من منظورمُ خوب نرسوندم ... تو پست بالا توضیح دادم منظورم چی بوده
در مورد نکته اول موافقم ،من از اون کلمه استفاده ابزاری کردم ... میخواستم مطلب رو جا بندازم
در مورد نکته دوم مخالفم ... این دو جمله رو بنیانگذار و اساتید کراو ماگا بارها گفتن : "در کراوماگا رحم (mercy) وجود نداره" "قدرت کراوماگا از اگرشن نشآت میگیره" ... وحشیگری هست ولی این وحشی گری لازمه و در دفاع از خود کاملا قابل توجیه هست
در مورد سوم هم تصوری بود که یک استاد با حرفاش به من داد ... میگفت باشگاه مثل پادگان نیروهای ویژه و ارتش هست ،بعد از یه مدت عادت میکنن و این طرز رفتار جزو خلق و خوشون میشه (کراوماگا کاملا نظامیه) ...
توی تمرین اگر در کلاسهای واقعی باشه اصلا مراعات نمیکن ،از ضعفت استفاده میکنن و تا حد سادیسم پیش میرن
شما فرض کن تو کلاس تکواندو همکلاسیت مدام به دست آسیب دیده شما ضربه بزنه ... و وقتی دارین از درد نعره میزنین بازم بزنه و این کار جزوی از اصول تمرین باشه و شما به حال التماس بیوفتی زمین و اون ادامه بده !!! تجربیاتتون از ورزشهای دیگه که کار کردید به این رشته بسط ندید ... تمام هدف من ازون مطلب این بود که چنین کاری نکنید
اگه تونستین قسمت krav maga مستند fight quest رو ببینید ... من این اواخر دیدم ،دقیقا عین همون چیزی بود که من تو این چند سالها بهش رسدم .اگر ببینین حرف بنده رو تایید میکنین ،خیالتون راحت باشه من چند سال مستمر روی این رشته تحقیق کردم :f34r:
بله استاد با شما موافقم . در آموزش های سبک های نظامی به هیچ وجه مراعات طرف را نمیکنند . در دوره ای که داشتم یکی از همرزمانم پایش شکسته بود . مجبورش کردند با همان پای شکسته اش راپلیسم انجام دهد .