه رو ازش میگیرم. ولی درکل قصد من از معرفی این سایت این نیست دوستان هزینه کنن و خدای نکرده متضرر بشن .تنها هدف معرفی سایت بوده اگه میبینید ارزش نداره روش وقت نذارین.
سوال اینکه شما از 500 تا 100 پرداخت کردین . بعد از اولین پرداخت شما بعد 7 روز میتونین اولین برداشت رو از سود 500 داشته باشین که خیلی بیشتر از 40 میشه . ولی شما برداشتاتون 40 هست . بجز اون فیسبوک که اون جداس کلا
و یا اینکه احتمالا تا 500 رو بوطر کامل واریز نکنین نمیتونین هیچ سودی برداشت کنین . که باز هم اون 40 دلارها بافاصله 4 روز نمیتونه برا تسک فیسبوک باشه چون تسک فیسبوک رو هر 7 روز میتونین برداشت کنین

Last edited:

electra55

Registered User
لایک‌ها
198
سوال اینکه شما از 500 تا 100 پرداخت کردین . بعد از اولین پرداخت شما بعد 7 روز میتونین اولین برداشت رو از سود 500 داشته باشین که خیلی بیشتر از 40 میشه . ولی شما برداشتاتون 40 هست . بجز اون فیسبوک که اون جداس کلا
و یا اینکه احتمالا تا 500 رو بوطر کامل واریز نکنین نمیتونین هیچ سودی برداشت کنین . که باز هم اون 40 دلارها بافاصله 4 روز نمیتونه برا تسک فیسبوک باشه چون تسک فیسبوک رو هر 7 روز میتونین برداشت کنین
سلام درسته. من الان از سهام ماورو هفتصد دلار دارم ولی تا paidmember نشم نمیتونم پرداخت بزنم.. این چهل تاییهها فقط از تسک هاس. هر روز پنج دلار میده که چون باید مضربی از پنج باشه برا پرداخت همیشه بعد درخواست یه کم میمونه واسه همینه که به هفته نرسیده چهل دلار تکمیل میشه. ولی در کل توضیحات شما در مورد سایت که قبلا گذاشتین درسته و قبول دارم دوست عزیز. چون من یک بار تقاضای پرداخت دادم طرف پرداخت نکرد و بلوک شد و به یک نفر دیگه ارجاع شد و طی چند ساعت پرداخت شد

kiano_nani

Registered User
لایک‌ها
135
سلام درسته. من الان از سهام ماورو هفتصد دلار دارم ولی تا paidmember نشم نمیتونم پرداخت بزنم.. این چهل تاییهها فقط از تسک هاس. هر روز پنج دلار میده که چون باید مضربی از پنج باشه برا پرداخت همیشه بعد درخواست یه کم میمونه واسه همینه که به هفته نرسیده چهل دلار تکمیل میشه. ولی در کل توضیحات شما در مورد سایت که قبلا گذاشتین درسته و قبول دارم دوست عزیز. چون من یک بار تقاضای پرداخت دادم طرف پرداخت نکرد و بلوک شد و به یک نفر دیگه ارجاع شد و طی چند ساعت پرداخت شد
سلام فاصله بین دو برداشت بونوس فیسبوک 7 روزه . شما فاصله بین برداشتاتون 4 روزه . 22 و 26

electra55

Registered User
لایک‌ها
198
سلام فاصله بین دو برداشت بونوس فیسبوک 7 روزه . شما فاصله بین برداشتاتون 4 روزه . 22 و 26
نه دوست من اون زمانه پرداخته .سایت تاریخی که شما درخواست رو میزنین رو ثبت میکنه.
درکل توصیه من به دوستایی که میخوان کار کنن اینه که لازم نیست سرمایه بذارن . توجهشون رو انجام تسک و گرفتن رفرال باشه.

IMG_۲۰۱۶۰۹۲۸_۲۱۵۲۵۳.jpg

Last edited:

kiano_nani

Registered User
لایک‌ها
135
امیدوارم پول خوبی در بیارین . نکته اینکه بدون پولی در قسمت ماورو چه خودتون بذارین یا سایت برا انجام تسک چیزی به شما نمیده . حتما باید در قسمت ماورو پول باشه تا یک درصد اونرو بعنوان بونوس تسک بهتون بده . قبلا میشد و به همه میداد . اما الان نه

I.F.R.I.T

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
این دلار ها رو ریختن رو زمین؟کجاست مام بریم جم کنیم.بدون سرمایه و سایت و کار زیاد این سایتا از کجاشون میارن میدن؟ما که ثبت نام کردیم تسک هم زدیم هیچی نداد.

electra55

Registered User
لایک‌ها
198
سلام .اول هیچی .از تسکها 150$ در یک ماه گرفتم. بعدش سایت
سرمایه پانصد دلاری بذام درنظر گرفت . که اول فقط بیست درصد شو ازم خواست بعد بیست روز بیست درصد دیگه. منم اکثر پولشو با درامد سایت دراوردم. تنها پنحاه دلار خودم گذاشتم. الان سرمایه م نزدیک هزار دلاره تو سایت. اگر پرداختی داشتم میزارم.در صورت فعالیت ریسکش با خود دوستان

electra55

Registered User
لایک‌ها
198
دویست و پنجاه دلار دریافتی امروز و صد دلار در انتظار پرداخت ....
IMG_۲۰۱۶۱۰۱۸_۱۵۴۶۲۷.jpg

fereshteh93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سایت مینی کار هم تو زمینه کسب درامد و جمع سپاری خوبه. کار بسیار شفاف و ساده است. تمام امکانات برای کارفرمایان فراهم شده تا بتونن در ضمینه هایی نظیر: سئو، افزایش بازخورد در شبکه های اجتماعی، بازاریابی، نظر سنجی ها و موارد دیگر که انجام آنها نیاز به افراد زیادی دارند،مینی کارها رو قرار دهند و مجریان آنهارو انجام وکسب درامد نمایند.
سایتش:http://minikar.com/

nimazebel

Registered User
لایک‌ها
23
سلام من از طریق لینک ثبت نام کردم
به قسمت Facebook task میرم و کلی بنرهاشو گذاشتم تو اکانتم ولی امروز تو قسمت history میرم فقط نشون میده چه تعداد تسک دیروز گذاشتم ولی چیزی نداده.نحوه کارو توضیح بدین

بالا