• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سبک رزمی سیستما (کارشناس متخصص استاد فایرنایت)

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
یعنی واقعا تنها راهش رفتن به روسیه و نظلمی شدن هست؟؟ توایران هیچ جور نمیشه؟؟پس راه و چاه های شما چی شد استاد؟؟

خداوکیلی رفتی روسیه سیستما یاد گرفتی؟
درود بر شما . خوشبختانه ، یا متاسفانه تنها راهش همین است . چند سالی طول میکشه تا بتونین وارد بشین و آموزش هاتون شروع بشه . بعد از اینکه آموزش هاتون شروع میشه بستگی به خودتون داره که چه قدر میتونید در کوهستان و در کنار آب یخ زده تمرین کنید و تحقیر بشید و آموزش ببینید .

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
همه چیز اوریجینالش خوبه!ایشون اوریجینال یاد گرفتن و خودشون هم اوریجینال هستن! دمشون گرم.

ممنون از لطفی که نسبت به من دارید . خواهشمندم شرمنده ام نکنید :blush:. شما هم در کار خودتون اوریجینال هستید . " اوس "

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
ممنون از لطفی که نسبت به من دارید . خواهشمندم شرمنده ام نکنید :blush:. شما هم در کار خودتون اوریجینال هستید . " اوس "

خواهش میکنم دوست عزیز.
توی سیستما فرد مهاجم به چه شکلی دیده میشه؟ شاید سوالم گنگ باشه،ببینید توی سه سبکی که فعالیت داشتم و دارم به این شکله(دید شخصیه من هست و من اینطور حریف رو میبینم و در مورد همه قطعا صدق نمیکنه)
توی کاراته حریف مثل صیدیه که من مهاجم، مثل مار میخوام بهش حمله کنم و لحظه ای و بدون گلاویزی از پا درش بیارم.
توی جودو حریف مثل کوهیه که باید تکونش داد! و باز هم تکونش داد! تا فرو بریزه.
توی آیکیدو حریف به نظر بسیار ضعیفه و کوچکترین حرکتش میتونه بزرگترین خسارتها رو براش به ارمغان بیاره و یا هیچ آسیبی متوجهش نشه که این بستگی به اجرا کننده داره.
اینها احساساتیه که با تمرین در این سه رشته بدست اومده و میشه گفت تا حدی اعتماد بنفس کاذب هم هست! ولی نتیجه ش فوق العاده ست. شما از هیچ کسی نمیترسی.
توی سیستما فرد به چی میرسه و فرد مهاجم رو چجور میبینه؟

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
خواهش میکنم دوست عزیز.
توی سیستما فرد مهاجم به چه شکلی دیده میشه؟ شاید سوالم گنگ باشه،ببینید توی سه سبکی که فعالیت داشتم و دارم به این شکله(دید شخصیه من هست و من اینطور حریف رو میبینم و در مورد همه قطعا صدق نمیکنه)
توی کاراته حریف مثل صیدیه که من مهاجم، مثل مار میخوام بهش حمله کنم و لحظه ای و بدون گلاویزی از پا درش بیارم.
توی جودو حریف مثل کوهیه که باید تکونش داد! و باز هم تکونش داد! تا فرو بریزه.
توی آیکیدو حریف به نظر بسیار ضعیفه و کوچکترین حرکتش میتونه بزرگترین خسارتها رو براش به ارمغان بیاره و یا هیچ آسیبی متوجهش نشه که این بستگی به اجرا کننده داره.
اینها احساساتیه که با تمرین در این سه رشته بدست اومده و میشه گفت تا حدی اعتماد بنفس کاذب هم هست! ولی نتیجه ش فوق العاده ست. شما از هیچ کسی نمیترسی.
توی سیستما فرد به چی میرسه و فرد مهاجم رو چجور میبینه؟

خیلی جالب بود . این نشان دهنده این است که شما خیلی خوب فکر میکنید . خوشحالم که با فردی مثل شما دوست هستم . در سیستما ، کسی که سیستما کار کرده مثل شخصی است که از بالا به پایین نگاه میکند . یا میشه اینطور هم گفت که کسی که سیستما کار کرده نقش یک پدر را دارد و حریف نقش یک فرزند . پدر پسرش را به خوبی میشناسد ، پس میتواند به تفکراتش و حرکاتش پی ببرد . البته فکر نمیکنم پدری باشد که دوست داشته باشد به فرزندش آسیب بزند . حالا اگر بخواهی میتوانی حکم یک نصیحت کننده را داشته باشی ، یعنی به حریف آسیب نزنی . یا اینکه میتونی حکم یک تنبیه کننده را داشته باشی .
ممنون از شما

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
چقد وقت چقد پول به کجا باید رفت اگه اینارو داشته باشم چیکار باید بکنم؟؟؟

تقریبا 5 - 6 سال اقامت در روسیه + تسلط کامل به زبان روسی + راهی برای کسب درآمد + علاقه شدید

اگر راهی برای کسب درآمد پیدا نکنی ، احتمال داره که هزینه ماهیانت بیش از 40 میلیون هم بشود . من با یه چنین هزینه ای و یک سری شرایط خاص نزدیک به 5 -6 سال اونجا بودم . شرایط خاصم باعث شد که راحت تر بتونم اونجا زندگی کنم .

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
خیلی جالب بود . این نشان دهنده این است که شما خیلی خوب فکر میکنید . خوشحالم که با فردی مثل شما دوست هستم . در سیستما ، کسی که سیستما کار کرده مثل شخصی است که از بالا به پایین نگاه میکند . یا میشه اینطور هم گفت که کسی که سیستما کار کرده نقش یک پدر را دارد و حریف نقش یک فرزند . پدر پسرش را به خوبی میشناسد ، پس میتواند به تفکراتش و حرکاتش پی ببرد . البته فکر نمیکنم پدری باشد که دوست داشته باشد به فرزندش آسیب بزند . حالا اگر بخواهی میتوانی حکم یک نصیحت کننده را داشته باشی ، یعنی به حریف آسیب نزنی . یا اینکه میتونی حکم یک تنبیه کننده را داشته باشی .
ممنون از شما
دوستی با فرد دانایی مثل شما برای من افتخاره،امیدوارم در آینده شرایطی فراهم بشه تا شما رو ملاقات کنم. اگر سمیناری گذاشتین،قابل بدونید و من رو هم مطلع کنید تا از علم شما بهره ببرم.

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
قصد برهم زدن تاپیک را ندارم ولی سبک رزمی که مخفی باشه هیچ وقت پیشرفت نمیکنه

الان برترین سیک های آموزش نظامی رزمی در جهان کراو ماگا و نیک مپ هستند

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
دوستی با فرد دانایی مثل شما برای من افتخاره،امیدوارم در آینده شرایطی فراهم بشه تا شما رو ملاقات کنم. اگر سمیناری گذاشتین،قابل بدونید و من رو هم مطلع کنید تا از علم شما بهره ببرم.

ممنون از شما .مشتاق ملاقات شما از نزدیک هستم . من در سطحی نیستم که بتوانم سمینار بگذارم . و همچنین اطلاعات شما آنقدر از من کاملتره که هیچوقت به خودم جرات نمیدهم که بخواهم در مقامی قرار بگیرم که به شما چیزی یاد بدهم .
ممنون از فروتنی شما . با تشکر

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
تا چند روز آینده سرفصل ها و مواردی را که در سیستما آموزش میدهند و مواردی درباره زنده ماندن در بدترین شرایط و...... خدمت شما استادان و سروران عزیز عرض میکنم ( یعنی مینویسم )

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
قصد برهم زدن تاپیک را ندارم ولی سبک رزمی که مخفی باشه هیچ وقت پیشرفت نمیکنه

الان برترین سیک های آموزش نظامی رزمی در جهان کراو ماگا و نیک مپ هستند

استاد و دوست عزیز . قبلا عرض کرده بودم . وقتی کشوری تصمیم میگیرد سبکی رزمی برای نیروهای ویژه و ارتش خودش به وجود آورد ، مواردی مثل خلق و خو ، آب و هوا و شرایط جوی ، شرایط زمینی و نوع پوشش ( اعم از کوهستانی ، بیابانی ، جنگلی ، دریایی و ... ) و موارد دیگر ....... را در نظر میگیرد . و در نهایت با توجه به شرایط فوق تصمیم به ایجاد سبکی رزمی میگیرند . در ضمن دوست عزیز ، دوباره خدمتتون عرض میکنم که : تقابل سبک ها کار بیهوده ای است . نمی توان گفت که این یک نظر شخصی است . این حرف من نیست . شاید بتوان گفت قرن هاست که صحبت برتری سبکی نسبت به سبک دیگر وجود دارد . ولی به دفعات اثبات شده که این گونه تقابل ها کاری بیهوده است . پیش تر هم گفته ام . هر سبکی ضعف هایی دارد . سیستما هم خالی از ضعف نیست .

ممنون از شما

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
زنده باد سیستما البته حیف که نمیشه یادش گرفت پس همون هاپکیدو بهتره!!! دی:

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
میدونم داداش
ولی نمیشه خب یادش رفت وگرنه سیستما با توجه به توضیحات استاد گرامی واقعا عالی هستش

چرا نشه یاد گرفت . فعلا کمی سرم شلوغه . در فرصتی مناسب در حد توانم اطلاعاتی کامل در مورد سیستما قرار میدهم .

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
با کراو ماگا شباهت یا تفاوتی داره؟

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
چرا نشه یاد گرفت . فعلا کمی سرم شلوغه . در فرصتی مناسب در حد توانم اطلاعاتی کامل در مورد سیستما قرار میدهم .

درود خب من با توجه به توضیحات شما گفتم
وگرنه قصد جسارت نداشتم!!

بالا