• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سبک رزمی سیستما (کارشناس متخصص استاد فایرنایت)

اسمی قله

Registered User
لایک‌ها
39
با سلام و عرض ادب خدمت تمامی اساتید و سروران بنده***
بعد از بنیانگذاری جودو توسط کانو شاگردان مدرسه جودو به راحتی شاگردان مدارس جیوجیتسو رو در مسابقات شکست میدادن...
البته این دلیل بر برتری نمیشه چون نمیشه گفت یه ورزشی ورزش دیگه ای رو شکست داده دلیل بر برتری اون بر یکدیگر یا سایر ورزش ها باشه..
درسته تایید میشه دوست عزیز

aria_rh

Registered User
لایک‌ها
48
با سلام و عرض ادب خدمت تمامی اساتید و سروران بنده***
بعد از بنیانگذاری جودو توسط کانو شاگردان مدرسه جودو به راحتی شاگردان مدارس جیوجیتسو رو در مسابقات شکست میدادن...
البته این دلیل بر برتری نمیشه چون نمیشه گفت یه ورزشی ورزش دیگه ای رو شکست داده دلیل بر برتری اون بر یکدیگر یا سایر ورزش ها باشه..

ممنون بابت توضیحات کامل:)

اسمی قله

Registered User
لایک‌ها
39

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
ولی با توجه به فرمایشات استاد گرامی فعلا این سبک در روسیه قابل یادگیری هست
البته شاید در ایران به صورت رسمی یاد داده بشه

اتفاقا بنده هم چند روز دیگه میرم مسکو

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
ولی با توجه به فرمایشات استاد گرامی فعلا این سبک در روسیه قابل یادگیری هست
البته شاید در ایران به صورت رسمی یاد داده بشه

متاسفانه یا خوشبختانه پیگیر ثبت رسمی این سبک هستم . البته در مرحله اول قصد اموزش ندارم و نخواهم داشت . به دلایلی خاص این کار را انجام میدهم .

اسمی قله

Registered User
لایک‌ها
39
اتفاقا بنده هم چند روز دیگه میرم مسکو
مگه تایلنده که میخوای بری دوست عزیز؟؟

متاسفانه یا خوشبختانه پیگیر ثبت رسمی این سبک هستم . البته در مرحله اول قصد اموزش ندارم و نخواهم داشت . به دلایلی خاص این کار را انجام میدهم .
خب پس ما چجوری این سبک رو فرا بگیریم؟؟؟؟

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
اینجا کسی هست نیک مپ بلد باشه

توی گوگل چیزی در موردش پیدا نکردم

منم هم همینطور لطفا یکی از دوستان راهنمائی مون بکنه . اطلاعات بیشتری از این ورزش بده

من این لطنک داخل پی تی رو پیدا کردم که راجب نیک مپ صحبت شده http://forum.persiantools.com/t32117-page270.html#post4885107

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
منم هم همینطور لطفا یکی از دوستان راهنمائی مون بکنه . اطلاعات بیشتری از این ورزش بده

من این لطنک داخل پی تی رو پیدا کردم که راجب نیک مپ صحبت شده http://forum.persiantools.com/t32117-page270.html#post4885107

درود بر شما . بنده در مورد نیک مپ اطلاعات چندانی ندارم . اما در مورد سیستما ، به زودی و در اولین فرصت اطلاعاتی قرار خواهم داد .

اسمی قله

Registered User
لایک‌ها
39
درود بر شما . بنده در مورد نیک مپ اطلاعات چندانی ندارم . اما در مورد سیستما ، به زودی و در اولین فرصت اطلاعاتی قرار خواهم داد .

به به دوست عزیز چه عجب چشم ما به جمال شما منور شد

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
خواهش میکنم دوست عزیز.
توی سیستما فرد مهاجم به چه شکلی دیده میشه؟ شاید سوالم گنگ باشه،ببینید توی سه سبکی که فعالیت داشتم و دارم به این شکله(دید شخصیه من هست و من اینطور حریف رو میبینم و در مورد همه قطعا صدق نمیکنه)
توی کاراته حریف مثل صیدیه که من مهاجم، مثل مار میخوام بهش حمله کنم و لحظه ای و بدون گلاویزی از پا درش بیارم.
توی جودو حریف مثل کوهیه که باید تکونش داد! و باز هم تکونش داد! تا فرو بریزه.
توی آیکیدو حریف به نظر بسیار ضعیفه و کوچکترین حرکتش میتونه بزرگترین خسارتها رو براش به ارمغان بیاره و یا هیچ آسیبی متوجهش نشه که این بستگی به اجرا کننده داره.
اینها احساساتیه که با تمرین در این سه رشته بدست اومده و میشه گفت تا حدی اعتماد بنفس کاذب هم هست! ولی نتیجه ش فوق العاده ست. شما از هیچ کسی نمیترسی.
توی سیستما فرد به چی میرسه و فرد مهاجم رو چجور میبینه؟

خیلی جالب بود . این نشان دهنده این است که شما خیلی خوب فکر میکنید . خوشحالم که با فردی مثل شما دوست هستم . در سیستما ، کسی که سیستما کار کرده مثل شخصی است که از بالا به پایین نگاه میکند . یا میشه اینطور هم گفت که کسی که سیستما کار کرده نقش یک پدر را دارد و حریف نقش یک فرزند . پدر پسرش را به خوبی میشناسد ، پس میتواند به تفکراتش و حرکاتش پی ببرد . البته فکر نمیکنم پدری باشد که دوست داشته باشد به فرزندش آسیب بزند . حالا اگر بخواهی میتوانی حکم یک نصیحت کننده را داشته باشی ، یعنی به حریف آسیب نزنی . یا اینکه میتونی حکم یک تنبیه کننده را داشته باشی .
ممنون از شما

آشنا شدن با نقطه نظرات آدم های هوشمند همیشه لذت بخشه! تعبیرهای خیلی جالبی بود .
داشتم فک می کردم تشبیه حریف به کوه در جودو البته تشبیه حماسی ای هست، اما باعث نمی شه که دلسرد بشیم یا بترسیم؟ :)

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
آشنا شدن با نقطه نظرات آدم های هوشمند همیشه لذت بخشه! تعبیرهای خیلی جالبی بود .
داشتم فک می کردم تشبیه حریف به کوه در جودو البته تشبیه حماسی ای هست، اما باعث نمی شه که دلسرد بشیم یا بترسیم؟ :)

دوست عزیز شما لطف دارید.
چرا؛بعضی وقتها باعث دلسردی میشه،ولی ترس نه. گاهی میشه 3 راند رندوری 3 دقیقه ای انجام میشه ولی یک فن کامل هم اجرا نمیشه و اونموقعه که احساس دلسردی بوجود میاد،البته نه از تکنیکها چون تکنیکها کاربردی بودنشون ثابت شده اند.

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
دوست عزیز شما لطف دارید.
چرا؛بعضی وقتها باعث دلسردی میشه،ولی ترس نه. گاهی میشه 3 راند رندوری 3 دقیقه ای انجام میشه ولی یک فن کامل هم اجرا نمیشه و اونموقعه که احساس دلسردی بوجود میاد،البته نه از تکنیکها چون تکنیکها کاربردی بودنشون ثابت شده اند.

ممنونم از توضیحتون.

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
اصلاحیه : با توجه به پاسخ دوستان متوجه شدم که منظورم رو درست نتونستم برسونم ، نظر من نسبت به این رشته ها کاملا مثبته ... فقط قصد دارم یک سری تفاوتها رو پر رنگ تر کنم برای دوستان

چند صفحه از این تاپیک رو خوندم ...
با اجازه firenight 666 عزیز میخوام یه نکته ای رو متذکر بشم ...
سیستما و کراوماگا رو با هیچ ورزش رزمی یا هنر رزمی مقایسه نکنید
در کدام ورزش رزمی شما رو همزمان در برابر 10-15 نفر قرار میدن تا یاد بگیرین از دستشون فرار کنید بدون اینکه له یا خفه بشین تو جمعیت ؟

این دو رشته هنر نیستند و هیچ اهمیتی به زیبایی حرکات و هارمونی و ... نمیدن و فلسفه اونها فقط و فقط زنده موندن و معدوم ،فلج یا خلع سلاح کردن سریع حریفه ،ورزش هم نیستند چون جنبه رقابتی و ورزشی ارزشی براشون نداره
اصلا به دنبال چیزهایی که در خیلی هنرهای رزمی میبینیم نیستن ... هاپکیدو ،آیکیدو ،جوجیتسو همه اصول اخلاقی دارن که فنونشون هم تابع همون اصول هست در حالی که در این سبکها هیچ قانون و اصل اخلاقی وجود نداره
شاید لغت مناسبتر برای این دو رشته فنون جنگی/نظامی باشه (؟)

تمرینات کراو ماگا (من از تمرینات سیستما اطلاعات ندارم) به اندازه ای خشن ،بیرحمانه و کثیف (اینجا معنی منفی ندارن این کلمات و برای دفاع لازمن) هستن که اگه همونطور که باید اجرا بشن شما به جای دوستی و رفاقت با همکلاسیهاتون از اونها کینه به دل میگیرین ...

این رشته فقط برای مبارزات خیابانی هستند و برعکس ورزشهای رزمی مثلا ژاپنی که شما رو به افتادگی و آرامش دعوت میکنن از شما میخواد که وحشی و بیرحم باشید ...
مثلا تاکید شدیدی در پاشیدن خاک یا چای یا آب جوش ... در چشم حریف دارن ،همینطور میگن وقتی میبینین حریف آسیب دیده تمام انرژی رو رو اون نقطه آسیب دیده بزارین و حتی بعد از اینکه روی زمین افتاد هم انقدر به اون نقطه ضربه بزنین که حریف فلج بشه
یا نمونه دیگه ... بعد از اینکه حریف افتاد توصیه میکنن با تمام قدرت مچ پاش رو لگد کنید تا قوزک پاش بشکنه یا ترک بخوره و نتونه بلند بشه یا تعقیبتون کنه .... یا بارها کوبیدن سر حریف به زمین وقتی روی زمین افتاده ...

بنابراین مقایسه این دو با سایر رشته ها قیاس مع الفارق هست

Last edited:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
با سلام خدمت دوستان عزیز

در کدام ورزش رزمی شما رو همزمان در برابر 10-15 نفر قرار میدن تا یاد بگیرین از دستشون فرار کنید بدون اینکه له یا خفه بشین تو جمعیت ؟

این دو رشته هنر نیستند و هیچ اهمیتی به زیبایی حرکات و هارمونی و ... نمیدن و فلسفه اونها فقط و فقط زنده موندن و معدوم ،فلج یا خلع سلاح کردن سریع حریفه ،ورزش هم نیستند چون جنبه رقابتی و ورزشی ارزشی براشون نداره
اصلا به دنبال چیزهایی که در خیلی هنرهای رزمی میبینیم نیستن ... هاپکیدو ،آیکیدو ،جوجیتسو همه اصول اخلاقی دارن که فنونشون هم تابع همون اصول هست در حالی که در این سبکها هیچ قانون و اصل اخلاقی وجود نداره

تمرینات کراو ماگا (من از تمرینات سیستما اطلاعات ندارم) به اندازه ای خشن ،بیرحمانه و کثیف هستن که اگه همونطور که باید اجرا بشن شما به جای دوستی و رفاقت با همکلاسیهاتون از اونها کینه به دل میگیرین ...

این رشته فقط برای مبارزات خیابانی هستند و برعکس ورزشهای رزمی مثلا ژاپنی که شما رو به افتادگی و آرامش دعوت میکنن از شما میخواد که وحشی و بیرحم باشید ...
مثلا تاکید شدیدی در پاشیدن خاک یا چای یا آب جوش ... در چشم حریف دارن ،همینطور میگن وقتی میبینین حریف آسیب دیده تمام انرژی رو رو اون نقطه آسیب دیده بزارین و حتی بعد از اینکه روی زمین افتاد هم انقدر به اون نقطه ضربه بزنین که حریف فلج بشه
یا نمونه دیگه ... بعد از اینکه حریف افتاد توصیه میکنن با تمام قدرت مچ پاش رو لگد کنید تا قوزک پاش بشکنه یا ترک بخوره و نتونه بلند بشه یا تعقیبتون کنه .... یا بارها کوبیدن سر حریف به زمین وقتی روی زمین افتاده ...

درود دوست عزیز ممنون بابت تو ضیحاتتون
با اجازه از استارتر
سبک هاپکیدو هم واسه دعواهای خیابانی هم هست و یکی از خشن ترین دفاع شخصی هاست و همچنین ضربه به نقاط حساس بدن رو داره
و شما میتونید همزمان با چند نفر درگیر بشید و روی انها فن اجرا کنید
البته کلا نباید سبک ها یا رشته های رزمی یا همین فنون جنگی رو با هم مقایسه کرد چون کار درستی نیستش وهر سبکی یا ....
ویژگی ها و خوبی های مخصوص خودشو داره!!!
موفق باشید

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
با سلام خدمت دوستان عزیز

تمرینات کراو ماگا (من از تمرینات سیستما اطلاعات ندارم) به اندازه ای خشن ،بیرحمانه و کثیف هستن که اگه همونطور که باید اجرا بشن شما به جای دوستی و رفاقت با همکلاسیهاتون از اونها کینه به دل میگیرین ...

دیدم نسبت به این دو اینجوری نبود،اگر اینطور باشه باید بگم که رویه،رویه صحیحیه؛چون جنگ زشته و با زشتی هم باید باهاش مقابله کرد،در درگیری که حقیقتا جون آدم در خطر باشه،راهی جز پناه بردن به فنون کشتن و یا فلج کردن باقی نمیمونه،بی صبرانه منتظر نظر فری نایت عزیز هستم تا نظرشون رو در مورد نوشته دوست عزیزمون بدونم که صد البته نظر هر دوی شما کارشناسی و از روی تحقیق و تجربه است.

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
با سلام خدمت دوستان عزیز

ببینید گاهی احساس می کنم سر واژه ها بحث می کنیم. شیوه های مبارزه رو می شه به اشکال مختلف تقسیم بندی کرد و در کتگوری های خاص قرار داد و البته اسم خاصی هم برای اون کتگوری ها در نظر گرفت.

ما می تونیم قائل به این کتگوری ها باشیم یا نباشیم. می تونیم اونها رو هنر رزمی بنامیم یا شیوه جنگی یا وحشی گری و یا هر اسم دیگه ای.
همه ی اینها بستگی به این داره که از چه زاویه ای به موضوع نگاه می کنیم، چه تصویری، چه انتظاری، چه هدفی از مبارزه در ذهن داریم.

سیستما، کراو ماگا و سبک های مشابه، وحشی گری نیستند. اونها برای اهداف خاصی طراحی شدند، منطق خودشون رو دارند و مطمئنا کسانی که این رشته ها رو آموزش می بینن، از استاد و یا هم دوره ای هاشون کینه به دل نمی گیرن.
در مورد اینکه این رشته ها زیبایی و هارومونی ندارند و هنر نیستند هم با شما موافق نیستم. بستگی به نگاه ما داره ...

بالا