r3za-k
Registered User
- نوشتهها
- 660
- لایکها
- 528
همینکه مشکل رو میدونیم خودش خوبهدقیقا مشکل همینه
ارزش افزوده بخاطر درامد زایی راحتی که داشت باعث شد محتوای مفیدی دیگه تولید نشه
کار راحتی بود با درامد بالا و برگشت سرمایه تضمینی
یا دوباره به روال قبل برمیگرده یا اینکه باید چندماه منتظر بمونیم تا سرمایه ها دوباره به کارهای دیگه برگرده
اینطور استارت اپ های نوپا شروع به جذب تبلیغات میکنند و دوباره میشه کار کرد
الان فقط یه سری استارت اپ توی این شرایط کار میکنند که اونا هم اکثرا پاپ اپ نمیخوان مثل دی جی کالا و ...
من وظیفه م سایت داری سایت خودمه , محتوا درست کردن واسه سایتم , سر و کله زدن با نویسنده هام و آموزش بهشون و نهایتش یخورده اطلاعات در مورد سئو و..
اگر من بخوام خودم فایل بفروشم , خودم بخوام یه سرور دیگه بخرم و فایل رو روی اون بالا بیارم و پاپ رو بندازم رو اون
اگر بخوام این فایل رو بروز رسانی کنم , اگر بخوام محتوای جدید اضافه کنم تا بازدهی بره بالاتر اگر بخوام دائما دنبال راه های درآمدی جدید باشم و..
پس وظیفه شما چیه؟ چرا باید مقداری از درآمد رو بدم به شما؟
من زیاد با وظایف کار شما آشنا نیستم ولی مگر نه اینکه شما واسط بین وبمستر و استارت آپ هستید؟
مگر نه اینکه شما باید اینکارها رو انجام بدید؟
الان وبمستر بازدیدشو داره اما درآمدشو نداره , کی وظیفه شو درست انجام نداده؟ مشکل کجاست؟
باز شما بین سایتهای دیگه سرآمد هستین , من دیدم شما قیمتو کم میکنید بقیه بعد شما فورا کم میکنن حتی اگه به قول شما از قبل هم شارژ داشته باشن !
به نظرم هیچی سر جاش نیست , امیدوارم تلاشتون دو چندان بشه
این اوضاع حتی نباید خم به ابروی وبمستر بیاره و شما نباید بذارید این اتفاق بیفته چون شما از بازدید سایتهای اونا دارید روزی بدست میارید
نوش جونتون ولی سر وقتشم هواشونو باید داشته باشید