• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایتی با درامد عالی(حساب بیت کوین فقط)

sorek17

Registered User
لایک‌ها
114
لابد کاری کردی. با پشتیبانی سایت تماس بگیر.
در ضمن دوستان حتما هنگام برداشت یا پرداخت مراحل کنفیرم را انجام بدین. Confirm.
احتمال داره بخاطر ورود با ای پی های مختلف باشه؟
چه مراحلی؟

kiano_nani

Registered User
لایک‌ها
135
اینطور سایت ها که انشعابی از سایت اصلی mmmglobal هست هیچگونه پرداخت مستقیمی از جانب خودشون ندارن . اساس کارشون رو به اصطلاح گذاشتن کمک و همکاری با همدیگه
در توضیحات گفته برای تسک فیسبوک نیازی به خرید ماورو که همون موسس روسی این سیستم یعنی سرگی ماورودی هست ندارین . اما وقتی شروع میکنین بعد چندروز در قسمت ماورو یکسری به اصطلاح سهامی میاد که ممکنه 50 تا 500 و حتی بیشتر باشه ربطی به رفرال هم نداره . و شما رو مجبور به پرداخت میکنه در غیر اینصورت بلاک میشین . درخواستی که شما برای 10 دلار میدین در حقیقت ارجاع میشه به شخصی دیگه که میخاد سرمایه بذاره و اون به شما پرداخت میکنه .ممکنم هست پرداخت نکنه طرف
شانس بیاری قبل اینکه به شما سهام زوری بده بتونین یکی دوبار برداشت کنین . با اولین درخواست یا حتی قبل اون یکسری مبالغی به اسم provide help رو داشبوردتون میاد که باید پرداخت کنین به اعضای دیگه که اگه چند مورد پرداخت نکنی بلاک میشین . ربطی به ای پی و اینا نداره .
کلا پولو از اعضای جدید میگیره میده به اعضای قدیمی تر .

I.F.R.I.T

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
یک سایت خیلی خوب که میتونید رزانه تقریبا 5یورو ازش کسب درامد کنین http://goo.gl/sUsI9N
بدون نیاز به سرمایه و فقط بادیدن تبلیغ.

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
یک سایت خیلی خوب که میتونید رزانه تقریبا 5یورو ازش کسب درامد کنین http://goo.gl/sUsI9N
بدون نیاز به سرمایه و فقط بادیدن تبلیغ.
تو انجمن ها ميگن به حداقل برداشت که رسیدید باید ده تا زیر مجموعه داشته باشید.
لطفا موضوع خودتون رو در تاپيك جداگانه مطرح كنيد.

vbd

Registered User
لایک‌ها
948

electra55

Registered User
لایک‌ها
198
مدتیه هیچ تسکی Approve نمیشه
فقط برامون وقت تلف کردن شد این دوستمون که اینهمه داغ میکرد موضوع رو فقط باعث شدیم برداشت بزنه و ول کنه
سلام دوستان. نه ول نکردم تازه دوست من فقط رفرال هایی سود اور هستن که سرمایه بذارن که تو زیر مجموعه های من کسی نیست.
اینم نتیجه تسک های من که رسیده به 67 دلار.... فردا برداشت میزنم و نتیجه رو اعلام میکنم....
IMG_۲۰۱۶۰۹۱۵_۱۴۱۷۰۴.jpg

nima__mtg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
دوسته عزیز من دو روزه همه بنر هارو میزارم تو فیسبوکم ولی هنوز هیچی نداده؟؟؟

electra55

Registered User
لایک‌ها
198
سلام
دوسته عزیز من دو روزه همه بنر هارو میزارم تو فیسبوکم ولی هنوز هیچی نداده؟؟؟
سعی کنین از صفحه اول سایت اونجایی که پیام اعضا درج میشه یکی و انتخاب کنین و با لینکتون در گروهای کسب درامد فیسبوک بذارید.

I.F.R.I.T

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
اینطور سایت ها که انشعابی از سایت اصلی mmmglobal هست هیچگونه پرداخت مستقیمی از جانب خودشون ندارن . اساس کارشون رو به اصطلاح گذاشتن کمک و همکاری با همدیگه
در توضیحات گفته برای تسک فیسبوک نیازی به خرید ماورو که همون موسس روسی این سیستم یعنی سرگی ماورودی هست ندارین . اما وقتی شروع میکنین بعد چندروز در قسمت ماورو یکسری به اصطلاح سهامی میاد که ممکنه 50 تا 500 و حتی بیشتر باشه ربطی به رفرال هم نداره . و شما رو مجبور به پرداخت میکنه در غیر اینصورت بلاک میشین . درخواستی که شما برای 10 دلار میدین در حقیقت ارجاع میشه به شخصی دیگه که میخاد سرمایه بذاره و اون به شما پرداخت میکنه .ممکنم هست پرداخت نکنه طرف
شانس بیاری قبل اینکه به شما سهام زوری بده بتونین یکی دوبار برداشت کنین . با اولین درخواست یا حتی قبل اون یکسری مبالغی به اسم provide help رو داشبوردتون میاد که باید پرداخت کنین به اعضای دیگه که اگه چند مورد پرداخت نکنی بلاک میشین . ربطی به ای پی و اینا نداره .
کلا پولو از اعضای جدید میگیره میده به اعضای قدیمی تر .
پس اینهم یک نوع کلاهبرداریه دیگست به یه شکل دیگه.یه جورایی مثل باجگیری.از اون زمانی که اون هرمی های کثیف وارد ایران شدن و این قانون مسخره رفرال گیری رو بنا کردن دیگه هیچ سایتی زیاد دوام نمیاره.یا ورشکسته میشه یا پول مردم و جمع میکنه میره.
ما بخوایم از سرمایه گذاری وصرفهزینه و وقت مثل آدم کار کنیم کی رو باید ببینیم؟این زمانه شده فقط پر از آدمای شیاد و کلاهبردار چه ایرانیش چه خارجیش.
99%اونایی که تو این سایت ها هزینه میکنن پولش میره جیب صاحب اون سایتا.

بالا