• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سبک رزمی سیستما (کارشناس متخصص استاد فایرنایت)

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
درود بر شما . متاسفانه راه های زیادی نیست که بتوان سیستما را به درستی کار کرد . مطمئن هستم که چند وقت دیگر در گوشه و کنار ایران میشنویم که دارند آموزش سیستما میدهند . اما با چه روشی ؟؟ با کدام حکم ؟؟ طبق معمول پول در آوردن از راه نادرست . همیشه همینطور بوده . دلایل زیادی دارم ، که نمیتوان به راحتی سیستما واقعی را کار کرد . به زودی مطالبی در همین تاپیک قرار میدهم.

شما که 70 80 درصد راه رو رقتین چجوری میشه سیستما را یاد گرفت؟؟ اگه میشه سریع تر جواب بدهید ممنون میشم!!!!

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
پس شما الان یه سیستما کار و یه مبارز واقعی هسنید؟؟ پس میتونید 7،8 نفر رو تو خیابون بزنید!!!!:rolleyes: ( شوخی کردم )

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
پس شما الان یه سیستما کار و یه مبارز واقعی هسنید؟؟ پس میتونید 7،8 نفر رو تو خیابون بزنید!!!!:rolleyes: ( شوخی کردم )

آخه چرا اینقدر عجله داری ؟؟ :lol: بزار من اول یکم بیشتر در مورد سیستما مطلب بنویسم ، اونوقت میتونی به طور کامل نتیجه گیری کنی . صبر داشته باش .:happy:

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
بنظرم سیک های رزمی فرعی درست شده در قرن حاضر از روی هنرهای رزمی کاراته و تکواندو و بکوس درست شدند
هر کشوری برای خودش سبک رزمی آورده

ولی اون چیزی که آموزشش راحتتر بود مجموعه آموزش های رزمی تفنگداران دریایی ارتش آمریکا به اسم نیک مپ بود

البته بنظرم فلسفه هنرهای رزمی بروس لی جیت کان و کاملترین در جهان باشه ولی با مرگ بروس لی هم این فلسفه هنر رزمی به تاریخ پیوست

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
بنظرم سیک های رزمی فرعی درست شده در قرن حاضر از روی هنرهای رزمی کاراته و تکواندو و بکوس درست شدند
هر کشوری برای خودش سبک رزمی آورده

ولی اون چیزی که آموزشش راحتتر بود مجموعه آموزش های رزمی تفنگداران دریایی ارتش آمریکا به اسم نیک مپ بود

البته بنظرم فلسفه هنرهای رزمی بروس لی جیت کان و کاملترین در جهان باشه ولی با مرگ بروس لی هم این فلسفه هنر رزمی به تاریخ پیوست

ممنون از شما . منکر این موضوع نیستم که اکثر سبک های رزمی دنیا برگرفته از سبک های چینی و ژاپنی است . اما شرایط در روسیه و هر کشوری ( ایران و آمریکا ... ) به گونه ای است که متناسب با شرایط خاص هر کشور سبکی را به وجود بیاورند که تمام افراد ارتش و نیروهای ویژه بتوانند استفاده کنند . تقابل سبک ها و اینکه بگوییم این سبک بهتر است و یا اون سبک بهتر است ، کاری بسیار بیهوده است . البته اگر در مورد سیستما تحقیق کرده باشی فکر نمیکنم بتونی یک سبک پیدا کنی که مشابه سیستما باشه . هر چیزی که عمومی بشه فاقد ارزش های لازم است و دیگه نمی توان به اون سیستمی بسته گفت . درسته که در اینترنت سی دی و دی وی دی های زیادی در مورد آموزش سیستما وجود دارد ، اما هیچکدام آموزش واقعی سیستما نیست . در ضمن اگر به تاریخ سبک های رزمی و جنگی روسیه نگاهی بیندازید .به قدمت وجود سبک های رزمی و جنگی در روسیه پی میبرید . هر سبکی نقاط ضعف و نقاط قوت دارد . سیستما هم مثل هر سبکی ضعف های خودش را دارد . نوشته های شما بسیار کلی است . به راحتی سبکی را رد و به راحتی سبکی را بهترین در جهان می دانید ( البته این را به حساب نظر شخصی شما میگذارم ، که البته صد در صد هم همینطور است ) . خوشحال شدم که نظرتان را گذاشتید . امیدوارم همچنان ادامه داشته باشد .
با تشکر

Last edited:

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
ممنون از شما . منکر این موضوع نیستم که اکثر سبک های رزمی دنیا برگرفته از سبک های چینی و ژاپنی است . اما شرایط در روسیه و هر کشوری به گونه ای است که متناسب با شرایط خاص هر کشور سبکی را به وجود بیاورند که تمام افراد ارتش و نیروهای ویژه بتوانند استفاده کنند . تقابل سبک ها و اینکه بگوییم این سبک بهتر است و یا اون سبک بهتر است ، کاری بسیار بیهوده است .
با تشکر

پس با این حساب فلسفه جیت کان دو بروس لی درست بود

بروس لی بدون اینکه گارد یا استیلی بگیری در نگاه اول حریفشو در کوتاه ترین زمان ممکن مغلوب می کرد

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

بروس لی بدون اینکه گارد یا استیلی بگیری در نگاه اول حریفشو در کوتاه ترین زمان ممکن مغلوب می کرد

نمی دونم . من بروس لی را از نزدیک نمی شناختم :D .

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

فلسفه جیت کاندو بروس لی مطالبی در بر دارد که فقط افراد انگشت شماری اون روش ها را به کار میگیرند .

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
آخه چرا اینقدر عجله داری ؟؟ :lol: بزار من اول یکم بیشتر در مورد سیستما مطلب بنویسم ، اونوقت میتونی به طور کامل نتیجه گیری کنی . صبر داشته باش .:happy:

درود پس من صبر میکنم تا شما مطالب خودتون رو کامل کنید

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
فلسفه جیت کاندو بروس لی مطالبی در بر دارد که فقط افراد انگشت شماری اون روش ها را به کار میگیرند .

90 درصد ضربات دست و پای بروس لی از کاراته و تکواندو و بوکس غربی بوده
برخلاف اونچه که دیگران بروس لی رو شاگرد وینگ چوون میدونند خودش در دو سال آخر عمرش زیاد از فنون وینگ چوون استفاده نمیکرد

morihe ushiba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
91
سلام ..استاد کارتون عالیه
فقط یه نکته در عکس دوم که شما گذاشتید در دوجوشون عکس موریهه اویشیبا دیده میشه! وقاب عکسی که با زبان ژاپنی (که باید از استاد میلاد درخواست کنیم برامون ترجمه کنه ببینیم چی نوشته)
نظرتون چیه!!!؟

Last edited:

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
سلام ..استاد کارتون عالیه
فقط یه نکته در عکس دوم که شما گذاشتید در دوجوشون عکس موریهه اویشیبا دیده میشه! وقاب عکسی که با زبان ژاپنی (که باید از استاد میلاد درخواست کنیم برامون ترجمه کنه ببینیم چی نوشته)
نظرتون چیه!!!؟

ممنون . چی بگم ؟؟ هر جور خودت صلاح میدونی :)

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
عجب سوت و کوره . خوب البته سیستما سبک شناخته شده ای نیست . باید هم اینجا سوت و کور باشه .

در روسیه ، کماندو ها در سیستما آموزش های زنده ماندن در شرایط سخت و تغییر چهره ( اجزای صورت ) مثلا : حجم صورت و برآمدگی ها و ..... ترور شخصیت ها و .... آموزش میبینند .
کسانی که به روسیه سفر میکنند و خواهان آموزش سیستما میشوند ، شاید آموزش سیستما ببینند ، اما هیچ وقت نمیتوانند تمام موارد سیستما را دوره ببینند . تنها یک راه برای کامل یاد گرفتن سیستما است . :cool:

تنها راه آموزش کامل با توجه به فرمایشات شما،نظامی شدن هستش؛درسته؟یعنی جزو اسپناژ بشی مثلا؟!!!!! برای یه خارجی توی روسیه همچین چیزی مقدوره؟ البته اگر من بودم میرفتم روی مخ یه نظامی بازنشسته تا یادم بده.

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
تنها راه آموزش کامل با توجه به فرمایشات شما،نظامی شدن هستش؛درسته؟یعنی جزو اسپناژ بشی مثلا؟!!!!! برای یه خارجی توی روسیه همچین چیزی مقدوره؟ البته اگر من بودم میرفتم روی مخ یه نظامی بازنشسته تا یادم بده.

درود بر شما .:cool: کاملا درست گفتید . این تنها راهیه که میشه سیستما اصلی را یاد گرفت . برای یه خارجی مقدوره ، اما با شرایطی بسیار وحشتناک . خود من این کار را انجام دادم . متاسفانه در مورد این جریان خیلی اذیت شدم . چند سال از بهترین زمان های زندگیم را در این راه گذراندم . اگر به سیستما علاقه مندید و هر وقت تصمیم گرفتید برید روسیه بگویید تا را و چاه را به طور کامل بهتون بگم .
موفق باشید .

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
درود بر شما .:cool: کاملا درست گفتید . این تنها راهیه که میشه سیستما اصلی را یاد گرفت . برای یه خارجی مقدوره ، اما با شرایطی بسیار وحشتناک . خود من این کار را انجام دادم . متاسفانه در مورد این جریان خیلی اذیت شدم . چند سال از بهترین زمان های زندگیم را در این راه گذراندم . اگر به سیستما علاقه مندید و هر وقت تصمیم گرفتید برید روسیه بگویید تا را و چاه را به طور کامل بهتون بگم .
موفق باشید .

یعنی واقعا تنها راهش رفتن به روسیه و نظلمی شدن هست؟؟ توایران هیچ جور نمیشه؟؟پس راه و چاه های شما چی شد استاد؟؟

morihe ushiba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
91
ممنون . چی بگم ؟؟ هر جور خودت صلاح میدونی :)
من خودم به شخصه که چیزی نمیدونم...
شما اون چیزی رو که باید بگین رو لطف کنید و بگید چون در حدی نیستم که چیزی رو صلاح بدونم... طبیعتا شما استاد مسلم این کار هستید*****

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
موفق باشید .

خداوکیلی رفتی روسیه سیستما یاد گرفتی؟

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
بالا