popupplus برای ما 500 هزارتومن رو بست. میگفت ای پی هاتون فیکه!بیشتر از دویست هزار تومان ما رو بلاک کردن با دلایل مسخره
پاپگذر خوبه پرداختی داره فقط مشکلش اینه واسه دسکتاپ شمارش نداره همچنین نرخش هم پایین تره از بقیهبخشید نظرتون راجع به popgozar چیه؟
کسی تا حالا ازش استفاده کرده؟
دقیقا چیش خوبه پس ؟پاپگذر خوبه پرداختی داره فقط مشکلش اینه واسه دسکتاپ شمارش نداره همچنین نرخش هم پایین تره از بقیه
منظور این هست که سایت فعال هست و پرداختی به موقع داره هرچند به میزان کمدقیقا چیش خوبه پس ؟
با این وضعیت دیگه هیچ سایتی خدمات رایگان نخواهد داد به کاربر و کلا پاپ اپ و سایت های پاپ اپ منقرض خواهد شد.کم کم داریم به ورشکست شدن مشاغل وبمستری نزدیک میشیم.
وضعیت پاپ آپ بسیار وخیم هست + وضعیت تبلیغات بنری و کلیکی هم که از چند ماه قبل وخیم شده بود
در راه رضای خداوند برای کاربران فعالیت کنید..
یک مورد مهم دیگه گوگل هستبا این وضعیت دیگه هیچ سایتی خدمات رایگان نخواهد داد به کاربر و کلا پاپ اپ و سایت های پاپ اپ منقرض خواهد شد.
کلا قبل این ارزش افزوده ها منبع دیگه ای براتون وجود داشت ؟ چون حتی اوایل برای پاپ اول 20 تومن هم میدادین فکر کنم درسته ؟یک مورد مهم دیگه گوگل هست
که برداشته پاپ اپ و تبلیغات تعدادی از سایت ها را داخل گوگل کروم بلاک کرده
دیگه نورعلی نور شد
کلا پاپ آپ ها با همین ارزش افزوده ها زنده موندن اگه جمع بشه فکر نکنم بمونن دیگهکلا قبل این ارزش افزوده ها منبع دیگه ای براتون وجود داشت ؟ چون حتی اوایل برای پاپ اول 20 تومن هم میدادین فکر کنم درسته ؟
همون از اول تبلیغات ارزش افزوده بود که کلیک10 15ريالی را رسوند به 200ريالکلا قبل این ارزش افزوده ها منبع دیگه ای براتون وجود داشت ؟ چون حتی اوایل برای پاپ اول 20 تومن هم میدادین فکر کنم درسته ؟
همین الانم که پاپ اپ شماره را وارد کنید با هزینه روزانه 500 تومن روزانه که داره باز میشه !
خیلی برام جالبه . بعد از مدتی دوباره سری به این فروم زدم ، و میبینم که هنوز هم در مورد پاپ آپ و این جور چیزا بحث میشه .کلا تلاش نمیکنند که سطح فرهنگ و علمی استفاده کنندگان از اینترنت رو بالا ببرند میان صورت مسئله رو پاک میکنند عزیز من این خیلی واضح هست که همه باید بدونن نوعی آگهی در اینترنت هست به اسم پاپ آپ و اصلی مدلش مشخصه و ملت میتونن حداقل بخونن متن رو بعد مثلا شماره تلفن بدن که برن داخل یک سرویس بعد بخاطر مسئله به این کوچیکی میان کل سیستمو حذف میکنند.
من کاری به شرکتهای که دزدی ها و کلاهبرداری های بزرگی کردند کار ندارم ولی میشه تغییراتی داد.
یک کاری دارن میکنن که فقط سرویسهایی که به جایی وصل هستن و روابط دارن تویه نت باقی بمونن و بقیه ناخداگاه حذف بشن.
شما حساب کنید که اگر همین پاپ آپ هم حذف بشه اکثر وبمسترها درآمد سرورهاشونو حتی ندارن و فقط میمونه تبلیغات بنری که اونم خداروشکر انحصاری چنتا شرکت هست که به صورت گزینشی انتخاب میکنند و هروقت هم دوست نداشته باشند یهو حذفت میکنن و پولتم نمیدن.
داستان داریم هیچ امنیت شغلی وجود نداره
خداروشکر اصلا تو پاپفا ثبت نام هم نکردم.بهانه جدید پاپ فا برای عدم پرداخت
با توجه به شرایط کشور مبنی بر شیوع اپیدمی کرونا پرداخت با تاخیر روبرو گردیده است.