• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سبک رزمی سیستما (کارشناس متخصص استاد فایرنایت)

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
من منظورمُ خوب نرسوندم ... تو پست بالا توضیح دادم منظورم چی بوده

در مورد نکته اول موافقم ،من از اون کلمه استفاده ابزاری کردم ... میخواستم مطلب رو جا بندازم

در مورد نکته دوم مخالفم ... این دو جمله رو بنیانگذار و اساتید کراو ماگا بارها گفتن : "در کراوماگا رحم (mercy) وجود نداره" "قدرت کراوماگا از اگرشن نشآت میگیره" ... وحشیگری هست ولی این وحشی گری لازمه و در دفاع از خود کاملا قابل توجیه هست

در مورد سوم هم تصوری بود که یک استاد با حرفاش به من داد ... میگفت باشگاه مثل پادگان نیروهای ویژه و ارتش هست ،بعد از یه مدت عادت میکنن و این طرز رفتار جزو خلق و خوشون میشه (کراوماگا کاملا نظامیه) ...
توی تمرین اگر در کلاسهای واقعی باشه اصلا مراعات نمیکن ،از ضعفت استفاده میکنن و تا حد سادیسم پیش میرن
شما فرض کن تو کلاس تکواندو همکلاسیت مدام به دست آسیب دیده شما ضربه بزنه ... و وقتی دارین از درد نعره میزنین بازم بزنه و این کار جزوی از اصول تمرین باشه و شما به حال التماس بیوفتی زمین و اون ادامه بده !!! تجربیاتتون از ورزشهای دیگه که کار کردید به این رشته بسط ندید ... تمام هدف من ازون مطلب این بود که چنین کاری نکنید

اگه تونستین قسمت krav maga مستند fight quest رو ببینید ... من این اواخر دیدم ،دقیقا عین همون چیزی بود که من تو این چند سالها بهش رسدم .اگر ببینین حرف بنده رو تایید میکنین ،خیالتون راحت باشه من چند سال مستمر روی این رشته تحقیق کردم :f34r:

بله استاد با شما موافقم . در آموزش های سبک های نظامی به هیچ وجه مراعات طرف را نمیکنند . در دوره ای که داشتم یکی از همرزمانم پایش شکسته بود . مجبورش کردند با همان پای شکسته اش راپلیسم انجام دهد .

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
ممنونم از توضیحتون. ببینید من قصد ندارم تجربیاتم در رشته های دیگه رو به کراوماگا و یا هر سیستم دیگه ای بسط بدم. هر رشته ای مقتضیات خودش رو داره.

.......

باید در نظر گرفت که این رشته ها به اون شکل که به نیروهای ارتشی و نظامی آموزش داده میشن در دسترس عموم قرار نمی گیرن. یک نسخه تعدیل شده و آسان شده ش رو به مردم آموزش می دن.

بله کاملا درسته . نسخه تعدیل شده را آموزش میدهند . تنها راهش نظامی شدن است !!

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
دوست من، راستش قصد به انحراف کشیدن تاپیک رو نداشتم. هر چند نظر من رو بخواید این جور بحث ها، انحراف نیستن و باعث رشد ما می شن.
امیدوارم آقای فایرنایت هم موافق باشن با من.

دوست عزیز همین که شما منت گذاشتی وبه این تاپیک آمدی ممنونم . حتی اگر این تاپیک را هم به انحراف بکشی :lol: ممنون میشم . شما سروری

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
دوست عزیز همین که شما منت گذاشتی وبه این تاپیک آمدی ممنونم . حتی اگر این تاپیک را هم به انحراف بکشی :lol: ممنون میشم . شما سروری

خواهش می کنم. لطف دارید به من. خوشحالم که این فرصت فراهم هست که با افراد ارزشمندی مثل شما گفتگو داشته باشم فایرنایت عزیز. باز هم ممنون.

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
شما تقریبا گوشه هایی از نینجوتسو رو تفسیر کردید :)

اما با این تفاوت که نینجوتسو 800 سال قدمت داره :)

استاد باعث افتخار است که شما به این تاپیک آمدی . ممنون از توجه شما .

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
استاد میلاد گرامی، ممنون از یادآوری شما درباره هنکا ( توضیحات شما رو درباره هنکا مطالعه کرده بودم ). شاید خواستید یادآوری کنید که این مسائل تازگی نداره و به نوعی تکرار مکررات هست.

اما چیزی که من سعی دارم بگم شاید کلی تر هست.
ما معمولا چیزها رو با منطق خاصی در قالب ها و دسته های خاصی قرار میدیم. این کار از جهاتی سودمند هست اما، این دسته بندی ها کاملا "قراردادی" هستند و نباید مبنای قضاوت، انتخاب و ارزش گذاری قرار بگیرند.

ما زمانی در مسیر کمال قرار می گیریم که در چرخه اصطلاحات و اسامی، قانون ها، دسته بندی ها و غیره، به دام نیافتیم و از اونها قفس نسازیم برای ذهنمون.
اینها وسیله هستند، هدف رو نباید از یاد برد.

تنها چیزی که میتونم بگم این است :: آفرین و درود بر شما

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
ما همچنان منتظر توضیحات و اموزش های بیشتر شما از سیستما هستیم
جناب فایر نایت!!!

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
ما همچنان منتظر توضیحات و اموزش های بیشتر شما از سیستما هستیم
جناب فایر نایت!!!

بنده واقعا شرمنده شما هستم . اما هنوز فرصتی 30 دقیقه ای پیدا نکردم . با روزی 3 ساعت خواب نمیتوانم به کارهای روزمره ام برسم . در اولین فرصت از خجالتتون در می آیم .

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
بنده واقعا شرمنده شما هستم . اما هنوز فرصتی 30 دقیقه ای پیدا نکردم . با روزی 3 ساعت خواب نمیتوانم به کارهای روزمره ام برسم . در اولین فرصت از خجالتتون در می آیم .

درود بر شما
غیبی نداره ما منتظریم دوست عزیز....

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
بالاخره امروز به این نتیجه رسیدم که با این شرایط افتضاح ، بهتر است بی خیال ثبت رسمی سیستما بشوم . چه فایده وقتی باید سیبیل 10 نفر را چرب کنی ، تازه بعدش هم کلی منت سر آدم بزارن .
با همه تلخی ها و سختی هاش تجربه خوبی بود .
دیگه وقتش شده که یکسری مطلب اینجا قرار بدم . :lol:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
بالاخره امروز به این نتیجه رسیدم که با این شرایط افتضاح ، بهتر است بی خیال ثبت رسمی سیستما بشوم . چه فایده وقتی باید سیبیل 10 نفر را چرب کنی ، تازه بعدش هم کلی منت سر آدم بزارن .
با همه تلخی ها و سختی هاش تجربه خوبی بود .
دیگه وقتش شده که یکسری مطلب اینجا قرار بدم . :lol:

درود جناب فایر
ما همچنان منتظر مطالب مفید شما هستیم.....

یا حق!!!

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
سلام به همه .
به دفعات مشاهده کردم که این لوگو و لوگو های مشابهش را به سبک هایی مثل جوجیتسو برزیلی و سیستما نسبت میدهند . این لوگو که مربوط به یک نوع مثلا دین یا آئین است ، هیچ ربطی به این دو سبک ندارد .

192px-Ktreewnames.png

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
سلام به همه .
به دفعات مشاهده کردم که این لوگو و لوگو های مشابهش را به سبک هایی مثل جوجیتسو برزیلی و سیستما نسبت میدهند . این لوگو که مربوط به یک نوع مثلا دین یا آئین است ، هیچ ربطی به این دو سبک ندارد .

مشاهده پیوست 231714

درود دوست عزیز
شما در مورد این لوگو اطلاعاتی دارین؟؟
میشه دربارش توضیح بدید....

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
درود دوست عزیز
شما در مورد این لوگو اطلاعاتی دارین؟؟
میشه دربارش توضیح بدید....

بله باید بگم که این لوگو مربوط به یک آئین :p به اسم کابالا می باشد که فکر میکنم یک ربطی به اسرائیل داشته باشد .

عجب روزگاریه ......

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
بله باید بگم که این لوگو مربوط به یک آئین :p به اسم کابالا می باشد که فکر میکنم یک ربطی به اسرائیل داشته باشد .

عجب روزگاریه ......

کابالا اسم آیین یهودیان هست ولی چه ربطی به ورزش و سبک هایی که گفتید داره
یه چیزی مثه فراماسونری هست....

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
کابالا اسم آیین یهودیان هست ولی چه ربطی به ورزش و سبک هایی که گفتید داره
یه چیزی مثه فراماسونری هست....

بله . دقیقا . یه چیزه چرت و پرته . اما به دفعات دیدم که آرم و لوگو جوجیتسو برزیلی و سیستما را به این آئین پیوند زدند . در صورتی که هیچ ربطی به این آئین ندارند .

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286

عجب روزگاریه ......

می گذاریم به حساب شوخ طبعی کابالیست ها! :)

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
آخه خیلی جالبه ، حتی به داوینچی هم رحم نکردند ! آنها می گویند آئین داوینچی هم ....... بوده :lol:

می بخشید به حاشیه می روم. کتاب های دن براون را خوانده اید احیانا؟ :) راز داوینچی، نماد گمشده و ...

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
بالا