electra55
Registered User
- نوشتهها
- 649
- لایکها
- 198
سلام.درخواست برداشتش از کجاست؟ من که از یه جا زدم میگه 50 دلار
نه اون پنجاه دلار واسه سهامشه.
برای درخواست اگه به ده دلار رسیدین face book get help
سلام.درخواست برداشتش از کجاست؟ من که از یه جا زدم میگه 50 دلار
ممنون.سلام.
نه اون پنجاه دلار واسه سهامشه.
برای درخواست اگه به ده دلار رسیدین face book get help
سلامممنون.
چقدر طول میکشه پرداختیشون؟
سلام دوست من. سعی کنین تو فیسبوک گروهای کسب و کار زیادن اونجا لینکتونو بذارین اگه رفرال بگیرین و اونام سهام بخرن هم بیشتر از پنجاه سنت میده هم درصدی از سهامها بهتون تعلق میگیره. من تنها یک زیر مجموعه م که اونام زیر مجموعه گرفته سهام خریده دلیلش شاید این باشه.تو سرش بخوره یه 5 دلاری هم نداد همش نیم دلار
خداوکیلی تو بازی townbi.com شانزده ساعت به کوب کلیک میکردم ارتقا میدام تا آخر به 200 هزار ساتوشی رسیدم میشد باهاش بانک خرید اما چون ده بیتکوین بیشتر باقی نمونده بوده فایده نداشت! برا همین برداشت زدم...سلام دوست من. سعی کنین تو فیسبوک گروهای کسب و کار زیادن اونجا لینکتونو بذارین اگه رفرال بگیرین و اونام سهام بخرن هم بیشتر از پنجاه سنت میده هم درصدی از سهامها بهتون تعلق میگیره. من تنها یک زیر مجموعه م که اونام زیر مجموعه گرفته سهام خریده دلیلش شاید این باشه.
و دراخر خدا وکیلی پنجاه سنت در روز بدون هیچ سرمایه ای و تنها دو دقیقه گرفتن وقت
تو کدوم سایت سراغ دارین.
پنجاه دلار دیگه ماروو گرفتم شد صد تا..
مشاهده پیوست 959431
بونز رفرال هست و تا سهام نخرید قابل برداشت نیست. سهامش پنجاه دلاریه با سود هفت درصد در روز تا یک ماه. من تا چند روز دیگه یک سهام میخرم و توضیحات رو ایشالا بعدا اطلاع میدم.به چه دردی میخوره؟ چیکار میشه کرد؟ واسه من یه دونه اومده 250 دلار
سایت بلوک کرده یا فیسبوک اکانتتو بلاک کرده؟فیسبوک منو به ف... داد...
این همه دوست جمع کرده بودم زد آکانتو بلاک کرد :|
electra جان راه چاره ای بیندیش
اگه اکانت فیسبوک منظورته برای اد کردن دیگران قوانینی داره مثلا بعضی وختا که اد میزنی میگه این بابا خیلی وقته نیست و اکانتش معلقه اگه به اصرار باز اد بزنی فیس بوک مشکوک میشه که ربات باشی.یا باز اد کردن بیش از حد در مدت کم.فیسبوک منو به ف... داد...
این همه دوست جمع کرده بودم زد آکانتو بلاک کرد :|
electra جان راه چاره ای بیندیش
تو ايميل شما مي فرستهمن هر چی شماره موبایلمو میزنم کد نمیفرسته!!
لابد کاری کردی. با پشتیبانی سایت تماس بگیر.ایمیل منو سایت بلاک کرد چرا؟ اکانت فیسبوک نه. اکانت خوده سایت