دوستان دیگه اوضاع واقعا خیلی خراب شده.
تکلیف وبمسترا چیه توی این وضعیت؟ الان یه سریا میان میگن بیخیال وبمستری... تکلیف اونایی که عمرشون رو گذاشتن توی این کار چی میشه. اگه قرار باشه هرجایی اوضاع خراب شد فرار کنیم که نمیشه.
پاپ اپ که نابود شده. با 15-20کا ایپی خالص روزی نهایتا 20-25ت در میاد ! چند روزیه که هم متوجه شدم توی کنسول سایت نوشته دیگه کروم اجازه باز شدن تب رو نمیده به سایت بخاطر همین پاپ اپ... یعنی سایت رو داره نابود میکنه کم کم...
تبلیغات کلیکی/بنری هم یکتانت رو 24 ساعت تست کردم نمیدونم خنده کنم یا گریه ! 5 هزار تومن درومده - وضعیت سرویس های دیگه هم که خودتون بهتر میدونید یا پول وبمستر رو بالا میکشن یا داستان های دیگه...
یعنی هیچ کسی اینجا راه حلی نداره؟ همه قانع هستین با این مبالغ؟ کسی به فکر تحریم این سیستم ها نیست؟ روز به روز همه چی گرون تر میشه. درامد وبمسترا روز به روز داره کمتر میشه. اینطوری بخواد پیش بره فردا پول هاست/دامنه هم نمیشه داد دیگه.
باید فکر چاره کرد. نمیدونم چطوری، یک تاپیک جامع توی پرشین تولز که حداقل وبمستران اینجا مشارکت کنن، یک گروه یا حتی یک وبسایت اختصاصی برای هماهنگی وبمسترای ایرانی.
به نظر من پاپ آپ ها خودشون منبع درامد ندارن که به ما بدن.دوستان دیگه اوضاع واقعا خیلی خراب شده.
تکلیف وبمسترا چیه توی این وضعیت؟ الان یه سریا میان میگن بیخیال وبمستری... تکلیف اونایی که عمرشون رو گذاشتن توی این کار چی میشه. اگه قرار باشه هرجایی اوضاع خراب شد فرار کنیم که نمیشه.
پاپ اپ که نابود شده. با 15-20کا ایپی خالص روزی نهایتا 20-25ت در میاد ! چند روزیه که هم متوجه شدم توی کنسول سایت نوشته دیگه کروم اجازه باز شدن تب رو نمیده به سایت بخاطر همین پاپ اپ... یعنی سایت رو داره نابود میکنه کم کم...
تبلیغات کلیکی/بنری هم یکتانت رو 24 ساعت تست کردم نمیدونم خنده کنم یا گریه ! 5 هزار تومن درومده - وضعیت سرویس های دیگه هم که خودتون بهتر میدونید یا پول وبمستر رو بالا میکشن یا داستان های دیگه...
یعنی هیچ کسی اینجا راه حلی نداره؟ همه قانع هستین با این مبالغ؟ کسی به فکر تحریم این سیستم ها نیست؟ روز به روز همه چی گرون تر میشه. درامد وبمسترا روز به روز داره کمتر میشه. اینطوری بخواد پیش بره فردا پول هاست/دامنه هم نمیشه داد دیگه.
باید فکر چاره کرد. نمیدونم چطوری، یک تاپیک جامع توی پرشین تولز که حداقل وبمستران اینجا مشارکت کنن، یک گروه یا حتی یک وبسایت اختصاصی برای هماهنگی وبمسترای ایرانی.
ببین حرف شما درست، هزینه های هاست و دامین هر روز میرن بالاتر، گوگل به خاطر شکایات پیش فرض بلاکش میکنه
ولی خب چرا به فکر راهکار های دیگه نمی افتید؟ مثلا کوتاه کننده های لینکی مثل اپیزو برای سایتای دانلود یا زدن یه سری سایت آموزشی خوب برای محتوا و ایجاد دوره و ...
پاپ آپ الان به خاطر کرونا وحشتناکه وضعیتش، تمام سایت ها از تبلیغات خارجی یا استارتاپ های فارسی ای که مدیرانشون نیاز به تبلیغ داشتن استفاده میکردن اما الان نمیتونن اینکار رو کنن.
با این وجود توصیه میکنم پاپ آپ پلاس بری، در آمدش صد تومان آی پی اول، شصت تومان آی پی دوم و پنجاه آی پی سومه
کرونا باعث رشد شدید کاربرای شبکه های اجتماعی و سایت ها شد بازدید همه سایت ها چند برابر شد چون معلومه همه خونه نشستن و بیکارن.ببین حرف شما درست، هزینه های هاست و دامین هر روز میرن بالاتر، گوگل به خاطر شکایات پیش فرض بلاکش میکنه
ولی خب چرا به فکر راهکار های دیگه نمی افتید؟ مثلا کوتاه کننده های لینکی مثل اپیزو برای سایتای دانلود یا زدن یه سری سایت آموزشی خوب برای محتوا و ایجاد دوره و ...
پاپ آپ الان به خاطر کرونا وحشتناکه وضعیتش، تمام سایت ها از تبلیغات خارجی یا استارتاپ های فارسی ای که مدیرانشون نیاز به تبلیغ داشتن استفاده میکردن اما الان نمیتونن اینکار رو کنن.
با این وجود توصیه میکنم پاپ آپ پلاس بری، در آمدش صد تومان آی پی اول، شصت تومان آی پی دوم و پنجاه آی پی سومه
عرضه و تقاضا به طور طبیعی با گذشت زمان ، بازار رو نرمال میکنن. یعنی اونی که براش میصرفه با همین میسازه و ادامه میده و اونی که براش نمیصرفه پاپ آپ رو برمیداره. حالا اگه تقاضا بیشتر از عرضه باشه قطعا قیمت افزایش پیدا میکنه وگرنه همین میمونه
به نظر من پاپ آپ ها خودشون منبع درامد ندارن که به ما بدن.
تحریم برای وقتیه که وضع خودشون خراب نباشه. (اگه درامدشون خوب بود یه رقیب جدید وارد می شد.)
ببین حرف شما درست، هزینه های هاست و دامین هر روز میرن بالاتر، گوگل به خاطر شکایات پیش فرض بلاکش میکنه
اون اوایل کرونا خیلی بازدیدها رفته بود بالا، به نظرم الان اومده پایین و خیلی ها به اون شدت خونه نشین نیستن، به خصوص الان که موقع امتحانات مدرسه ها و دانشگاه هاست! اکثرا مشغول درس ها هستن! (البته طبق بازدید سایت خودم میگم)کرونا باعث رشد شدید کاربرای شبکه های اجتماعی و سایت ها شد بازدید همه سایت ها چند برابر شد چون معلومه همه خونه نشستن و بیکارن.
در مورد پاپ پلاس هم صفحه اول اینطوری نوشته الان پرداختش خیلی کمتره من تست کردم.
اولش فکر کردم داری سیستم خودتو تبلیغ میکنی بعد دیدم نه داری همه رو تبلیغ میکنیتاپ پاپ آپ رو دیدی، در آمد رو بالا میزنه ولی کدی که میذاری اصلا تبلیغ نشون نمیده، مث ایران پاپ آپ
همین کار رو بکنیم بهتره، نذاریم.
رتبه الکساشون بیاد بیاد پایین ؟ غیر ممکنه چون وبمستر ها هیچ انجمنی ندارن که متحد بشناون اوایل کرونا خیلی بازدیدها رفته بود بالا، به نظرم الان اومده پایین و خیلی ها به اون شدت خونه نشین نیستن، به خصوص الان که موقع امتحانات مدرسه ها و دانشگاه هاست! اکثرا مشغول درس ها هستن! (البته طبق بازدید سایت خودم میگم)
-------
دوستان به نظرم فعلا اپ اپ استفاده نکنید، بزارید رتبه الکسا این سایتها خوب بکشه پایین شاید فرجی شد. شاید رقیب جدید بیاد روی کار دوباره قیمت ها رو رقابتی ببرن بالا!
درحال حاضر واقعا 20-30 تومان درامد پاپ اپ دردی دوا نمیکنه!
اسکم.دوستان کسی از سایت پاپ آپ می اطلاعی داره؟ اصلا پرداختی داره یا اسکمه
با این وضعیت وحشتناک تحریم ها و دردسر های پی پال و ... این سیصد دلار رو چطوری میخوان بریزن؟
تایید میشه. اصلا پیشنهاد نمیکنم.اسکم.
درآمد از هر آیپی 20 ریال ؟کسانی که میخوان جایگزین برای پاپ آپ داشته باشن، فیس نما هست.
هم میتونید پاپ آپ بذارید و هم میتونید با زیر مجموعه گیری از تبلیغات کلیکی در آمد کسب کنید.