پست ثابت نسبت به پاپ آپ درآمد بسیار کمتری دارهاگه سایت پربازدیدی دارید، تبلیغات پست ثابت بذارید، به طور معمول بین 50تا1000ریاله
آیپی پاپ آپ چقدره ؟ همون 20 ریال که گفتم درست بود ؟
پست ثابت نسبت به پاپ آپ درآمد بسیار کمتری دارهاگه سایت پربازدیدی دارید، تبلیغات پست ثابت بذارید، به طور معمول بین 50تا1000ریاله
تست کنید ببنید استقبال میشه یا خیر.من سایت دانلودی دارم
مسابقات رسلینگ و یو اف سی و .....
چندین ساله دارم به صورت رایگان لینک میزارم
الان بنظرتون اکانت ویژه بزارم؟؟
چون واقعا نه پاپ آپی هست نه چیز دیگه
کوتاه کننده لینک ها هم کاربر رو دور میکنه
حالا نمیدونم وی ای پی راه بندازم یا راه دیگه ای برای درامد هست یا نه
کسی راهکاری داره بگه
زور داره بعد از 7 سال سایت رو ببندم
تبلیغات توی سایت نمی گذاشتی ؟من سایت دانلودی دارم
مسابقات رسلینگ و یو اف سی و .....
چندین ساله دارم به صورت رایگان لینک میزارم
الان بنظرتون اکانت ویژه بزارم؟؟
چون واقعا نه پاپ آپی هست نه چیز دیگه
کوتاه کننده لینک ها هم کاربر رو دور میکنه
حالا نمیدونم وی ای پی راه بندازم یا راه دیگه ای برای درامد هست یا نه
کسی راهکاری داره بگه
زور داره بعد از 7 سال سایت رو ببندم
نه والا خواستم با یکتا نت یا صباویژن کار کنم منتهی نکردم از اول درامدم از پاپ اپ و کوتاه کننده لینک بود اما الان نمیدونم چجوری مخارج سایت رو تامین کنم سرور ها هزینه هاشون واقعا نفس گیرنتبلیغات توی سایت نمی گذاشتی ؟
این سایت های پاپ اپ مگه هنوز هم زنده هستن؟دوستان کسی اخیرا از زرپاپ واریزی داشته ؟
برای من جدیدا خیلی دیر به دیر تسویه حساب می کنند... کس دیگه ای این مشکلو داره ؟
این سایت های پاپ اپ مگه هنوز هم زنده هستن؟
فکر میکردم با رفتن ارزش افزوده دیگه درشون تخته شده باشه.
سلام رفیقدوستان کسی اخیرا از زرپاپ واریزی داشته ؟
برای من جدیدا خیلی دیر به دیر تسویه حساب می کنند... کس دیگه ای این مشکلو داره ؟
زرپاپ باهاش مبالغ بالا کار کردم قبلا. اون موقع واقعا خوش حساب بودن.فعلا فکر کنم فقط زرپاپ کار می کنه ... البته دوستان takpopup رو هم معرفی کردند که من تجربه ای ندارم ولی زرپاپ شاید نسبت به بقیه سایت ها مبلغ کمتری پرداخت کنه ولی الان حدود 1 ساله که من ازش دریافتی دارم و همیشه مبلغ رو واریز کرده... البته الان یه مدته که واریزی هاش دیر به دیر انجام می شه برای من...
سلام رفیق
تاخیر در پرداخت ما بخاطر تاخیر پرداخت توسط برخی از تبلیغ دهنده ها هست که طبیعیه و گاهی اوقات پیش میاد
انشاالله کمی جلوتر بریم دوباره به پرداخت های روتین هفتگی و حتی روزانه برمیگردیم
فعلا فکر کنم فقط زرپاپ کار می کنه ... البته دوستان takpopup رو هم معرفی کردند که من تجربه ای ندارم ولی زرپاپ شاید نسبت به بقیه سایت ها مبلغ کمتری پرداخت کنه ولی الان حدود 1 ساله که من ازش دریافتی دارم و همیشه مبلغ رو واریز کرده... البته الان یه مدته که واریزی هاش دیر به دیر انجام می شه برای من...